با CPU AMD 2500 تا چه حد overclock كنم ؟

شروع موضوع توسط Kave_777 ‏25 جولای 2004 در انجمن بایگانی

  1. Kave_777

    Kave_777 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2004
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    من cpu AMD 2500 barton با مين A7v600 Asus دارم مي خواستم بدونم تا چه حدي مي تونم overclocking كنم و ايا اينكارو بكنم اصلا يا نا ؟ فن هم اوريجينال خود amd هست ممنونم
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. aenemamir

    aenemamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آگوست 2003
    نوشته ها:
    187
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    ببين بستگي به power supply هم داره
    تو بذار تا آخرين درجه ممكنه ببيني روشن نميشه بايد پله پله امتحان كني ببيني سيستم وسط كار وضعش چه جوري
    خاموش مي كنه يا نه باهاش كارايي كه معمولا مي كني رو انجام بده مثلا اگه رندر مي كني .
    اين كارو انجام بده تا درجه اي كه سيستم خاموش نكنه . step-by-step
     
  4. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    از كسي كه توي گارانتي يكي از اين مادر بررد ها كار ميكرد شنيدم , ميگفت : بهتر هست كه او ور كلاك نشه تا اونجايي كه امكان داره.

    × معمولا سي پي يو over clock هم كه ميشه سيستم يه جورايي ميشه :eek:
     
  5. aenemamir

    aenemamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آگوست 2003
    نوشته ها:
    187
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    خب من كه ميگم بايد ببيني رو چه باسي بهت جواب ميده.
     
  6. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    منظور من تو هر باسي بود نه رنج خاصي !
     
  7. aenemamir

    aenemamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آگوست 2003
    نوشته ها:
    187
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    چرا ميزني بابا !
    ببخشيد
    آقا اصلا اور كلاك خوب نيست !
     
  8. asa2000

    asa2000 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    116
    تشکر شده:
    0
    دوست عزيز هيچ عقل سليمي سي پي يو اوركلاك نميكنه اونم AMD همينجوريشم كه بايد با نيتروژن مايع خنك بشه چه برسه وقتي كه اورش رو هم بكشي !
     
  9. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    خدا به دور ...! آقا من نزدم والا :( . تازه كتك خورمم ملسه ها :happy: :D
     
  10. pay

    pay کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    611
    تشکر شده:
    8
    با این که من با با این که من با overclock کردن موافق نیستم ولی خب بعضی از cpu ها قابلیت overclock شدن بهتری نسبت به بقیه دارن ( به خاطر پارامترهای حرارتی ) که 2500+ هم یکی از این cpu هاست و بهتر overclock می شه.
    ضمنا اگه تو جدول پایین نگاه کنین می بینین که حداکثر حرارت قابل تحمل توسطcpu های AMD که از هسته Barton استفاده می کنن 85 درجه هست در مقابل cpu های مشابه اینتل 69 درجه پس بارتون ها بهتر می تونن overclock رو تحمل کنن ضمنا توان مصرفی شون هم اگه دقت کنین کمتر هستش.
    راجع به نيتروژن هم اگه نگاه کنین آخرین سری cpu های اینتل 103W توان مصرفی شونم هست در مقابل 89W !!!
    خودتون قضاوت کنین!
    http://www6.tomshardware.com/cpu/20040601/socket_939-01.html
     
  11. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    اگر خواستي انجام بدي !!... يه فن مطمئن روش سوار كني كه خيالت راحت تر بشه!.
     
  12. aenemamir

    aenemamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آگوست 2003
    نوشته ها:
    187
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    خب استادان مي تونين براي اطمينان سيستمو جوري تنظيم كنين كه مثلا روي 70 درجه خاموش شه يا وارنينگ بده
     
  13. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    اصولا اختار بده بهتره. اما بهتر از اون يه فن مطمئن هست به نظر من. :)
     
  14. aenemamir

    aenemamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آگوست 2003
    نوشته ها:
    187
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    هه ببين چه جوري ميشه كه وارنينگ مي ده ؟ :blush:
    ويژگي مادربورداست يا نرمافزاري هم ميشه ؟
     
  15. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    توي تنظيمات اوليه مادر برد. ( Delete )
     
  16. Shahab3

    Shahab3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    28
    تشکر شده:
    0

    من هم از اين نوع CPU ها استفاده مي كنم و تجربه من نشان داده كه اين CPU ها Overclock نمي شوند ولي اگر مين تو Doual chanel را ساپورت كند خيلي خوب جواب مي دهد.
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون