كمك تبلت خاموش شد ديگه روشن نميشه باطريش هم پر هستش
سه سوزن بزن تو میکروفونش (یه صدا "تق" میکنه) بعد ببین روشن میشه یا نه ...
اگه نشد ، کابل شارژ رو بزن بهش بعد روشن کن ، درست میشه ...
دوستانی که دارن، لطفا بگن برد وایرلس ین تبلت چقدر هست؟؟ ضعیف متوسط خوب عالی؟!
حتما باید نزدیکی مودم باشی یا فاصله دورتر هم جواب میده؟
داشتم آپديتش مي كردم به فريمور 1207 كه تو نصبش زد aborted منم تبلت رو از داخل ريكاوري خاموش كردم ديگه روشن نميشه ريكاوري هم بالا نميادهمه ي مراحل رو هم درست رفتم يه برنامه هم هست كه تبلت ها يamologic رو از طريق كامپيوتر فلش كرد اون رو هم نصب كردم تبلت رو هم شناخت ولي داخل فايل اپديت بايد يك فايل به نام "config_port.xml" باشه تا برنامه بتونه اون فريمور رو فلش كنه كه داخل اپديت هاي هيرو اين فايل نيست برعكس در داخل آپديت هاي فليم اين فايل وجود داره حا لا نمي دونم چيكار كنم فقط اگه بتونم ريكاوري رو بالا بيارم كار حله تو رو خدا كمك كنيد
داشتم آپديتش مي كردم به فريمور 1207 كه تو نصبش زد aborted منم تبلت رو از داخل ريكاوري خاموش كردم ديگه روشن نميشه ريكاوري هم بالا نميادهمه ي مراحل رو هم درست رفتم يه برنامه هم هست كه تبلت ها يamologic رو از طريق كامپيوتر فلش كرد اون رو هم نصب كردم تبلت رو هم شناخت ولي داخل فايل اپديت بايد يك فايل به نام "config_port.xml" باشه تا برنامه بتونه اون فريمور رو فلش كنه كه داخل اپديت هاي هيرو اين فايل نيست برعكس در داخل آپديت هاي فليم اين فايل وجود داره حا لا نمي دونم چيكار كنم فقط اگه بتونم ريكاوري رو بالا بيارم كار حله تو رو خدا كمك كنيد
بچه ها يكي لينك رام كاستوم رو بذاره علي اقا از كجا دان كردي لينك بده دمت گرم
pcyordمال تو هم همين طوري بريك شد آخه من هيچ كاره اضافه اي انجام ندادم تازه كاستوم رام هم نبود رام كار خونه ايش بود
pcyordمال تو هم همين طوري بريك شد آخه من هيچ كاره اضافه اي انجام ندادم تازه كاستوم رام هم نبود رام كار خونه ايش بود
اره الحمد لله اوكي شد خودم اون لينك رو پيدا كرده بودم ولي يه ذره دنگو فنگ داشت
ببخشید میشه بپرسم این تبلت چجوری باز میشه ؟ پشتش که من هرچی گشتم لبه ای نداره و جای پیچ هم نداره.من چند تا کارباهم انجام داد ! یعنی هم رام رو عوض کردم و تبلت رو هم بازش کردم سخت افزاری یعنی
فکر میکردم از بازکردن تبلت هست
بعد که فرستادم گارانتی گفت بریک شده
لینکش رو یه جای دیگه آپلود میکنید؟ دانلود نمیشه.خوب مثل اینکه طبق جدیدترین اخبار یک راه حل برای UnBreak کردن تبلت Hero توسط دوستان روس پیدا شده.
لینک PDF و آموزش به زبان انگلیسی:
Download NOVO 10HERO Unbrick Instruction File Bulk pdf
انشالله مشکل دوستان حل بشه.
ببخشید میشه بپرسم این تبلت چجوری باز میشه ؟ پشتش که من هرچی گشتم لبه ای نداره و جای پیچ هم نداره.
لینکش رو یه جای دیگه آپلود میکنید؟ دانلود نمیشه.