• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث های عمومی به مسائل کلوپ های هواداری فوتبال

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام
من دیدیم توی کلوپ ها بعضا بحث هایی می شود که جو کلوپ را خراب می کند و معمولا هم بی ربط به تیم آن کلوپ هست .

بهتر دیدم تمام مسائلی که جنبه عمومی دارد را اینجا بنویسیم و بحث کنیم . به طور مثال من جواب محمد پویول عزیز را که در کلوپ منچستر مظلبی نوشته بودند اینجا می نویسم و ادامه می دم :

خوب اينجا يه بحثهايي درباره چلسي كرديد . من مي گم كه چرا بعضي ها از اين تيم خوششون مياد چرا بعضي ها بدشون مياد . از اول تا آخر بهتون دليلشو مي گم .

من مي گم كه چرا خوشش مياد . چون بارسلونا رو تو اين چند سال اخير اذيت كرده و 5 تا يادش نمياد .
............

دوست عزیز من , من حرف هاتو کاملا فهمیدم , البته تو دید بازی (منظورم گسترده بود) داری و این عالیه اما خوب می دونی یکمی از روی احساسات حرف زدن درست نیست پسر خوب من با هوادار های بارسلونا مشکلی ندارم و بعضا انها رو هم خیلی دوست دارم ولی شخصا دوست ندارم بارسلونا قهرمان بشه اما اصلا هم دوست ندارم که مثلا بره دسته دو ترجیح می دم دوم بمونه . خوب این طبیعیه به هر حال من طرفدار تیمی هستم که بزرگ ترین حریف بارسلونا هست و همیشه هم حساسیت بین این دوتیم بوده .

اما در مورد چلسی و خوزه مورینیو ...
هر آدمی که پیش چشمت بگذاری پر از ایراد هاست , اما ستم کردی اگر نقاط قوت اورا پنهان کنی .
مورینیو شاید اخلاق خوبی نداشته باشد اما نمی شود کتمان کرد که به خاطر هوش بالای وی پورتو قهرمان اروپا شد و چلسی اینقدر قدرتمند شده . دلیلی که برای طرفداری من گفتی زیاد درست نبود , درسته بارسلونا رو اذیت می کند و این برای ما رئالی ها لذت بخش هست اما دوست عزیز تو نباید به طرفداران یک تیم ( هر چند که از آن تیم متنفر باشی و این حق توست ) اینگونه صحبت کنی . خوب اگر در این بخش فقط یک نفر که عاشق چلسی باشد متن تورا بخواند و اگر کمی هم ناراحت شود تو در حقش ستم کردی .

چلسی هر چی که هست و هر کاری می که می کند دارد نتیجه می گیرد و نه من نه شما نه live for what :d نمی توانیم جلوشو بگیریم .

سخن کوتاه . امیدوارم بارسلونا تیم دوم جدول شود :D:D:D رئال هم که دیگه امیدواری نمی خواد قهرمانه:lol:

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
بچه ها هر سوال و جوابي داريد اينجا بگيد ...

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
بچه ها هر سوال و جوابي داريد اينجا بگيد ...
چون كلوپ شايد با اين حرفا خراب شه .
پس هر سوالي درباره سايت داريد تو تاپيك زير بديد .
http://forum.persiantools.com/t64354.html

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
اقا قرار نيست كه بين تيمها تبعيض قائل شي؟؟

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
زرشك ...
اين چه حرفيه ؟ من شايد ثابت كرده باشم كه تيمهارو دوست دارم.
من همرو مي خوام و تبعيضيم وجود نداره.
من مي خوام با دوستام حال كنم نه عقده اي بازي در بيارم .
اونم گفتم كه شما هر كدوم مثل من مدير سايت هستيد .

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
خب چرا ميزني
منظورم تبعيض بين تيمهاي اسپانيايي و ايتاليايي بود
ببخشيد
281.gif

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
خوب يكي از بچه ها يه طرحي داد كه مي خوام بهتون بگم . البته گفت كه طرح رو به اسم خودم بدم كه من وجدانم اجازه نداد . ولي اسمشو خواست نگم پس نمي گم .
طرح ايشون از اين قراره .
داشتم با اين دوست عزيز چت مي زدم كه طرحشونو گفت . گفت كه ما مي تونيم از كنار اين سايت درآمدي هم داشته باشيم تا پول هاست و از اين چيزارو از خود سايت دربياريم و از اين حرفا . مي گفت يه هفته نامه درست كنيم و هر تيم مطلب مربوط به خودش رو توي 2 صفحه بنويسه . مثلا 2 صفحه اخبار بارسا 2 صفحه رئال 2 صفحه اينتر و همينجوري براي تيمهاي ديگه . :rolleyes: ( شبيه يك مجله اينترنتي)
ما اين كار رو مي كنيم و مجله رو تا مرز فروش مي بريم . در كنار مطالب هفته يك مجله رو چاپ مي كنيم . مي تونيم ابتدا پي دي اف و در آخر حتي چاپ هم بكنيم مجله رو . براي بهتر شدن شماره هاي اول رو مي تونيم مجاني عرضه كنيم .
از كجا معلوم شايد بتونيم يه مجله ورزشي معتبر توي ايران زد . :) البته اين جور چيزا پشتكارمي خواد كه من از شما اين پشتكار رو ديدم و خيلي اميدوار به اين كار هستم .
خوب كم كم مديران بخش هاي سايت رو هم بايد مشخص كنيم . چند نفر هستند كه كانديد شدند و اگه قبول كنند تو يه پست مديران رو مي نويسم تو همين تاپيك . مديران گروهها مي شن هيئت مديره سايت و مدير اصلي سايت رو هيئت مديره انتخاب مي كنه . كه به اميد خدا منو انتخاب مي كنن . :lol: :lol: :lol:
كلا اين كارهاي گروهي مديريت قوي مي خواد كه اگه نباشه زود مي پاشيم .
خوب تما يه شرح وظايف براي مديران و اعضاي گروه مي ذاريم تا بعدا مشكل خاصي براي ما پيش نياد .
اين آقا گفتند كه ما يه سايت بايد درست كنيم مثل يك سايت خبري كه يك ايندكس داره كه خبرهاي جديد تو اون نمايش داده مي شه. ( اخبار تمام تيمها )*
بالاي ايندكس گروههاي هواداري مشخص هستند .
مثلا اينتر ،* آث ميلان ،*رئال مادريد و غيره ...
با كليك شخص بازديد كننده مي تونه از بخش تيم مورد علاقه اش ديدن بكنه . :blush:
يك بخش اخبار هم توي همه گروههاي هواداري سايت گذاشته ميشه .
توي ايندكس اصلي سايت هم خبرهاي رسمي باشگاهها قرار مي گيره .
خوب اين بود طرح اين دوست عزيزمون كه خيلي نظر من يكيرو جلب كرد .
:) :) :)
البته آخر چت هم مي خواستم جوابشو بدم كه قطع شد اينترنت و شرمندش شدم . مي خواستم بگم بهش داداشي وظيفم بود . پي تي خيلي سوت و كور بود قسمت ورزشش.
:) :) :) :)

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
نه دیگه آقای خطرناک ( ciamac ) :D همه ما آدمیم همه هم مثل هم با عقاید هرچند متفاوت اما هدف یکسان
خوب پس می بینی که شرایط کاملا مساویست

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
حالا چرا خطر ناك؟؟!!
ببينم حالا كجاي اصفهان هستي بيام سراغت
232.gif

مرداويج؟ توحيد؟ مير؟
39.gif

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
طرح و بخونيد بابا...
من قربون همتون مي رم .

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
خوب يكي از بچه ها يه طرحي داد كه مي خوام بهتون بگم . البته گفت كه طرح رو به اسم خودم بدم كه من وجدانم اجازه نداد . ولي اسمشو خواست نگم پس نمي گم .
طرح ايشون از اين قراره .
داشتم با اين دوست عزيز چت مي زدم كه طرحشونو گفت . گفت كه ما مي تونيم از كنار اين سايت درآمدي هم داشته باشيم تا پول هاست و از اين چيزارو از خود سايت دربياريم و از اين حرفا . مي گفت يه هفته نامه درست كنيم و هر تيم مطلب مربوط به خودش رو توي 2 صفحه بنويسه . مثلا 2 صفحه اخبار بارسا 2 صفحه رئال 2 صفحه اينتر و همينجوري براي تيمهاي ديگه . :rolleyes: ( شبيه يك مجله اينترنتي)
ما اين كار رو مي كنيم و مجله رو تا مرز فروش مي بريم . در كنار مطالب هفته يك مجله رو چاپ مي كنيم . مي تونيم ابتدا پي دي اف و در آخر حتي چاپ هم بكنيم مجله رو . براي بهتر شدن شماره هاي اول رو مي تونيم مجاني عرضه كنيم .
از كجا معلوم شايد بتونيم يه مجله ورزشي معتبر توي ايران زد . :) البته اين جور چيزا پشتكارمي خواد كه من از شما اين پشتكار رو ديدم و خيلي اميدوار به اين كار هستم .
خوب كم كم مديران بخش هاي سايت رو هم بايد مشخص كنيم . چند نفر هستند كه كانديد شدند و اگه قبول كنند تو يه پست مديران رو مي نويسم تو همين تاپيك . مديران گروهها مي شن هيئت مديره سايت و مدير اصلي سايت رو هيئت مديره انتخاب مي كنه . كه به اميد خدا منو انتخاب مي كنن . :lol: :lol: :lol:
كلا اين كارهاي گروهي مديريت قوي مي خواد كه اگه نباشه زود مي پاشيم .
خوب تما يه شرح وظايف براي مديران و اعضاي گروه مي ذاريم تا بعدا مشكل خاصي براي ما پيش نياد .
اين آقا گفتند كه ما يه سايت بايد درست كنيم مثل يك سايت خبري كه يك ايندكس داره كه خبرهاي جديد تو اون نمايش داده مي شه. ( اخبار تمام تيمها )*
بالاي ايندكس گروههاي هواداري مشخص هستند .
مثلا اينتر ،* آث ميلان ،*رئال مادريد و غيره ...
با كليك شخص بازديد كننده مي تونه از بخش تيم مورد علاقه اش ديدن بكنه . :blush:
يك بخش اخبار هم توي همه گروههاي هواداري سايت گذاشته ميشه .
توي ايندكس اصلي سايت هم خبرهاي رسمي باشگاهها قرار مي گيره .
خوب اين بود طرح اين دوست عزيزمون كه خيلي نظر من يكيرو جلب كرد .
:) :) :)
البته آخر چت هم مي خواستم جوابشو بدم كه قطع شد اينترنت و شرمندش شدم . مي خواستم بگم بهش داداشي وظيفم بود . پي تي خيلي سوت و كور بود قسمت ورزشش.
:) :) :) :)

من كه خيلي خوشم اومد و در حد توانم كمك ميكنم

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
mdbimehr جان ! با تمام احترامی که برات قائلم ، ولی این طرح ها جواب نمی ده. یعنی جمع کردن این همه آدم و کنترلشون سخته ! حس و حال می خواد.
فعلا که داغی این حرف ها رو می زنی ، ولی بعدا نمیشه!

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
آقای mdibmehr2 می بخشید
این امضایی که گذاشتید چند تا مشکل داره که با توجه به اینکه شعر یک ترانه معروف حبیب هم هست اگه یه وقت یه آدم بیکاری مثل من پیدا شد و نشست امضای طولانی شما رو خوند یه مقدار تو ذوقش میزنه

با اجازه تون من موارد اشکال رو اینحا می نویسم

گردي از راهي نمي خيزد سواران را چه شد . مرداند از بيم ياران نامداران را چه شد . جز صداي جغدها چيزي نميايد ز گوش .قومريان آخر كجا رفتند ساران را چه شد . از هجوم كركسان شوم قلب من گرفت بلبللان قرقاولان كبكان هزاران را چه شد.دور تا دور من از دشمن سياهي مي زند.دوستان ما كجا رفتند ياران را چه شد.هر كجاسوز زمستان هست و تاراج خزان روح تابستان و عطر نوبهاران را چه شد. كاوه لشكر شكن كوه شهسواران را چه شد.لشكرتوران به قلب سرزمين ما رسيد.رستم و كوهدست اسفندياران را چه شد.خشكسالي در زمين بيداد و قوقا مي كند.بخشش هفت آسمان تو بادو باران را چه شد.
مرداند = مرده اند
زگوش = به گوش
قومریان = قمریان
بلبللان = بلبلان
کوه = کو
کوهدست = گودرز کو
قوقا = غوغا
تو = کو

امیدوارم ناراحت نشید

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
ضمنا منم این آهنگ و شعرش رو خیلی دوست دارم کلا با سبک کارهای حبیب خیلی حال می کنم

موفق باشید

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
mdbimehr جان ! با تمام احترامی که برات قائلم ، ولی این طرح ها جواب نمی ده. یعنی جمع کردن این همه آدم و کنترلشون سخته ! حس و حال می خواد.
فعلا که داغی این حرف ها رو می زنی ، ولی بعدا نمیشه!

خب من می گم اگر قرار هست این همه آدم جمع بشن خوب یه کار بزرگ بکنیم . که به درد کلی آدم بخوره وگر نه خودمون که خوب همینجا هست بریم جای دیگه چی کار

ضمنا منم این آهنگ و شعرش رو خیلی دوست دارم کلا با سبک کارهای حبیب خیلی حال می کنم

موفق باشید

ببخشیدا ... روم به دیوار ... عنوان رو خوندید ؟
در پی تی یه قسمتی داره به اسم پیغام خصوصی , کاشکی اینها رو اونجا برای ایشون سند می کردین تا مورد جلب توجه دیگران نیز قرار نگیرد .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
بابا بي خيال.
من با اينجوري نوشتن شعرش بيشتر حال مي كنم .
بلبلان قرقاولان رو هم بي خيال . زياد توجه نكن .
ببين بهروز راست . ميگه وقتي مي خوايم يه كاري بكنيم سفت و سخت انجامش بديم .
بازم براي اين طرح نظرسنجي مي ذاريم و از همه سوال مي كنيم .
ممنون .
بچه ها ي كلوپ ميلان چي شد پس ؟*

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
آقا به نظر داستان اینجوریه که ما اینجا این کلوپ ها رو داریم :

منچستر
میلان
رئال
بارسلونا
اینتر
یوونتوس
بایرن مونیخ

که هر کدام یک نماینده خواهند داشت که از این 8 نفر 3 نفر به عنوان کمیته اجرایی سایت انتخاب بشن برای اینکه پیگیری فعالیت های سایت راحت تر انجام بشه .
این 3 نفر می توانند به صورت کتبی هر هفته گزارش فعالیت سایت را برای اعضای هیئت مدیره میل کنند و نظرات انها را در جلسه های متعددی که بین این 3 نفر انجام می شود ابراز کنند و لحاظ کنند .

این به نظر من بهترین روش برای کنترل یک گروه بزرگ هست ( اونم تحت اینترنت )

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
فكر خوبيه .
بچه ها چرا بي حال بازي در ميارن ؟

بالا