• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث درمورد ایران مارکت سنتر

shop2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با شما کاملا موافقم

سلام سهیل خان اگه شما رو اینجا پیدا کنیم:D یاد دوستان قدیمی بخیر
این ایران مارکت کاملا بر اساس منافع خوش برنامه ریزی شده سایتهایی که تبلیغ فروشگاهها رو می گذارن توی سایتشون تا زمانی که چیزی از طریق سایت تبلیغ کننده به فروش نرسیده درصدی رو به این سایت نمی ده یعنی کلیکی نیست و به فروشگاهها می گه تبلیغات شما رایگانه ولی وقتی یک محصولی از طریق سایت تبلیغ کننده به فروش می ره هم یک درصدی رو از تبلیغ کننده میگیره هم از فروشگاهی که محصولی رو به فروش می رسونه
اینم از معتبرترین سایت پستی ایرانیا:( دیگه تکلیف بقیشون مشخصه

تا اونجایی که من میدونم فقط از ما فروشنده ها همون درصدی رو که به عنوان پورسانت برای بازاریاب تعیین کردیم کم میکنند و همون 5 درصد که توی قراردادشون هست
از تبلیغ کننده هم 5 درصد برای کارمزد سیستم تبلیغاتی و 5 درصد برای معرف تبلیغ کننده کسر میکنند
یعنی 5 درصد دارن برای خودشون از تبلیغ کننده بر میدارن که این 5 درصد فکر کنم با توجه به هزینه هایی که پیگیری این سیستم تبلیغاتی براشون داره درصد منطقی هست و اصلا حروم خواری یا کلاهبرداری نیست
شما خودتون اگر بخواین با یک فروشگاه درصدی کار کنین ریسکش زیاده شاید فروشگاه بعد از دریافت پول از ایران مارکت پول شما رو نده یا سفارشاتونو الکی انصرافی بزنه
ولی ایران مارکت این کار رو برای شما آسون کرده چون خودش پول رو از فروشنده کسر و به تبلیغ کننده میده
و چند تا کارمند دارن که برای پیگیری سفارشات معلق و انصرافی به ما فروشنده ها تماس میگیره
فکر میکنم با این دردسرهایی که این سیستم براشون داره 5 درصد منطقی باشه
من یک بار مسافرت بود سفارشامو چند روز دیر ارسال کردم به من زنگ زدن گفتن حق تبلیغ کننده اینجا تضعیف میشه
به نظرم خیلی پیگیریشون دقیقه

DomainX

Registered User
لایک‌ها
7
نه سایت پی سی دانلود توسط پرداخت هک شده دست خود آقای سیاه پوری نیست

کی همچین حرفی زده ؟ من خودم از مخالف‌های پرداخت هستم اما اتهام بی‌اساس رو قبول نمی‌کنم !

shop2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی خبر داره ایران مارکت نمایشگاه الکامپ غرفه داره یا نه ؟
من که هنوز تبلیغاتی ندیدم . کسی تبلیغ شرکت در نمایشگاه از ایران مارکت دیده ؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سلام..
سؤال ربطی به تاپيک نداره ولی ميخواستم بدونم هزينه تيباکس چقدره؟ چجوريه؟ حجمی حساب ميکنن؟

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
سلام..
سؤال ربطی به تاپيک نداره ولی ميخواستم بدونم هزينه تيباکس چقدره؟ چجوريه؟ حجمی حساب ميکنن؟

تیپاکس رو بی خیالش شو
خیلی گرونه
از تهران به تهران 5200
از یک گرم تا 7 کیلو
از تهران به شهرستان هم 6900 تومن
تازه توی شهرهای بزرگ محدوده توزیعشون خیلی کمه زنگ میزنند به طرف میگند در محدوده توزیع نیستی یا پول پیک بده یا بیا خودت بگیر مثل اصفهان

بعضی وقتها هم پولشو میدی بعد فاکتور رو گم میکنند به زور از گیرنده هم میخوان پول بگیرند
فقط خوبیش اینه میاد در خونه جمع میکنه میبره

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
ممنون دوست عزيز.

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
تیپاکس رو بی خیالش شو
خیلی گرونه
از تهران به تهران 5200
از یک گرم تا 7 کیلو
از تهران به شهرستان هم 6900 تومن
تازه توی شهرهای بزرگ محدوده توزیعشون خیلی کمه زنگ میزنند به طرف میگند در محدوده توزیع نیستی یا پول پیک بده یا بیا خودت بگیر مثل اصفهان

بعضی وقتها هم پولشو میدی بعد فاکتور رو گم میکنند به زور از گیرنده هم میخوان پول بگیرند
فقط خوبیش اینه میاد در خونه جمع میکنه میبره
سایت اصلیش چیه ؟ آدرس این قیمت هایی رو هم که گفتید می تونید تو سایت خودش بدبد؟ اپکس قیمت هاش چطوریه؟

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
سایت اصلیش چیه ؟ آدرس این قیمت هایی رو هم که گفتید می تونید تو سایت خودش بدبد؟ اپکس قیمت هاش چطوریه؟

سایت نداره - کلا سیستم نامنظمی هست فقط خوبیش اینه اگه خونه نباشه گیرنده واسش نگه میدارن و هر روز بهش زنگ میزنند یا میدند به همسایه ها
اپکس فقط با پرداخت کار میکنه
فکر کنم بیشتر بسته ها هم با این اتوبوس های ترمینال میفرستند که واسش ارزون دربیاد

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283

shop2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا پیشنهاد نمیشه ؟
مشکلشون چیه ؟

فکر میکنم دلیلش این باشه که این سیستم مال همون شرکت کلاه بردار پرداخت . من که هنوز بعد از 3 سال 5 میلیون پول ازشون میخوام که باهام تسویه نمیکنند .
واسه اپکسشون هم هنوز که زیاد جا نیافتاده دارن تبلیغ میکنند جا افتاد توی اون هم کلاه برداری میکنند .

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,479
همونطور که دوستان میدونند به تازگی سایت ایران مارکت سنتر هک شده و دسترسی به آن مشکل
تا برطرف شدن مشکل دوستان می توانند از لینک زیر استفاده کنند
http://www.iranmc.org/search.php

imarketcenter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز لطفا بحثهای مربوط به سیستم خرید پستی ایران مارکت سنتر را در انجمن ایران مارکت سنتر در آدرس زیر ادامه دهید تا جوابگوی مشکلات شما باشیم .

http://www.tejaratfa.com

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
ظاهرا ایران مارکت هنوز صفحه مورد نظر رو که هکر عوض کرده، تغییر نداده

http://www.iranmc.org/ads/

هیچکدوم از کدهای تبلیغاتی ایران مارکت هم بنرهاشون لود نمیشه

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
سلام دوستان.
من یکی از تبلیغ کنندگان این سیستم هستم.
دوستانی که عضو این سیستم هستد میدونن که پولها پس از چه مدتی به حساب ریخته میشه؟
الان تو پنل من نوشته که فلان مقدار پول با فیش شماره x واریز شده ولی من تو حسابم این مقدار پولو هنوز ندارم؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
سلام دوستان.
من یکی از تبلیغ کنندگان این سیستم هستم.
دوستانی که عضو این سیستم هستد میدونن که پولها پس از چه مدتی به حساب ریخته میشه؟
الان تو پنل من نوشته که فلان مقدار پول با فیش شماره x واریز شده ولی من تو حسابم این مقدار پولو هنوز ندارم؟

وقتی تو پنل میزنه معمولا فرداش پول واریز میشه

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
من یک مشتری پیدا کردم . بعد دیدم زده انصرافی . باز که کردم نوشته بود با پیک ارسال شد . پورسانت بازاریاب از حساب شرکت کسر گردد . اما پورسانت تو حسابم نیست . مگه من مشتری پیدا نکردم ؟ پس پورسانتم چی شد ؟

بالا