به نقل از mehdi25 :خوب این 6670 چه مشخصاتی داره ؟
دوربینش که 1.3 مگا نیست .
چرا از 7610 بهتره ؟
به نقل از mehdi25 :ممنون داریوش جان
خیلی لطف کردی .
راستی این جریان رجیستر شدن گوشی ها چیه . من رفتم بازار 7610 می خواستم بخرم هرجا که می رفتم می گفتن هنوز رجیستر نشده . خیلی کم بود و قیمتش هم خیلی بالا می گفتن . فنلاندیشو از 260 قیمت گرفتم تا 295 تومن .
راستی یه شایعه ای بود می گفتن بعضی از این گوشی های فنلاندی ور که الان تو بازار هست جمع شون کردن . یعنی قطعات دست دو از این گوشی و اون گوشی رو سر همو کردن شده یه گوشی نو . حالا از کجا ادم اطمینان داشته باشه که این گوشی اصله ؟
به نقل از mehdi25 :alireza_juve جان و DariushAgah جان از هردو ممنونم که منو راهنمایی کردین .
6681 هم بد نیست ظاهراً فقط بلندگو نداره .
راستی این شبکه بیسیم جریانش چیه ؟
به نقل از mori_model54 :از اونجا كه من هم اخبار مربوط به نوكيا و گوشي هاي اون رو پيگيري مي كنم، مي گم با نظر اساتيد فن در اين رنج قيمت كاملا موافقم و 6681 بهترين انتخاب هست. اما شايد اگه كمي دندون روي جگر بگذاريد بتونيد گوشي بهتري بگيريد و در اينصورت من 3250 رو براي خريد پيشنهاد مي كنم كه هم دوربين قوي تري داره و هم ورژن سيمبيانش بالاتره و البته مزاياي ديگري هم داره. گاهي اوقات صبر كردن خيلي مي ارزه! (فكر مي كنم قيمتش الان حدود 350 باشه)
به نقل از amani :6630 که خیلی میان مردم معروفه ، ولی من میخوام بدونم آنتن دهی خوبی مثل 1100 دارد/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟