• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با 200 هزار تا 250 هزارتومن گوشی نوکیا می خوام

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
راستی داریوش جان اون گوشی که عکسش تو امضاته قمتش چند تو بازار ؟ اصلاً حدود قیمت رو داری ؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از mehdi25 :
خوب این 6670 چه مشخصاتی داره ؟
دوربینش که 1.3 مگا نیست .
چرا از 7610 بهتره ؟

این مشخصاتشه
http://www.mobilestan.com/modelsdetail.asp?model=6670&brand_id=1

خوب به 6630 نمیرسه ولی از 7610 بهتره . کیفیت مکالمه خوبه زیاد حجیم و سنگین نیست برای مکالمه خوبه سیستم عامل و نرم افزارش هم پایداری خوبی داره . فقط ام پی تری پللیرش استریو نیست. گوشی خوبیه نسبت به قیمتش

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون داریوش جان

خیلی لطف کردی .

راستی این جریان رجیستر شدن گوشی ها چیه . من رفتم بازار 7610 می خواستم بخرم هرجا که می رفتم می گفتن هنوز رجیستر نشده . خیلی کم بود و قیمتش هم خیلی بالا می گفتن . فنلاندیشو از 260 قیمت گرفتم تا 295 تومن .
راستی یه شایعه ای بود می گفتن بعضی از این گوشی های فنلاندی ور که الان تو بازار هست جمع شون کردن . یعنی قطعات دست دو از این گوشی و اون گوشی رو سر همو کردن شده یه گوشی نو . حالا از کجا ادم اطمینان داشته باشه که این گوشی اصله ؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mehdi25 :
ممنون داریوش جان

خیلی لطف کردی .

راستی این جریان رجیستر شدن گوشی ها چیه . من رفتم بازار 7610 می خواستم بخرم هرجا که می رفتم می گفتن هنوز رجیستر نشده . خیلی کم بود و قیمتش هم خیلی بالا می گفتن . فنلاندیشو از 260 قیمت گرفتم تا 295 تومن .
راستی یه شایعه ای بود می گفتن بعضی از این گوشی های فنلاندی ور که الان تو بازار هست جمع شون کردن . یعنی قطعات دست دو از این گوشی و اون گوشی رو سر همو کردن شده یه گوشی نو . حالا از کجا ادم اطمینان داشته باشه که این گوشی اصله ؟

دوست عزیز جسارتا بهت بگم اگه میخوای تا حدود 300 هم پول بذاری خریدن 7610 اشتباهه .. دیگه قدیمی شده و سیمبینش هم 7 هست .. 6681 خیلی بهتره .. چرا نظرت رو اون نیست/؟// در مورد رجیستر هم مثکه واسه نون دونی مخابرات این سیستم راه افتاده که همه گوشیای حتی وقتی قانونی وارد میشن از این فیلتر بگذرن! در مورد شایعه چیزی نشنیدم ولی حتی اگه اینطور چیزی باشه برای شرکت های معتبر وارد کننده نمیتونه باشه .. حداقل حسنی که اگه مثلا با گارانتی ایراتل یا اتصالات بگیرید همینه که مطمئن به نو بودن و اصل بودن گوشی خواهید بود ..

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شایعه زیاد هست کدومش درسته و تا چه حدی درسته رو کسی نمیدونه ولی اینو میدونم که بیشتر شایعاتی که توی بازار هسترو خود فروشنده ها میسازند و به انگیزه هایی هم اینکار رو میکنند . مثلا شاید 7610 رو که بیشتر از 200 نمی ارزه میخواهند گرون بفروشند از این شایعه ها درست میکنند

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
alireza_juve جان و DariushAgah جان از هردو ممنونم که منو راهنمایی کردین .
6681 هم بد نیست ظاهراً فقط بلندگو نداره .
راستی این شبکه بیسیم جریانش چیه ؟

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نقل از mehdi25 :
alireza_juve جان و DariushAgah جان از هردو ممنونم که منو راهنمایی کردین .
6681 هم بد نیست ظاهراً فقط بلندگو نداره .
راستی این شبکه بیسیم جریانش چیه ؟

از اونجا كه من هم اخبار مربوط به نوكيا و گوشي هاي اون رو پيگيري مي كنم، مي گم با نظر اساتيد فن در اين رنج قيمت كاملا موافقم و 6681 بهترين انتخاب هست. اما شايد اگه كمي دندون روي جگر بگذاريد بتونيد گوشي بهتري بگيريد و در اينصورت من 3250 رو براي خريد پيشنهاد مي كنم كه هم دوربين قوي تري داره و هم ورژن سيمبيانش بالاتره و البته مزاياي ديگري هم داره. گاهي اوقات صبر كردن خيلي مي ارزه! (فكر مي كنم قيمتش الان حدود 350 باشه)

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mori_model54 :
از اونجا كه من هم اخبار مربوط به نوكيا و گوشي هاي اون رو پيگيري مي كنم، مي گم با نظر اساتيد فن در اين رنج قيمت كاملا موافقم و 6681 بهترين انتخاب هست. اما شايد اگه كمي دندون روي جگر بگذاريد بتونيد گوشي بهتري بگيريد و در اينصورت من 3250 رو براي خريد پيشنهاد مي كنم كه هم دوربين قوي تري داره و هم ورژن سيمبيانش بالاتره و البته مزاياي ديگري هم داره. گاهي اوقات صبر كردن خيلي مي ارزه! (فكر مي كنم قيمتش الان حدود 350 باشه)

3250 هم گوشيه خوبيه ولي بالا بودن ورژن سيمبينش فعلا از مزايا حساب نميشه چراكه برنامه هاش گير نمياد .
با نظرتون در مورد 6681 هم موافقم .

amani

Registered User
لایک‌ها
6
6630 که خیلی میان مردم معروفه ، ولی من میخوام بدونم آنتن دهی خوبی مثل 1100 دارد/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نقل از amani :
6630 که خیلی میان مردم معروفه ، ولی من میخوام بدونم آنتن دهی خوبی مثل 1100 دارد/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه دیگه، تو این یکی کم میاره...!!!!!!!! :D :D
تا اونجایی که من می دونم گوشی های نوکیا همه از نظر آنتن دهی خوب هستن....

f_a_r_i_d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
bebakhshid ke farsi naneveshtam akhe windowsamo taze rikhtam
mikhastam bebinam age az kharej goshi biarim inja kar mikone akhe too television migoft tanha gooshikhaye dakheli kar mikonand

بالا