• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث در مورد گوشی های الجی

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
خوب همون دیگه باطری بالای 2000 میگم دیگه 100در100 هستش ؟ که مثل پردا و غیره با توجه به ابعاد صفحه کم نیاره ؟

من تو یه فروم تخصصی موبایل فارسی دیدم نوشته باتریش هست 1100میلی آمپر بیشتر از باتری الانش که 1500تا هست..(منظورم پرادا هستا)
ولی خب تو ایران نیست

خوب عاقای 2 درصدی نه به کدون پرادا یا ال9

این داداشمون به سوال تاپیکت رای نه داده،
یعنی پرادا نه ! :D

sibesorkh2

Registered User
لایک‌ها
16
با سلام خدمت تمامی دوستان من به عنوان کسی که همین الان دارم با پرادا کار میکنم نظرم رو اعلام میکنم.اول اینکه آپدیت 4 این مدل اومده البته هنور اروپا پس این نمیتونه مشکل این گوشی باشه.البته همین الان هم همه برنامه ها به راحتی روش اجرا میشن و خیلی روان هم کار میکنه مخصوصا تو وبگردی پس این هم مشکل نیست. اما حالا برم سراغ نقاط ضعف دوربین این گوشی 8 هستش ولی جز 8 های خوب محسوب نمیشه ولی بازم به نظرم از 5 خیلی بهتره و اینکه کیفیتش قابل قبوله.اما فیلم برداریش خیلی خوبه.مشکل عمده این گوشی همونطور که دوستان هم اشاره کردند ضعف باتریش هستش که واقعا بعضی اوقات حالگیره اینکه دوستان میگن باتری با ظرفیتهای بالاتر هست درسته حتی تا 3300 هم داره ولی نمیشه رو این چیزا حساب کرد پس عملا این قضیه منتفی هستش.له نظر من این به جز این دو مورد هیچ مشکلی نداره.این گوشی صفحه نمایش خیلی با کیفیت و درخشانی داره.

sibesorkh2

Registered User
لایک‌ها
16
اما مقایسه بین پرادا و l9 هر دو با توجه به قیمتشون گزینه های خیلی خوبین سخت افزار هر دو مثل همه و با توجه به آپدیت4 پردا دیگه تو نرم افزار هم مثل هم میشن.اما برگ برنده l9 یا همون p768نسخه خاور میانه که دوربینش هم 8 هست باطری قدرتمندشه که نمیش براحتی از کنارش گذشت و نکته دوم صفحه نمایش اونه که علاوه بر اینکه 0.4 اینچ بزرگتر شده که کم هم نیست رزلویشنش هم نسبت به پرادا بالاتره.ولی یه نکتخ به نظر من که مهمه و دوستان اشاره نکردن اینه که پرادا حافظه داخلیش 8 و 6.5 اون قابل استفادخ هست در حالی که l9 4 هست و 2.5 اون قابل استفاده هست درستخ که با رم شاید کار تا حدی درست شه ولی هیچی به حافظه خود گوشی نمیشه.در ضمن پرادا هم نازکتره و هم شیکتر وهم خوش دست تر ولی اگر قیمت مهم نیست l9 هم گزینه بسیار خوبیه

Danitondar

Registered User
لایک‌ها
211
حیف که این LG ها OTG نمیخورن مگرنه با کله رفته بودیم سراغ Prada یا L9 یا شایدم پیشرفت کردیم 4X :D

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
حیف که این LG ها OTG نمیخورن مگرنه با کله رفته بودیم سراغ Prada یا L9 یا شایدم پیشرفت کردیم 4X :D

خب عزیزم تبدیل mhl که میخورن اگه واسه اونی برو کابل mhl بگیر واسه اتصال به تی وی

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
الان با یکی از کاربرای انجمن صحبت میکردم ایشون ال9 دارن و از گوشی شدیدا رضایت دارن و باطریش رو خوب ارزیابی میکنن

blake

Registered User
لایک‌ها
531
من هم از ساپورت کم LG شنیدم.(چی تو ایران ساپورت میشه که این نمیشه :wacko:)
ولی قیمتهاش واقعا وسوسه کنندس.

samancent

Registered User
لایک‌ها
202
دقیقا مشکل من با الجی همین آندروید 4 هستش تا حالا دوتا الجی خریدم بازم با ضرر فروختم سونی پی هم داشتم و گوشی واقعا با حالی هستش
ال 9 رو کسی داره یا داشته ببینیم چه چوریاست ؟

داداش الان الجی خیلی پیشرفت کرده ، اون موقع که اندروید 4 اومد الجی به اندازه ی الان قوی نبود ، الان انقدر قدرتمند شده که شرکت گوگل نکسوس خودش رو داده به الجی و نکسوس 5 هم قراره خود الجی بزنه ! اگه یادتون باشه اولین سالی که گوگل نکسوس وان رو داد بیرون اچ تی سی توی گوشی ها حرف اول رو میزد ولی چندسال بعد نکسوس رو داد به سام و اون سال سام از اچ تی سی سبقت گرفنه بود حالا داده به الجی چون میدونه تا چندسال دیگه نهایتا 2 سال دیگه الجی رتبه 1 یا 2 جدول بهترین برند تلفن همراه میرسه ، من هم اس سه داشتم هم 4ایکس اونم همزمان ، اس 3 رو همون اول دادم رفت ولی 6 7 ماهه که 4ایکس رو دارم ، اس 3 بخواطر جنس ساخت بدش و بی کیفیتی قطعاتش حسی که فورایکس بهتون میده نمیده و قدرتی که فورایکس داره اس 3 نداره ، توی 4.1.2 فورایکس رتبه ی پنجمارک رسیده به 19000 که از اس 3 و وان ایکس بالاتر شده این مسله نشون میده که الجی تحول بزرگی داره توی قسمت نرم افزاریش انجام میده ، درمورد سونی و سام هم بگم که شما بالاترین مدل از گوشیای این دوکمپانی رو دستتون بگیرید و بعد از مدتی بفروشیدش و یه گوشی الجی بخرید ، بهتون قول میدم از گوشی هایی که قبلا از دوکمپانی سونی و سام گرفتید متنفر خواهیدشد و دیگه دوست ندارید دوباره دستتون باشه اما شرکت الجی اینجوری نیست چون یک برنده قدرتمندیه 95 درصد گوشیایی که توی دنیا داره مال خود کشور کره است و اصلیه چینی نیستن ، محصولی که میزنه روش کارمیکنه همینجوری 10 تا 10 تا نمیده بیرون مثل بیشتر شرکتای دیگه ( این مسله از تجربه ی یه آدم گوشی باز هست :D )

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
در هر صورت دوستان ال جی داره خوب پیشرفت میکنه
و در اینده هم خیلی بهتر خواهد شد

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
LG L9
یک میلیون و ده هزار تومان
PRADA هم هشتصد و چهل هست
oooooo چه خبره ال9 الان میتونید توی تهران 980 960 بگیرید و پرادا 760 تا 820 تومان با گارانتی رسمی به قیمت های سایتها فعلا توجه نکنید چون به روز نشده وبعد 15 بروز میشه

Danitondar

Registered User
لایک‌ها
211
خب عزیزم تبدیل mhl که میخورن اگه واسه اونی برو کابل mhl بگیر واسه اتصال به تی وی
نه خوشبختانه برای HDMI نیست مگرنه که خدا رو شکر اکثر گوشی های امروزی HDMI نداشته باشن MHL رو دارن!
OTG یک قابلیت سخت افزاری هست منتهی گوشی هایی که میتونن USB Host باشند رو میشه با تغییر کرنل گوشی در بعضی موارد OTG دار کرد!

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
نه خوشبختانه برای HDMI نیست مگرنه که خدا رو شکر اکثر گوشی های امروزی HDMI نداشته باشن MHL رو دارن!
OTG یک قابلیت سخت افزاری هست منتهی گوشی هایی که میتونن USB Host باشند رو میشه با تغییر کرنل گوشی در بعضی موارد OTG دار کرد!
اون یو اس بی هاست رو از کجا میشه فهمید ؟

Danitondar

Registered User
لایک‌ها
211
در مورد G Pro هم:
شرکت ها عرضه میکنند به فروشگاه های مادر و یک قول ازشون میگیرن که تا فلان تاریخ نفروشی ها :D
بعضی بازار سیاه ها میان اینارو خیلی گرونتر میفروشن منتهی بعید میدونم هنوز حتی همین عرضه هم صورت گرفته باشه!
مناطق مختلف هم مثل آپدیت هست برای خاورمیانه یه موقعس برای جاهای دیگه یه موقع دیگه!

Danitondar

Registered User
لایک‌ها
211
اون یو اس بی هاست رو از کجا میشه فهمید ؟

والا تا جایی که من میدونم اکثر گوشی ها USB Host هستن ، یه چیزی حدود 98 درصد!
منتهی شرکت ها نمیزارن شما با تعویض کرنل OTG رو استفاده کنی ، مثالش Galaxy Nexus هست که به یک بدبختی میشه :D

بالا