آژانس هواپیماییexchanging

با WWW يا بدون WWW ؟

شروع موضوع توسط masoudrab ‏28 دسامبر 2002 در انجمن سرویسهای سایت ساز

  1. masoudrab

    masoudrab کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    2
    من با آدرس خيلي از وبلاگ ها ( حتي مال خودم ) اين مشكل را دارم ,
    وقتي آدرس را به صورت <a href='http://blogname.blogspot.com' target='_blank'>http://blogname.blogspot.com</a> بنویسم ،مطالب مربوط
    به يك تاريخ ديگه( گاهي يك ماه پيش ) را نشون ميده !ولی اگر آدرس را به صورت www.blogname.blogspot.com بنویسم ممکنه مطالب جدید را نشون بده :?: :!:
    اين ايراد گاهي با افزودن WWW به اول آدرس برطرف میشه و نه همیشه
    ، همچنین روی بعضی از سیستمها هم اصلا این مشکل پیش نمیاد....
    لطفا راهنمائی کنید. ممنون.
     
    mikadd و talareagahi از این نوشته تشکر کرده اند.
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    والا من دليل فني تخصصي اينو نميدونم...
    ولي حدس ميزنم اشكال از Cache اين ISP هاي ايراني باشه...
    كسي تو خارج هم اين مشكل رو داره!؟
    در ضمن چه با www چه بدونه اون... سعي كنيد براي جديد ترين حالت يه صفحه روي وب ، از CTRL + F5 استفاده كنيد... يه جورايي ديگه از توي Cache نخواهد خوند...
     
  3. masoudrab

    masoudrab کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    2
    آقا احسان ,
    من خودمم حدس زدم كه اشكال از ISP cache باشه ولي حتي
    وقتي مشكل را با ISP در ميون گذاشتم و اونها cache را خالي كردند
    بازم مشكل حل نشد؟!
    ميگن ايراد از DNS resolving سيستم ميتونه باشه , كسي چيزي نميدونه؟؟؟
     
  4. daashaakol

    daashaakol کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    1
    ميخواي يه چيزو امتحان كن . وقتي اين اتفاق برات ميفته ببين با چند بار رفرش كردن مشكلت حل ميشه يا نه . اگه حل شد مشكل از cache هست . شاید هم از ie cache خودت باشه اینو هم خالی کن ببین درست نمیشه ؟
     
  5. Neverhood

    Neverhood کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    6
    اتفاقا من هم همين مشكل رو براي وبلاگم داشتم. اما يه كم پيچيده تر. يعني وقتي با www ميزدم وبلاگم كامل ميومد اما وقتيكه بدون اون بود يه صفحه ديگه رو نشون ميداد. حتي يكروز كليد كرده بود و وقتي آدرس وبلاگم رو بدون www ميزدي وبلاگ وب تگ رو مياورد و من رو كلي كلاس بالا ميكرد. اما با www لو ميرفتم كه كي هستم ;) به هر حال بعد از چند ساعت اين مشكل حل ميشد. منم فكر كردم از كش (نه از نوع قيطوني) هستش. اما بازم مطمئن نشدم.
     
    saeedtz از این نوشته تشکر کرده است.
  6. mehrzad

    mehrzad کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    پيدا كردم
    منم با اين www مشكل دارم
    گاهي اصلا بدون اين هيچي نشو ن نميده IE پيغام خطا ميده و گاهي هم بر عكس!
    رو چند تا رايانه!! هم امتحان كردم فرق نداره
    ممنون اگه كسي كمك كنه
     
  7. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    سلام

    ببينيد , این بحثش یه خورده فنیه.
    هر کامپیوتر از طریق یک ISP به اینترنت وصله و هر اینترنت خودش از یک جا سرویس گرفته و یک ip های خاصی داره. وقتی که شما در خواست دیدن یک صفحه رو برای ISpتون می فرستید ، اون این درخواست رو برای نزدیک ترین DNS Resolver می فرسته. (کارش اینه که نام سایت شما رو می ده و DNS سایتتون رو می گیره ازش و شما رو وصل می کنه به اون) حالا بعضی از اینها به www حساس هستند ولی اغلشون براشون فرقی نداره که www رو بزنید و یا نزنید.
    البته فکر می کنم مشکل اینکه صفحهاتتون بدون www و با www با هم فرق می کنه و تاریخ عوض می شه. دلیلش 100% cash هست.
    حالا یا از کامپیوتر خودتون یا از ISP یا از اونجایی که ISPتوی سرویس گرفته و یا DNS resolver .

    تنها راه ممکن اینه که شما بعد از آدرس سایتتون یه علامت سوال بزنید (؟) و بعدش یه عدد رندوم بنویسید. مثلا
    http://ehsan.blogspot.com?54456443

    یا هر عدد دیگه ای. حتما کارتون درست می شه.
     
    webmaster11 از این نوشته تشکر کرده است.
  8. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    جالبه واقعا چيز ياد گرفتم! ممنون
     
  9. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    وقتی مطالب اينجا رو خوندم احساس کردم چند مطلب رو بايد توضيح بدم.

    وقتی يه Request فرستاده ميشه، برای تبديل URL به IP از DNS Server ای استفاده ميشه که توی سرور تعيين شده.
    در مورد www بايد بگم که توی dns برای تعيين وب سرور از www استفاده ميشه و راه اصلی برای ديدن وب سايت ، وارد کردن URL بهمراه www است.
    اينکه ميبينين بعضی از سايتها بدون وارد کردن www هم صفحه شون نمايش داده ميشه بخاطر وجود يه Record تو DNS Server است به نام Same as parent.
    اگه اين رکورد توی DNS موجود باشه، و IP وب سرور براش تعريف شده باشه (و اگه وب سرور از Header استفاده کنه ، حتما توی وب سرور هم بايد Add شده باشه) اونوقت بدون وارد کردن www هم وب سايت قابل مشاهده است.

    و اما مشکل عزيزانی که برای ديدن صفحاتشون مشکل دارن. اين مشکل همونطور که بقيه عزيزان گفتن مشکل از Cache است.
    اگه مشکل از Cache اينترنت اکسپلورر باشه ، با فشردن Ctrl+F5 ميشه ازش رد شد و مشکل حل ميشه.
    ولی اگه مشکل از Cache Server باشه (چه در ISP مستقر باشه و چه در هر نقطه از مسير عبور Packet) اين راه چاره ساز نيست.
    Cache ها يه منطق دارن. صفحات وبی که نياز به Process تحت وب سرور (با توجه به اطلاعات Client) داشته باشن هيچگاه در Cache Server ذخيره نميشن.
    مشخصه اينگونه صفحات داشتن يه علامت ? بعد از URL است. (و . . . etc)
    حال برای رفع مشکل کافيست به انتهای آدرس يه ? اضافه کنين.
    مثلا:
    [code:1]http&#58;//koorosh82.com?[/code:1]

    ايشاللا که مشکل همه حل بشه.
    اگه سوالی بود در خدمتيم.

    خوش باشید . . .
     
    webmaster11 از این نوشته تشکر کرده است.
  10. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    من يك سوال هم دارم

    شما اول اين 2 تا آدرس رو ببينيد
    <a href='http://sharif.edu' target='_blank'>http://sharif.edu</a>
    <a href='http://www.sharif.edu' target='_blank'>http://www.sharif.edu</a>

    هر دو تاش مال دانشگاه شريف ولي فرق داره اصولا 2 تا چيز انگار با www يك url هستش بدون اون هم يكي ديگه!
     
  11. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    بسته به مدل هاستي كه داري... معمولا اين www در اصل يه فولدر توي روت هاستت است. واسه همين توي شريف هم فكر ميكنم اوني كه www نداره روت ( root ) رو نشون ميده
     
  12. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    ببخشيد.
    باز احساس ميکنم بايد يه چيزی رو توضيح بدم.
    اگه با دقت بيشتری اون مطلب من رو ميخوندين اين سوال رو نميپرسيدين.

    در مورد www نوشتم که يه Record توی DNS Server است.
    نوشتم که وقتی بدون www آدرس رو وارد ميکنين از يه Record به نام Same as Parent استفاده ميکنه و گفتم اگه IP اين Record همون IP وب سرور باشه، همون وب سايت رو نشون ميده.
    در مورد شريف ، توی DNS Server ، برای www يه IP و برای Same as parent يه IP ديگه Add شده. اينه که اگه www بزنين يه سايت مياره و اگه بدون www بزنين يه سايت ديگه.

    همينطور نوشتم که اين تنظيم ميتونه توی وب سرور انجام بشه.
    معمولا در وب سرور ها برای تشخيص سايتهای مختلف از Header استفاده ميشه.
    با استفاده از Header در وب سرور ميشه تنظيم کرد اگه www.ehsanix.com درخواست شد، يه سايت رو نشون بده و اگه persian.ehsanix.com درخواست شد يه سايت ديگه رو.


    وقتی که به اينترنت متصل هستين برای اينکه بدونين در تنظيمات سرور ، از کدام DNS Server استفاده ميشه ميتونين از دستور NSLookup استفاده کنين. به شکل زير:

    [code:1]

    D&#58;&#62;nslookup

    Default Server&#58; &nbsp;ns.soroosh.net

    Address&#58; &nbsp;172.16.100.154



    &#62;

    [/code:1]

    مثلا در اينجا در سرور تنظيم شده که برای بدست آوردن IP از URL ، از DNS سروری با نام ns.soroosh.net استفاده بشه و IP اون هم نوشته شده. (اين IP ، اينوليد و Local است.)

    حالا برای اينکه IP آدرس مربوط به يه Domain رو بدست بيارين کافيه جلوی علامت ">" اسم Domain رو بنويسين.
    مثلا:
    [code:1]

    &#62; sharif.edu

    Server&#58; &nbsp;ns.soroosh.net

    Address&#58; &nbsp;172.16.100.154



    Non-authoritative answer&#58;

    Name&#58; &nbsp; &nbsp;sharif.edu

    Addresses&#58; &nbsp;81.31.160.34, 81.31.160.35

    [/code:1]

    اينجا ديديم که دومين sharif.edu به دو تا IP آدرس Assign شده. اين دو IP آدرس نمايانگر دو Record از نوع Same as parent در DNS Server هستن.

    حالا ميخواهيم ببينيم که www.sharif.edu چه IP ای داره.
    [code:1]

    &#62; www.sharif.edu

    Server&#58; &nbsp;ns.soroosh.net

    Address&#58; &nbsp;172.16.100.154



    Non-authoritative answer&#58;

    Name&#58; &nbsp; &nbsp;www.sharif.edu

    Address&#58; &nbsp;81.31.160.60

    [/code:1]
    ديديم که IP مربوط به www Record توی DNS Server نمايش داده شد.
    و ميبينيم که اين دو (Same as parent و www) با هم متفاوتند.

    فکر ميکنم متوجه علت تفاوت بين آدرس حاوی www و بدون www شده باشيد.

    (ببخشيد که اينقدر زياد نوشتم. جای اين نوشته ها تو بخش شبکه است. محمد رضا چطوره بذاريش تو بخش اينترنت کاپوچينو!)

    اگه سوالی بود در خدمتم.

    خوش باشيد. . . .
     
    mercedes62 از این نوشته تشکر کرده است.
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    بد هم نگفتي كورش

    حتما يا اين هفته يا هفته بعد مي گذارمش تو كاپوچينو
     
  15. mehrzad

    mehrzad کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    ممنون از همگي
    اين علامت سوال مشكل منو كه حل كرد
    دستتون درد نكنه
     
  16. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    ممنون :) من چون زياد وارد نبودم پرسيدم
     
  17. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    اينو به كوروش ميگم:

    بابا اينكاره!! آقا مشوق شما توي علم كامپيوتر كي بوده؟! براي ما جوونا پيغامي نداري؟

    ولي انصافا دمت گرم... كلي ياد گرفتم ;)
     
  18. pooria-ir

    pooria-ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2011
    نوشته ها:
    6,625
    تشکر شده:
    2,420
    محل سکونت:
    Tehran
    -_-------------
     
    Last edited: ‏30 ژوئن 2013
  19. poyaweb

    poyaweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آگوست 2013
    نوشته ها:
    232
    تشکر شده:
    25
    توساختار اینترنت ایران مساله ای با عنوان کش سرور (cache Server) وجود داره. یعنی سرویس دهنده های اینترنتی با هدف کاهش هزینه خود و افزایش سرعت اینترنت (البته افزایش کاذب) وقتی که یک صفحه اینترنتی باز می شود، آن را در حافظه خود ذخیره کرده، و هنگامی که این صفحه اینترنتی دوباره درخواست می شود (شما قصد باز کردن مجدد آن را دارید) همان نسخه ذخیره شده بر روی حافظه به شما نمایش داده می شود. به این ترتیب هم سرویس دهنده ها هزینه کمتری بابت پهنای باند اینترنت پرداخت می کنند و هم ظاهرا بعضی سایت ها برای شما سریعتر باز می شوند ! اما نکته منفی این قضیه مربوط به آپدیت شدن سایت ها و وبلاگ هاست، چرا که کش آی اس پی ها بسته به نوع تنظیماتشان، از هر چند ساعت تا هر یک روز یک بار ممکن است آپدیت شوند.
     
  20. miladdn

    miladdn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 می 2013
    نوشته ها:
    5,553
    تشکر شده:
    1,629
    محل سکونت:
    dezful
    عزیز نوشتن فعلا

    ارسال شده توسط کاهن اعظم معبد پی تی :دی
     
  21. iliyasaeidkarami

    iliyasaeidkarami کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آپریل 2014
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    6
    به نظر من چه برای وبلاگ و چه برای سایت باید www را حذف کرد و نگفت
    من برای سایتم (ict3.com) همین کار رو کردم.