• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و بررسی در خصوص تبلت Ainol Novo 10 Hero

masuodd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من همین تبلت شما رو بعد از کلی گشتن تو سایتا ی مختلف به قیمته 830 همراه با کیف قلم و محافظ صفحه سفارش دادم و باید ساعت 8 شب درب منزل پس از تحویل گرفتن تبلت پول رو بده تا ساعت 7 امشب وقت دارم انصراف بدم . تو رو خدا زود جوابمو بدین . من این 14 صفحه رو خوندم و کمی دودل شدم که نکنه واسه منم خراب بشه... مثله nafas2000 بیچاره که بعد از کلی تعریف از تبلتش ، تاچ صفحش دیگه کار نمیکنه. کسایی که این تبلت رو دارین ازش راضی هستین یا هر روز یه مشکلی داره و اینکه اگه الان جای من بودین باز هم همین تبلت رو می گرفتین یا نه ، به نظرتون تو این رنج قیمت تبلت بهتری هست. ممنون میشم زود جوابم رو بدین...

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
سلام
اگه هنوز نگرفتید پخ بدید

Sent from my Novo10 Hero using Tapatalk 2

masuodd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقایوون منه بدبختم یا شایدم خوشبخت به جمع شما پیوستم... این اخرین اپدیته چرا فایل فلش توش نیست؟ باید چیکار کنم؟؟؟

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
اقایوون منه بدبختم یا شایدم خوشبخت به جمع شما پیوستم... این اخرین اپدیته چرا فایل فلش توش نیست؟ باید چیکار کنم؟؟؟

تو فایلی که دانلود کردید یه فایل ورد هست
آموزش کامل آپدیت رو با عکس داره

masuodd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو فایلی که دانلود کردید یه فایل ورد هست آموزش کامل آپدیت رو با عکس داره
ممنون که حداقل شما جواب دادین فایل ورد رو خوندم ولی داخلش نوشته علاوه بر فایل اصلی باید فایل فلش رو نیز از طریق ریکاوری مد نصب کنین که اصلا چیزی به نام فلش وجود نداره... چیکار کنم در صورتی که تو اپدیت های قبلی وجود داره...؟؟؟!!!

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
ممنون که حداقل شما جواب دادین فایل ورد رو خوندم ولی داخلش نوشته علاوه بر فایل اصلی باید فایل فلش رو نیز از طریق ریکاوری مد نصب کنین که اصلا چیزی به نام فلش وجود نداره... چیکار کنم در صورتی که تو اپدیت های قبلی وجود داره...؟؟؟!!!
این فایل ها رو تو آپدیت قبلی داشت
e2725_hero.jpg

اینو دانلود نکردم ببینم چه فایل هایی داره

masuodd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون ولی توش فایله patch.zip نیست.... مشکل من همین جاست... چون تو اون فایل ورده تو توضیحاتش نوشته بعد از فایله اصلی فایله پچ رو نصب کنید... بازم ممنون

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
خوب patch نیست نیازی نیست نصب بشه
مرحله بعدی رو انجام بدید
یه سری آپدیت ها patch دارن یه سری ندارن.

Sent from my Novo10 Hero using Tapatalk 2

masuodd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب patch نیست نیازی نیست نصب بشه مرحله بعدی رو انجام بدید یه سری آپدیت ها patch دارن یه سری ندارن. Sent from my Novo10 Hero using Tapatalk 2
تشکر حق با شما بود شما الان از رام کاستومایز استفاده میکنین یا شرکتی؟ رام سیانوزن هم ریختین؟ تو کل این رام هایی که امتحان کردین کدوم از لحاظ زیبایی و سرعت و مصرف باطری بهتره؟؟؟

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
تشکر حق با شما بود شما الان از رام کاستومایز استفاده میکنین یا شرکتی؟ رام سیانوزن هم ریختین؟ تو کل این رام هایی که امتحان کردین کدوم از لحاظ زیبایی و سرعت و مصرف باطری بهتره؟؟؟

بهترین رام همین رام خود شرکته
من ورژن قبلی رام رسمی رو دارم
رام سیانوژن برا تبلت زیاد جالب نیست
به درد موبایل می خوره

masuodd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرخش صفحه هنوز 1 روز نشده از کار افتاد چیکار کنم؟ زنگ بزنم گارانتیش؟

dfsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اگربراتون ممکنه اندروید تبلت را مجددا نصب کنید اگرممکن نیست فاکتوری ریسیت کنیدشاید درست بشه

ارسال شده از Novo7 Venus با استفاده از تپاتالک 2

masuodd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جالبه خاموش روشن میکنم درست میشه اما بعد از اولین یا دومین قفل طولانی مدت (منظورم استند بایه) از دوباره از کار میافته...

dfsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
پس احتمال زیاد نرم افزاریه ایرادش وبا نصب مجدد رام آندرویدمشکلش حل میشه.امیدوارم البته

masuodd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر سه رام رو امتحان کردم تو همشون همینجوریه... خسته شدم خداییش...

dfsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
آخه گارانتی به اون شکل ندارن که بگم ببر گارانتی.نمیدونم والا.

aiza1372

Registered User
لایک‌ها
86
سلام...تبلت من هیرو 10 هست! لطفا کمکم کنید! تبلت من روشن نمیشه یعنی سیستمش بالا نمیاد!
دیروز شارژش تموم شد و خاموش شد! من گذاشتم شارژ و پاورو نگه داشتم تا روشن بشه! تا الان 100ها بار امتحان کردم! فقط روبات سبز میاد و دیگه هیچ! یعنی اون روبات تا زمانی که ریستارت نکنی تو صفحس و سیستم کلا بالا نمیاد!
گفتم شاید آپدیت کنم حل بشه ولی نتونستم مموری رو فرمت فت32 کنم ولی ریختم رو مموری آپدیتو! وقتی میذارم تو تبلت و پاورو دکمه وولوم رو فشار میدم اصلا هیچ تغییری نمی بینم!
حالا شما بگین چیکار کنم! الانم گذاشتم تو شارژه حدود 10-12 ساعت! تو رو خدا کمک کنین!

ahmad_mdp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام...تبلت من هیرو 10 هست! لطفا کمکم کنید! تبلت من روشن نمیشه یعنی سیستمش بالا نمیاد!
دیروز شارژش تموم شد و خاموش شد! من گذاشتم شارژ و پاورو نگه داشتم تا روشن بشه! تا الان 100ها بار امتحان کردم! فقط روبات سبز میاد و دیگه هیچ! یعنی اون روبات تا زمانی که ریستارت نکنی تو صفحس و سیستم کلا بالا نمیاد!
گفتم شاید آپدیت کنم حل بشه ولی نتونستم مموری رو فرمت فت32 کنم ولی ریختم رو مموری آپدیتو! وقتی میذارم تو تبلت و پاورو دکمه وولوم رو فشار میدم اصلا هیچ تغییری نمی بینم!
حالا شما بگین چیکار کنم! الانم گذاشتم تو شارژه حدود 10-12 ساعت! تو رو خدا کمک کنین!
سلام خسته نباشید منم دقیقا همین تبلت و همین مشکل رو دارم

بالا