من قصد خرید این تبلت رو دارم ایا این تبلت بدون نصب کاستوم هم برای بازی های hd خوبه؟
lordpc عزيز كي گفته كه كاستوم رام نداره پس cm10.1و cm10 كه كريستين تروي دولوپرش هست چيه!
سلام.من یه هفته ای میشه تبلت به دستم رسیده.
یه ریویو مختصر برا دوستان بگم:
من با iPad و Galaxy Tab10.1 هم کار کردم و سعی میکنم واقعیات رو بدور از تعصب بگم
خوب از لحاظ جنس بدنه بگم که پشتش پلاستیک هست و مثل iPad که آلومینیومی و استحکام زیادی داره نیست ولی خوش دست و سر نمیکنه توی دست. درب ها و شیارهای پشت دستگاه بنظر میاد 100% مچ نیست یعنی فیکس فیکس نیست اما کلا جوری نیست که زیاد تو ذوق بزنه بنابراین میشه نادیده گرفت!
روی صفحه نمایش برچسب چسبیده بود که مشخص بود خود فروشگاه چسبونده و کمی لبه بالاش هوا زیرش بود!
خوب بزارید کمی هم از خوبیهاش براتون بگم
برای باراول که صفحه رو که روشن کردم رزولیشن و صفحه نمایشش رو که دیدم واقعا خوشم اومد و کمی از یه جنس چینی متعجب شدم که به این خوبی میتونه باشه!! خوب چون پنل IPS LG درش استفاده شده و رزولیشن خوبی رو نمایش میده بنابراین صفحه نمایش با زاویه دید عالی و کیفیت بسیار واضح و خوبی با جزییات کاملی رو پیش رو خواهید داشت.
سرعت پاسخگویی صفحه هم مثل بقیه تبلتهاست و مورد خاصی تا به امروز دیده نشده.
از لحاظ عملکرد هم واقعا تا به امروز که 20-30تا برنامه نصبیدم و تعداید بازی به خوبی همرو اجرا میکنه و لگ ندیدم و همه چیز روون اجرا میکنه. فیلم HD هم براحتی اجرا کرد. FULL HD رو هنوز تست نکردم...
وایرلس هم که واقعا عالیه و همونطور که انتظار میرفت چیپست قدرتمند کمپانی Broadcam بخوبی عمل میکنه و از لحاظ پوشش وایرلس هم من توی اتاق های انتهایی خونه تست کردم و بخوبی دیتا ردو بدل میشد.
بلوتوث هم که این تبلت داره و خیلی جاها کمک میکنه به ارتباط برقرار کردن با سایر دستگاه ها مخصوصا گوشی های موبایل. قابلیت USB on the GO هم که داره و فلش بهش زدم و براحتی شناخت و انتقال دیتا انجام شد.
باتریش هم در حالت استندبای و وایرلس خاموش بطور تقریبی میتونم بگم 7-8 روز دوام میاره. استفاده مداوم وای فای روشن نداشتم اما فکر میکنم وای فای+ صفحه روشن حدود 7-8 ساعت جواب بده که رقم خوبی میتونه باشه...
اینم چندتا تصویر. البته در عکس کیفیت خوبی نداره و تصویر واقعی خیلی بهتره و در نهایت توصیه من به افرادی که میخوان بخرند اینه که باتوجه به قیمتش واقعا میرزه و زودتر بخرید تا دلار گرون نشده و فک نمیکنم کسی رو ناراضی نگه داره مگر کسی بخاد کلاس برند تبل رو بده که خوب حسابش جداست!
واقعا ممنون بابت این مطلبتون...میخواستم ببینم اینجا کسی هست که با وایمکس ایرانسل از اینترنتش استفاده کرده باشه؟؟؟(چون من از وایمکس استفاده میکنم با مودم یو اس بی)سلام.من یه هفته ای میشه تبلت به دستم رسیده.
یه ریویو مختصر برا دوستان بگم:
من با iPad و Galaxy Tab10.1 هم کار کردم و سعی میکنم واقعیات رو بدور از تعصب بگم
خوب از لحاظ جنس بدنه بگم که پشتش پلاستیک هست و مثل iPad که آلومینیومی و استحکام زیادی داره نیست ولی خوش دست و سر نمیکنه توی دست. درب ها و شیارهای پشت دستگاه بنظر میاد 100% مچ نیست یعنی فیکس فیکس نیست اما کلا جوری نیست که زیاد تو ذوق بزنه بنابراین میشه نادیده گرفت!
روی صفحه نمایش برچسب چسبیده بود که مشخص بود خود فروشگاه چسبونده و کمی لبه بالاش هوا زیرش بود!
خوب بزارید کمی هم از خوبیهاش براتون بگم
برای باراول که صفحه رو که روشن کردم رزولیشن و صفحه نمایشش رو که دیدم واقعا خوشم اومد و کمی از یه جنس چینی متعجب شدم که به این خوبی میتونه باشه!! خوب چون پنل IPS LG درش استفاده شده و رزولیشن خوبی رو نمایش میده بنابراین صفحه نمایش با زاویه دید عالی و کیفیت بسیار واضح و خوبی با جزییات کاملی رو پیش رو خواهید داشت.
سرعت پاسخگویی صفحه هم مثل بقیه تبلتهاست و مورد خاصی تا به امروز دیده نشده.
از لحاظ عملکرد هم واقعا تا به امروز که 20-30تا برنامه نصبیدم و تعداید بازی به خوبی همرو اجرا میکنه و لگ ندیدم و همه چیز روون اجرا میکنه. فیلم HD هم براحتی اجرا کرد. FULL HD رو هنوز تست نکردم...
وایرلس هم که واقعا عالیه و همونطور که انتظار میرفت چیپست قدرتمند کمپانی Broadcam بخوبی عمل میکنه و از لحاظ پوشش وایرلس هم من توی اتاق های انتهایی خونه تست کردم و بخوبی دیتا ردو بدل میشد.
بلوتوث هم که این تبلت داره و خیلی جاها کمک میکنه به ارتباط برقرار کردن با سایر دستگاه ها مخصوصا گوشی های موبایل. قابلیت USB on the GO هم که داره و فلش بهش زدم و براحتی شناخت و انتقال دیتا انجام شد.
باتریش هم در حالت استندبای و وایرلس خاموش بطور تقریبی میتونم بگم 7-8 روز دوام میاره. استفاده مداوم وای فای روشن نداشتم اما فکر میکنم وای فای+ صفحه روشن حدود 7-8 ساعت جواب بده که رقم خوبی میتونه باشه...
اینم چندتا تصویر. البته در عکس کیفیت خوبی نداره و تصویر واقعی خیلی بهتره و در نهایت توصیه من به افرادی که میخوان بخرند اینه که باتوجه به قیمتش واقعا میرزه و زودتر بخرید تا دلار گرون نشده و فک نمیکنم کسی رو ناراضی نگه داره مگر کسی بخاد کلاس برند تبل رو بده که خوب حسابش جداست!
واقعا ممنون بابت این مطلبتون...میخواستم ببینم اینجا کسی هست که با وایمکس ایرانسل از اینترنتش استفاده کرده باشه؟؟؟(چون من از وایمکس استفاده میکنم با مودم یو اس بی)
و اینکه برای استفاده از برنامه ای هست براش؟؟؟
خیلی ممنون از راهنماییتون.این تبلت اگه وای فای خاموش باشه چند ساعت دوام میاره؟شما از خریدش راضی هستید؟
نه.وایرلس نیست...به پورت یو اس بی وصل میشه!!!خواهش میکنم.
مودم USB شما اینترنت رو بطور وایرلس پخش میکنه؟؟
نه.وایرلس نیست...به پورت یو اس بی وصل میشه!!!
bm338فکر نکنم از طریق OTG شناخته بشه
مودل مودمتون چی هست؟؟
منظورم برند و مدل اصلیشه: Hauwai مدل...
ببخشید most wanted 2 بدون لگ و افت فریم اجرا شد؟
8000 میلی امپر هستا !! ای پید ده هزارهوالا من از 3 شنبه سرما خوردم و دست به تبلت نزدم هنوز ...
صبح که صفحش رو روشن کردم ببینم چند درصد شارژ داره ، دیدم 60 درصد داره (یادم نمیاد کی شارژش کردم)
در کل باطری خوبی داره نسبت به بقیه تبلت های چینی ...