با شما کاملا موافقم
سلام سهیل خان اگه شما رو اینجا پیدا کنیم یاد دوستان قدیمی بخیر
این ایران مارکت کاملا بر اساس منافع خوش برنامه ریزی شده سایتهایی که تبلیغ فروشگاهها رو می گذارن توی سایتشون تا زمانی که چیزی از طریق سایت تبلیغ کننده به فروش نرسیده درصدی رو به این سایت نمی ده یعنی کلیکی نیست و به فروشگاهها می گه تبلیغات شما رایگانه ولی وقتی یک محصولی از طریق سایت تبلیغ کننده به فروش می ره هم یک درصدی رو از تبلیغ کننده میگیره هم از فروشگاهی که محصولی رو به فروش می رسونه
اینم از معتبرترین سایت پستی ایرانیا دیگه تکلیف بقیشون مشخصه
تا اونجایی که من میدونم فقط از ما فروشنده ها همون درصدی رو که به عنوان پورسانت برای بازاریاب تعیین کردیم کم میکنند و همون 5 درصد که توی قراردادشون هست
از تبلیغ کننده هم 5 درصد برای کارمزد سیستم تبلیغاتی و 5 درصد برای معرف تبلیغ کننده کسر میکنند
یعنی 5 درصد دارن برای خودشون از تبلیغ کننده بر میدارن که این 5 درصد فکر کنم با توجه به هزینه هایی که پیگیری این سیستم تبلیغاتی براشون داره درصد منطقی هست و اصلا حروم خواری یا کلاهبرداری نیست
شما خودتون اگر بخواین با یک فروشگاه درصدی کار کنین ریسکش زیاده شاید فروشگاه بعد از دریافت پول از ایران مارکت پول شما رو نده یا سفارشاتونو الکی انصرافی بزنه
ولی ایران مارکت این کار رو برای شما آسون کرده چون خودش پول رو از فروشنده کسر و به تبلیغ کننده میده
و چند تا کارمند دارن که برای پیگیری سفارشات معلق و انصرافی به ما فروشنده ها تماس میگیره
فکر میکنم با این دردسرهایی که این سیستم براشون داره 5 درصد منطقی باشه
من یک بار مسافرت بود سفارشامو چند روز دیر ارسال کردم به من زنگ زدن گفتن حق تبلیغ کننده اینجا تضعیف میشه
به نظرم خیلی پیگیریشون دقیقه