• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث درباره ی کار با سیدی و دی وی دی برای فروشگاه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

xmixx

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

نمیدونم جای مناسبی این سوالو طرح کردم یا نه ولی اگه جای دیگه ای باید طرح بشه، مدیران محترم منتقل کنند
می خواستم بپرسم
1. قیمت یک سیدی و دیویدی خوب برای کار فروشگاهی چن میفته؟
2. قیمت قاب چطور؟
3. برای کاور زدن روو سیدی یا دیویدی چیکار باید کرد؟
4. هزینه ی کلی تولید یک سیدی و دیویدی کاوردار با قاب و بدون قاب چقدر میفته؟

roozbeh72

مسوول مسابقات
لایک‌ها
266
سلام

نمیدونم جای مناسبی این سوالو طرح کردم یا نه ولی اگه جای دیگه ای باید طرح بشه، مدیران محترم منتقل کنند
می خواستم بپرسم
1. قیمت یک سیدی و دیویدی خوب برای کار فروشگاهی چن میفته؟
2. قیمت قاب چطور؟
3. برای کاور زدن روو سیدی یا دیویدی چیکار باید کرد؟
4. هزینه ی کلی تولید یک سیدی و دیویدی کاوردار با قاب و بدون قاب چقدر میفته؟

1- قیمت سی دی حدود 150 تا 200 قیمت دی وی دی 300 تا 400 ( متغیر قیمت با تفاوت کیفیت )
2- قاب هم همه قیمتی داره ، تک 150 تا 200 و دوبل 200 تا 300
3- برای کاور روی دیسک میتونید یا چاپ مستقیم بزنید یا لیبل(برچسب) چاپ کنید قیمتش هم برای هر ریسک حدود 45,50تومن هست ( البته اگر دستگاه چاپ دیسک بخرید هزینه ها براتون کمتر میشه )
4- کلا" دی وی دی حدود 600ت تا 700ت براتون هزینه داره و سی دی 450 تا 550ت براتون هزینه داره

البته من قیمت هارو حدودی گفتم

xmixx

Registered User
لایک‌ها
8
خیلی ممنونم از جوابتون
درباره ی کاور فرمودید 4500 ت؟
فرق چاپ مستقیم با لیبل چیه؟
دستگاه چاپ دیسک چنده؟

ali_disslove

Registered User
لایک‌ها
16
خیلی ممنونم از جوابتون
دستگاه چاپ دیسک چنده؟

لیبل برچسبه که روی دی وی دی چسبونده میشه اما چاپ روی خود دی وی دیه

roozbeh72

مسوول مسابقات
لایک‌ها
266
خیلی ممنونم از جوابتون
دستگاه چاپ دیسک چنده؟

4500ت نه ، هر دیسک بین 45ت تا 50ت

تفاوت چاپ مستقیم با لیبل
- لیبل یه جورایی قدیمی شده و زیاد جالب نیست دیگه اما چاپ مستقیم هم شیک تر و هم مورد پسندتره
- چون لیبل به صورت برچسب هست چسبودنش روی دیسک یکم وقت گیره ، تازه باید نهایت دقت رو بذاری تا منظم بچسبه
- شنیدم میگن چون لیبل وزن داره وقتی روی دیسک زده میشه باعث غیراستاندارد شدن دیسک میشه
- هزینه چاپ مستقیم کمتر از لیبل هست
- و . . .

دستگاه چاپ دیسک هم بسته به میزان نیاز شما متفاوته ، اگر یک دستگاه بخواید که در روز حداکثر 50 تا 100دیسک چاپ بزنه من پرینتر های سری استایلوس اپسون مانند p50 رو پیشنهاد می کنم که الان قیمت دقیقشو ندارم اما فکر کنم 450هزار تا 500هزار تومن باشه - در ضمن با این دستگاه میتونید کاورهای کاغذی محصولاتتونو هم چاپ کنید
شما وقتی این دستگاه رو بخرید هزینه چاپ هر دیسک کمتر از 5ت (5تا تک تومنی) در میاد

سوالی بود در خدمتم

ali_disslove

Registered User
لایک‌ها
16
4500ت نه ، هر دیسک بین 45ت تا 50ت

تفاوت چاپ مستقیم با لیبل
- لیبل یه جورایی قدیمی شده و زیاد جالب نیست دیگه اما چاپ مستقیم هم شیک تر و هم مورد پسندتره
- چون لیبل به صورت برچسب هست چسبودنش روی دیسک یکم وقت گیره ، تازه باید نهایت دقت رو بذاری تا منظم بچسبه
- شنیدم میگن چون لیبل وزن داره وقتی روی دیسک زده میشه باعث غیراستاندارد شدن دیسک میشه
- هزینه چاپ مستقیم کمتر از لیبل هست
- و . . .

دستگاه چاپ دیسک هم بسته به میزان نیاز شما متفاوته ، اگر یک دستگاه بخواید که در روز حداکثر 50 تا 100دیسک چاپ بزنه من پرینتر های سری استایلوس اپسون مانند p50 رو پیشنهاد می کنم که الان قیمت دقیقشو ندارم اما فکر کنم 450هزار تا 500هزار تومن باشه - در ضمن با این دستگاه میتونید کاورهای کاغذی محصولاتتونو هم چاپ کنید
شما وقتی این دستگاه رو بخرید هزینه چاپ هر دیسک کمتر از 5ت (5تا تک تومنی) در میاد

سوالی بود در خدمتم

دوست عزیز این مدلی که گفتی الان تولید میشه؟منظورم اینه که توی بازار هست؟

جوهر افشانه ؟مثلا یه برگه a4 چه قدر هزینش میشه با این پرینتر چاپ کنی ؟بعد قابلیت نصب تانک رو داره که جوهرش ارزونتر در بیاد >؟

من میخوام یه پرینتر واسه فروشگاه اینترنتی بخرم شما همینو پیشنهاد میدی >؟

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
دوست عزیز این مدلی که گفتی الان تولید میشه؟منظورم اینه که توی بازار هست؟

جوهر افشانه ؟مثلا یه برگه a4 چه قدر هزینش میشه با این پرینتر چاپ کنی ؟بعد قابلیت نصب تانک رو داره که جوهرش ارزونتر در بیاد >؟

من میخوام یه پرینتر واسه فروشگاه اینترنتی بخرم شما همینو پیشنهاد میدی >؟

سلام دوست عزیز
من تو کار پرینت و پرینتر هستم کمی البته مصرف کننده هستم و نه فروشنده، مدتی هم به دنبال خرید یه پرینتر جدید بودم (و البته هستم هنوز!) به این نتیجه رسیدم که پرینتر های کانن از اپسون بهترهبه عنوان مثال یکی از آشناها که تو کار کامپیوتر هست قبلا کانن 4700 داشته و بعد به دلیل بی احتیاطی خودش خراب شده و یه اپسون پی 50 خریده اما با وجود اینکه اپسون رو خیلی گرونتر خریده اما از کاننش راضی تره!
منم یه مدل دیگه کانن دارم و از اون راضی ام و کلا هرچی محصولات کانن دارم ازش خیلی راضی ام.
به شما پیشنهاد می کنم به جای خرید پرینتر 500 تومنی اپسون باتانک، یه مد کانن (کانن آی پی 3600) بگیرید که با تانک حدود 200 تا 250 در می آد براتون.
در مورد لیبل هم باید بگم که چاپ لیبل روی دیسک شیک تر و بهتر میشه اما دوتا مشکل داره اول اینکه چون حلال رنگ های جوهر افشان آب هست، بعد از چاپ دیسک هاتون نسبت به آب ‌و حتی دست مرطوب حساسه و مشکل دوم اینکه برای این کار باید حتما از دیسک های پرینتیبل استفاده کنید که این یه نوع محدودیته.
البته چاپ لیبل با پرینتر جوهر افشان هم نسبت به آب حساسه اما به خاطر جنسش این حساسیت کمتره.
موفق باشید

ali_disslove

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوست عزیز
من تو کار پرینت و پرینتر هستم کمی البته مصرف کننده هستم و نه فروشنده، مدتی هم به دنبال خرید یه پرینتر جدید بودم (و البته هستم هنوز!) به این نتیجه رسیدم که پرینتر های کانن از اپسون بهترهبه عنوان مثال یکی از آشناها که تو کار کامپیوتر هست قبلا کانن 4700 داشته و بعد به دلیل بی احتیاطی خودش خراب شده و یه اپسون پی 50 خریده اما با وجود اینکه اپسون رو خیلی گرونتر خریده اما از کاننش راضی تره!
منم یه مدل دیگه کانن دارم و از اون راضی ام و کلا هرچی محصولات کانن دارم ازش خیلی راضی ام.
به شما پیشنهاد می کنم به جای خرید پرینتر 500 تومنی اپسون باتانک، یه مد کانن (کانن آی پی 3600) بگیرید که با تانک حدود 200 تا 250 در می آد براتون.
در مورد لیبل هم باید بگم که چاپ لیبل روی دیسک شیک تر و بهتر میشه اما دوتا مشکل داره اول اینکه چون حلال رنگ های جوهر افشان آب هست، بعد از چاپ دیسک هاتون نسبت به آب ‌و حتی دست مرطوب حساسه و مشکل دوم اینکه برای این کار باید حتما از دیسک های پرینتیبل استفاده کنید که این یه نوع محدودیته.
البته چاپ لیبل با پرینتر جوهر افشان هم نسبت به آب حساسه اما به خاطر جنسش این حساسیت کمتره.
موفق باشید

این 3600 چاپ روی دیسک نداره؟
میگند کنن تانکو جوهرش خیلی گرون تره-هزینه یکبار شارژ تانک چه قدر در میاد و میانگین چند تا عکس a4 میزنه>؟

2-یعنی چاپ با p50 روی سی دی خوب نمیشه ؟یعنی چاپش آبه ؟

xmixx

Registered User
لایک‌ها
8
خیلی ممنونم از کمک همه
بالاخره هر محصولی یه محدودیتی داره

roozbeh72

مسوول مسابقات
لایک‌ها
266
من که با پرینتر های اپسون چاپ تعداد بالا می زنم و ازشون راضی هستم . درضمن کیفیتش چاپشون هم خیلی خوبه
در ضمن دیسکی که چاپ شده نسبت به آب حساس هست برای همین بعد از چاپ از لایه ی UV استفاده میشه تا دیگه مشکلی نداشته باشه و ضدآب بشه .

sir-mammad

Registered User
لایک‌ها
101
من که با پرینتر های اپسون چاپ تعداد بالا می زنم و ازشون راضی هستم . درضمن کیفیتش چاپشون هم خیلی خوبه
در ضمن دیسکی که چاپ شده نسبت به آب حساس هست برای همین بعد از چاپ از لایه ی UV استفاده میشه تا دیگه مشکلی نداشته باشه و ضدآب بشه .

بابت پاسخ های خوب سپاسگزارم ، هرچند تاپیک به من ربطی نداشت اما اینقدر خوب پاسخ دادید که برام مفید بود

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
این 3600 چاپ روی دیسک نداره؟
میگند کنن تانکو جوهرش خیلی گرون تره-هزینه یکبار شارژ تانک چه قدر در میاد و میانگین چند تا عکس a4 میزنه>؟

2-یعنی چاپ با p50 روی سی دی خوب نمیشه ؟یعنی چاپش آبه ؟
البته در مورد چاپ روی دیسک 3600 مطمئن نیستم اما یه مدل جدید تر یعنی 4840 چاپ روی دیسک داره. (داخل پرانتز میگم: اگر بتونید دست دوم تمیز 4700 یا 4600 رو هم گیر بیارید خیلی عالی میشه)
در مورد هزینه تانک و جوهر کانن باید بگم که هزینه تانکش اگر کمتر باشه بیشتر نیست و هزینه جوهرش هم بستگی به نوع و کیفیت جوهری هست که استفاده می کنید و در حالت کلی نمیشه گفت که کانن گرون تره یا اپسون.
علاوه بر این اگر جوهر های بزرگ تری بگیرید براتون به صرفه تره به نحوی که مثلا قیمت یک جوهر یک لیتری برابر میشه با تقریبا دو یا سه جوهر 100 سی سی!
مقدار چاپ هم بستگی به مصرف رنگ کارتون داره ولی در کل با نصب تانک هزینه ها بسیار پایین میاد به نحوی که اصلا براتون مهم نخواهد بود!!!
کلا جوهر افشان چون پایه جوهر هاش آب هست به همین خاطر بعد چاپ اگر با آب تماس داشته باشه جوهر هاش با هم قاطی میشن. البته در مدل های پیشرفته پرینتر ها یه کارتریج جدا وجود داره که ماده ضد آب داره و می تونه رو سطح دلخواه ما اونو چاپ کنه تا دیگه رطوبت و یا اشعه فرابنفش به سطح اصلی چاپ کمتر برسه و از این جهت اونو محافظت می کنه اما این پرینتر ها قیمتاشون بسیار بالاست و به صرفه نیست.
البته من شنیدم که اسپری خاصی وجود داره که برای تثبیت عکس استفاده میشه و اگر بعد از چاپ روی کار بزنید در مقابل رطوبت مقاومتش بیشتر میشه اما من امتحانش نکردم.
بله من هم نگفتم که پرینتر های اپسون بد هستند، فقط تجربه کسی رو گفتم که هر دو مدل رو داشته.
البته یک نکته حائز اهمیت تو این پرینتر هایی که من در موردشون صحبت کردم تعداد رنگ ها و نوع رنگ هایی هست که دارن.
پرینتر اپسون تی 50 و یا پی 50 شش رنگه هستند شامل زرد، سرخ، سرخ روشن،‌ نیلی، نیلی روشن و مشکی.
پرینتر های کانن آی پی 3600 و 4840 و 4600 و 4700 پنج رنگه هستند شامل زرد، سرخ، نیلی، مشکی عکس (Dye Base) و مشکی متن (Pigment).
اون بنده خدا که جفتشو داشت می گفت کیفیت چاپشون باهم هیچ فرقی نداشت اما از لجاظ تئوری اونی که تعداد رنگ بیشتری داره (در اینجا اپسون) کیفیت بیشتری خصوصا در چاپ عکس داره؛ حتی کانن یه مدل پرینتر داره که 8 رنگ هیت و قرمز و سبز هم داره. (حتی تا 12 رنگ هم هست!)
اما در مقایسه بین این دو سری دو نکته وجود داره:
1- تعداد رنگ بیشتر گرچه باعث افزایش کیفیت چاپ میشه اما هزینه خرید رنگ ها بالاتر می ره و در کنار اون پیچیدگی و افزایش تعداد نازل های چاپ باعث افزایش قیمت اولیه پرینتر و افزایش هزینه های تعمیرات و همچنین احتمال خرابی میشه.
2- اگر کار حرفه ای عکاسی نمی کنید من به شما توصیه می کنم پرینتر های با تعداد رنگ زیاد نگیرید چون تفاوت نتیجه چاپ برای شما اهمیت نداره (باید به چشم یه عکاس نگاه کنید تا متوجه بشید!) ضمن اینکه پرینتر های کاننی که من در مورشون صحبت کردم یک مشکی جدا برای عکس دارن و این برای کسانی که از این پرینتر های برای چاپ متن هم استفاده می کنن خیلی بهتره چون چاپ متن با جوهر پیگمنت علاوه بر استفاده کمتر از جوهر، نتیجه بسیاربهتر و شارپ تری نسبیت به جوهر دای بیس داره.

در نهایت یه مسئله دیگه هم وجود داره:
قیمت پرینتر اپسون پی 50 که الان موجوده حدود 420 تومنه و قیمت پرینتر کانن آی پی 3600 حدود 150 تومنه! (4840 الان خیلی کم شده و قیمتش حدود 180 بود ولی الان چون نیست حتی تا 230 هم می فروشن!!!)
قیمت اپسون قیمت واقعی نیست چون تا دو سه ماه پیش حدود 250 تومن بود و به یکباره زیاد شد (گرچه کلا به خاطر بالا رفتن دلار همه چیز گرون شده اما این یکی از دلار هم بالا زده!!!)
بنابراین شما دارید برای همون تکنولوژی و کارایی قیمتی بسیار بیشتر می دید. به همین دلیل من توصیه می کنم کانن بگیرید که اینطور بی رویه گرون نشده.
اپسون پی 50 علاوه بر قیمت تکنولوژی داره پول اسم و شهرتش رو هم می خوره!
من به شما توصیه می کنم قبل از خریدتون حتما یه سر به تعمیرکارانی که هر دو برند رو تعمیر می کنن بزنید و نظر اونا رو هم بپرسید.
موفق باشید.

roozbeh72

مسوول مسابقات
لایک‌ها
266
بابت پاسخ های خوب سپاسگزارم ، هرچند تاپیک به من ربطی نداشت اما اینقدر خوب پاسخ دادید که برام مفید بود

خواهش می کنم دوست عزیز
-------------------------------------------------------

همونجور که دوستمون گفت قیمت اپسون به یکباره بالا کشید ، به همین خاطر از لحاظ قیمت اختلاف زیادی با پرینتر کانن پیدا کرده
اگر مثل قدیم همون 250هزار بود صرفه اقتصادی داشت برای خریدن

ali_disslove

Registered User
لایک‌ها
16
ممنون از هر دوست که وقعا سنگ تموم گذاشتند

اگه بگیرم از کنن همون 4840 رو میگیرم چون میخوام حتما پرینت روی دیسک رو داشته باشم-قیمتش رو هم 200 زده
فقط موندم چرا خیلیی کم اسمی از این دو مدل کنن برده شده و هرجا درخواست خرید کردند همه گفتند شک نکن p50 چیزه دیگه ای هست-جوهرشو الان توی سایتا دیدم یه مارک عینا هم قیمت بودند.تانکش رو هم که شما میگی اروزن تر هم هست شاید.پنج رنگ بودنش هم مهم نیست اگه به طور نا محسوس کیفیتش کم شه-چون من ارزون تموم شدن برام مهمه که خوب این جور که میگید ارزون تره

فقط نمیدونم دوستان در قسمت پرینتر و مشاوره شکیم کردند-آیا خرابیش بیشتره یا تعمیرش سخته و کم؟والا اون روزا که ما یه دوربین کنن از اون بزرگا داشتیم خداااا بودا حالا این مقایسه که اصلا درست نیست اما نمیدونم ایا پرینتر هاش همون جوره؟
و موندم چرا همه جا گفتند p50 با این همه حسنی که 4840 کنن داره

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
سلام دوست عزیز
من تو کار پرینت و پرینتر هستم کمی البته مصرف کننده هستم و نه فروشنده، مدتی هم به دنبال خرید یه پرینتر جدید بودم (و البته هستم هنوز!) به این نتیجه رسیدم که پرینتر های کانن از اپسون بهتره/QUOTE]

ببخشید من یه 8500 دارم تو این تاپیک میخواستم بفروشم اما اصلا تو بازار نیستم و نتونستم قیمت پایه براش بزارم و تقریبا بی خیال شدم شما میتونید بگید با این شرایط که تو این تاپیک نوشتم چقدر می ارزه؟
http://forum.persiantools.com/t245691.html

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
ممنون از هر دوست که وقعا سنگ تموم گذاشتند

اگه بگیرم از کنن همون 4840 رو میگیرم چون میخوام حتما پرینت روی دیسک رو داشته باشم-قیمتش رو هم 200 زده
فقط موندم چرا خیلیی کم اسمی از این دو مدل کنن برده شده و هرجا درخواست خرید کردند همه گفتند شک نکن p50 چیزه دیگه ای هست-جوهرشو الان توی سایتا دیدم یه مارک عینا هم قیمت بودند.تانکش رو هم که شما میگی اروزن تر هم هست شاید.پنج رنگ بودنش هم مهم نیست اگه به طور نا محسوس کیفیتش کم شه-چون من ارزون تموم شدن برام مهمه که خوب این جور که میگید ارزون تره

فقط نمیدونم دوستان در قسمت پرینتر و مشاوره شکیم کردند-آیا خرابیش بیشتره یا تعمیرش سخته و کم؟والا اون روزا که ما یه دوربین کنن از اون بزرگا داشتیم خداااا بودا حالا این مقایسه که اصلا درست نیست اما نمیدونم ایا پرینتر هاش همون جوره؟
و موندم چرا همه جا گفتند p50 با این همه حسنی که 4840 کنن داره
اولا که اگر بعد از تعطیلات سراغ خرید برید شاید مدل های جدیدی هم بیاد و قیمت ها هم شاید تغییر کنه.
من شخصا اپسون نداشتم اما کانن داشتم و ازش راضی ام (یه دوربین کانن دارم و از اون هم خیلی راضی ام) مقایسه ای هم که راجع به کانن و اپسون کردم نقل قول از یکی از آشناها بود. اما مقایسه قیمت کاملا درسته.
به قول ما اپسون در این زمینه اسم در کرده! حالا یا درست و یا غلط. به همین دلیل فروش بیشتری داشته و در نتیجه قطعات یدکیش بیشتر هست. اما اگر کار شما تیراژ خیلی خیلی بالایی نداره و به قول معروف نمی خواید جون پرینترتون رو در بیارید که دیگه حتما کانن بگیرید! کانن سرعتش از اپسون بهتره و اپسون کیفیتش کمی بهتره.
بهرحال من بازم پیشنهاد می کنم که حتما یه سر به تعمیرکارانی که هر دو برند رو تعمیر می کنن بزنید و نظر اونا رو هم بپرسید؛ شاید یه وقت ارزش داشته باشه که بیشتر از دو برابر پول بدید و اپسون بگیرید!
کانن مدل های زیادی داره که روی اونا یه تحقیقی بکنید بد نیست!
سلام دوست عزیز
من تو کار پرینت و پرینتر هستم کمی البته مصرف کننده هستم و نه فروشنده، مدتی هم به دنبال خرید یه پرینتر جدید بودم (و البته هستم هنوز!) به این نتیجه رسیدم که پرینتر های کانن از اپسون بهتره

ببخشید من یه 8500 دارم تو این تاپیک میخواستم بفروشم اما اصلا تو بازار نیستم و نتونستم قیمت پایه براش بزارم و تقریبا بی خیال شدم شما میتونید بگید با این شرایط که تو این تاپیک نوشتم چقدر می ارزه؟
http://forum.persiantools.com/t245691.html
خواهش می کنم دوست من.
لطفا پیام های خصوصی تون روبررسی کنید.
متشکرم

ali_disslove

Registered User
لایک‌ها
16
اولا که اگر بعد از تعطیلات سراغ خرید برید شاید مدل های جدیدی هم بیاد و قیمت ها هم شاید تغییر کنه.
من شخصا اپسون نداشتم اما کانن داشتم و ازش راضی ام (یه دوربین کانن دارم و از اون هم خیلی راضی ام) مقایسه ای هم که راجع به کانن و اپسون کردم نقل قول از یکی از آشناها بود. اما مقایسه قیمت کاملا درسته.
به قول ما اپسون در این زمینه اسم در کرده! حالا یا درست و یا غلط. به همین دلیل فروش بیشتری داشته و در نتیجه قطعات یدکیش بیشتر هست. اما اگر کار شما تیراژ خیلی خیلی بالایی نداره و به قول معروف نمی خواید جون پرینترتون رو در بیارید که دیگه حتما کانن بگیرید! کانن سرعتش از اپسون بهتره و اپسون کیفیتش کمی بهتره.
بهرحال من بازم پیشنهاد می کنم که حتما یه سر به تعمیرکارانی که هر دو برند رو تعمیر می کنن بزنید و نظر اونا رو هم بپرسید؛ شاید یه وقت ارزش داشته باشه که بیشتر از دو برابر پول بدید و اپسون بگیرید!
کانن مدل های زیادی داره که روی اونا یه تحقیقی بکنید بد نیست!

خواهش می کنم دوست من.
لطفا پیام های خصوصی ت
متشکرم

ممنون از پاسخ خیلی خوبتون
منظورم از مقایسه اشتباه ،خودم بودم -مقایسه دوربین کنن و پرینترش بود که گفتم اون خیلی خوب بوده-اینم خوبه

1-راستی کاغذ با هر سایزی بگذارم پرینت میکنه یا باید در سایز های خاصی باشه ؟

2-کاغذ کاتد 260 گرمی بگذارم که مشکلی پیدا نمیکنه؟

3-نمیدونید حدودا قیمت کاغذ های کاتد چند هست ؟

شرمندم این همه سوال پرسیدم ربطو بی ربط-انشالله این سه تا آخریشه

roozbeh72

مسوول مسابقات
لایک‌ها
266
اما اگر کار شما تیراژ خیلی خیلی بالایی نداره و به قول معروف نمی خواید جون پرینترتون رو در بیارید که دیگه حتما کانن بگیرید! کانن سرعتش از اپسون بهتره و اپسون کیفیتش کمی بهتره.

تکذیب میشه

سرعت چاپ p50 حدودا" 4برابر سرعت چاپ 4840 هست ، چه در رنگی چه در سیاه سفید

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
تکذیب میشه

سرعت چاپ p50 حدودا" 4برابر سرعت چاپ 4840 هست ، چه در رنگی چه در سیاه سفید

گرچه من هیچ کدوم از این مدلا رو نداشتم اما از افرادی این موضوع رو شنیده بودم و بعد از تحقیق هم این قضیه تایید شد.
در سایت expertreviews.co.uk هر دو مدل تست شده و سرعتش به این صورت هست:

کانن آی پی 3600 ـ(مدل 4840 نبود تو اون سایت اما هم مد نظرم این مدل بود و هم تقریبا مشابه هستند)
[h=4]Tested Speeds[/h]
Time for two 10x8in photos 1.0 6m 8s
Time for six 6x4in photos 1.0 9m 40s
اما در مورد اپسون پی 50:
[h=4]Tested Speeds[/h]
Time for two 10x8in photos 1.0 8m 14s
Time for six 6x4in photos 1.0 12m 3s
می بینید که برخلاف اونچه که اپسون اعلام کرده،‌سرعت کانن بیشتره!
خوشحال میشم مدرک شما رو هم ببینم.
متشکرم

ممنون از پاسخ خیلی خوبتون
منظورم از مقایسه اشتباه ،خودم بودم -مقایسه دوربین کنن و پرینترش بود که گفتم اون خیلی خوب بوده-اینم خوبه

1-راستی کاغذ با هر سایزی بگذارم پرینت میکنه یا باید در سایز های خاصی باشه ؟

2-کاغذ کاتد 260 گرمی بگذارم که مشکلی پیدا نمیکنه؟

3-نمیدونید حدودا قیمت کاغذ های کاتد چند هست ؟

شرمندم این همه سوال پرسیدم ربطو بی ربط-انشالله این سه تا آخریشه

نه،‌منظور من این بود که خودم هیچ کدوم رو نداشتم و نقل قول کردم وگرنه قصد جسارت نداشتم.
جواب سوال یک و دو رو که در چت عرض کردم (اگر بتونم سرجمع بیارمشون اینجا که بقیه هم استفاده کنن خوب میشه)
سوال سه هم فکر کنم 100 برگ کوتد 260 گرمی حدو 5 تا 7 هزار تومن باشه. البته قیمتم دقیق نیست.
موفق باشید

duke amir

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.دوست عزیز برای چاپ لیبل سی دی به نظر من کنون بهتره!من پارسال 4700 داشتم خیلی کیفیتش خوب بود.امروز لیبل یه پی 50 رو دیدم افتضاح بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا