• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و بررسی در خصوص تبلت Ainol Novo 10 Hero

ramin_r81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من قصد خرید این تبلت رو دارم ایا این تبلت بدون نصب کاستوم هم برای بازی های hd خوبه؟

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
من قصد خرید این تبلت رو دارم ایا این تبلت بدون نصب کاستوم هم برای بازی های hd خوبه؟

اینا مثل تبلتهای برند کاستوم رام نداره چون رام خودش روت شده هست .در ضمن ورژن پیشفرض رامش هم 4.0 نیست و 4.1 هستش .یعنی ICS نیست و رامش jelly BEANS هست.
در ضمن بازیهای hd رو اجرا میکنه حداقل need for speed most wanted 2 رو که من ریختم روون اجرا کرد.

ramin_r81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از راهنماییتون.این تبلت اگه وای فای خاموش باشه چند ساعت دوام میاره؟شما از خریدش راضی هستید؟

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
lordpc عزيز كي گفته كه كاستوم رام نداره پس cm10.1و cm10 كه كريستين تروي دولوپرش هست چيه!

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
من که این تبلت و یه هفت اینچی خریدم و یه گوشی صفحه بزرگ
به نظرم خرید یه گوشی صفحه بزرگ بهتر از خرید تبلت هست
تبلت یه مدت دلتو میزنه , همه جا هم نمییشه استفاده کرد
بهترین کاربردش هم خوندن کتاب و تماشای فیلم هست اگرنه تو امکانات دیگه (بازی و نرم افزار و .. ) گوشی خعلی ! بهتره

MILAD99

Registered User
لایک‌ها
201
سلام.من یه هفته ای میشه تبلت به دستم رسیده.
یه ریویو مختصر برا دوستان بگم:

من با iPad و Galaxy Tab10.1 هم کار کردم و سعی میکنم واقعیات رو بدور از تعصب بگم :rolleyes:

خوب از لحاظ جنس بدنه بگم که پشتش پلاستیک هست و مثل iPad که آلومینیومی و استحکام زیادی داره نیست ولی خوش دست و سر نمیکنه توی دست. درب ها و شیارهای پشت دستگاه بنظر میاد 100% مچ نیست یعنی فیکس فیکس نیست اما کلا جوری نیست که زیاد تو ذوق بزنه بنابراین میشه نادیده گرفت!
روی صفحه نمایش برچسب چسبیده بود که مشخص بود خود فروشگاه چسبونده و کمی لبه بالاش هوا زیرش بود!
خوب بزارید کمی هم از خوبیهاش براتون بگم :cool:
برای باراول که صفحه رو که روشن کردم رزولیشن و صفحه نمایشش رو که دیدم واقعا خوشم اومد و کمی از یه جنس چینی متعجب شدم که به این خوبی میتونه باشه!! خوب چون پنل IPS LG درش استفاده شده و رزولیشن خوبی رو نمایش میده بنابراین صفحه نمایش با زاویه دید عالی و کیفیت بسیار واضح و خوبی با جزییات کاملی رو پیش رو خواهید داشت.
سرعت پاسخگویی صفحه هم مثل بقیه تبلتهاست و مورد خاصی تا به امروز دیده نشده.

از لحاظ عملکرد هم واقعا تا به امروز که 20-30تا برنامه نصبیدم و تعداید بازی به خوبی همرو اجرا میکنه و لگ ندیدم و همه چیز روون اجرا میکنه. فیلم HD هم براحتی اجرا کرد. FULL HD رو هنوز تست نکردم...
وایرلس هم که واقعا عالیه و همونطور که انتظار میرفت چیپست قدرتمند کمپانی Broadcam بخوبی عمل میکنه و از لحاظ پوشش وایرلس هم من توی اتاق های انتهایی خونه تست کردم و بخوبی دیتا ردو بدل میشد.
بلوتوث هم که این تبلت داره و خیلی جاها کمک میکنه به ارتباط برقرار کردن با سایر دستگاه ها مخصوصا گوشی های موبایل. قابلیت USB on the GO هم که داره و فلش بهش زدم و براحتی شناخت و انتقال دیتا انجام شد.

باتریش هم در حالت استندبای و وایرلس خاموش بطور تقریبی میتونم بگم 7-8 روز دوام میاره. استفاده مداوم وای فای روشن نداشتم اما فکر میکنم وای فای+ صفحه روشن حدود 7-8 ساعت جواب بده که رقم خوبی میتونه باشه...

اینم چندتا تصویر. البته در عکس کیفیت خوبی نداره و تصویر واقعی خیلی بهتره و در نهایت توصیه من به افرادی که میخوان بخرند اینه که باتوجه به قیمتش واقعا میرزه و زودتر بخرید تا دلار گرون نشده و فک نمیکنم کسی رو ناراضی نگه داره مگر کسی بخاد کلاس برند تبل رو بده که خوب حسابش جداست!

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64

من با iPad و Galaxy Tab10.1 هم کار کردم و سعی میکنم واقعیات رو بدور از تعصب بگم :rolleyes:

خوب از لحاظ جنس بدنه بگم که پشتش پلاستیک هست و مثل iPad که آلومینیومی و استحکام زیادی داره نیست ولی خوش دست و سر نمیکنه توی دست. درب ها و شیارهای پشت دستگاه بنظر میاد 100% مچ نیست یعنی فیکس فیکس نیست اما کلا جوری نیست که زیاد تو ذوق بزنه بنابراین میشه نادیده گرفت!
روی صفحه نمایش برچسب چسبیده بود که مشخص بود خود فروشگاه چسبونده و کمی لبه بالاش هوا زیرش بود!
برای باراول که صفحه رو که روشن کردم رزولیشن و صفحه نمایشش رو که دیدم واقعا خوشم اومد و کمی از یه جنس چینی متعجب شدم که به این خوبی میتونه باشه!! خوب چون پنل IPS LG درش استفاده شده و رزولیشن خوبی رو نمایش میده بنابراین صفحه نمایش با زاویه دید عالی و کیفیت بسیار واضح و خوبی با جزییات کاملی رو پیش رو خواهید داشت.

از لحاظ عملکرد هم واقعا تا به امروز که 20-30تا برنامه نصبیدم و تعداید بازی به خوبی همرو اجرا میکنه و لگ ندیدم و همه چیز روون اجرا میکنه. فیلم HD هم براحتی اجرا کرد. FULL HD رو هنوز تست نکردم...
وایرلس هم که واقعا عالیه و همونطور که انتظار میرفت چیپست قدرتمند کمپانی Broadcam بخوبی عمل میکنه و از لحاظ پوشش وایرلس هم من توی اتاق های انتهایی خونه تست کردم و بخوبی دیتا ردو بدل میشد.
بلوتوث هم که این تبلت داره و خیلی جاها کمک میکنه به ارتباط برقرار کردن با سایر دستگاه ها مخصوصا گوشی های موبایل. قابلیت USB on the GO هم که داره و فلش بهش زدم و براحتی شناخت و انتقال دیتا انجام شد.

باتریش هم در حالت استندبای و وایرلس خاموش بطور تقریبی میتونم بگم 7-8 روز دوام میاره. استفاده مداوم وای فای روشن نداشتم اما فکر میکنم وای فای+ صفحه روشن حدود 7-8 ساعت جواب بده که رقم خوبی میتونه باشه...

اینم چندتا تصویر. البته در عکس کیفیت خوبی نداره و تصویر واقعی خیلی بهتره و در نهایت توصیه من به افرادی که میخوان بخرند اینه که باتوجه به قیمتش واقعا میرزه و زودتر بخرید تا دلار گرون نشده و فک نمیکنم کسی رو ناراضی نگه داره مگر کسی بخاد کلاس برند تبل رو بده که خوب حسابش جداست!

مال من باتریش در حالت وای فای روشن فکر کنم کمتر دووم میاره (شاید 5 ساعت).
ضمننا قاب پشتش فلزی هست و پلاستیکی نیست.

aiza1372

Registered User
لایک‌ها
86

واقعا ممنون بابت این مطلبتون...میخواستم ببینم اینجا کسی هست که با وایمکس ایرانسل از اینترنتش استفاده کرده باشه؟؟؟(چون من از وایمکس استفاده میکنم با مودم یو اس بی)
و اینکه برای استفاده از برنامه ای هست براش؟؟؟

MILAD99

Registered User
لایک‌ها
201
واقعا ممنون بابت این مطلبتون...میخواستم ببینم اینجا کسی هست که با وایمکس ایرانسل از اینترنتش استفاده کرده باشه؟؟؟(چون من از وایمکس استفاده میکنم با مودم یو اس بی)
و اینکه برای استفاده از برنامه ای هست براش؟؟؟

خواهش میکنم.
مودم USB شما اینترنت رو بطور وایرلس پخش میکنه؟؟

masoud93

Registered User
لایک‌ها
26
خیلی ممنون از راهنماییتون.این تبلت اگه وای فای خاموش باشه چند ساعت دوام میاره؟شما از خریدش راضی هستید؟

والا من از 3 شنبه سرما خوردم و دست به تبلت نزدم هنوز ...

صبح که صفحش رو روشن کردم ببینم چند درصد شارژ داره ، دیدم 60 درصد داره (یادم نمیاد کی شارژش کردم)

در کل باطری خوبی داره نسبت به بقیه تبلت های چینی ...

MILAD99

Registered User
لایک‌ها
201
درسته در حالت استندبای هر روز حدود 6-8% شارژ خالی میکنه...

MILAD99

Registered User
لایک‌ها
201

نه منظورم اون چیپ اصلی مودم هست.
چون مدم های وایمکس مبین نت و ایرانسل همگی ساخت شرکت چینی huawei عستند و این تبلت ها هم از مودم های این شرکت (البته مدل های خاصیش) پشتیبانی میکنند.
بطور کلی من مودم EDGE/3G خودم رو بهش وصل کردم و نشد به نت وصلش کنم یجورایی هنگ میکرد...

ramin_r81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید most wanted 2 بدون لگ و افت فریم اجرا شد؟

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
والا من از 3 شنبه سرما خوردم و دست به تبلت نزدم هنوز ...

صبح که صفحش رو روشن کردم ببینم چند درصد شارژ داره ، دیدم 60 درصد داره (یادم نمیاد کی شارژش کردم)

در کل باطری خوبی داره نسبت به بقیه تبلت های چینی ...
8000 میلی امپر هستا !! ای پید ده هزاره

تبلت های دیگه هم مثل 3500 یا 5000 هزار هستن در حالت استند بای یه هفته جواب میدن

zoorg2

Registered User
لایک‌ها
4
آقا یکی یه مدل مودم 3g یو - اس بی که بشه باهاش رفت تو اینترنت برا این پیدا کنه.آگه اینترنتش ردیف بشه که نور علی نوره!!!!

بالا