• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث در مورد کلیک ایران

Oktay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دو ماه پیش رفتم توی سیستم کلیک ایران عضو شدم تبلیغ هاشو گذاشتم اولین درآمدم رسید به 15000 تومن درخواست دادم گفتند 70 در صد کلیکهای شما یارانیه و 10500 دادن حالا بماند که چطور متوجه میشن آی پی کلیک ها ایرانی هست
من به کارم ادامه دادم و تازه به یکی از دوستامم توصیه کردم عضو شد
دوستم پولش رسیده بود 19000 تومن درخواست داد گفتن تقلب کردی ندادن
منم دیدم هی دارن فیلم میان تا پول ندن تبلیغاشونو از سایتم برداشتم و بیست و هفتم این ماه درخواست برداشت بقیه موجودیمو کردم گفتن چون شما تبلیغاتو از ساییتون برداشتید تسویه نمیکنیم
اینم متن پیامشون

سلام دوست عزيز
شما تبليغات را ما را برداشته ايد و ما با كاربري كه تبليغات ما را برداشته است تسويه حساب نمي كنيم.
متشكر

چرا واقعا؟
ضمنان مبلغ پورسانت کلیک تصویری رو 45 تومن اعلام کردن ولی با این کارشون که هر بار ادعا می کنن 60 یا 70 درصد کلیکهاتون ایرانی هست عملا به هر کلیک 20 تومن میدن در ساعات خاصی هم جالبه که اصلا شمارش نمیشه کلیک ها مخصوصا در ساعات اوج مصرف اینترنت

این سیستم رو پرشین بلاگ و بلاگفا بدلیل تقلبهاش مسدود کردن و کدهای این سیستم توی پرشین بلاگ و بلاگفا قابل نمایش نیستند
امیدوارم همه از کلاه برداری های این سیستم آگاه بشن و در دامش نیوفتند و وقت و زحمتشونو هدر ندن

Last edited:

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

clickiran.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت تمامي عزيزان كه اين پيام مرا مي خوانند ،
من يكي از پشتيبان هاي كليك ايران هستم و لازم ديدم كه از حقوق اين سيستم تبليغاتي دفاع كنم .
اين دوست عزيزمان گفته كه 15000 تومان كار كرده و ماه 70% از آن را پرداخت كرده ايم . ما براي اينكه اين ابهام ها از بين كاربران از بين برود قرار است با بخش برنامه نويسي يك مذاكره اي انجام دهيم تا كاري كنند كه كليك هاي خارجي (غيرايراني) شمارش نگردد تا ديگر اين ابهام ها وجود نداشته باشد .اين در حالي است كه ما سعي كرده ايم هميشه 4 الي 6 درصد هم به كليك هاي ايراني اعضا اضافه كنيم .
در ضمن آيا صحيح است با كاربري كه تقلب كرده و حق ديگران را ضايع كرده تسويه حساب كنيم ؟ پس حق كساني كه تقلب نكرده اند چه مي شود ؟پس چطور مي توانيم با كاربر متقلب تسويه كنيم ؟
درمورد عدم تسويه با كاربري كه تبليغات را برداشته بايد عرض كنم كه طبق قرارداد ما با كاربران و طبق مقررات سيستم ما درصورتي كه سايت كاربر فعال باشد و تبليغات را برنداشته باشد با آن كاربر تسويه مي كنيم .اين قانون اكثر سيستم هاي تبليغاتي است چون ما بايد يك سري تحقيقات انجام دهيم تا از عدم تقلب آن سايت مطلع شويم و بعد از آن پورسانت كاربر را پرداخت كنيم .
در ضمن ما كاربراني داريم كه اصلا كليك خارجي ندارند ، ما كليك هاي خارجي را براي اين محاسبه نمي كنيم تا از تغيير آي پي و كليك كردن با اي پي ديگر جلوگيري كنيم چون در اين صورت سيستم دچار بحران مالي مي شود .
اين دوستمان گفته اند كه سيستم ما كليك ها را نمي شمارد !! قانون اكثر سيستم هاي كليكي اين است كه از هر آي پي در هر 24 ساعت فقط يك كليك ثبت مي شود .چون اگر قرار باشد اين محدوديت نباشد هر كاربر خودش در روز 1000 كليك مي زند و درآمدي كسب مي كند كه موجب ضرر ما مي شود. پس ما نمي توانيم اين محدوديت را برداريم .
در مورد مسدود شدن كليك ايران در بلاگفا بايد عرض كنم كه 99% سيستم هاي تبليغاتي در بلاگفا مسدود شده اند و علت اين امر هم واضح است كه بلاگفا از آن 1% پول زيادي مي گيرد تا نگذارد سيستم هاي تبليغاتي ديگر رشد كنند البته ما روشي براي قرار دادن تبليغات در بلاگفا داريم كه مي توانيد در سايت مشاهده كنيد www.clickiran.ir/content-7
در ضمن ما در پرشين بلاگ مسدود نيستيم و اين دوستمان دروغ گفته اند .
اميدوارم خودتان به خوبي قضاوت كنيد و دشمنان كليك ايران را بشناسيد .
متشكر

clickiran.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يكي از پشتيبان هاي كليك ايران هستم و لازم ديدم كه از حقوق اين سيستم تبليغاتي دفاع كنم .
اين دوست عزيزمان گفته كه 15000 تومان كار كرده و ماه 70% از آن را پرداخت كرده ايم . ما براي اينكه اين ابهام ها از بين كاربران از بين برود قرار است با بخش برنامه نويسي يك مذاكره اي انجام دهيم تا كاري كنند كه كليك هاي خارجي (غيرايراني) شمارش نگردد تا ديگر اين ابهام ها وجود نداشته باشد .اين در حالي است كه ما سعي كرده ايم هميشه 4 الي 6 درصد هم به كليك هاي ايراني اعضا اضافه كنيم .
در ضمن آيا صحيح است با كاربري كه تقلب كرده و حق ديگران را ضايع كرده تسويه حساب كنيم ؟ پس حق كساني كه تقلب نكرده اند چه مي شود ؟پس چطور مي توانيم با كاربر متقلب تسويه كنيم ؟
درمورد عدم تسويه با كاربري كه تبليغات را برداشته بايد عرض كنم كه طبق قرارداد ما با كاربران و طبق مقررات سيستم ما درصورتي كه سايت كاربر فعال باشد و تبليغات را برنداشته باشد با آن كاربر تسويه مي كنيم .اين قانون اكثر سيستم هاي تبليغاتي است چون ما بايد يك سري تحقيقات انجام دهيم تا از عدم تقلب آن سايت مطلع شويم و بعد از آن پورسانت كاربر را پرداخت كنيم .
در ضمن ما كاربراني داريم كه اصلا كليك خارجي ندارند ، ما كليك هاي خارجي را براي اين محاسبه نمي كنيم تا از تغيير آي پي و كليك كردن با اي پي ديگر جلوگيري كنيم چون در اين صورت سيستم دچار بحران مالي مي شود .
اين دوستمان گفته اند كه سيستم ما كليك ها را نمي شمارد !! قانون اكثر سيستم هاي كليكي اين است كه از هر آي پي در هر 24 ساعت فقط يك كليك ثبت مي شود .چون اگر قرار باشد اين محدوديت نباشد هر كاربر خودش در روز 1000 كليك مي زند و درآمدي كسب مي كند كه موجب ضرر ما مي شود. پس ما نمي توانيم اين محدوديت را برداريم .
در مورد مسدود شدن كليك ايران در بلاگفا بايد عرض كنم كه 99% سيستم هاي تبليغاتي در بلاگفا مسدود شده اند و علت اين امر هم واضح است كه بلاگفا از آن 1% پول زيادي مي گيرد تا نگذارد سيستم هاي تبليغاتي ديگر رشد كنند البته ما روشي براي قرار دادن تبليغات در بلاگفا داريم كه مي توانيد در سايت مشاهده كنيد www.clickiran.ir/content-7
متشكر

amk

Registered User
لایک‌ها
9
ولی من تو قوانین مربوط به نمايش دهنده تبليغات چیزی درباره کلیک ایرانی ندیدم!

Oktay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متشكر

دشمنان ایران کلیک دشمان ایران کلیک
مرض نداریم که عزیز دل اگه تقلب نمیکردید تعریفتون میکردم
در پرشین بلاگ که مسدود هستید مثل روز روشنه
من روی سایتم کانتر دارم
بالای 95% بیننده های من ای پی های ایرانی داشتند
شما هر بار رندم یه عددی میگید مثلا 70% کلیکهای ایرانی بوده
دروغ میگید دیگه این برا جبران 45 تومن هست اینطوری در واقع هر کلیک 25 تومن حساب میشه
ضمنان در بعضی ساعات مخصوصا اوج مصرف اینترنت، شمارش کلیکها رو متوقف میکنید اینهم از امکانات اسکریپت سایتتونه
الان با سوران کار میکنم با اینکه 27 تومن میده برا هر کلیک (و بعضی وقتها کم شماری میکنه) ولی درآمدم از موقعی که با شما متقلبها کار میکردم بیشتره

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
من دو ماه پیش رفتم توی سیستم کلیک ایران عضو شدم تبلیغ هاشو گذاشتم اولین درآمدم رسید به 15000 تومن درخواست دادم گفتند 70 در صد کلیکهای شما یارانیه و 10500 دادن حالا بماند که چطور متوجه میشن آی پی کلیک ها ایرانی هست
منم دیدم هی دارن فیلم میان تا پول ندن تبلیغاشونو از سایتم برداشتم و بیست و هفتم این ماه درخواست برداشت بقیه موجودیمو کردم گفتن چون شما تبلیغاتو از ساییتون برداشتید تسویه نمیکنیم
اینم متن پیامشون

سلام دوست عزيز
شما تبليغات را ما را برداشته ايد و ما با كاربري كه تبليغات ما را برداشته است تسويه حساب نمي كنيم.
متشكر

چرا واقعا؟
ضمنان مبلغ پورسانت کلیک تصویری رو 45 تومن اعلام کردن ولی با این کارشون که هر بار ادعا می کنن 60 یا 70 درصد کلیکهاتون ایرانی هست عملا به هر کلیک 20 تومن میدن در ساعات خاصی هم جالبه که اصلا شمارش نمیشه کلیک ها مخصوصا در ساعات اوج مصرف اینترنت

این سیستم رو پرشین بلاگ و بلاگفا بدلیل تقلبهاش مسدود کردن و کدهای این سیستم توی پرشین بلاگ و بلاگفا قابل نمایش نیستند
امیدوارم همه از کلاه برداری های این سیستم آگاه بشن و در دامش نیوفتند و وقت و زحمتشونو هدر ندن

تایید می شه
کلا دزده!

kooshacd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من كه اولين درآمدمو از اين سايت گرفتم!!! البته به جاي 15000 ... بهم 12750 تومان دادند ولي بهتره از بقيه هست كه هيچي نميدن !
متن پيام :
سلام دوست عزیز
مبلغ 12750 تومان که 85 درصد از مبلغ درخواستی می باشد به حساب شما واریز شد .
15 درصد کسر شده به دلیل درصد کلیک های خارجی شما می باشد .
متشکر
ولي سيستم خوب داراي تبليغاتي با كليك خور بالا و شمارش دقيقه
:f34r::f34r::f34r:;):wacko::lol:

phpmkr

Registered User
لایک‌ها
4
من با كليك ايران كار نكردم ولي اين موردي كه ميگيد بلاگفا اين سيستم يا سيستم هاي ديگه رو بسته پس متقلب هستند اصلاً درست نيست. چون سرويسهاي وبلاگ دهي مستبدي مثل بلاگفا فقط بخاطر منافع خودشون اين كارو ميكنن.

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
من با كليك ايران كار نكردم ولي اين موردي كه ميگيد بلاگفا اين سيستم يا سيستم هاي ديگه رو بسته پس متقلب هستند اصلاً درست نيست. چون سرويسهاي وبلاگ دهي مستبدي مثل بلاگفا فقط بخاطر منافع خودشون اين كارو ميكنن.

کاملا درسته و بلاگفا چون میخواد تعداد کلیک ها و فروش های خئدش که در سمت راست و بلای صفحه گنجانده شده بالا بره برای همین سیستم های معتبری مثل کلیک ایران و اکسین و غیره رو کلاهبردار اعلام میکنه(یعنی کدشون رو مسدود میکنه )
فقط همین
کلا با بلاگفا بشدت مخلفم
من 5 سال با بلاگفا کار کردم ولی در آخر به بلاگ اسپات که بهترین سرویس دهنده بلاگ هستش روی آوردم و الان 2 ساله دارم مثل همیشه فعالیت سالم خودم رو مثل وبلاگی که تو بلاگفا داشتم ادامه میدم.

من همیشه از کلیک ایران دریافتی داشتم و هر موقع پرداخت کنه میام اعلام میکنم
امیدوارم مدیران محترم کلیک ایران همیشه به ارتقاء سیستمشون بپردازن و به نفع وبمستر ها که به نفع خودشون هم هست پیش برن.
از مدیر محترم این بخش فروم (امین آقا- Fotocopy) میخوام که عنوان تاپیک رو تغییر بده و به بحث در مورد کلیک ایران تبدیلش کنه

phpmkr

Registered User
لایک‌ها
4
به نظر من اين اصلاً خوب نيست كه اول كليك ها حساب بشه ، بعد موقع پرداخت مثلاً 30 درصدشو بهت ندن!!
كلاً اين ميتونه يه نوع تقلب باشه ، يا شايد هم ضعف سيستم.

[email protected]

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم متن پیامشون

سلام دوست عزيز
متشكر

چرا واقعا؟

تایید میشه کلا دزده!:)
یه سرچ کنید ببینید همه از دستش شاکی هستن! جدید هم 4 تا از مشتری های سرور منو پروند منم دیگه وقتی اینو دیدم دیگه قاطی کردم! ادم ها تا حدی تحمل دارن منم میگیرمش زیره دداس ببینم چه ...... می خواد بکنه!
از این تاریخ اینقدر به سرورش حمله می کنم که جمع کنه! این امضا و نشون ببینید کی گفتم!
الانم تعطیلش کردم بره خوش باشه!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
همیشه یادمان باشد دست بالای دست بسیار هست! بله! اینه!:D

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
بازم کلیک ایران سایتش خوابید
اکسپیر

امروز قراره پرداخت ها انجام بده کامل
ببینیم چی میشه

فایل های ضمیمه

• click.JPG
    click.JPG
    5.1 KB · نمایش ها: 18

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
واسه سایت های فارسی زبان که گوگل ادی سنس بدرد نمیخوره! تبلیغات معمولی نشون میده کلیک خور هم نداره!

masoud376

Registered User
لایک‌ها
15
تائيد ميشه
دزده و كلاهبردار !
فقط هم بلده با دروغ گفتن، سركار گذاشتن و زرنگ بازي و كارهاي غير اخلاقي فروش رو زياد كنه . اكثر محصولاتش هم ضايع هستند !

بالا