• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و بررسی در خصوص تبلت Ainol Novo 10 Hero

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
سلام
چون خودم این تبلت رو دارم این تاپیک رو زدم تا در مورد خصوصیات و مشکلات ابن تبلت بحث و بررسی انجام گیرد .دوستانی هم که این تبلت رو دارند تجربه شون رو در مورد این تبلت بگن.

معرفی تبلت :
Ainol Novo10 Hero Dual Core Tablet PC 10.1 Inch Dual Camera HDMI Bluetooth WIFI 16GB

Ainol_Novo10_Hero.jpg

Ainol Novo10 Hero Features:

CPU: Dual Core AMLogic AML8726-M6 1.5GHz
GPU: Dual Core Mali400
RAM: 1GB,DDR3
Storage 16GB
Shell Material Metal
Screen: Capacitive Touchscreen, 1280*800 High-resolution Screen
Size: 10.1 inch
Resolution: 1280*800 Pixels IPS Screen
Gravity Sensor: Yes
Visible Angle: 178°
Display: IPS
Daul Camera: Front 0.3M, Back 2.0M
Bluetooth: Build In
Ainol Novo10 Hero Tablet PC Details:

Extend Card Support TF card up to 32GB
Gravity Sensor Support 3D G sensor
Multi-Touch Yes, 10 points touch
WIFI: Yes, 802.11 b/g/n
3G : support external 3G dongle
Android Play (Market): Yes
Skype Yes
Email and Browser: Yes, built in
Earphone Interface 3.5mm
Video 1080P, AVI/MOV/MP4/RMVB/FLV/MKV…
Music MP3/WMA/WAV/APE/AAC/FLAC/OGG
Ebook UMD, TXT, PDF, HTML, RTF, FB2…
Language : support Multi Language
Battery : 29.6WH 8000 MAh
________________________________________________________________________________________________________________________

لینکهای مفید در مورد این تبلت :

http://www.slatedroid.com/forum/423-ainol-novo-10-hero
Review Ainol NOVO 10 Hero Android 4.1 IPS Tablet PC 10.1 - YouTube

ریویوی سایت زیر سیستم داخلی این تبلت رو خیلی خوب توضیح داده :
http://www.jsxltech.com/blogs/news/6928394-indepth-review-ainol-novo-10-hero-disassembly

http://ainolstore.com/forums/forum/27-ainol-novo-10-hero
http://www.slatedroid.com/forum/475-firmware-development/

http://dl.vmall.com/c0qndb8jax
تاریخ 2013.03.14

Last edited:

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
وای فای این تبلت باتری زیاد مصرف میکنه .موقعی که وای فای روشنه دستگاه خیلی زود باتری خالی میکنه بنابراین موقعی که استفادتون از وای فای تموم شد خاموشش کنید.

MILAD99

Registered User
لایک‌ها
201
آقا منم این تبلت رو سفارش دادم. اگه رسید حتما تجربیاتم رو خواهم گفت.
ممنون میشم تجربیاتتونو بگین.
آیا آپدیتی تا حالا براش اومده؟
باگی چیزی دیدین توی OS؟

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
آقا منم این تبلت رو سفارش دادم. اگه رسید حتما تجربیاتم رو خواهم گفت.
ممنون میشم تجربیاتتونو بگین.
آیا آپدیتی تا حالا براش اومده؟
باگی چیزی دیدین توی OS؟

بله دیگه لینک دانلود آخرین فیرمویرش رو توی پست اول گذاشتم.برای تاریخ 15/11/2012 هست.
نسبت به قیمتش دستگاه خوبیه .من خودم گوشی آندرویدی هم دارم و با اون قیاس میکنم.فعلا مشکل و باگ خاصی ندیدم

MILAD99

Registered User
لایک‌ها
201
دوست عزیز اگه WiFi روشن باشه و گشت و گذار توی اینترنت باشه. حدودا چند ساعت مداوم باطریش دووم میاره؟

راستی تاچ این تبلت خازنی هست یا مقاومتی/حرارتی؟!

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
دوست عزیز اگه WiFi روشن باشه و گشت و گذار توی اینترنت باشه. حدودا چند ساعت مداوم باطریش دووم میاره؟

راستی تاچ این تبلت خازنی هست یا مقاومتی/حرارتی؟!

فکر کنم 3-4 ساعت دوام بیاره.البته مداوم تست نکردم.به نظرم باتریش جالب نیست و جزو نقاط ضعفش هست البته خوب صفحه ی بزرگی داره و به همین خاطر مصرفش هم بالاست.تاچش خازنیه.

MILAD99

Registered User
لایک‌ها
201
از کیفیت صفحه نمایش چطور؟ اون طور که انتظار دارید باکیفیت هست؟ و زاویه دیدش چطور؟
راستی بدنه پشتش بالاخره از چه جنسی هست؟ بعضی جاها نوشته الومینیوم یا پلاستیک سخت؟

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
از کیفیت صفحه نمایش چطور؟ اون طور که انتظار دارید باکیفیت هست؟ و زاویه دیدش چطور؟
راستی بدنه پشتش بالاخره از چه جنسی هست؟ بعضی جاها نوشته الومینیوم یا پلاستیک سخت؟

کیفیت صفحه نمایشش خوبه زاویه دیدش هم بالا هست به خاطر IPS بودنش.
بدنه پشت فلزی هست.

MILAD99

Registered User
لایک‌ها
201
ممنون از پاسخگویی شما.ببخشید سوال ها زیاد میشه...پمیکروفونش رو تست کردید؟مثلا در اسکایپ. ظاهرا کمی صدای انتقال میکش کمه درسته؟ بشکلی هست که اذیت کنه؟؟

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
ممنون از پاسخگویی شما.ببخشید سوال ها زیاد میشه...پمیکروفونش رو تست کردید؟مثلا در اسکایپ. ظاهرا کمی صدای انتقال میکش کمه درسته؟ بشکلی هست که اذیت کنه؟؟

این سوال رو چند روز دیگه جواب میدم.هنوز تست نکردم.

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
ممنون بابت تاپیک
من این تبلت رو دارم
پس از آپدیت کردن به فریمور که تو پست اول هست G-sensor از کار افتاد که دیدم تو فروم های خارجی بعضی ها با آپدیت این مشکل رو داشتند
با فلش به 1207v2 of Mika و ریست کردن مشکل برطرف شده ولی حساسیتش نسبت به اولش کمتر شده
لینک آپدیت 1207v2
Full Ainol Novo 10 Hero Firmware Changelog (Updated to 1207V2 version) - Ainol Novo 10 Hero - Ainol Forum - THE forum for Ainol Android tablets.
امروز دیدم که یه آپدیت جدید هم اومده
اگه کسی استفاده کرد و مشکل نداشت اعلام کنه

باتری تبلت من خیلی خوب دووم می یاره
تازه تبلت رو گرفتم و زیاد تست نکردم
ولی فکر کنم تو استفاده های معمولی یک روز رو راحت جواب می ده
البته من تا گرفتم آپدیت کردم که با آپدیت کارکرد باتری بهتر می شه

MILAD99

Registered User
لایک‌ها
201
بطورکلی از تبلتتون راضی هستید (البته با توجه به قیمتش)؟؟ بیشتر در مقایسه با تبلت های برند که قیمتشون سر به فلک کشیده منظوورم هست.
حساسیت G-Sensor که کمتر شده، یعنی مثلا توی بازیها بیشتر خودشو نشون میده؟ یا توی Rotate معمولی و کارهای عادی هم مشکل سازه؟

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
بطورکلی از تبلتتون راضی هستید (البته با توجه به قیمتش)؟؟ بیشتر در مقایسه با تبلت های برند که قیمتشون سر به فلک کشیده منظوورم هست.
حساسیت G-Sensor که کمتر شده، یعنی مثلا توی بازیها بیشتر خودشو نشون میده؟ یا توی Rotate معمولی و کارهای عادی هم مشکل سازه؟

نسبت به قیمتش که خیلی خوبه کیفیت بالایی داره
ولی ریسکش زیاده که یهو خراب در بیاد که باید کلی هزینه پست بدی و وقت صرف کنی تا بره چین و تعمیر شه
قطعاتش که فکر نمی کنم ایران گیر بیاد
سنسور هم به خاطر آپدیته
یه 5 دقیقه دوباره از کار افتاد و کلا نسبت به اولش یه کم دیرتر می چرخه
شما اگه مشکلی نداشتی آپدیت نکن و قبل از آپدیت دربارش تحقیق کن

MILAD99

Registered User
لایک‌ها
201
ممنون دوستان
وضعیت وایرلسش چطور هست؟ آیا سیگنال دهیش و دریافتش خوبه؟؟ چون این مورد خیلی برای من مهمه
آخه بعضی جاها دیدم نوشتن وای فای ضعیفی داره حتما باید نزدیک مودم باشی تا به حداکثر سرعت برسه و برخی های دیگه گفتن خوبه (شاید مشکل از فیرمور بوده)
درصورتی که چیپ وایرلس بکار رفته در این مدل ساخت شرکت Broadcom هست که یک شرکت بسیار معتبر و خوشنام در حوزه تجهیزات بیسیم هست و بسیاری از لپتاپ های مارک بازار چیپ همین شرکت رو استفاده میکنند.

aiza1372

Registered User
لایک‌ها
86
سلام.منم میخوام این تبلتو بخرم...میخوام ببینم وقتی آپدیت میکنید اشکال پیش میاد برا تبلت؟ به نظر شما آپدیت نیازه؟؟؟ ینی اگه آپدیت نکنیم اشکالی داره؟؟؟؟

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
ممنون دوستان
وضعیت وایرلسش چطور هست؟ آیا سیگنال دهیش و دریافتش خوبه؟؟ چون این مورد خیلی برای من مهمه
آخه بعضی جاها دیدم نوشتن وای فای ضعیفی داره حتما باید نزدیک مودم باشی تا به حداکثر سرعت برسه و برخی های دیگه گفتن خوبه (شاید مشکل از فیرمور بوده)
درصورتی که چیپ وایرلس بکار رفته در این مدل ساخت شرکت Broadcom هست که یک شرکت بسیار معتبر و خوشنام در حوزه تجهیزات بیسیم هست و بسیاری از لپتاپ های مارک بازار چیپ همین شرکت رو استفاده میکنند.

وایرلسش خوبه .برای اینترنت که کاملا جوابگو هست چون سرعت کانکشن وایرلس در پایینترین حالت از سرعت اینترنت ADSL یک مگابیت هم بیشتره.ولی برای کپی کردن فایل از روی کامپیوتر دسکتاپم که در طبقه دوم قرار داره و روتر وایرلس بهش وصله و من از طبقه اول وصل شدم سرعت کپی کردنش بین 500 کیلوبایت تا 1.5 مگابایت بر ثانیه بودش.که به نظرم متوسط هست.ولی برای کار کردن با اینترنت مشکلی نداره.

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
سلام.منم میخوام این تبلتو بخرم...میخوام ببینم وقتی آپدیت میکنید اشکال پیش میاد برا تبلت؟ به نظر شما آپدیت نیازه؟؟؟ ینی اگه آپدیت نکنیم اشکالی داره؟؟؟؟

برای من رو آقای مهیاری فلش کرد ولی وقتی تبلت به دستم رسید مجددا خودم آخرین فیرمویر رو دانلود کردم و فلش زدم.مشکلی هم نداره به نظرم حتما آپدیت کنید.

MILAD99

Registered User
لایک‌ها
201
ظاهرا تبلت های جدید با آخرین فیرمور و روت شده ارسال میشن...
حالا تبلت ما برسه ببینیم وضعیتش به چه شکله

MILAD99

Registered User
لایک‌ها
201
بالا