منتخب بازارچه

بحث در مورد انواع مودم

amd>intel

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
12 می 2005
نوشته‌ها
6,463
لایک‌ها
15
محل سکونت
SILICON CITY
درايور جديدش رو از سايت اينتل دانلود كن
 

amd>intel

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
12 می 2005
نوشته‌ها
6,463
لایک‌ها
15
محل سکونت
SILICON CITY
چيپهاي اينتل كه روي بردشما هم هست . خيلي خوب هستند.ممكنه كيفيت بردي كه داريد خوب نيست . بله ممكنه با اپ ديت درايور خيلي بهتر بشه .
 

Dark Knight

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 آگوست 2003
نوشته‌ها
8,278
لایک‌ها
34
محل سکونت
Tehran
دوستان مودم دايال آپ " اکسترنال " مناسب جهت کارهای سبک چی پيشنهاد میدين // کلا میشه 6 ، 7 مدل + قيمت رو بگين
ممنون

Aztech چطور مودمی هست !؟ گويا 40.000 قيمت داره !؟ يا آکورپ که 34.000 هست // Us-Robotics چطور !؟ با قيمت 44.000 // همین Us-Robotics یک مدل Message Modem [ ؟؟؟! ] داره 63.000 ، عملا چه تفاوتی دارند !؟

پ.ن = قيمت ها از رايان صبا
 

hamedkhatar

Registered User
تاریخ عضویت
6 فوریه 2007
نوشته‌ها
450
لایک‌ها
23
محل سکونت
Isfahan
سلام
بهترین مودم های داخلی چی هستند که هم اروزن باشند و هم خوب؟
ممنون
 

amd>intel

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
12 می 2005
نوشته‌ها
6,463
لایک‌ها
15
محل سکونت
SILICON CITY
دوستان مودم دايال آپ " اکسترنال " مناسب جهت کارهای سبک چی پيشنهاد میدين // کلا میشه 6 ، 7 مدل + قيمت رو بگين
ممنون

Aztech چطور مودمی هست !؟ گويا 40.000 قيمت داره !؟ يا آکورپ که 34.000 هست // Us-Robotics چطور !؟ با قيمت 44.000 // همین Us-Robotics یک مدل Message Modem [ ؟؟؟! ] داره 63.000 ، عملا چه تفاوتی دارند !؟

پ.ن = قيمت ها از رايان صبا


acorp نسبت به قيمتش خوبه . ولي قيمت درستش 30 تومن هست
 

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 آپریل 2006
نوشته‌ها
360
لایک‌ها
0
بچه ها من تو تنظيمات مودم از pppoe گذاشتم روي bridgi حالا به آي پي مودم هم وصل نميشه ولي به اينترنت وصل هستم خود شركت تو سايتش نوشته بود مودم رو اينجوري تنظيم كنيد. الان ميخوام تنظيمات رو درست كنم دوباره به آي پي وصل نميشه. در ضمن من اصلا اي پي تعريف نكردم رو auto گذاشتم كه از همش استفاده كنه. من هر كاري كردم كه مودم رو روشن كنم خودش وصل بشه نشد كه نشد حالا تو سايت صبا آنلاين ديدم گفته بود bridging انتخاب كنيد منم كردم الان وصل ميشم ولي كانكشن Local area connection علامت تعجب زرد اومده هرچي repaire ميكنم باز هستش ولي اينترنت وصل هستش كانكشن خود اشتراك كه هستش كانكشن local area زده speed: 100.0 mbps بعد status: limited or no conectivity نميدونم چيكار كنم اينكه رو pppoe باشه بهتره يا briging چه فرقي داره ممنون ميشم راهنمايي كنيد. چيكار كنم مودم روشن كردم خودش وصل بشه؟؟؟
مودم من ZTE ZXDSL 831 پورت lan هستش كمكممممممممم كنيد
 

[email protected]

Registered User
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2005
نوشته‌ها
188
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان
يك سئوال فوري داشتم اگر جواب بدهيد خيلي ممنون مي شوم

بالاخره بعد از سالي مخابرات منطقه ما ADSL را راه اندازي كرده من هم مي خوام به اميد خدا يك خط بگيرم فقط سر مودم يك مقدار حيرون و سرگردون شدم!

خود صبانت مودم Hoawi يا يك چيزي تو همين مايه ها(شايد اسمش را اشتباه نوشته باشم) را ميده 50 تومان ولي من خيلي دوست ندارم كه از اين نوع بگيرم....
لذا شما از مدلهاي زير كدام را پيشنهاد مي كنيد و اگر جسارتا فرق بين اين مدلها را هم توضيح بدهيد ممنون مي شوم

D-Link 300T ---- 37,000
D-Link 320T ---- 41,500
D-Link 520T ---- 46,000
D-Link 522T ---- 55,500

من اين مدلها را ديدم و قيمت گرفتم اگر مدل ديگري هم مد نظرتان است خوشحال مي شوم از تجربه شما استفاده كنم.
در ضمن خطوط صبانت ظاهرا با مودمهاي Lan دار سازگاري دارد.

با تشكر از لطف شما
 

javad2000

Registered User
تاریخ عضویت
10 جولای 2005
نوشته‌ها
1,338
لایک‌ها
24
سلام
مودم من Zoltrix مدل SmartHCF هست. اما باهاش مشکل دارم و مرتب حین شماره گیری گیر می کنه. میخوام یه مودم دایال آپ بگیرم که کالر آی دی و Call waiting و اینجور سرویس های نرم افزارهایی مثل phone tray رو ساپورت کنه. لطفاً بگید چه مارک و مدلی مناسب هست؟

خیلی ممنون
 

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
25 ژانویه 2005
نوشته‌ها
2,074
لایک‌ها
128
سن
38
محل سکونت
Iran , Tehran
سلام
مودم من Zoltrix مدل SmartHCF هست. اما باهاش مشکل دارم و مرتب حین شماره گیری گیر می کنه. میخوام یه مودم دایال آپ بگیرم که کالر آی دی و Call waiting و اینجور سرویس های نرم افزارهایی مثل phone tray رو ساپورت کنه. لطفاً بگید چه مارک و مدلی مناسب هست؟

خیلی ممنون
توصیه 100 درصد من مودم گیگابایت هست که تمام پروتکلهایی که شما میخوای داره و قابل استفادس خودم هم دارم 8 تومن قیمتشه . ویندوز ویستا و 64 بیت ساپورت .
 

javad2000

Registered User
تاریخ عضویت
10 جولای 2005
نوشته‌ها
1,338
لایک‌ها
24
توصیه 100 درصد من مودم گیگابایت هست که تمام پروتکلهایی که شما میخوای داره و قابل استفادس خودم هم دارم 8 تومن قیمتشه . ویندوز ویستا و 64 بیت ساپورت .
خيلي ممنون
ميشه لطفاً مدل دقيق رو بگيد؟ آخه بعضيها توي پستهاي قبلي گفتند كه Gigabyte دارند و جواب نميده.

ضمناًً دوستان ديگه هم اگه مدلي سراغ دارند (چه Gigabyte چه مارك هاي ديگه) لطفاً نظر بدن چون برام خيلي مهمه.

تشكر
 

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
25 ژانویه 2005
نوشته‌ها
2,074
لایک‌ها
128
سن
38
محل سکونت
Iran , Tehran
خيلي ممنون
ميشه لطفاً مدل دقيق رو بگيد؟ آخه بعضيها توي پستهاي قبلي گفتند كه Gigabyte دارند و جواب نميده.

ضمناًً دوستان ديگه هم اگه مدلي سراغ دارند (چه Gigabyte چه مارك هاي ديگه) لطفاً نظر بدن چون برام خيلي مهمه.

تشكر
یک مدل بیشتر نداره . اگر قبلا از call waiting استفاده کردی و جواب داده حتما با این مودم هم جواب میده .

GIGABYTE MODEM GC-MIPEC5241Z
 

saamz

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 اکتبر 2004
نوشته‌ها
25
لایک‌ها
0
درود به همه...
آقا من چند وقت پيش يه مودم زولتريكس گرفتم از هميم 3 چيپها كه تبليغ ميكنه ولي نمي دونم چرا با سيستم من جواب نميداد...! روي سيستم يكي از دوستان هم امتحان كردم ... اونجا هم همينطور بود.... ولي روي سيستم يكي ديگه از دوستان به راحتي جواب داد و اون هم مودم را برداشت....!! خوب تا اينجاش به خير گذشت... حالا بين خريد يه مودم اينترنال از يواس روبوتيك و يا گيگابايت موندم.... نمي دونم كدوم رو بگيرم.... دوستان ميتونند منو راهنمايي كنند..؟
 

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 آپریل 2006
نوشته‌ها
360
لایک‌ها
0
مودم خوب و ارزون چي هستش الان با همه شركتها هم سازگاري خوبي داشته باشه ؟؟؟ البته Asus am 602 همچين چيزي بودش خيلي عالي بود هستش قيمتش چنده ؟؟؟
 

hossein_3650

Registered User
تاریخ عضویت
13 آگوست 2005
نوشته‌ها
264
لایک‌ها
0
من میخوام یه مودم ADSL خوب بگیرم.موندم چی بگیرم که هم خوب باشه و هم زیادی گرون نباشه.
اگه کمک کنین ممنون میشم
 

aria_irani

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2005
نوشته‌ها
331
لایک‌ها
3
سلام
من مودمم سوخته یه میودم 56 میخام که کالر آیدیش کار کنه
چی پیشنهاد میکنید؟
گیگابایت که توسایت خودش هم مودم نداره ولی آواژنگ توسایتش زد؟ کریتیو هم همینوطریه؟


یه چیز خوب و با قیمت مناسب میخام که کالر آیدی حتما داشته باشه ممنون
 

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
25 ژانویه 2005
نوشته‌ها
2,074
لایک‌ها
128
سن
38
محل سکونت
Iran , Tehran
سلام
من مودمم سوخته یه میودم 56 میخام که کالر آیدیش کار کنه
چی پیشنهاد میکنید؟
گیگابایت که توسایت خودش هم مودم نداره ولی آواژنگ توسایتش زد؟ کریتیو هم همینوطریه؟


یه چیز خوب و با قیمت مناسب میخام که کالر آیدی حتما داشته باشه ممنون
گیگابایت رو بگیر عالی هست ... من 3تا هم برای خودم هم برای دوستان گرفتم مشکلی نداره و درایور ویستا هم داره .... بغیر از اون شما میتونی D-link هم بگیری که اونم نصب راحت و کیفیت خوبی داره .
 

panizgraphic

Registered User
تاریخ عضویت
2 دسامبر 2006
نوشته‌ها
236
لایک‌ها
6
مودم های دیال آپ در ایران 1000 مدل هستند که میشه گفت همه با هم یک تفاوت دارند

کسانی که فکر می کنند در سرعت تاثیر دارد اصلا این چنین نیست.(اینجا ایرانه!!!)
فقط و فقط عمر و قدرت مودم ها در ایرن مهم هست که همه میدونین هرچی پول بدی آش می خوری (حدودی) مودم زولتریکس 3 چیپ خوبه اما قیمت بالاس
من که پیشنهاد می کنم همه مودم 2 چیپ اینتل بگیرید هیچیشم نمیشه 90% مود ها هیچیشون نمیشه شانسی خراب در میاد

این از ما!!!
 
بالا