• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و بررسی در خصوص تبلت Ainol Novo 10 Hero

MILAD99

Registered User
لایک‌ها
201
یکی از معایب این دستگاه اینه که صفحه اش ضدخش نیست و خط و خش میوفته اگر اسکرین پروتکتور ندازین.مال من با وجود اینکه زیاد ازش استفاده نکردم ولی توی نور وقتی صفحه خاموشه نگاه میکنی پر از خط و خشه.وبکمش رو هم امروز با oovoo تست کردم کیفیت چت تصویریش خوبه اما صداش گاهی اوقات ریفلاکس داره به خاطر نزدیکی میکروفون و اسپیکرش.یکی دیگه از معایبش اینه که با وجود دو عدد اسپیکر داشتن کیفیت و حجم صداش قابل توجه نیست.سوکت 3.5 هدفونش با هدفون خودش مشکلی نداره ولی هدفونهای دیگه وصل میکنم وقتی سوکتش رو تا آخر داخل میکنم صدای هدفون قطع میشه و صدا از اسپیکرهاش میاد.سوکت هدفونش یه خورده مشکل داره (قلق داره) .پورت HDMI اش رو هم با تلویزیون تست کردم جواب میده. باتری دستگاه در حالت استند بای وقتی وای فای خاموشه خیلی خوب دووم میاره ولی مصرف وای فایش خیلی بالاست و نمیشه الکی روشنش گذاشت و حتی موقعی که دستگاه تو مود استندبای هست اگر وای فای روشن باشه باتری بسیار زود تخلیه میشه.

ممنون از اشتراک گذاری تجربیات خوبتون :cowboy:
آقا از کیفیت صفحه نمایش و تصویرش راضی هستین؟؟

MILAD99

Registered User
لایک‌ها
201
كلا از مشكلات كلي اين برند باتري و ال سي دي هستن

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2

LCD اون که ساخت شرکت LG هست و از نوع IPS نباید کیفیت غیرقابل قبولی داشته باشه؟؟

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
ممنون از اشتراک گذاری تجربیات خوبتون :cowboy:
آقا از کیفیت صفحه نمایش و تصویرش راضی هستین؟؟
بستگی داره بخواید صفحه اش رو با چی مقایسه کنید .در حد خودش خوبه ولی از بابت رزلوشن (تفکیک) با رتینای اپل یا از بابت کنتراست با amoled سامسونگ قابل قیاس نیست چرا که از بابت قیمتی هم اونا 4 برابر این دستگاه گرونتر هستند.حسنش از بابت IPS بودن زاویه دید بالاش هست.ولی از بابت رنگ بندی و رزلوشن مثل نمایشگر لپتاپها هستش.

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
:D
تبلت رو از نزدیک دیدید؟ مشخصه از همون جلو
گوشه تبلت از این کارت های عابربانک میزارید میکشید پایین در میاد
باز کنید و ببندید هیچ فرقی نمیکنه از لحاظ لق بودن این حرفا... ولی خسیسا اینقدر اون سیم هاشون رو به اندازه و کم بریدن که نمیتونید رو و پشت تبلت رو 10 سانت بیشتر باز کنید مگه اینکه جدا کنید و دوباره وصل کنید که اصلا اینکار رو نکنید
من که تا خراب نشه باز نمیکنم یا حتی رام عوض نمیکنم (سری که درد نمیکنه ...)
ولی توی اون ریویو عکسهایی که گذاشته بود و توضیحی که داده بود همه ی قسمتها با سوکت وصل بودن و مستقیما به بورد لحیم نشده بودن که این حسن خوبی واسه این تبلت محسوب میشه مثل اسپیکرها ، ویبراتور،دوربینها همشون با سوکت به برد وصل شده بودن که میشه جداشون کرد.

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
بدون هيچ اغماضي عرض ميكنم كيفيت ساخت اين تبلت واقعا عالي هستش و خيلي خوش دست واما تجربيات با رام cm10 انگار توربو وصل كردن به تبلت اصلا يه چيزه خارق العاده شده تو سرعت و بازي كيفيت صفحه نمايش براي خود تبلت عالي هست در مقايسه با تبلت هاي برند اگه خيلي ديگه بخايم انها رو دست بالا بگيريم كيفيت صفحه نمايش خوب هست با توجه به اينكه گرافيگ قوي داره و اينكه هنوز آندرويد بازي هايي نداره كه بتونه همزمان از دو هسته ي گرافيكي كار بكشه توي اجراي بازي ها هيچ مشكلي من نديدم و اما آنبريك كردن اين تبلت پدر منو در آورد ولي واقعا ارزششو داره چون با اين پولي كه شما مي دي نمي توني تو كشور خودمون يه گوشي دو هسته اي بگيري چه برسه به يه تبلت با اين امكانات.در كل خريد هيرو براي من بد نبود من واقعا راضيم.

aiza1372

Registered User
لایک‌ها
86
آقا این آنبریک کردن یعنی چی؟رام کاستوم یعنی چی؟همون آپدیت هستن؟

MILAD99

Registered User
لایک‌ها
201
آقا این آنبریک کردن یعنی چی؟رام کاستوم یعنی چی؟همون آپدیت هستن؟

گاهی اوقات هنگام آپدیت فیرمور تبلت/گوشی ممکنه به دلایل مختلفی پروسه نصب دچار مشکل بشه و همون وسط نصب با خطا مواجه بشه و در پاره ای از موارد دستگاه چون سیستم عاملش پاک شده و سیستم عامل جدید هم هنوز نصب نشده باعث آنبریک شدن میشه یعنی نه میتونید رام قبلیشو برگردونید نه رام جدیدو نصب کنید که حالا خوشبختانه ظاهرا راه حلی برای این مشکل تو هفته گذشته پیدا شده...
رام کاستوم هم یعنی دولوپرها میان یک رام رو باتوجه به نیازها و سلایق و ... شخصی سازی یا همن کاستومایزیشن میکنند. مثلا بعضی از موارد اضافی فیرمور اصلی رو حذف میکنن رام سبک و سریع میشه برخی امکانات سیستم رو فعال میکنند و ...
رام آپدیت هم که معمولا از طرف خود شرکت سازنده ارائه میشه و رام شرکتی هست

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
البته بريك =نتوانستن در نصب سيستم عامل و روشن نشدن دستگاه
آنبريك=يعني ترميم بوت لودر (يا هر بخشي كه به لحاظ نرم افزاري دچار مشكل شده وباعث مي شه تا دستگاه روشن نشه)به قوله اون رفيقمون زندگي دوباره

aiza1372

Registered User
لایک‌ها
86
گاهی اوقات هنگام آپدیت فیرمور تبلت/گوشی ممکنه به دلایل مختلفی پروسه نصب دچار مشکل بشه و همون وسط نصب با خطا مواجه بشه و در پاره ای از موارد دستگاه چون سیستم عاملش پاک شده و سیستم عامل جدید هم هنوز نصب نشده باعث آنبریک شدن میشه یعنی نه میتونید رام قبلیشو برگردونید نه رام جدیدو نصب کنید که حالا خوشبختانه ظاهرا راه حلی برای این مشکل تو هفته گذشته پیدا شده...
رام کاستوم هم یعنی دولوپرها میان یک رام رو باتوجه به نیازها و سلایق و ... شخصی سازی یا همن کاستومایزیشن میکنند. مثلا بعضی از موارد اضافی فیرمور اصلی رو حذف میکنن رام سبک و سریع میشه برخی امکانات سیستم رو فعال میکنند و ...
رام آپدیت هم که معمولا از طرف خود شرکت سازنده ارائه میشه و رام شرکتی هست
ممنون یایت جواب کاملتون...حالا ای شخصی سازی رام رو باید دانلود کنیم و روی تبلت نصب کنیم یا جور دیگه ای؟؟؟ انگار وقتی آپدیت میکنیم مشکل پیش میاد! یعنی تا مشکل پیش نیاد آپدیت نکنیم؟؟؟ رامو چطور(اونم تا وقتی مشکل پیش نیاد عوض نکنیم یا این باعث افزایش سرعت میشه و باید از اول تغییر بدیم؟؟؟)

MILAD99

Registered User
لایک‌ها
201
ممنون یایت جواب کاملتون...حالا ای شخصی سازی رام رو باید دانلود کنیم و روی تبلت نصب کنیم یا جور دیگه ای؟؟؟ انگار وقتی آپدیت میکنیم مشکل پیش میاد! یعنی تا مشکل پیش نیاد آپدیت نکنیم؟؟؟ رامو چطور(اونم تا وقتی مشکل پیش نیاد عوض نکنیم یا این باعث افزایش سرعت میشه و باید از اول تغییر بدیم؟؟؟)

بله باید رام هایی که آماده کردند رو دانلود کنید. البته من که هنوز تبلت دستم نرسیده...شما تبلتو دارید؟؟ چه فیرمری روش نصبه؟
اما باید قبل از نصب هر کاستوم رامی خوب درموردش تحقیق کنید و باگ هاشو شناسایی کنید و بعد اقدام به نصب کنید.

(تا اونجا که من اطلاع دارم، منظور از رام تقریبا همون فیرمور هست)
و توصیه میشه اگه با تبلت مشکلی ندارید فعلا دستکاری/تغییر فیرمور ندید تا به یه فیرمور پایدار برسیم.
البته بازم دوستانی که hero رو دارن باید بیشتر نظر بدن

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
اگر تبلتتون باگ نداره بیجهت به رام جدید آپدیت نکنید این تبلتهای چینی اعتمادی بهشون نیست کلا خدمات و گارانتیشون هم ضعیفه نسبت به تبلتهای برند و در ایران هم که کلا نمایندگی ندارن .خدای ناکرده خراب بشه مستقیما باید انداختش تو سطل آشغال!من گوشی سونی اریکسونم رو شاید بیشتر از 20 تا رام کوک شده و اصلی روش تست کردم ولی هیچ مشکلی پیش نیومد گوشی قبلیم هم که ویندوز موبایل بود دائما رام های کوک شده ی مختلف روش میریختم و هیچوقت بریک نشد ولی این تبلت رو جرات نمیکنم .

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
lordpcعزيز اصلا هم از اين خبرا نيست من اين دومين تبلت چينيه كه مي خرم شايد بالاي 50بار من واسه تبلت قبليم رام عوض كردم و هيچيشم نشد و اينكه بريك شدن بستگي به اطلاعات خود طرف داره و يه قسمت ديگه از رام عوض كردن هم برميگرده به تجربه ي طرف مثلا من الان اگه وسط رام عوض كردن بنويسه abortedديگه تبلت رو خاموش نمي كنم بلكه سريع رم رو در ميارم و يه اپديت اصلي كه كارخونه داده به جاي رامي كه نصب نشده ميريزم بعد از طريق همون ريكاوري فلش مي كنم تا حداقل تبلت بريك نشه تازه اگه بريك هم شد خداروشكر راه حلش پيدا شده ديگه نيلزي نيست تا زماني كه مشكل سخت افزاري نيست بفرستيم گارانتي

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
سلام
دوستان کسی قلم رو این تبلت تست کرده؟
من یه قلم گریفین خریدم ولی خیلی بد روش کار می کنه و قابل استفاده نیست
از اینترنت خریدم ۴۸ ساعت مهلت تست داره
اگه کسی تست کرده بگه بدونم مشکل تبلته یا قلمه خرابه پسش بدم

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
سلام
دوستان کسی قلم رو این تبلت تست کرده؟
من یه قلم گریفین خریدم ولی خیلی بد روش کار می کنه و قابل استفاده نیست
از اینترنت خریدم ۴۸ ساعت مهلت تست داره
اگه کسی تست کرده بگه بدونم مشکل تبلته یا قلمه خرابه پسش بدم

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
نکنه قلم تاچ مقاومتی خریدی؟ تاچ خازنی قلمش فرق میکنه ها باید مخصوص خازنی بگیری.

aiza1372

Registered User
لایک‌ها
86
سلام.میخواستم ببینم تا حالا کسی به این تبلت هارد اکسترنال وصل کرده؟سرعت خوندنش چطوره؟هنگ نمیکنه؟موس و کیبورد چطور؟

بالا