• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و بررسی در خصوص تبلت Ainol Novo 10 Hero

masoud93

Registered User
لایک‌ها
26
كمك تبلت خاموش شد ديگه روشن نميشه باطريش هم پر هستش

سه سوزن بزن تو میکروفونش (یه صدا "تق" میکنه) بعد ببین روشن میشه یا نه ...

اگه نشد ، کابل شارژ رو بزن بهش بعد روشن کن ، درست میشه ...

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
دوستانی که دارن، لطفا بگن برد وایرلس ین تبلت چقدر هست؟؟ ضعیف متوسط خوب عالی؟!
حتما باید نزدیکی مودم باشی یا فاصله دورتر هم جواب میده؟

تبلت من که یه روز دستم بود
ضعیف بود
باید نزدیک مودم باشی
به نظرم هیوندا بخر

Last edited:

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
داشتم آپديتش مي كردم به فريمور 1207 كه تو نصبش زد aborted منم تبلت رو از داخل ريكاوري خاموش كردم ديگه روشن نميشه ريكاوري هم بالا نميادهمه ي مراحل رو هم درست رفتم يه برنامه هم هست كه تبلت ها يamologic رو از طريق كامپيوتر فلش كرد اون رو هم نصب كردم تبلت رو هم شناخت ولي داخل فايل اپديت بايد يك فايل به نام "config_port.xml" باشه تا برنامه بتونه اون فريمور رو فلش كنه كه داخل اپديت هاي هيرو اين فايل نيست برعكس در داخل آپديت هاي فليم اين فايل وجود داره حا لا نمي دونم چيكار كنم فقط اگه بتونم ريكاوري رو بالا بيارم كار حله تو رو خدا كمك كنيد

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
داشتم آپديتش مي كردم به فريمور 1207 كه تو نصبش زد aborted منم تبلت رو از داخل ريكاوري خاموش كردم ديگه روشن نميشه ريكاوري هم بالا نميادهمه ي مراحل رو هم درست رفتم يه برنامه هم هست كه تبلت ها يamologic رو از طريق كامپيوتر فلش كرد اون رو هم نصب كردم تبلت رو هم شناخت ولي داخل فايل اپديت بايد يك فايل به نام "config_port.xml" باشه تا برنامه بتونه اون فريمور رو فلش كنه كه داخل اپديت هاي هيرو اين فايل نيست برعكس در داخل آپديت هاي فليم اين فايل وجود داره حا لا نمي دونم چيكار كنم فقط اگه بتونم ريكاوري رو بالا بيارم كار حله تو رو خدا كمك كنيد

چند پست قبل تر من این اخطار رو دادم
دعا میکنم درست بشه !!

MILAD99

Registered User
لایک‌ها
201

از لینک زیر برنامه فلشر رو دانلود کنید:
AmlogicBurningTool - SlateDroid.com
شاید بتونه کمکتون کنه

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
pcyordمال تو هم همين طوري بريك شد آخه من هيچ كاره اضافه اي انجام ندادم تازه كاستوم رام هم نبود رام كار خونه ايش بود

MILAD99

Registered User
لایک‌ها
201
pcyordمال تو هم همين طوري بريك شد آخه من هيچ كاره اضافه اي انجام ندادم تازه كاستوم رام هم نبود رام كار خونه ايش بود

اون برنامه ها بدرد نخورد؟ مشکلتون هنوز پابرجاست؟؟
آخه مگه میشه راه حلی برای عوض کردن این فریمورها نباشه...

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363

من چند تا کارباهم انجام داد ! یعنی هم رام رو عوض کردم و تبلت رو هم بازش کردم سخت افزاری یعنی
فکر میکردم از بازکردن تبلت هست
بعد که فرستادم گارانتی گفت بریک شده

MILAD99

Registered User
لایک‌ها
201

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
اره الحمد لله اوكي شد خودم اون لينك رو پيدا كرده بودم ولي يه ذره دنگو فنگ داشت

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
من چند تا کارباهم انجام داد ! یعنی هم رام رو عوض کردم و تبلت رو هم بازش کردم سخت افزاری یعنی
فکر میکردم از بازکردن تبلت هست
بعد که فرستادم گارانتی گفت بریک شده
ببخشید میشه بپرسم این تبلت چجوری باز میشه ؟ پشتش که من هرچی گشتم لبه ای نداره و جای پیچ هم نداره.

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
ببخشید میشه بپرسم این تبلت چجوری باز میشه ؟ پشتش که من هرچی گشتم لبه ای نداره و جای پیچ هم نداره.

:D
تبلت رو از نزدیک دیدید؟ مشخصه از همون جلو
گوشه تبلت از این کارت های عابربانک میزارید میکشید پایین در میاد
باز کنید و ببندید هیچ فرقی نمیکنه از لحاظ لق بودن این حرفا... ولی خسیسا اینقدر اون سیم هاشون رو به اندازه و کم بریدن که نمیتونید رو و پشت تبلت رو 10 سانت بیشتر باز کنید مگه اینکه جدا کنید و دوباره وصل کنید که اصلا اینکار رو نکنید

MILAD99

Registered User
لایک‌ها
201
لینکش رو یه جای دیگه آپلود میکنید؟ دانلود نمیشه.

لینک چک شد مشکلی نداره ها.
برای دانلود باید 60 ثانیه تموم بشه و کد رو وارد کنید و Regular download رو بزنید.

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
یکی از معایب این دستگاه اینه که صفحه اش ضدخش نیست و خط و خش میوفته اگر اسکرین پروتکتور ندازین.مال من با وجود اینکه زیاد ازش استفاده نکردم ولی توی نور وقتی صفحه خاموشه نگاه میکنی پر از خط و خشه.وبکمش رو هم امروز با oovoo تست کردم کیفیت چت تصویریش خوبه اما صداش گاهی اوقات ریفلاکس داره به خاطر نزدیکی میکروفون و اسپیکرش.یکی دیگه از معایبش اینه که با وجود دو عدد اسپیکر داشتن کیفیت و حجم صداش قابل توجه نیست.سوکت 3.5 هدفونش با هدفون خودش مشکلی نداره ولی هدفونهای دیگه وصل میکنم وقتی سوکتش رو تا آخر داخل میکنم صدای هدفون قطع میشه و صدا از اسپیکرهاش میاد.سوکت هدفونش یه خورده مشکل داره (قلق داره) .پورت HDMI اش رو هم با تلویزیون تست کردم جواب میده. باتری دستگاه در حالت استند بای وقتی وای فای خاموشه خیلی خوب دووم میاره ولی مصرف وای فایش خیلی بالاست و نمیشه الکی روشنش گذاشت و حتی موقعی که دستگاه تو مود استندبای هست اگر وای فای روشن باشه باتری بسیار زود تخلیه میشه.

بالا