• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث درمورد ایران مارکت سنتر

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
کسی پول اومده توی حسابش ؟
الان زنگ زدم گفت نصف رو دیشب بانک واریز زده
نصف رو هم امروز میزنند

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
دوستان این مورد یکی از فروشندها توی یک انجمن مطرح کرده بود :

خبر جديدي كه بنده ديدم در پنل ايران ماركت سنتر امروز زده شده رو در ذيل كپي پيست ميكنم.
ايران ماركت سنتر اگر جواب قانع كننده اي داشته باشد ميتواند جواب بدهد.
حتي مسئولين اين شركت ممكنه در اين فرومشون اين تاپيك من رو پاك كنند ولي من يك نسخه از اين متن رو نگه داشتم كه اگر اينچنين شد از سايت هاي ديگر پيگيري كنم/

ما تا كنون مشكلي با نحوه تسويه حسابها نداشتيم يك روز قبل فيش رو ميزديد و قفل ميكرديد و شب شنبه نيز واريز ميشد.
آخه مبلغي كه حدود 11 الي يك نصف شب از اينترنت واريز ميكنيد چه ارتباطي به صف بانكها داره.
گيرم واقعا همچين مشكلي هست. پس چرا موجودي رو جمعه قفل ميكنيد براي واريزي هفته بعد و دوشنبه ميخواهيد واريز كنيد؟ اين وسط ده ها و شايد صدها ميليون تومن پول فروشگاه دارها رو نگه داشتن جوري پولشويي نيست ؟ اگر اينچنين هست اين كار خلاف قوانين جمهوري اسلامي ايران هست.
اگر واقعا حسن نيت داريد ميتونيد آخرين اطلاعات استخراج شده رو روز يكشنبه حساب كنيد و دوشنبه واريز كنيد/

سيستم هاي طرف قرارداد پست هر چيزي كه دوست داشته باشند انجام ميدهند و فروشگاه دارهاي بيچاره مثل چوب دو سر طلا نه از اينور و نه از اونور حمايتي ندارند و چاره اي به جز قبولي اين شرايط دلبخواه سيستم ها ندارند/

متن خبر ايران ماركت سنتر براي نگه داشتن پول فروشگاه دارها به مدت 3 روز اضافي:

قابل توجه مسئولین محترم فروشگاهها سلام علیکم
نظر به ازدحام مراجعین در روزهای ابتدای هر هفته و بروز برخی مشکلات در سیستم اینترنتی بانکها و تأخیر در واریزی وجوه به حساب فروشگاههای محترم ، بدین وسیله به اطلاع می رساند جهت کاهش این معضل و واریزی به موقع وجوه ، از این تاریخ به بعد واریزی در روزهای دوشنبه و سه شنبه هر هفته و بر اساس آخرین اطلاعات استخراج شده از پنل ها در روز جمعه صورت خواهد پذیرفت .
ضمناً واریزی به حسابهای سپهر صادرات کماکان پانزدهم و شانزدهم هر ماه و دیگر بانکها نیز در پایان هر ماه صورت خواهد پذیرفت .

با تشکر
مدیریت ایران مارکت سنتر
10075/ ن – 17/1/89

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
دقیقا توی این دو واریزی اتفاق افتاد
دفعه پیش پیش بینی رو 11 گرفتند و 14 واریز کردند
الان هم قرار بود دوشنبه واریز بشه که نشد
و براساس پیش بینی شنبه شب مبلغ در نظر گرفته شد

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
نه واسه ما هم واريزي نداشته شماره فيش زده واسه 21/1/89 ولي چيزي واريز نشده

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
والا پولی هم که توی پنل زده خیلی کمه .
حتی یک/ششم مانده حساب هم نیست .
امروز هم سفارشات خیلی خیلی کم بود و چندتایی بیشتر سفارش ثبت نشده .

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
والا پولی هم که توی پنل زده خیلی کمه .
حتی یک/ششم مانده حساب هم نیست .
امروز هم سفارشات خیلی خیلی کم بود و چندتایی بیشتر سفارش ثبت نشده .

20 درصد ارسالی تا یکماه پیش هست + 100 درصد توزیع + 100 درصد وصولی
ولی گزارش تا شنبه هست تابلو هست تازه امروز دادند بانک برای واریز

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
من صبح زنگ زدم گفت نصفشو دیشب بانک واریز کرده و نصفشو هم تا ظهر واریز میشه
مشخصه این مدیر جدید هدفش نگه داشتن پوله

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
آقا براي من هم جاي سوال هست
5 واريزي آخرمون ميانگين 600 الي 800هزار تومن هست
اين واريزي كه هنوز انجام نشده و فيش هم زدند كمتر از 300هزار تومنه
واسه شما هم همينطور هست؟

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
واسه شما هم همينطور هست؟

با این وضعیت که پیش بینی رو مثلا شنبه بزنند پولو سه شنبه واریز کنند همیشه پول پیششون میمونه
مال من دیروز ساعت 6 بعدازظهر اومد به حساب
زمان سعادت جو نه تنها بلاتکلیفها رو تا حدودی تسویه میکرد اگه فروش بیشتری داشتی بیشتر واریز میکرد
مثلا من ایمیل میزدم به آقای سعادت جو که واسه فردا 200 واریز کنید فردا 300 میرخت
حالا حسابشو کنید که پیش بینی 170 بوده
و من همیشه 30 روز گذشته ام منفی بود
ولی الان مثلا تا دیروز پیش بینی 300 بوده
220 واریز شده

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
واسه شما هم همينطور هست؟
منم همین رو میگم .
پرداخت قبلی من 2 برابر مبلغی بود که الان توی پنل به عنوان واریزی زدند .

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
خبر ویژه : پارک دامنه شما بر روی سرور ایران مارکت سنتر

قابل توجه اعضای محترم سیستم ایران مارکت سنتر

با سلام

متاسفانه همانطور که می دانید به دلایل غیر منطقی یکی از دامین های سبد خرید ایران مارکت سنتر (www.30ds.com) فیلتر شده است همکاران واحد حقوقی و وکیل شرکت در حال پیگیری برای رفع فیلتر هستند . دلایل اعلام شده برای فیلتر شدن , فروش محصولات غیر مجاز توسط عده قلیلی از فروشندگان می باشد . با توجه به اینکه بسیاری از فروشندگان از طریق انبوهی از صفحات سایتها و وبلاگها و همچنین ارسال ایمیل و یا سایر روشها اقدام به فروش محصولات خود می نمایند لذا ما امکان کنترل کامل و صد در صدی برای کشف و جلوگیری از فعالیت آنها نداریم و برخی از سایتها و وبلاگها و ایمیل های غیر مجاز همچنان به فعالیت خود ادامه می دهند ولی چون واحد فیلترینگ امکانات گسترده ای دارد و با نرم افزار های مکانیزه و کارمندان زیاد به پالایش اینترنت و فیلتر کردن مشغول هستند , به محض مشاهده یک مورد غیر قانونی , بدون توجه به هزاران مورد قانونی , سایت را فیلتر می کنند و این باعث ضرر و ایجاد مشکل برای سایر کاربران که فعالیت قانونی انجام می دهند می شود. لذا برای جلوگیری از ضرر و عدم انتقال مشکلات ناشی از فیلتر شدن به سایر فروشگاه ها , امکان جدیدی در سیستم ایران مارکت سنتر فراهم آمده است که به کمک آن هر فروشگاه می تواند لینک سبد خرید اختصاصی خود را بر روی دامین خود داشته باشد.

به این ترتیب , فروشندگان متقاضی می توانند با استفاده از یک دامنه (دامین) مخصوص به خود و تنظیم DNS های آن بر روی یکی از سرورهای ایران مارکت سنتر , سبد خرید اختصاصی داشته باشند که برای ورود به پنل هم می توانند از آن استفاده نمایند . این دامنه شرایطی کاملا مشابه دامنه های قبلی ایران مارکت سنتر خواهد داشت و هیچ تفاوتی نخواهد کرد و مهمترین مزیت آن در این است که در صورت فیلتر شدن دامنه های ایران مارکت سنتر , برای فعالیت آن فروشگاه هیچ مشکلی بوجود نخواهد آمد و دامنه ایشان از فیلتر شدن در امان خواهد بود . و ضمنا این مزیت را برای سایر کاربران خواهد داشت که در صورت تخلف یک فروشگاه , فقط دامنه آن فروشگاه فیلتر خواهد شد و برای سایرین مشکلی ایجاد نخواهد شد.

البته توصیه همیشگی ما استفاده از وب سرویس است ولی برای کسانی که امکان استفاده از وب سرویس را ندارند روش بسیار مناسبی خواهد بود.

روش اجرایی :

1- دامنه خود را ثبت نمایید (پسوند دامنه مهم نیست و می تواند com , org , net , info , biz , ir و غیره باشد.) ما هم می توانیم با هزینه 12000 تومان دامنه مورد نظر شما را برای شما ثبت نماییم.

2- DNS های دامنه را بر روی موارد زیر تنظیم کنید (اگر ما دامنه را ثبت کرده باشیم , این کار را برای شما انجام خواهیم داد) :

ns1.onlinepostshopping.com

ns2.onlinepostshopping.com

3- از طریق فرم تماس با ما در سایت ایران مارکت سنتر , ضمن اعلام دقیق نام دامنه , درخواست خود را برای پارک کردن دامنه بر روی سرور ایران مارکت , ارسال نمایید.

4- بعد از تثبیت DNS ها و انجام عمل پارک , شما می توانید در سبد خرید و لینک خرید به جای دامنه هایی مانند www.30ds.com , www.466.ir , www.844.ir و غیره از دامین خود استفاده نمایید.

با تشکر

ایران مارکت سنتر

www.IranMarketCenter.net

gelaris

Registered User
لایک‌ها
61
البته توصیه همیشگی ما استفاده از وب سرویس است ولی برای کسانی که امکان استفاده از وب سرویس را ندارند روش بسیار مناسبی خواهد بود.

www.IranMarketCenter.net

خیلی خوب میشد که نحوه استفاده کامل از وب سرویس رو آموزش میدادند.هر چند با توجه به این که مطالبی از این سرویس رو در سایت مارکت شنتر توضیح داده
اما برای تمامی عزیزان قابل درک و فهم نیست
حداقل نمونه و یا مثالی برای استفاده از این سرویس اگه گذاشته میشد عالی میشد

روش اجرایی :

1- دامنه خود را ثبت نمایید (پسوند دامنه مهم نیست و می تواند com , org , net , info , biz , ir و غیره باشد.) ما هم می توانیم با هزینه 12000 تومان دامنه مورد نظر شما را برای شما ثبت نماییم.

2- DNS های دامنه را بر روی موارد زیر تنظیم کنید (اگر ما دامنه را ثبت کرده باشیم , این کار را برای شما انجام خواهیم داد) :

ns1.onlinepostshopping.com

ns2.onlinepostshopping.com

3- از طریق فرم تماس با ما در سایت ایران مارکت سنتر , ضمن اعلام دقیق نام دامنه , درخواست خود را برای پارک کردن دامنه بر روی سرور ایران مارکت , ارسال نمایید.

4- بعد از تثبیت DNS ها و انجام عمل پارک , شما می توانید در سبد خرید و لینک خرید به جای دامنه هایی مانند www.30ds.com , www.466.ir , www.844.ir و غیره از دامین خود استفاده نمایید.

با تشکر

ایران مارکت سنتر

www.IranMarketCenter.net

این موضوع منو گیج کرده ...:wacko:
دقیقا من که متوجه نشدم
پس وقتی dns ها رو روی موارد یاد شده ست کنیم پس تکلیف dns قبلی که از اونجا هاست گرفتیم چی میشه ؟
وقتی که چندین دامنه داشته باشیم چطور میشه ؟
آیا ست کردن dns یعنی همین تصوری که بنده دارم یعنی :
موقعی که هاست بر فرض مثال 50 مگ از جایی گرفتیم برای استفاده از این هاست بایستی dns دامین خود را بر روی dns مورد نظر ست کرد و یا موارد دیگری هم میتونه باشه مثل موردی که ایران مارکت سنتر یاد کرده
و در آخر یعنی بند 4 نوشته شده :
"" بعد از تثبیت DNS ها و انجام عمل پارک , شما می توانید در سبد خرید و لینک خرید به جای دامنه هایی مانند www.30ds.com , www.466.ir , www.844.ir و غیره از دامین خود استفاده نمایید. ""

یعنی برای مثال وقتی که این کار انجام بگیره به جای این لینک برای مثال :
http://www.80s.ir/Card/add.php?PID=170200021-0019&checker=0
این لینکو بایستی به کار برد
http://www.emdad-mobile.com/Card/add.php?PID=170200021-0019&checker=0

لطفا عزیزی بیاد که این موضوع رو کاملا درک کرده باشه و برای شفاف سازی موضوع این قابلیت رو به طور کامل توضیح بده با تشکر از تمامی دوستان عزیز

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
ازمارکت سنتر سرویس ندارم ،اما فکر کنم منظور این باشه ،
که یه دومین جدید ثبت کنی و DNS های مشخص شده اونارو ست کنی رو دامین جدید ، و بعد احتمالا این دومین رو بهشون بگی و تو پنلت ثبت شه و همه محصولاتی که داری لینک خریدشون از این دومین جدید باشه و فقط مختص شما.
که اگر سایت(های) مارکت سنتر به هردلیلی قیل..تر شد ، شما آسیبی نبینی در زمینه فروش.

.

خیلی خوب میشد که نحوه استفاده کامل از وب سرویس رو آموزش میدادند.هر چند با توجه به این که مطالبی از این سرویس رو در سایت مارکت شنتر توضیح داده
اما برای تمامی عزیزان قابل درک و فهم نیست
حداقل نمونه و یا مثالی برای استفاده از این سرویس اگه گذاشته میشد عالی میشد

این موضوع منو گیج کرده ...:wacko:
دقیقا من که متوجه نشدم
پس وقتی dns ها رو روی موارد یاد شده ست کنیم پس تکلیف dns قبلی که از اونجا هاست گرفتیم چی میشه ؟
وقتی که چندین دامنه داشته باشیم چطور میشه ؟
آیا ست کردن dns یعنی همین تصوری که بنده دارم یعنی :
موقعی که هاست بر فرض مثال 50 مگ از جایی گرفتیم برای استفاده از این هاست بایستی dns دامین خود را بر روی dns مورد نظر ست کرد و یا موارد دیگری هم میتونه باشه مثل موردی که ایران مارکت سنتر یاد کرده
و در آخر یعنی بند 4 نوشته شده :
"" بعد از تثبیت DNS ها و انجام عمل پارک , شما می توانید در سبد خرید و لینک خرید به جای دامنه هایی مانند www.30ds.com , www.466.ir , www.844.ir و غیره از دامین خود استفاده نمایید. ""

یعنی برای مثال وقتی که این کار انجام بگیره به جای این لینک برای مثال :
http://www.80s.ir/Card/add.php?PID=170200021-0019&checker=0
این لینکو بایستی به کار برد
http://www.emdad-mobile.com/Card/add.php?PID=170200021-0019&checker=0

لطفا عزیزی بیاد که این موضوع رو کاملا درک کرده باشه و برای شفاف سازی موضوع این قابلیت رو به طور کامل توضیح بده با تشکر از تمامی دوستان عزیز

gelaris

Registered User
لایک‌ها
61
ازمارکت سنتر سرویس ندارم ،اما فکر کنم منظور این باشه ،
که یه دومین جدید ثبت کنی و DNS های مشخص شده اونارو ست کنی رو دامین جدید ، و بعد احتمالا این دومین رو بهشون بگی و تو پنلت ثبت شه و همه محصولاتی که داری لینک خریدشون از این دومین جدید باشه و فقط مختص شما.
که اگر سایت(های) مارکت سنتر به هردلیلی قیل..تر شد ، شما آسیبی نبینی در زمینه فروش.

.

با تشکر
پس تکلیف اونی که سایت از قبل داشته.اطلاعات رو وارد کرده.هاست و تمام موارد دیگه رو دریافت کرده . وقت گذاشته ......

اما 1 از کاربران همین فروم که همین الان باهاش داشتم میچتیدم یعنی دوست عزیزمون آقای :
Amenocy
اشاره به این مطلب کردند که یعنی 1 دامین جدا بگیریم تنها برای همین مطلب اما باز هم اوکی نشدم ؟@!

Last edited:

gelaris

Registered User
لایک‌ها
61
آقا جواب سوال خودمو خودم تو همین تاپیک میدم.
دوست عزیز که در پست قبلی معرفی کردند کمکم کردند

طبق فرمایشات بنده
یعنی این که 1 دامین جدید بگیری.
DNS هایه دامین جدیدو رو DNS هایه معرفی شده تنها ست میکنی (لازم نیست که هاست داشته باشید خودشون هاست دارند)
بعد نام دامینتون رو به ایران مارکت سنتر میدین
و از اونجا به بعد به جای لینکهای دریافتی از ایران مارکت لینکهای خرید پستی که تو دامین خودمون قرار داره رو قرار میدیم

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
با این وضعیت که پیش بینی رو مثلا شنبه بزنند پولو سه شنبه واریز کنند همیشه پول پیششون میمونه
مال من دیروز ساعت 6 بعدازظهر اومد به حساب
زمان سعادت جو نه تنها بلاتکلیفها رو تا حدودی تسویه میکرد اگه فروش بیشتری داشتی بیشتر واریز میکرد
مثلا من ایمیل میزدم به آقای سعادت جو که واسه فردا 200 واریز کنید فردا 300 میرخت
حالا حسابشو کنید که پیش بینی 170 بوده
و من همیشه 30 روز گذشته ام منفی بود
ولی الان مثلا تا دیروز پیش بینی 300 بوده
220 واریز شده

اگه اینطوری بخوان واریز کنن فروشنده ها میرن با یک سیستم دیگه کار کنن!

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
این هز ینه ها دیگه چیه که ایران مارکت میگیرههه!!! :eek::eek:واسه هر کاری که دران کارمزد میگیرن اینطوری ادم یه چیزی هم بهشون بدهکار میشه :rolleyes::rolleyes:ماشالا از دزدی هم گذششته کارشوننننن ایران مارکت که اینقدر معروفهو و خوبه اینجوریه وای به حال بقیه سیستماااای فروش الکی وقتتون تلف نکنیم تو این سیستما

5 کارمزد سفارشات توزیع شده
6 درصد سفارشات توزیع شده معرفی کننده
7 کارمزد سفارشات وصول شده
8 درصد سفارشات وصول شده معرفی کننده
9 هزینه ارسال سفارشات برگشتی

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
این هز ینه ها دیگه چیه که ایران مارکت میگیرههه!!! :eek::eek:واسه هر کاری که دران کارمزد میگیرن اینطوری ادم یه چیزی هم بهشون بدهکار میشه :rolleyes::rolleyes:ماشالا از دزدی هم گذششته کارشوننننن ایران مارکت که اینقدر معروفهو و خوبه اینجوریه وای به حال بقیه سیستماااای فروش الکی وقتتون تلف نکنیم تو این سیستما

نه دوست عزیز اشتباه نشه .
اینا همه یه دونه کارمزد می گیرند :

یعنی 5% .
فقط توی یک مرحله 5% میگیرن نه توی همه ی مراحل .
همچنین اینجا برای سفارشاتی ـه که از طریق سیستم تبلیغاتی مارکت سنتر فروخته شده .
مثلا شما برای یه محصول که فروختید 30% به بازاریاب دادید .
اینم که دیگه باید بگیرن .
قرار نیست که هزینه ی بسته های برگشتی رو هم بدن .

بالا