• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث در مورد کلیک ایران

best20

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت تمامي عزيزان كه اين پيام مرا مي خوانند ،
من يكي از پشتيبان هاي كليك ايران هستم و لازم ديدم كه از حقوق اين سيستم تبليغاتي دفاع كنم .
اين دوست عزيزمان گفته كه 15000 تومان كار كرده و ماه 70% از آن را پرداخت كرده ايم . ما براي اينكه اين ابهام ها از بين كاربران از بين برود قرار است با بخش برنامه نويسي يك مذاكره اي انجام دهيم تا كاري كنند كه كليك هاي خارجي (غيرايراني) شمارش نگردد تا ديگر اين ابهام ها وجود نداشته باشد .اين در حالي است كه ما سعي كرده ايم هميشه 4 الي 6 درصد هم به كليك هاي ايراني اعضا اضافه كنيم .
در ضمن آيا صحيح است با كاربري كه تقلب كرده و حق ديگران را ضايع كرده تسويه حساب كنيم ؟ پس حق كساني كه تقلب نكرده اند چه مي شود ؟پس چطور مي توانيم با كاربر متقلب تسويه كنيم ؟
درمورد عدم تسويه با كاربري كه تبليغات را برداشته بايد عرض كنم كه طبق قرارداد ما با كاربران و طبق مقررات سيستم ما درصورتي كه سايت كاربر فعال باشد و تبليغات را برنداشته باشد با آن كاربر تسويه مي كنيم .اين قانون اكثر سيستم هاي تبليغاتي است چون ما بايد يك سري تحقيقات انجام دهيم تا از عدم تقلب آن سايت مطلع شويم و بعد از آن پورسانت كاربر را پرداخت كنيم .
در ضمن ما كاربراني داريم كه اصلا كليك خارجي ندارند ، ما كليك هاي خارجي را براي اين محاسبه نمي كنيم تا از تغيير آي پي و كليك كردن با اي پي ديگر جلوگيري كنيم چون در اين صورت سيستم دچار بحران مالي مي شود .
اين دوستمان گفته اند كه سيستم ما كليك ها را نمي شمارد !! قانون اكثر سيستم هاي كليكي اين است كه از هر آي پي در هر 24 ساعت فقط يك كليك ثبت مي شود .چون اگر قرار باشد اين محدوديت نباشد هر كاربر خودش در روز 1000 كليك مي زند و درآمدي كسب مي كند كه موجب ضرر ما مي شود. پس ما نمي توانيم اين محدوديت را برداريم .
در مورد مسدود شدن كليك ايران در بلاگفا بايد عرض كنم كه 99% سيستم هاي تبليغاتي در بلاگفا مسدود شده اند و علت اين امر هم واضح است كه بلاگفا از آن 1% پول زيادي مي گيرد تا نگذارد سيستم هاي تبليغاتي ديگر رشد كنند البته ما روشي براي قرار دادن تبليغات در بلاگفا داريم كه مي توانيد در سايت مشاهده كنيد www.clickiran.ir/content-7
در ضمن ما در پرشين بلاگ مسدود نيستيم و اين دوستمان دروغ گفته اند .
اميدوارم خودتان به خوبي قضاوت كنيد و دشمنان كليك ايران را بشناسيد .
متشكر

يكي از پشتيبان ها ؟؟؟؟؟ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

شما كه همه تون يك نفريد :D:D:D:D:D:D:D:D

چرا الكي خودتو بزرگ مي كني :happy:

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
کلیک ایران این دوره برای کسی پرداخت کرده؟

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
هیچ کلیکی هم تا الان برای من حساب نکرده!!!
اصلا فکر نکنم کلیک حساب کنه...

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
توصیه میکنم اصلا با هیچ سیستم کلیکی کار نکنی و دور همه سیستم های کلیکی رو خط قرمز بکشی

infomihan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 250 هزار تومان درامدم از كليك ايران بود webzzz.com هنوز هم دارم كار ميكنم از 250 تومان 235 تومان داد خدا بده بركت شما حتما خودتون مشكل داريد مگه ميشه نده اوكيسن ادز بود ميگفتيم اره نداده 500 تومان پولم رو اكسين ادز نداد خيلي هارو تست كردم حتي اينجا هم خوندم اين بدبخت كليك ايران دزده اخر سر گزاشتم سر واريزيش حسابكرد با من جالبه! :D

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
من 250 هزار تومان درامدم از كليك ايران بود webzzz.com هنوز هم دارم كار ميكنم از 250 تومان 235 تومان داد خدا بده بركت شما حتما خودتون مشكل داريد مگه ميشه نده اوكيسن ادز بود ميگفتيم اره نداده 500 تومان پولم رو اكسين ادز نداد خيلي هارو تست كردم حتي اينجا هم خوندم اين بدبخت كليك ايران دزده اخر سر گزاشتم سر واريزيش حسابكرد با من جالبه! :D
فیش پرداختی شما از کلیک ایران رو میشه نمایش بدید؟

sajjad-t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت تمامي عزيزان كه اين پيام مرا مي خوانند ،
من يكي از پشتيبان هاي كليك ايران هستم و لازم ديدم كه از حقوق اين سيستم تبليغاتي دفاع كنم .
اين دوست عزيزمان گفته كه 15000 تومان كار كرده و ماه 70% از آن را پرداخت كرده ايم . ما براي اينكه اين ابهام ها از بين كاربران از بين برود قرار است با بخش برنامه نويسي يك مذاكره اي انجام دهيم تا كاري كنند كه كليك هاي خارجي (غيرايراني) شمارش نگردد تا ديگر اين ابهام ها وجود نداشته باشد .اين در حالي است كه ما سعي كرده ايم هميشه 4 الي 6 درصد هم به كليك هاي ايراني اعضا اضافه كنيم .
در ضمن آيا صحيح است با كاربري كه تقلب كرده و حق ديگران را ضايع كرده تسويه حساب كنيم ؟ پس حق كساني كه تقلب نكرده اند چه مي شود ؟پس چطور مي توانيم با كاربر متقلب تسويه كنيم ؟
درمورد عدم تسويه با كاربري كه تبليغات را برداشته بايد عرض كنم كه طبق قرارداد ما با كاربران و طبق مقررات سيستم ما درصورتي كه سايت كاربر فعال باشد و تبليغات را برنداشته باشد با آن كاربر تسويه مي كنيم .اين قانون اكثر سيستم هاي تبليغاتي است چون ما بايد يك سري تحقيقات انجام دهيم تا از عدم تقلب آن سايت مطلع شويم و بعد از آن پورسانت كاربر را پرداخت كنيم .
در ضمن ما كاربراني داريم كه اصلا كليك خارجي ندارند ، ما كليك هاي خارجي را براي اين محاسبه نمي كنيم تا از تغيير آي پي و كليك كردن با اي پي ديگر جلوگيري كنيم چون در اين صورت سيستم دچار بحران مالي مي شود .
اين دوستمان گفته اند كه سيستم ما كليك ها را نمي شمارد !! قانون اكثر سيستم هاي كليكي اين است كه از هر آي پي در هر 24 ساعت فقط يك كليك ثبت مي شود .چون اگر قرار باشد اين محدوديت نباشد هر كاربر خودش در روز 1000 كليك مي زند و درآمدي كسب مي كند كه موجب ضرر ما مي شود. پس ما نمي توانيم اين محدوديت را برداريم .
در مورد مسدود شدن كليك ايران در بلاگفا بايد عرض كنم كه 99% سيستم هاي تبليغاتي در بلاگفا مسدود شده اند و علت اين امر هم واضح است كه بلاگفا از آن 1% پول زيادي مي گيرد تا نگذارد سيستم هاي تبليغاتي ديگر رشد كنند البته ما روشي براي قرار دادن تبليغات در بلاگفا داريم كه مي توانيد در سايت مشاهده كنيد www.clickiran.ir/content-7
در ضمن ما در پرشين بلاگ مسدود نيستيم و اين دوستمان دروغ گفته اند .
اميدوارم خودتان به خوبي قضاوت كنيد و دشمنان كليك ايران را بشناسيد .
متشكر
منم تایید میکنم،دزدی بیش نیستی
حالا من که تبلیغ ها رو برنداشتم و یا کلیک خارجی نداشتم،یک بار درخواست پرداخت پورسانت دادم گفت شماره کارت سیبا یا سپهر دادم،پرداخت نکرد و هیچ پاسخی هم ندادن،گفتم اشکال نداره ماه بعد(توی صفحه اصلی شون زده بودن که پرداخت برای بعضی ها دچار مشکل شده و دوباره درخواست بدن)ماه بعد هم که شماره حساب سیبا ملی دادم اصلا پرداخت نشد،حالا جالب اینجاست حدود دو ماه هست که دیگه اصلا کلیک هامم شمارش نمیکنن!!! هر کی باورش نمیشه بگه آدرس سایت رو بدم + تصویر کنترل پنل کلیک ایران را(هر چند تا خواستید کلیک کنید اصلا شمارش نمیشه>>نه ایرانی و نه خارجی)
دزدی تو روز روشن
درشو تخته کنید دزد ها

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
کلیک ایران موجودی من رو پرداخت نمیکنه
یک هفته بیشتره که درخواست دادم
قفل کرده ولی هنوز نداده

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
کلیک ایران آخرش متقلب شناخته شد یا نه؟
ما چه کنیم باش؟
تبلیغات رو برداریم یا میده پول رو؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اگه شما این فکرو میکنین پس برین توش تقلب کنین از طریق آدرس زیر:
http://yasgig.ir/?page=bypass

يعني كار ميكنه
درضمن كليك ايران كه پو ما رو خورد الكي زده توپنل پرداخت شده درحالي كه نداد و100بار پيغام دادم جواب نداد الان هم كه به كل پنلش رو عوض كرده

درضمن با اين روشي كه ميگيد سيستمي كه دزد است اينطوري ان فروشندگاني كه به اين سيستم پول دادند تا تبليغشون رو انجام بدهند هم بدبخت ميشوند كه و اين سيستم دزد بيشتر حال ميكند

yasgig

Registered User
لایک‌ها
0
يعني كار ميكنه
آره کار میکنه.خودم ساختمش می تونی امتحان کنی.
اينطوري ان فروشندگاني كه به اين سيستم پول دادند تا تبليغشون رو انجام بدهند هم بدبخت ميشوند كه و اين سيستم دزد بيشتر حال ميكند
گذشته ها گذشته.دیگه باید فروشندگان حواسشون رو جمع کنند و توی این سیستم تبلیغات ندند.چون یه بازدید واقعی هم گیرشون نمیاد.

shahab_rafiee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم از کاربرای قدیمی ابن سیستم بودم . توی وبلاگم گذاشته بودم . بازدید زیادی نداشتم . اما دفعه اول پول داد . اما دفعه دوم نه .
این لینک دو تاعکسه از کنترل پنلم . فکر کنم همه چی واضح باشه . من حرفم رو با مدرک میزنم تا جای بحث و شکی باقی نمونه .
http://electronix.persiangig.com/1.JPG
http://electronix.persiangig.com/2.JPG
الان حدود 6-7 ماه میشه موجودی من قفله ولی پولو ندادن . دیگه باهاشون کار نکردم . این روزا فقط سیستم های همکاری در فروش . واقعاً عالی هستن

gold.0511

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه
کلیک ایران -------> دزده یا کلاهبرداره یا حروم خوره یا پول مردم خوره یا خوار .... :)
به من که نداده و فقط بلده الکی شلوغش کنه
کل پرسنلش 1 نفره :rolleyes: که ماشالا اندازه 10 نفر کار میکنه
100 ایمیل هم ساخته و تو جاهای مختلف داره از سیستمش حمایت میکنه
من که بهش ایمیل زدم اینو گفتم :

ایشالا هرچی از کلیکای منو خوردی ، خرج دوا دکتر ننت بشه :rolleyes:

همین و بس
اعصابم هم از دستش خورده ، گه گاهی به سرورش که تکی میزنیم ... لیخیال
واسه این جور کارا اگه کسی پیشنهاد خوبی داره بیاد بگه :happy: خوشحال میشیم

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
شارلاتان از اب در اومد
هیچ کاری هم نمیشه کرد، افسوس نخور
فقط سعی کن از یه سوراخ دوبار گزیده نشی

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
چرا با سیستم ما کار نمی کنید؟
تا حالا هم نشده پول کسیو ندیم!!! اکثر بچه های پی تی هم کار میکنند با من . یک تاپیک فعال هم داریم!!!
همه هم راضی
من مشاورشون میکنم
خیلی از همین بچه های پی تی که 10 هزار تومان ماهی در نمی اوردن با مشاوره ای که کردم ماهی 200 الی 300 و 10 نفر هم بالای 1 میلیون در امد دارند که اگر خواستید سند عکس به شما هم نشان میدهم!!

بالا