• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث درباره ی کار با سیدی و دی وی دی برای فروشگاه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
قسمتی از یک سری سوال و جواب: (با دخل و تصرف!)

....
این دو مدل محدودیت وزنی کاغذ چه قدر دارند؟

‎ در مورد وزن تو مشخصات پرینتر هست اما به یاد داشته باشید که استاندارد این نوع پرینتر ها معمولا 80 یا 100 گرمی هست و بیشتر از اون رو نوشته که باید حتما کاغذ اصلی خود پرینتر استفاده کنید، جدای از این حرف من با پرینتر خودم مقوای فابریانو رو هم حتی پرینت کردم البته به تعداد کم.

یعنی 260 گرمی خرابش میکنه یا عمرش رو کم میکنه-درسته؟

‎ توجه داشته باشید که هرچی کاغذ سنگین تر و ضخیم تر باشه سخت تر کشیده میشه و بنابراین استهلاک دستگاه بالاتر خواهد بود و من توصیه نمی کنم بطور دائم از این نوع کاغذ ها استفاده کنید.

این درسته که روکاغذ چاپ شده با پرینتر جوهر افشان دست میکشی رنگش میره یا پخش میشه؟

‎ نه ابدا این طور نیست، جوهر درسته که محلول در آب هست اما جذب کاغذ میشه و ماندگاری داره بنابراین اگر کاغذی که با پرینتر جوهر افشان چاپ شده خیس بشه رنگاش قاطی میشه و نه اینکه دست خشک بهش بخوره.
اما یه اسپری هست به نام فیکساتور که مخصوص اثر نقاشی هست که مثلا نقاش با مداد کشیده و نمی خواد با دست خوردن پاک بشه برای همین از اون اسپری میزنه تا یه لایه محافظ روش کشیده بشه.
.‎ من شنیدم که میشه همین کار رو با عکس های جوهر افشان هم کرد که در مقابل آب مقاوم تر باشن اما خودم هنوز امتحان نکردم
ولی بازم قضیه اون طور که شما فکر می کنید نیست و مقاوت بالاتری دارن و حتی با دست مرطوب هم به راحتی خراب نمیشن مگر اینکه جوهر جذب سطح مورد نظر نشده باشه، برای همین گفتم که لیبل از این جهت از چاپ مستقیم بهتره
‎ اما پرینتر های رنگی لیزری این مشکل رو ندارن اما قیمت خودشون و مواد مصرفی شون خیلی بالاتره.

روی دی وی دی چی؟ پخش نمیشه؟

به همین دلیل روی سی دی های پرینتیبل پوشش خاصی درست می کنند که مشکل جذب رنگ تا حدی رفع بشه
گرچه به دلیل اینکه پرینترم سی دی چاپ نمی کنه تا بحال با این نوع سی دی ها کار نکردم اما حس می کنم چاپ رو کاغذ با دوام تر باشه. ضمن اینکه فکر کنم بشه بار اسپری فیکساتور تا حد زیادی این قضیه رو حل کرد.

ممنون-این دستگاه های جوهر افشان استهلاکشون بالاست؟

بالاخره همه چیز یه عمری دارن مگر خدا که بی نهایته‎ برای همین نباید انتظار کار دائم رو داشته باشید
اما این مسئله بیشتر بر می گرده سر اینکه کدوم دستگاه و یا کدوم برند بیشتر و بهتر عمر میکنه‎ که من چون مدل های مختلفی نداشتم خیلی نمی تونم در این باره اظهار نظر کنم اما هرچقدر که با دستگاه ملایم تر و مهربانانه تر (!) رفتار کنید بهتر کار می کنه
برای همین گفتم که برید سراغ تعمیر کار که مستدل این قضیه رو متوجه بشید
‎ خرابی اصلی پرینتر جوهر افشان مربوط به مشکلات هد هست،‎ حالا یا بگیره و یا اینکه بسوزه
و این مسئله هم بسیار مربوط میشه کبه اینکه اولا نذارید مدت زیادی پرینترتون بی کار بمونه و حداقل هر 5 یا 6 روز یه خاموش و روشنش بکنبد تا هد کلین بکنه و هدش خشک نشه و ثانیا اینکه از جوهر مرغوبی استفاده کنید که باعث گرفتگی هد نشه.

‎ راستی پی 50 نسبت به کنن چه محاسنی داره ؟
‎ ببینید من بازم بگم که مصرف کننده هستم و تا الان هیچ اپسونی نداشتم و همین یه مدل کانن رو داشتم.
‎ اما در مورد اپسون شنیدم که هد قوی تری داره و از این جهت برای تانک مناسب تره اما این در حد شنیده هست و نظر اصلی رو باید از تعمیرکاری بپرسید که هر دو مدل رو تعمیر کرده و بهشون آشنا هست.

چرا بعضی پرینتر های تانک نمی خورن؟

‎ ببینید سیستم اصلی چاپ جوهر افشان تشکیل شده از مخزن جوهر و هد
‎ مخزن که خوب واضحه که حوهر رو نگه میداره و هد هم وظیفه پاشش جوهر به روی کاغذ رو داره
‎ این دوقسمت یعنی مخزن یا همون کارتریج و هد تو برخی مدل ها بهم متصل اند یعنی هد روی خود کارتریج قرار داره و با تعویض کارتریج عوض میشه و در مدل های دیگه هد به پرینتر متصل هست و در واقع کارتریج فقط یک قوطی جوهره!
‎ این پرینتر ها که کارتریج هاشون همراه با هد هست پرینتر های ارزون هستند و در برخی موارد هزینه خرید کارتریج های جدید از خود پرینتر هم بیشتر میشه!

یعنی هر بار که کارتریچ عوض میشه هد عوض میشه؟؟

بله دقیقا همین طوره!مثلا پرینتری هست که 50 تومنه اما کارتریجاش 70 تومن!
‎ خوبی کارتریج هایی که هد روی اونها هست اینه با هر بار تعویض کارتریج پرینتر نوی نو میشه و کیفیتش مثل روز اول میشه
اما گرچه برای این مدل پرینتر ها هم تانک ساختن چینی ها اما من تو ایران نتونستم پیدا کنم چون میگن که خوب جواب نمیده

خوب اونا رو هم هر وقت دلمون خواست میریم خودمون عوض میکنیم هدش رو

البته اون کار رو هم میشه کرد اما قضیه به این سادگیا هم نیست چون اولا تعویض اون نوع هد ها کار شما نیست و باید ببرید تعمیرگاه و جدای از اجرت تعمیر، هد اونها قیمت بالایی دارن و نزدیک به قیمت پرینتره!
اما هد مدل های جدا از کارتریج درسته که عمر زیاد تری دارن اما بالاخره اونها هم یه روز خراب میشن و یا کیفیتشون میاد پایین.
هد این نوع پرینتر ها چون از ابتدا برای بیش از یک بار استفاده ساخته شدن قوی تر هستند و بنابراین بهتر با تانک سازگار می شن اما اونا هم یه روز بالاخره خراب میشن.

نکته ای، چیز خاصی هست که موقع خرید باید بهش دقت کنم هست؟ مثل گارانتی؟

‎ در مورد گارانتی که معمولا گارانتی دارن اما اگر تانک بذارید گمونم همه گارانتیا میگن که گارانتی باطل میشه!

چه چیزایی باید توی جعبش باشه؟

‎ معمولا خود پرینتر هست تو جعبه با سی دی هاش و یه سری کارتریج و شاید هم مقداری کاغذ عکس برای نمونه
‎ اما غالبا کابل یو اس بی ندارن که اونم قیمتش حدود 2 یا 3 تومنه نهایتا 5 تومن

جوهر و تانک رو چه مارکی بگیرم؟

‎ من از جوهر های WWM و VOX استفاده کردم و راضی بودم که اولی تانک هم داره اما برای خرید تانک می تونید به پارس کپی هم مراجعه کنید.

در پایان:

‎ دوتا فروم تخصصی در این زمینه هست که افراد بسیار با تجربه تر از من اونجا می تونن به سوالاتون جواب بدن:

پرینتر و اسکنر - P30World Forums
پرینتر، اسکنر، چاپ عکس

موفق باشید

سلام.دوست عزیز برای چاپ لیبل سی دی به نظر من کنون بهتره!من پارسال 4700 داشتم خیلی کیفیتش خوب بود.امروز لیبل یه پی 50 رو دیدم افتضاح بود.

چه جالب! اتفاقا همون طور که تو پست بالاتر گفتم اون آشنای من هم اول کانن 4700 داشت و بعد اپسون پی 50 خرید و می گفت که کاننش بهتر بوده!
اینم دوتا شاهد!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا