• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث درمورد ایران مارکت سنتر

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
چند سئوال درمورد ایران مارکت سنتر داشتم
وصل شدن به خرید پستی که میگن مثلا هزینه اش 100تومان میشه فرقی داره با تحویل درمحل (یعنی از فروشنده مامورپست میاد تحویل میگیره) هزینه اش فرق داره؟ چقدره؟

بعد مشتری سفارش رو میده ما خودمون تو مغازه یا خانه فاکتور از سایت پرینت میکنیم وبسته بندی میکنیم ومیزنیم اماده به ارسال که بعد مامور پست میاد میگیره؟ بعد چه مدت؟همان روز یا فردا؟

هزینه خدمات که میزنند توی جیب ما میره یا پست؟
از هر محصولی که فروش میره چند درصد کلا پست یا ایران مارکت بر میداره؟
بعد چه مدت تسویه میشه؟ یک جنسی امروز فروختیم بعد چه مدت پول میدن به ما؟
ببای پیک موتوری هم میاد ازفروشنده میگیره وبه مشتری میده؟

توی خرید اینترنتی ایا به خارج از ایران هم این سیستم میشه فرستاد؟مشتری از خارج سفارش بده وما بفرستیم اونجا پول تحویل بگیره !!

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
توی خرید اینترنتی ایا به خارج از ایران هم این سیستم میشه فرستاد؟مشتری از خارج سفارش بده وما بفرستیم اونجا پول تحویل بگیره !!

این یکی رو خوب اومدی :D

تو ایران فقط مشکل اینترنت پرسرعت هستش و دیگر هیچ !

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2

این رو مطمین هستم که انجام نمیدن

راستی آقا Mahiar0 شماره موبایلت رو برام پیغام خصوصی بزار باهات کار دارم یه سری سوال تبلیغاتی هست میخوام ازت بپرسم

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
جواب تمام سوالات رو میتونی اینجا پیدا کنی
www.iranmc.org
در مورد مارکت سنتر من وقتی شرکتشون و کارشون رو دیدم خیلی خوشم اومد
واقعا ادمهای کار بلدی هستند! و همین طور پیگیر!
بیشتر نمیگم میترسم متهم به تبلیغ کردن بشم

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
جواب تمام سوالات رو میتونی اینجا پیدا کنی
www.iranmc.org
در مورد مارکت سنتر من وقتی شرکتشون و کارشون رو دیدم خیلی خوشم اومد
واقعا ادمهای کار بلدی هستند! و همین طور پیگیر!
بیشتر نمیگم میترسم متهم به تبلیغ کردن بشم

توی سایتش که هیچ چیز درست وواضحی نیست
برای این سئوال ها اونجا جوابی نیست خواستم ببینم کسی کار کرده عملی رو واقعا انجام میدن یا فقط حرف است

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
توی سایتش که هیچ چیز درست وواضحی نیست
برای این سئوال ها اونجا جوابی نیست خواستم ببینم کسی کار کرده عملی رو واقعا انجام میدن یا فقط حرف است
چرا نیست !
سیستمها همه شبیه همه!
تحویل در محل همون خرید پستی دیگه! الان مارکت به من گفت تا اخر هفته میشه با 100 تومن بست
مامور موظفه هر وقتی که شما اماده به ارسال داشتی بیاد اگر کمتر باشه خودت میتونی باهاش هماهنگ کنی
هزینه خدمات منظورت کدوم مورده ؟
کلا رو هر کالایی 5 درصد ر میدارن
15 روز یه بار تسویه میشه
پیک موتوری در کار نیست فقط پست
سوالم اخر هم نه

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
بعد مشتری سفارش رو میده ما خودمون تو مغازه یا خانه فاکتور از سایت پرینت میکنیم وبسته بندی میکنیم ومیزنیم اماده به ارسال که بعد مامور پست میاد میگیره؟ بعد چه مدت؟همان روز یا فردا؟

هزینه خدمات که میزنند توی جیب ما میره یا پست؟
!!

چرا نیست !
سیستمها همه شبیه همه!
تحویل در محل همون خرید پستی دیگه! الان مارکت به من گفت تا اخر هفته میشه با 100 تومن بست
مامور موظفه هر وقتی که شما اماده به ارسال داشتی بیاد اگر کمتر باشه خودت میتونی باهاش هماهنگ کنی
15 روز یه بار تسویه میشه
سوالم اخر هم نه

اون 2تا رو هم بالا زدم جواب میتوانید بدید؟
فاکتور خودمون توی مغازه یا خانه پرینت میکنیم؟ منظورت چیه؟ اگر زیاد باشه میاد دم محل تحویل میگیره؟ بخاطر یکی نمیاد؟پس خودمان داخل خانه پاکت یا جعبه باید داشته باشیم بسته بندی تحوریل بدیم؟

خدمات توی پرداخت دات کام یادمه یه قسمتی علاوه برهزینه محصول وپول پست یک قسمت به نام خدمات داشت اینجا چی؟
تسویه کلی کار ندارم اخه شندیم یک جنسی سفارش بده وبرسه دست مشتری 1ماه بیشتر طول میکشه بدن به ما؟ بیش از 1ماه باید از جیب بخوره تا پولش بیاد؟

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
یکی میتونه در مورد این هزینه ها توضیح بده؟! من که چیزی سر در نیاوردم. برای همه چی دارن کارمزد میگیرن.

03v4roe7xq36ovhrm4hn.jpg

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
جدیدا سایت پی سی دانلود که با ایران مارکت سنتر کار می کرد داره از پرداخت استفاده می کنه

جریان چیه ؟ ایران مارکت سنتر مشکلی داره ؟

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
یکی میتونه در مورد این هزینه ها توضیح بده؟! من که چیزی سر در نیاوردم. برای همه چی دارن کارمزد میگیرن.

03v4roe7xq36ovhrm4hn.jpg

الان شما فروشنده هستی؟!!!!:eek::eek:
این همه برداشت
من فکر کردم فقط از پورسانتی ها برمیداره ازشما هم بر میداره
دوطرفه پس دارند میخورند

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
آره منم توی همینش موندم! مثلا زده هزینه تبلیغات سفارشات وصول شده . تبلیغات چی؟!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
محصول توی iran.bz داشتی ؟
چون اونجا فقط روی ارسالی های وصول شده هزینه تبلیغات میگیرن!
اگر نه زنگ بزن ازشون بپرس!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
ا
ون 2تا رو هم بالا زدم جواب میتوانید بدید؟
فاکتور خودمون توی مغازه یا خانه پرینت میکنیم؟ منظورت چیه؟ اگر زیاد باشه میاد دم محل تحویل میگیره؟ بخاطر یکی نمیاد؟پس خودمان داخل خانه پاکت یا جعبه باید داشته باشیم بسته بندی تحوریل بدیم؟

خدمات توی پرداخت دات کام یادمه یه قسمتی علاوه برهزینه محصول وپول پست یک قسمت به نام خدمات داشت اینجا چی؟
تسویه کلی کار ندارم اخه شندیم یک جنسی سفارش بده وبرسه دست مشتری 1ماه بیشتر طول میکشه بدن به ما؟ بیش از 1ماه باید از جیب بخوره تا پولش بیاد؟

فاکتور رو از تو پنل خودت پرینت میگیری به تعداد گفته شده ! مامور پست موظف هست هر روز بیاد
حالا اگر سفارشات کم باشه میتونی باهاش هماهنگ کنی چه روزهایی بیاد! اره دیه خودت باید
پاکت داشته باشی و بسته بندی شده تجویل بدی به مامور پست!
رسیدن بسته بستگی به پست داره کار پست یه کم ممکنه طولانی بشه!
تسویه حساب هر 15 روز یکبار انجام میشه ! طبق قانونی که تو قراردادشون هست تسویه حساب میکنن!

Last edited:

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
سلام
من با ايران ماركت سنتر قرارداد دارم و هنوز شروع به كار نكردم با توجه به احتمال دير تصفيه شدن فروشهام قصد دارم فروش نقدي داشته باشم يعني طرف اول پول بريزه حساب بعد من براش جنس رو بفرستم
حالا يه سوال برام پيش اومده
.
آيا امكان داره من ارسالم با ايران ماركت باشه و پول رو از قبل خودم به صورت نقدي از مشتري گرفته باشم؟؟؟

با تشكر از پاسختان

rayanmusic

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان امكان داره اين سايت هم مثل بعضي سايتهاي كليكي كه تعداد كليك ها رو كم حساب ميكنن، فروشها و پورسانتها رو منظور نكنه و كمتر از فروش واقعي اعلام كنه؟

چون من يه وبلاگ دارم و بازديد خوبي هم داره نسبتا (رنكش 3 هست) تبليغات مرتبط وبلاگ رو هم براش حدود يك و نيم ماه قبل قرار دادم، در حالي كه تا اونجا كه سايت رو زير نظر دارم روي تبليغات كليك ميشه (بعضي تبليغ ها بالاي 25 تا كليك در عرض همين مدت داشتن) ولي فقط يك خريد منظور شد كه اونم ظاهرا به علت به مقصد نرسيدن از سيستم حذف شد!

احساس ميكنم اين سايت داره خريد ها رو پنهان ميكنه يا نديد ميگيره! نظر شما چيه؟!

ramin.samad

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان امكان داره اين سايت هم مثل بعضي سايتهاي كليكي كه تعداد كليك ها رو كم حساب ميكنن، فروشها و پورسانتها رو منظور نكنه و كمتر از فروش واقعي اعلام كنه؟

چون من يه وبلاگ دارم و بازديد خوبي هم داره نسبتا (رنكش 3 هست) تبليغات مرتبط وبلاگ رو هم براش حدود يك و نيم ماه قبل قرار دادم، در حالي كه تا اونجا كه سايت رو زير نظر دارم روي تبليغات كليك ميشه (بعضي تبليغ ها بالاي 25 تا كليك در عرض همين مدت داشتن) ولي فقط يك خريد منظور شد كه اونم ظاهرا به علت به مقصد نرسيدن از سيستم حذف شد!

احساس ميكنم اين سايت داره خريد ها رو پنهان ميكنه يا نديد ميگيره! نظر شما چيه؟!

با شما کاملا موافقم

سلام سهیل خان اگه شما رو اینجا پیدا کنیم:D یاد دوستان قدیمی بخیر
این ایران مارکت کاملا بر اساس منافع خوش برنامه ریزی شده سایتهایی که تبلیغ فروشگاهها رو می گذارن توی سایتشون تا زمانی که چیزی از طریق سایت تبلیغ کننده به فروش نرسیده درصدی رو به این سایت نمی ده یعنی کلیکی نیست و به فروشگاهها می گه تبلیغات شما رایگانه ولی وقتی یک محصولی از طریق سایت تبلیغ کننده به فروش می ره هم یک درصدی رو از تبلیغ کننده میگیره هم از فروشگاهی که محصولی رو به فروش می رسونه
اینم از معتبرترین سایت پستی ایرانیا:( دیگه تکلیف بقیشون مشخصه

rayanmusic

Registered User
لایک‌ها
1
ولی وقتی یک محصولی از طریق سایت تبلیغ کننده به فروش می ره هم یک درصدی رو از تبلیغ کننده میگیره هم از فروشگاهی که محصولی رو به فروش می رسونه
فكر كنم درستتر اين باشه كه بگيم كل سهم تبليغ كننده رو ميكشه بالا و بسيار سهم ناچيزي از فروشها رو به تبليغ كننده ميده!
ه8مه واسش يكجور تبليغ كننده مفتن! يعني حرام خوري!

من احتمالا يك تاپيكي در مورد كلاهبرداري ايران ماركت سنتر ميزنم!

موردي نداره بر اساس قوانين سايت؟

ramin.samad

Registered User
لایک‌ها
0
از عنوان کلاهبرداری استفاده نکن چون خودت رو متهم می کنن میگن کجاش کلاهبرداریه !!!!
واقعا هم کلاه برداری نیست ولی حرام خوریه
از یک عنوان دیگه استفاده کن و تاپیک رو بزن چون من دیدم مسئولینش اینجا زیاد میان شاید روشون تاثیر بذاره :blink:و یک خورده سیستمشون رو بهتر کنن حتی به نظر تمام فروشگاهها مبلغ اولیه 200 هزار تومن واسه قرارداد خیلی زیاده:thumbsdow

shop2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا نیست !
سیستمها همه شبیه همه!
15 روز یه بار تسویه میشه
سوالم اخر هم نه

سلام
الان تسویه شون هر هفته یکبار انجام میشه یعنی شنبه هر هفته واریزی دارند
پیک موتوری هم در تهران دارند
بقیه موارد رو درست جواب دادی
من که خیلی از روند کار ایران مارکت راضی هستم مخصوصا از وقتی تسویه اش هفتگی شده

shop2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جدیدا سایت پی سی دانلود که با ایران مارکت سنتر کار می کرد داره از پرداخت استفاده می کنه

جریان چیه ؟ ایران مارکت سنتر مشکلی داره ؟

نه سایت پی سی دانلود توسط پرداخت هک شده دست خود آقای سیاه پوری نیست

بالا