كندي بازي mostwanted ربطي به تبلت نداره چون من اين بازي رو بدون لگ و افت فريم بازي كردم با يه apkديگه امتحان كنيد شايد درست بشه
سلام. بنده از این تبلت استفاده کردم. تبلت خودم Window N101 II هست. سیگنال دهی Ainol Hero نسبت به Window N101 II کمی ضعیف تر هست، شاید بشه گفت در حد 85-80 درصد N101 II هست. به طور کلی از لحاظ سیگنال دهی بد نیست و خوبه و به شخصه از 10 نمره بهش 8.5 میدم.ممنون دوستان
وضعیت وایرلسش چطور هست؟ آیا سیگنال دهیش و دریافتش خوبه؟؟ چون این مورد خیلی برای من مهمه
آخه بعضی جاها دیدم نوشتن وای فای ضعیفی داره حتما باید نزدیک مودم باشی تا به حداکثر سرعت برسه و برخی های دیگه گفتن خوبه (شاید مشکل از فیرمور بوده)
درصورتی که چیپ وایرلس بکار رفته در این مدل ساخت شرکت Broadcom هست که یک شرکت بسیار معتبر و خوشنام در حوزه تجهیزات بیسیم هست و بسیاری از لپتاپ های مارک بازار چیپ همین شرکت رو استفاده میکنند.
سلاممیخواستم بدونم شما از هیرو راضی هستین یا نه؟
با برنامه antutu چه امتیازی گرفت؟ صفحه نمایشش کیفیت مناسبی داره؟ باتریش هم بگین چه جوریه ممنون میشم و اینکه گفتین وای فایش مشکلی نداره؟
من کل مطالب مربوط به این تبلت رو خوندم.خودم یک تبلت ارزان قیمت اوندا داشتم که متاسفانه از دستم افتاد و آسیب دید الان جذب این آینول هیرو شدم و یک سوال دارم از دوست عزیز میلاد99:الان چند وقته تبلت رو دارید؟ایرادی مشاهده کردید؟؟تبلت من ایراد اصلیش ضعف در شارژ باتری بود و زود بزود خالی میکرد آخه.
لطف میکنید آدرس جایی که ازش خرید کردید بمن هم بدهید؟
ممنون
بچه ها تبلت من تاچش از كار افتاده ولي بردم بيرون تست كردن ميگن تاچش سالمه فقط به لمس جواب نمي ده خواهشا يكي يه تعمير كار خوب به من معرفي كنه
نه ضربه نخورده و از فريم ورش هم نيست چون هم چند تا فريم ور كاستوم و رسمي رو هم امتحان كردم ولي درست نشدچی شد که از کار افتاده? ضربه? احتمال داره از فریم ورش یا نرم افزاری باشه...
sent from tapatalk 2
لینک دانلود آخرین فیرمویر این تبلت در پست اول هم گذاشتم.
http://119.186.162.231/file/MDAwMDA...ab02560eb0184f0059308bfd6f/100k&mode=download
این لینک اصلی دانلود:داداش این لینکه کار نمیکنه ...
اگه میشه جدید ترین فریمور این تبلت رو برا دانلود بزار ...
ممنون.
این لینک اصلی دانلود:
Novo1003-Hero-0308-v1.rar–华为网盘|资源共享-文件备份-免费网络硬盘
تغییرات دیگه ای هم مشاهده کردید؟