خرید بک لینک

بحث در مورد انواع مودم

شروع موضوع توسط hamidrezanasiry ‏19 ژانویه 2003 در انجمن مشاوره برای خرید قطعات کامپیوتر

  1. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    درايور جديدش رو از سايت اينتل دانلود كن
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. bluewater

    bluewater کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آپریل 2007
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    با درایور جدیدش اوضاعش اینطوریه!!!!
     
  4. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    چيپهاي اينتل كه روي بردشما هم هست . خيلي خوب هستند.ممكنه كيفيت بردي كه داريد خوب نيست . بله ممكنه با اپ ديت درايور خيلي بهتر بشه .
     
  5. Dark Knight

    Dark Knight مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آگوست 2003
    نوشته ها:
    8,284
    تشکر شده:
    33
    محل سکونت:
    Tehran
    دوستان مودم دايال آپ " اکسترنال " مناسب جهت کارهای سبک چی پيشنهاد میدين // کلا میشه 6 ، 7 مدل + قيمت رو بگين
    ممنون

    Aztech چطور مودمی هست !؟ گويا 40.000 قيمت داره !؟ يا آکورپ که 34.000 هست // Us-Robotics چطور !؟ با قيمت 44.000 // همین Us-Robotics یک مدل Message Modem [ ؟؟؟! ] داره 63.000 ، عملا چه تفاوتی دارند !؟

    پ.ن = قيمت ها از رايان صبا
     
  6. hamedkhatar

    hamedkhatar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2007
    نوشته ها:
    449
    تشکر شده:
    22
    محل سکونت:
    Isfahan
    سلام
    بهترین مودم های داخلی چی هستند که هم اروزن باشند و هم خوب؟
    ممنون
     
  7. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    SILICON CITY


    acorp نسبت به قيمتش خوبه . ولي قيمت درستش 30 تومن هست
     
  8. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    SILICON CITY

    مودم گيگابايت از هرنظر تاييد شده هست
     
  9. Dark Knight

    Dark Knight مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آگوست 2003
    نوشته ها:
    8,284
    تشکر شده:
    33
    محل سکونت:
    Tehran
    [​IMG]
     
  10. mr-mostafa

    mr-mostafa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آپریل 2006
    نوشته ها:
    360
    تشکر شده:
    0
    بچه ها من تو تنظيمات مودم از pppoe گذاشتم روي bridgi حالا به آي پي مودم هم وصل نميشه ولي به اينترنت وصل هستم خود شركت تو سايتش نوشته بود مودم رو اينجوري تنظيم كنيد. الان ميخوام تنظيمات رو درست كنم دوباره به آي پي وصل نميشه. در ضمن من اصلا اي پي تعريف نكردم رو auto گذاشتم كه از همش استفاده كنه. من هر كاري كردم كه مودم رو روشن كنم خودش وصل بشه نشد كه نشد حالا تو سايت صبا آنلاين ديدم گفته بود bridging انتخاب كنيد منم كردم الان وصل ميشم ولي كانكشن Local area connection علامت تعجب زرد اومده هرچي repaire ميكنم باز هستش ولي اينترنت وصل هستش كانكشن خود اشتراك كه هستش كانكشن local area زده speed: 100.0 mbps بعد status: limited or no conectivity نميدونم چيكار كنم اينكه رو pppoe باشه بهتره يا briging چه فرقي داره ممنون ميشم راهنمايي كنيد. چيكار كنم مودم روشن كردم خودش وصل بشه؟؟؟
    مودم من ZTE ZXDSL 831 پورت lan هستش كمكممممممممم كنيد
     
  11. mohsen@mohsen

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    188
    تشکر شده:
    0
    سلام خدمت دوستان
    يك سئوال فوري داشتم اگر جواب بدهيد خيلي ممنون مي شوم

    بالاخره بعد از سالي مخابرات منطقه ما ADSL را راه اندازي كرده من هم مي خوام به اميد خدا يك خط بگيرم فقط سر مودم يك مقدار حيرون و سرگردون شدم!

    خود صبانت مودم Hoawi يا يك چيزي تو همين مايه ها(شايد اسمش را اشتباه نوشته باشم) را ميده 50 تومان ولي من خيلي دوست ندارم كه از اين نوع بگيرم....
    لذا شما از مدلهاي زير كدام را پيشنهاد مي كنيد و اگر جسارتا فرق بين اين مدلها را هم توضيح بدهيد ممنون مي شوم

    D-Link 300T ---- 37,000
    D-Link 320T ---- 41,500
    D-Link 520T ---- 46,000
    D-Link 522T ---- 55,500

    من اين مدلها را ديدم و قيمت گرفتم اگر مدل ديگري هم مد نظرتان است خوشحال مي شوم از تجربه شما استفاده كنم.
    در ضمن خطوط صبانت ظاهرا با مودمهاي Lan دار سازگاري دارد.

    با تشكر از لطف شما
     
  12. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,338
    تشکر شده:
    24
    سلام
    مودم من Zoltrix مدل SmartHCF هست. اما باهاش مشکل دارم و مرتب حین شماره گیری گیر می کنه. میخوام یه مودم دایال آپ بگیرم که کالر آی دی و Call waiting و اینجور سرویس های نرم افزارهایی مثل phone tray رو ساپورت کنه. لطفاً بگید چه مارک و مدلی مناسب هست؟

    خیلی ممنون
     
  13. shahramcat

    shahramcat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    2,001
    تشکر شده:
    113
    محل سکونت:
    Iran , Tehran
    توصیه 100 درصد من مودم گیگابایت هست که تمام پروتکلهایی که شما میخوای داره و قابل استفادس خودم هم دارم 8 تومن قیمتشه . ویندوز ویستا و 64 بیت ساپورت .
     
  14. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,338
    تشکر شده:
    24
    خيلي ممنون
    ميشه لطفاً مدل دقيق رو بگيد؟ آخه بعضيها توي پستهاي قبلي گفتند كه Gigabyte دارند و جواب نميده.

    ضمناًً دوستان ديگه هم اگه مدلي سراغ دارند (چه Gigabyte چه مارك هاي ديگه) لطفاً نظر بدن چون برام خيلي مهمه.

    تشكر
     
  15. shahramcat

    shahramcat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    2,001
    تشکر شده:
    113
    محل سکونت:
    Iran , Tehran
    یک مدل بیشتر نداره . اگر قبلا از call waiting استفاده کردی و جواب داده حتما با این مودم هم جواب میده .

    GIGABYTE MODEM GC-MIPEC5241Z
     
  16. saamz

    saamz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    درود به همه...
    آقا من چند وقت پيش يه مودم زولتريكس گرفتم از هميم 3 چيپها كه تبليغ ميكنه ولي نمي دونم چرا با سيستم من جواب نميداد...! روي سيستم يكي از دوستان هم امتحان كردم ... اونجا هم همينطور بود.... ولي روي سيستم يكي ديگه از دوستان به راحتي جواب داد و اون هم مودم را برداشت....!! خوب تا اينجاش به خير گذشت... حالا بين خريد يه مودم اينترنال از يواس روبوتيك و يا گيگابايت موندم.... نمي دونم كدوم رو بگيرم.... دوستان ميتونند منو راهنمايي كنند..؟
     
  17. mr-mostafa

    mr-mostafa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آپریل 2006
    نوشته ها:
    360
    تشکر شده:
    0
    مودم خوب و ارزون چي هستش الان با همه شركتها هم سازگاري خوبي داشته باشه ؟؟؟ البته Asus am 602 همچين چيزي بودش خيلي عالي بود هستش قيمتش چنده ؟؟؟
     
  18. hossein_3650

    hossein_3650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    264
    تشکر شده:
    0
    من میخوام یه مودم ADSL خوب بگیرم.موندم چی بگیرم که هم خوب باشه و هم زیادی گرون نباشه.
    اگه کمک کنین ممنون میشم
     
  19. aria_irani

    aria_irani Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2005
    نوشته ها:
    328
    تشکر شده:
    3
    سلام
    من مودمم سوخته یه میودم 56 میخام که کالر آیدیش کار کنه
    چی پیشنهاد میکنید؟
    گیگابایت که توسایت خودش هم مودم نداره ولی آواژنگ توسایتش زد؟ کریتیو هم همینوطریه؟


    یه چیز خوب و با قیمت مناسب میخام که کالر آیدی حتما داشته باشه ممنون
     
  20. shahramcat

    shahramcat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    2,001
    تشکر شده:
    113
    محل سکونت:
    Iran , Tehran
    گیگابایت رو بگیر عالی هست ... من 3تا هم برای خودم هم برای دوستان گرفتم مشکلی نداره و درایور ویستا هم داره .... بغیر از اون شما میتونی D-link هم بگیری که اونم نصب راحت و کیفیت خوبی داره .
     
  21. panizgraphic

    panizgraphic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    235
    تشکر شده:
    6
    مودم های دیال آپ در ایران 1000 مدل هستند که میشه گفت همه با هم یک تفاوت دارند

    کسانی که فکر می کنند در سرعت تاثیر دارد اصلا این چنین نیست.(اینجا ایرانه!!!)
    فقط و فقط عمر و قدرت مودم ها در ایرن مهم هست که همه میدونین هرچی پول بدی آش می خوری (حدودی) مودم زولتریکس 3 چیپ خوبه اما قیمت بالاس
    من که پیشنهاد می کنم همه مودم 2 چیپ اینتل بگیرید هیچیشم نمیشه 90% مود ها هیچیشون نمیشه شانسی خراب در میاد

    این از ما!!!
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی