• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و بررسی در خصوص تبلت Ainol Novo 10 Hero

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
كندي بازي mostwanted ربطي به تبلت نداره چون من اين بازي رو بدون لگ و افت فريم بازي كردم با يه apkديگه امتحان كنيد شايد درست بشه

ramin_r81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه کسی update frimware رو بلده فارسی توضیح بده
بلد نبودم زدم update کردم حالا هیچ برنامه ای نصب نمیشه یکی کمک کنه

ramin_r81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كندي بازي mostwanted ربطي به تبلت نداره چون من اين بازي رو بدون لگ و افت فريم بازي كردم با يه apkديگه امتحان كنيد شايد درست بشه

شما رم cm10 نصب کردید میشه توضیح بدید چه جوری نصب کنم

ramtin_26084

Registered User
لایک‌ها
407

فایل های ضمیمه

• update.doc
    30.5 KB · نمایش ها: 13

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
ممنون دوستان
وضعیت وایرلسش چطور هست؟ آیا سیگنال دهیش و دریافتش خوبه؟؟ چون این مورد خیلی برای من مهمه
آخه بعضی جاها دیدم نوشتن وای فای ضعیفی داره حتما باید نزدیک مودم باشی تا به حداکثر سرعت برسه و برخی های دیگه گفتن خوبه (شاید مشکل از فیرمور بوده)
درصورتی که چیپ وایرلس بکار رفته در این مدل ساخت شرکت Broadcom هست که یک شرکت بسیار معتبر و خوشنام در حوزه تجهیزات بیسیم هست و بسیاری از لپتاپ های مارک بازار چیپ همین شرکت رو استفاده میکنند.
سلام. بنده از این تبلت استفاده کردم. تبلت خودم Window N101 II هست. سیگنال دهی Ainol Hero نسبت به Window N101 II کمی ضعیف تر هست، شاید بشه گفت در حد 85-80 درصد N101 II هست. به طور کلی از لحاظ سیگنال دهی بد نیست و خوبه و به شخصه از 10 نمره بهش 8.5 میدم.

masoud93

Registered User
لایک‌ها
26
سلام.

یکی از دوستان جدید ترین فریمور این تبلت رو برا دانلود بزاره ...

ممنون.

MILAD99

Registered User
لایک‌ها
201
میخواستم بدونم شما از هیرو راضی هستین یا نه؟
با برنامه antutu چه امتیازی گرفت؟ صفحه نمایشش کیفیت مناسبی داره؟ باتریش هم بگین چه جوریه ممنون میشم و اینکه گفتین وای فایش مشکلی نداره؟
سلام
بطورکلی با توجه به هزینه ای که کردم بله راضی هستم.
با antutu 9600 امتیاز داد.صفحه نمایشش در حد خودش خوبه و کیفیت خیلی مناسبه (به کنتراست تبلت های سامسونگ نمیرسه) فقط تنها ضعفی که توی صفحه نمایشش اگه خیلی دقت کنی متوجه میشی همون بحث ghost image هست که گاهی ممکنه ببینی که اونم زیاد چیز قابل توجهی نیست. باتریشم خوبه.در حالت استندبای هر 24 ساعت حدود 8 درصد باتری مصرف میکنه. حدود 5-6 ساعت هم باهاش بازی کردم و هنوز 30 شارژ داشت.
وای فایش هم خوبه قدرت دریافتش هم تقریبا اندازه موبایل هست.

dfsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من کل مطالب مربوط به این تبلت رو خوندم.خودم یک تبلت ارزان قیمت اوندا داشتم که متاسفانه از دستم افتاد و آسیب دید الان جذب این آینول هیرو شدم و یک سوال دارم از دوست عزیز میلاد99:الان چند وقته تبلت رو دارید؟ایرادی مشاهده کردید؟؟تبلت من ایراد اصلیش ضعف در شارژ باتری بود و زود بزود خالی میکرد آخه.
لطف میکنید آدرس جایی که ازش خرید کردید بمن هم بدهید؟
ممنون

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
من کل مطالب مربوط به این تبلت رو خوندم.خودم یک تبلت ارزان قیمت اوندا داشتم که متاسفانه از دستم افتاد و آسیب دید الان جذب این آینول هیرو شدم و یک سوال دارم از دوست عزیز میلاد99:الان چند وقته تبلت رو دارید؟ایرادی مشاهده کردید؟؟تبلت من ایراد اصلیش ضعف در شارژ باتری بود و زود بزود خالی میکرد آخه.
لطف میکنید آدرس جایی که ازش خرید کردید بمن هم بدهید؟
ممنون

این مدل تبلت دیگه توصیه نمیشه چون تبلتهایی بهتر از این وارد بازار شده که خریدشون به صرفه تره.لینک زیر تاپیک فروش یکی از دوستان هستش:
http://forum.persiantools.com/t263217-page139.html

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
جدیدا باتریش درحالت استندبای و وای فای خاموش بیشتر از 2.5 روز شارژ نگه نمیداره قبلا در این حالت 7 روز حدودا شارژ نگه میداشت حالا دارم برای اولینبار به آخرین رام آپدیت کنم ببینم چی میشه.یه سری باگ جدید هم کشف کردم مثلا کابل usb میزنی گاهی اوقات ریست میشه گاهی اوقات هم خود به خود ریست میشه.تبلتهای چینی رو هر کاری کنی یه سری باگ واسه خودشون دارن.

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
بچه ها تبلت من تاچش از كار افتاده ولي بردم بيرون تست كردن ميگن تاچش سالمه فقط به لمس جواب نمي ده خواهشا يكي يه تعمير كار خوب به من معرفي كنه

ar6iya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها تبلت من تاچش از كار افتاده ولي بردم بيرون تست كردن ميگن تاچش سالمه فقط به لمس جواب نمي ده خواهشا يكي يه تعمير كار خوب به من معرفي كنه

چی شد که از کار افتاده? ضربه? احتمال داره از فریم ورش یا نرم افزاری باشه...

sent from tapatalk 2

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
چی شد که از کار افتاده? ضربه? احتمال داره از فریم ورش یا نرم افزاری باشه...

sent from tapatalk 2
نه ضربه نخورده و از فريم ورش هم نيست چون هم چند تا فريم ور كاستوم و رسمي رو هم امتحان كردم ولي درست نشد

ar6iya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یکی از دوستام یه xperia برام اورد دقیقن همین مشکل رو پیدا کرده بود...
اینترنت گشتم تو xda ، ۴،۵ تا راه حل برای درست کردن تاچ نوشته بود (یعنی کسایی که مشکل داشتن و حل شده بود نوشته یودن)
که اخرین راهش تعویض lcd بود...

چند تا فریم ور و رام رو پشت سر هم روش فلش کردیم، تا بعد چند ساعت نتیجه گرفتیم...
بهر حال یه سرچی بزن touch problem ainol hero
شاید مفید باشه...

sent from tapatalk 2

masoud93

Registered User
لایک‌ها
26

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
به نسخه جدید رام آپدیت کردم مشکل مصرف باتریش کامل حل شد.الان بیش از دوهفته تو حالت استندبای باتری نگه میداره.

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
بالا