• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با 45 تا 50 تومن چه ماشینی بخریم که چشم باجناق هم در بیاد ؟

alirezabazandeh

Registered User
لایک‌ها
170
با سلام ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن....
من خودم نظرم رو تویوتا کمری GL 2007 هست یا کاپرا ... هیوندای کوپه هم هست ولی یه خورده واسه ما سبکه !!!!!!!!!!!!!!!!

Last edited:

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
بابا استارتر رو شوخی گفت و منظورش این بود بهترین ماشین با این پول چی میشه خرید چرا اینقدر جدی میگیرید
کوپه نگیرا خرجش اینقدر بالاست که قیدش رو میزنی بعد یه مدت میزاری برای فروش
همون گزینه اول خوبه

mr-hirad

Registered User
لایک‌ها
72
بتون مگان 1600 گیر بیاری مدل پایین بد نیست ...البته تمیز
مزدا 3 هم تو این قیمت یه خوبشو میتونی گیر بیاری

alirezabazandeh

Registered User
لایک‌ها
170
بابا استارتر رو شوخی گفت و منظورش این بود بهترین ماشین با این پول چی میشه خرید چرا اینقدر جدی میگیرید
کوپه نگیرا خرجش اینقدر بالاست که قیدش رو میزنی بعد یه مدت میزاری برای فروش
همون گزینه اول خوبه

بتون مگان 1600 گیر بیاری مدل پایین بد نیست ...البته تمیز
مزدا 3 هم تو این قیمت یه خوبشو میتونی گیر بیاری

مرسی از راهنماییتون .... والا منم نظرم رو کمری GL هستش اتفاقآ از آشنا ها یکی برام گیر آورده که 95 تا راه رفته و فقط گلگیر عقبش یه خورده رنگ شده گی داره ! دیروز واسه معامله رفتیم همه گفتن 1 ماه دیگه صبر کنم همینو 8-9 تومن زیر قیمت میخرن برام ؟!!!!!!!! منم گفتم مگه میشه ؟ مگه داریم!؟؟؟ حالا به نظرتون راست میگن! ماشین خارجی اینقد ارزون میشه ؟!

achardownload

Registered User
لایک‌ها
96
اگه بهشون اعتماد دارید و عجله ای برای خرید ندارید پس صبر کنید.

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
3 تا پراید با رنگای مختلف بخر هر سه روز یکیشو سوار شو.
چشاشو کاری ندارم ولی پشماش میریزه. :D

totti4007

Registered User
لایک‌ها
151
کمری خوبه، کوپه هم خوبه دوستم داره من ندیدم این همه سال خرجی رو دستش بزاره، مزدا3 خب از همه بهتر :D

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
ی سوال استارتر
اگه باجناقت بره خونه 200 میلیونی بخره و تو پولشو نداشته باشی چه می کنی ؟ خودکشی ؟ گوشه عزلت ؟ گدایی ؟ یا ...

alirezabazandeh

Registered User
لایک‌ها
170
ی سوال استارتر
اگه باجناقت بره خونه 200 میلیونی بخره و تو پولشو نداشته باشی چه می کنی ؟ خودکشی ؟ گوشه عزلت ؟ گدایی ؟ یا ...
نه داداش من خدا رو شکر میکنم که از این مستاجری در میاد ... فقط یه کم قیف و قپی میاد واسه یه تندر 90 که گرفته ! منم میخوام روشو کم کنم البته قلبآ دوسش دارم فقط کمی الکی خوشه!بعد ما با هم کل کل داریم :confused:من از آدمهای مقرور بدم میاد ! وگرنه الان مردم ماشین 3 میلیاردی سوار میشن!

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
داداش این ماشینای خارجی و پرکارکردی که مد نظر داری درسته خیلی جذابن ولی هزینه نگه داریو خرجشونم خیلی بالاستا!مخصوصا وقتی حداقل 7/8سال کارکردن!اینا دردسرن بنظرم!همین کمری مثلا با این کارکرد مطمعنن الاناس که گیرباکسش به مشکل بخوره و حداقل 7/8تومن خرج بزاره!یا چیزای دیگش!مخصوصا وقتی معلوم نیست چطوری استفاده شده ازش
ماشین در حد صفر بگیری مثل مگان یا x33 یا ازیندست چینی ها فکر میکنم به نفعت باشه!حداقل میدونی یه مدت طولانی خرج مرج آنچنانی ندارن

alirezabazandeh

Registered User
لایک‌ها
170
داداش این ماشینای خارجی و پرکارکردی که مد نظر داری درسته خیلی جذابن ولی هزینه نگه داریو خرجشونم خیلی بالاستا!مخصوصا وقتی حداقل 7/8سال کارکردن!اینا دردسرن بنظرم!همین کمری مثلا با این کارکرد مطمعنن الاناس که گیرباکسش به مشکل بخوره و حداقل 7/8تومن خرج بزاره!یا چیزای دیگش!مخصوصا وقتی معلوم نیست چطوری استفاده شده ازش
ماشین در حد صفر بگیری مثل مگان یا x33 یا ازیندست چینی ها فکر میکنم به نفعت باشه!حداقل میدونی یه مدت طولانی خرج مرج آنچنانی ندارن
والا خودمم گیج شدم نمیدونم چیکار کنم !

sahand.i

Registered User
لایک‌ها
107
یه مدت وایسا یه مدل جدید دنا داره میاد خیلی خوشگله خدایی
قیمتشم تقریبا ۵۲ تومن ایناس

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
نه داداش من خدا رو شکر میکنم که از این مستاجری در میاد ... فقط یه کم قیف و قپی میاد واسه یه تندر 90 که گرفته ! منم میخوام روشو کم کنم البته قلبآ دوسش دارم فقط کمی الکی خوشه!بعد ما با هم کل کل داریم :confused:من از آدمهای مقرور بدم میاد ! وگرنه الان مردم ماشین 3 میلیاردی سوار میشن!

داش من منظورم اینه که نباید واسه رو کم کنی بری ماشین بخرییا . میتونی با این پول خیلی از سوراخ سمبه های زندگی تو بسازی :)

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
به نظر من فعلا صبر کن چون قیمت ماشین میاد پایین
خودروهای چینی کاهش داشته تو این چند وقت
ماشین های دیگه هم میاد پایین حتما

alirezabazandeh

Registered User
لایک‌ها
170

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
نظر شخصی بنده هست و نه چیز دیگه
چنانچه من بودم ماشین رده پایین تر با کارکرد کمتر رو ترجیح میدادم به ماشین رده بالای کارکرد زیاد و ساخت تولید قدیمی تر

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
مرسدس بنز پوکیده بخر ...
اسمش لامصب شخمای طرفو جفت میکنه !

بالا