• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و بررسی در خصوص تبلت Ainol Novo 10 Hero

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
سلام دوستان.

تبلت بنده روزی چند بار هنگ میکنه و این هنگ کردنش اکثرا تو قسمت app در تنظیمات رخ میده این هنگ کردنش بدجور رو اعصابمه.
بعضی مواقع هم یه مشکلاتی به وجود میاد مثل کند شدن ناگهانی بریده بریده خونده شدن آهنگ و پیغامandroid.process.media has stopped

(این هنگ کردنا با میزان پر کردن حافظه ی دستگاه و میزان برنامه های نصب شده رابطه مستقیم داره و اکثرا موقع جابه جا کردن اطلاعات رخ میده. فک کنم دلیل این هنگ ها ترفند حافظه داخلیه که اینول استفاده کرده. در اصل این دستگاه با حافظه داخلی 1 گیگ هست با قابلیت دریافت 2 کارت حافظه که یکیشون 16 گیگ هست که کارخونه قرار داده و دیگری هم برا استفاده ی ما هست)

بنده aurora 2 و htc hd2 رو چندین بار سیستم رامشون رو عوض کردم و مشکلی نداشتم.

برای تعویض سیستم عامل این تبلت 2 تا مشکل دارم.

1- میترسم هنگام آپدیت کردن تبلت بریک بشه آخه برا دوستان اینجا بریک شده بود.

2- میترسم به رام جدید (البته اصلی) آپدیت کنم و مشکلاتم حل نشه یا بدتر بشه.

به نظر شما چیکار کنم؟؟؟ تبلت خیلی خوبیه هااااااااا فقط رام درست حسابی نداره واقعا حیف این تبلت با این رام روش.

مشخصات رام فعلی بنده.

ANDROID 4.1.1
20121219

خوب وقتی این مشکلات رو داری به نظر من حتما فیرمویرش رو آپگرید کن به آخرین ورژن که لینکش رو گذاشتم.

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
سلام.
دوستان فرمور جدید نیومده براش ؟

راستی ، اینا خوبن بریزیم؟:
CyanogenMod 10.1 (JB 4.2) / AOKP 4.2 / PA 3+ compatibility zip for Hero - SlateDroid.com

پیشنهاد نمیکنم رام غیر رسمی بریزید این تبلت چینی ها رام رسمیشون هم چنگی به دل نمیزنه وای به حال رامهای کوک شده اش.
شرکتش هم دیگه رام رسمی آپدیت نکرده فکر کنم دیگه ساپورتش رو برای این مدل قطع کرده.حتی رام ورژن 4.2 هم براش ارائه نکرد.
الان هم که آخرین ورژن آندروید 4.4 هست (کیت کت)

ahmad_mdp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

ahmad_mdp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نمشه یه تبلت دیگه پیدا کرد که راماش رو این نصب شه؟

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
سلام این
آخرین فیرمویر ارائه شده برای این دستگاه :​
Novo1003-Hero-0308-v1

Novo1003-Hero-0308-v1.rar-[压缩包]–华为网盘|资源共享-文件备份-免费网络硬盘
تاریخ 2013.03.14

که تو صفحه اول گذاشتین مال هیرو 2 هسته ایه یا 4 هسته ای ؟
اطلا فرقی هم داره؟​

آخرین آپدیت هیرو (4 هسته ای):
英雄四核2013-05-21-V1-4.2.rar-[压缩包]–华为网盘|资源共享-文件备份-免费网络硬盘

ahmad_mdp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
اقا تبلت منم freelander pd10 lts8d است منم تو سایتای چینی زیاد گشتم چیزی پیدا نکردم اگه میشه یه رام همراه اموزشش برا من معرفی کنید.

بالا