• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

  • عالی

    Votes: 4 6.2%
  • خوب

    Votes: 16 24.6%
  • کم

    Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

    Votes: 35 53.8%

  • Total voters
    65

kyle

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
1 ژانویه 2013
نوشته‌ها
10,435
لایک‌ها
23,201
محل سکونت
SHomal SarSabZ
داداش شما جیب ما رو نزن لقب دوستان پرسپولیسی پیشکش:rolleyes:داداش اسم پرسپولیسو میاری باید وضو داشتی باشی:D
به دور از شوخی صادقی شیطنت کرد تو اون صحنه ولی هم قاضی باید اخراج میشد هم نکونام

واسع شوخی بشما ربطی نداره اقا امیر :D

بدور از شوخی دیدی منطقتون چطوره ؟:happy:
اصلا بازیکنای شما بازیکنای مارو نزدن؟؟:p
پیام صادقیان ناز کرد جواد رو ................:rolleyes:

شما دنیارو هم از یه بعد میبینی ؟؟؟
من میگم هم بازیکنای ما زدن هم بازیکنای شما بازی فقط خطا بازی بود و زیر توپ زدن غیر از اینه ؟؟

بیخیال :guitar:
 

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2009
نوشته‌ها
8,194
لایک‌ها
18,108
محل سکونت
Somewhere close to here
هدایتی جواب نامه درودگر را داد اول تسویه حساب کن بعد پول بگیر!/ کجا با حامی مالی باشگاه این رفتار را می‌کنند؟! - Perspolisnews.Com

مالک سابق باشگاه ملوان جواب نامه مدیرعامل این باشگاه را داد.

چندی پیش صادق درودگر مدیرعامل باشگاه ملوان در نامه‌ای به هدایتی از وی خواسته بود که سریعتر 1 میلیارد تومان کمکی را که به وی قول داده، پرداخت کند.

وی حتی در این نامه حسین هدایتی را تهدیدکرده بود. از همین رو حسین هدایتی نیز در نامه‌ای جواب صادق درودگر را داد. متن نامه در زیر آمده است:

باشگاه فرهنگی و ورزشی ملوان بندر انزلی

سلام علیکم

پیرو فسخ تفاهم‌نامه مورخ 25/2/92 و با توجه به پرداخت مبلغ ذکر شده در تفاهم نامه‌ای که اینجانب بابت بدهی و دیون فصل 91-92 باشگاه ملوان متعهد به پرداخت بودم به طور کامل به تعهد خود عمل نمودم ولی متاسفانه متوجه شدم که تعدادی از بازیکنان فصل قبل هنوز با باشگاه ملوان تسویه حساب ننمودند و مدیر عامل محترم باشگاه با توجه به دریافت مبلغ از این جانب به تعهدات خود عمل ننموده است. با عنایت به علاقه این جانب به جوانان و مخصوصا مردم خونگرم، فوتبال دوست و شهید پرور بندر انزلی و جهت ارتقا و موفقیت روز افزون باشگاه فرهنگی- ورزشی ملوان بندر انزلی در لیگ برتر اخلاقا قول دادم که در طول فصل ورزشی 92-93 مبلغ 10000000000 ریال تدریجا در طول فصل به این باشگاه کمک نمایم. متاسفانه به دلیل عدم انجام تعهدات مالی فصل قبل توسط مدیرعامل باشگاه تا زمانی که تسویه حساب با بازیکنان و عوامل فصل قبل صورت نگیرد، این جانب مبلغی به باشگاه پرداخت نمی‌نمایم و زمانی که تسویه حساب صورت نگیرد، مبلغ مذکور را در طول فصل طبق تعهد اخلاقی که به مردم بندر انزلی دادم را به روی چشم و بدون هیچ منتی پرداخت می‌نمایم و آرزوی موفقیت و سربلندی برای باشگاه ملوان را از خداوند بزرگ و متعال خواستارم.

رو نوشت جهت اطلاع

فرماندار محترم شهرستان بندرانزلی، آقای سعادتمند داوودی جهت استحضار

فرماندار محترم ناوگان شمال و منطقه چهارم نداجا، دریادار دوم خرداد حکیمی جهت استحضار

امام جمعه محترم شهرستان بندر انزلی حاج آقا سید داوود موسوی جهت استحضار

ریاست شورای شهرستان بندر انزلی، آقای محمود بدیعی‌فر جهت استحضار

و من التوفیق حسین هدایتی دولابی

همچنین حسین هدایتی مالک سابق باشگاه ملوان در گفت وگویی اظهار داشت: من سال گذشته بنا به تایید مدیران باشگاه ملوان 6 میلیارد و بنا به مستندات خودم حدود 8 میلیارد هزینه کردم که این رقم از مبلغ تعهد 5 میلیاردی ابتدای فصل گذشته این جانب در هر صورت بیشتر است یعنی من در هر صورت به قول خودم به مردم و مسئولان در ابتدای فصل پایبند بودم. در ابتدای فصل جاری نیز در جریان مذاکرات با مسئولان محترم انزلی اخلاقا و نه اجبارا قول کمک یک میلیارد آن هم در طول فصل جاری را داده‌ام که همچنان به قول خودم پایبندم. ولی آنچه باعث شده در پرداخت این مبلغ کمی تامل کنم اطلاع از این موضوع است که بسیاری از عوامل، کادر فنی و بازیکنان فصل گذشته ملوان همچنان خود را طلبکار اینجانب دانسته و در برنامه‌های مختلف مانند 90 من را مسئول این بدهی می‌دانند.

هدایتی ادامه داد: این در حالی است که من بابت فصل قبل و بنا به مستندات باشگاه برگه تسویه صورت جلسه، فسخ و تایید مسئولین تسویه کامل نموده‌ام و همه طلبکاران باید بدانند که پیگیر طلب خودشان از طریق طرف قراردادشان باشند. چون من این پول را بنا به مستنداتی که اشاره کردم تماما به مدیریت باشگاه پرداخت کردم.

وی تاکید کرد: اینکه مدیر عامل باشگاه ملوان به صورت یک طرفه تصمیم به تخصیص بودجه سال گذشته و از محل طلب بازیکنان فصل قبل به بازیکنان فصل جاری نمودند موضوعی است که به خود ایشان مربوط است ولی مصاحبه با مطبوعات جهت تحت فشار دادن من به قصد دریافت یک میلیاردی که این جانب به باشگاه ملوان قول اخلاقی دادم به هیچ نتیجه‌ای نمی‌رسد.

هدایتی ادامه داد: دلیل این امر هم این است که چرا من باید با وجود تسویه حساب کامل فصل گذشته با باشگاه ملوان همچنان بدهکار شناخته شده و برایم بنر نصب کنند و تعیین تکلیف کنند که کجا پول بده و کجا پول نده. همین جا عرض می‌کنم هر جا صلاح ببینم به ملوان عزیز، پرسپولیس، گهر و کشتی پول می‌دهم، همچنین از کجا بدانم پولی را که مجددا می‌دهم طوری دیگری مدیریت نشود. سوال من از آقایان این است آیا اگر شما را برخلاف تسویه حساب کامل و عمل به تعهدات همچنان بدهکار معرفی و علیه شما بنر نصب کنند، شما باز هم پول می‌دهید؟

وی در پایان یاد آور شد: اگر بله، به این پول چه می‌گویند؟ در کجای دنیا با حامی مالی یک باشگاه چنین رفتاری می‌شود که تلاش کنند با فشار مطبوعات پول بگیرند تا آنجا که ما دیده‌ایم برای چنین درخواستی معمولا هر کاری می‌کنند جز تهدید، بله من پول می‌دهم ولی نه با این شرایط. باید به اطلاع مردم انزلی نیز برسانم من با کمال میل و بی‌هیچ منتی به قولم عمل می‌کنم ولی نه با این شرایط.
 

amir110011

Registered User
تاریخ عضویت
18 ژانویه 2012
نوشته‌ها
1,718
لایک‌ها
1,806
محل سکونت
***golestan***
واسع شوخی بشما ربطی نداره اقا امیر :D

بدور از شوخی دیدی منطقتون چطوره ؟:happy:
اصلا بازیکنای شما بازیکنای مارو نزدن؟؟:p
پیام صادقیان ناز کرد جواد رو ................:rolleyes:

شما دنیارو هم از یه بعد میبینی ؟؟؟
من میگم هم بازیکنای ما زدن هم بازیکنای شما بازی فقط خطا بازی بود و زیر توپ زدن غیر از اینه ؟؟

بیخیال :guitar:
ربطش اتفاقا به اون کابل قرمزه مربوط میشه:D
منطق میگه باید از تیممون دفاع کنیم:)
جواد تمارض کرد:lol:خدایی صدای جوادو دقت کردی بدرد سبک راک ومتال میخوره:p
 

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 آگوست 2006
نوشته‌ها
5,355
لایک‌ها
5,607
محل سکونت
El Paso, Texas

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2009
نوشته‌ها
8,194
لایک‌ها
18,108
محل سکونت
Somewhere close to here
یک اتفاق عجیب و شنیدنی در فوتبال ایران

شاید مصادف شدن رفتن یک باجناق با آمدن باجناق دیگر اتفاق بسیار نادر و شاید بی سابقه ای در ورزش ایران باشد

به گزارش گل برتر؛ gol.ir فوتبال اصفهان دیروز شاهد یک اتفاق عجیب و تا حدودی دور از انتظار بود که شنیدن این ماجرا در نوع خود می تواند برای دوستداران فوتبال جذاب و سوژه خواندنی باشد. این گزارش کوتاه را بخوانید تا بهتر متوجه این موضوع شوید.

ماجرا از این قرار است که خیلی ها نمی دانند که سعید آذری قهرمان سابق تیم ملی وزنه برداری که بعد از چند سال دوری از باشگاه ذوب آهن آخر وقت دوشنبه شب برای بار دوم حکم مدیرعاملی این باشگاه قدیمی را گرفته است با علیرضا رحیمی مدیرعامل مستعفی سپاهان این شهر نسبت باجناق کوچک تر را دارد.

نکته جالب ماجرا هم اینجاست که این بار کناره گیری باجناق بزرگتر یعنی علیرضا رحیمی بازیکن سابق و قدیمی سپاهان و رئیس 17 ساله فدراسیون هندبال مصادف با آمدن دوباره سعید آذری به عرصه مدیریت شد. در حالی که سه سال پیش این ماجرا به شکل دیگری رخ داد و خروج با تاخیر آذری با وجود بر جا گذاشتن کارنامه ای موفق در عرصه مدیرعاملی ذوب آهن با آمدن رحیمی پس از سال ها انتظار به فوتبال و دیگر تیم باشگاهی نصف جهان سپاهان همراه بوده است.

با این توضیح که علیرضا رحیمی خود از بازیکنان قدیمی باشگاه سپاهان در مسابقات جام تخت جمشید بوده و از محبوبیت خاصی هم در میان طرفدران این باشگاه برخوردار بوده است.

هر چند دست سرنوشت و تقدیر اجازه نداد که این دو باجناق بتوانند بطور همزمان در راس مدیرعاملی دو باشگاه بزرگ اصفهانی با یکدیگر رقابت کنند و هر بار آمدن یکی مصادف با رفتن آن دیگری شده است.

در مورد رحیمی گفته می شود که او با کنار رفتن از باشگاه سپاهان به احتمال فراوان و با خواست قاطع اهالی هندبال با فراهم شدن شرایط برگزاری مجمع انتخابات فدراسیون های ورزشی بزودی دو باره نامزد سکانداری این رشته ورزشی خواهد شد.

گفتنی است هندبال ایران پس از رفتن رحیمی تمامی عناوین خوب گذشته اسش را از دست داده و هم اکنون شرایط چندان مطلوبی ندارد.
 

mori.54

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
1 می 2006
نوشته‌ها
2,599
لایک‌ها
4,675
سن
49
محل سکونت
Tehran
این یکی دو روزه بحثی پیش آمده در مورد خیانت برنامه نود و عادل فردوسی پور به فوتبال و اگر اجازه بدهید من نظر خودم را می گویم ...


من کتمان نمی کنم که نود و خود فردوسی پور انتقاداتی بهشان وارد است و گاهی به مسایلی گیر می دهد که اساسا لزومی ندارد؛ یکی دو مثال می زنم:

- موضوع کسب مدال شوالیه توسط فتح ا... زاده: عادل دقایق زیادی از برنامه اش رو اختصاص می ده به این بحث و گیر دادن به حاجی فتح الله زاده و به این راحتی ها هم دست بردار نیست چون از نظرش سوژه خوبی است و می شود با آن یخ برنامه رو آب کرد ... ؛ اما سوال اینجاست که بر فرض که مدیر عامل استقلال پولی رو هزینه کرده برای کسب یک مدال به زعم شما کم ارزش؛ حالا آیا پرداختن به این مساله دردی از دردهای فوتبال ما رو دوا می کنه؟!
تنها چیزی که شاید چند درصد بشه در این مورد قبول کرد این هست که عادل خواسته با این انتقاد بگه که مخاطبان رو انقدر ساده و پخمه در نظر نگیرید و به جای این رنگ و لعاب ها به اصل فوتبال بپردازید، ولی عملا نوع پرداختن فردوسی پور به این قصه کاملا تحریک آمیز هست، در واقع آدم وقتی به این کش مکش های جدلی در برنامه پخش زنده نگاه می کنه احساس می کنه موضوع مورد نظر اصلا یک انتقاد ساده نیست، بلکه ضایع کردن و حتی پایین آوردن شخصیت یک مدیر عامل فوتبالی است؛ این یعنی بیراهه رفتن نود و خروج از اهدافی که مدعی هستند در نظر داشته اند ...

- موضوع خواب رفتن شیرینی روی نیمکت پرسپولیس در دربی 77: عادل به این بهانه که این تصویر را تصویربردار و کارگردان تلویزیونی شکار کرده اند، در آیتم "نود درجه" و با آن متلک های نیش دار شیرینی بی نوا را مورد نوازش قرار می دهد؛ حالا قضاوت کنید که این موضوع اساسا چقدر ارزش داره که فردوسی پور بهش این همه بپردازد؟! و وقتی خود شیرینی هم به قصد دفاع میاد پشت خط باز دست بردار نیست و به روز می خواهد نظر خودش رو به مردم و مخاطبان برنامه قالب کند که شیرینی نباید روی نیم کت پرسپولیس بنشینه؟ اصلا کاری به این ندارم که چرا شیرینی توجیه کرد خوابیدنش رو ، فقط دارم تاکید می کنم که فردوسی پور به هر نحوی شده از هر فرصتی استفاده می کنه تا عقیده اش رو تحمیل کنه، او خوشش نمیاد از شیرینی و از این تریبونی که در اختیار داره و دیگران چنین تریبونی در اختیار ندارند به شکلی یک طرفه استفاده کرده و فرد مقابل رو آماج حملات خودش قرار می ده و تا طرف می خواد از خودش دفاع کنه، می گه ببخشید دیگه وقت نداریم و خداحافظ!!! این خداحافظ و قطع کردن حرف این بیچاره بنده خدا هم معمولا در کمتر از 5 ثانیه اتفاق می افته و طرف هم بناچار خود را شکست خورده در یک بازی نابرابر می بینه ...


این دو نمونه رو عرض کردم که بگویم نود و شخص عادل فردوسی پور خیلی وقت ها از دایره اصلی اهداف پیش بینی شده خارج می شوند و درست مثل روزنامه های زرد عمل می کند، در حالی که از یک آدم تحصیل کرده و با کلاس اجتماعی انتظار خیلی بیشتری داریم.

نکته بعد: نود خیلی وقت ها گدایی بیننده می کنه، چندین باره مطرح کردن نظر سنجی ها (که خود این نظر سنجی ها و پرسش هایی که مظرح می شه مفصلا جای بحث داره) و اولویت دادن به اعلام آمار پیامک ها به صحبت های مهمان برنامه نشان دهنده این واقعیت است که برای او جذب مخاطب به هر طریق ممکن در اولویت اول قرار دارد.

مسلما اگر بخواهیم ریز بشویم به این داستان ها، می بینیم که ایرادهای زیادتری وجود دارد و نود و تهیه کننده و مجری آن در این 3 ساعت و اندی وقتی که در اختیار دارند، دقایق زیادی را اختصاص می دهند به حواشی کم ارزش که عمدتا هیچ دردی از فوتبال را درمان نمی کند.


اما حالا باید ببینیم که در این 12- 13 سالی که از شروع به تولید این برنامه پر بیننده می گذرد، آیا مفید هم بوده یا خیانت کرده به فوتبال؟

من فرض بالا - یعنی خیانت به فوتبال- رو قبول ندارم. شواهدی بر این قبول نداشتن دارم که به چند تای آن اشاره ای می کنم:

- قبلا هیچ برنامه ای نبود که به وضعیت داوری بپردازد و نوع داوری ها را به چالش بکشد؛ نود در این زمینه انقلابی ایجاد کرد و باعث شد که داورها خود را زیر ذره بین و نگاه میلیونی مخاطبان برنامه ببینند. البته هنوز داوری در فوتبال ما مناسب و مطلوب نیست و هر که رئبس دپارتمان داوری بوده بیشترین حمایت را از داورهای خود کرده، با این حال بی انصافی است اگر این مساله که نود در پیشرفت داوری موثر بوده را رد کنیم.

- نود و شخص فردوسی پور بیشترین تاثیر را در مقابله با کسانی که تصمیماتی یک طرفه می گیرند داشته و به عنوان نمونه فردوسی پور مقابل موضوع انتقال باشگاه نفت تهران به اراک ایستاد و کاملا هم موثر افتاد این ایستادگی اش!

- برنامه انتقادی نود در یکی از برنامه های چالشی خود موضوع انتحابات هیات فوتبال استان فارس را زیر ذره بین برد و اتفاقات افتاده را برملا کرد؛ کاری به پاسخ کفاشیان و نوع واکنشش نداریم، بحث سر این است که پرداختن به چنین موضوعاتی از این بابت که دانستن حق مردم است، ارزشمند بوده و هست. مسلما آقایان برای آینده خیلی بیشتر دقت خواهند کرد در چنین ماجراهایی.

- هر هفته نود به یکی از پدیده های فوتبال ایران که حالا یک جوان ایرانی است یا یک بازیکن خارجی می پردازد و خود به خود اثر تشویقی دارد برای این بازیکن که فوتبالش دیده شده و به دیگر فوتبالیست ها هم ناخودآگاه این حس که بهتر شوند تا آنها هم دیده شده و به این برنامه پربیننده دعوت شوند، القا و تقویت می شود. این حرکت خیلی خوب و مثبتی است.

- نود به تصویر برداری از ورزشگاه هایی که امکانات قابل قبولی نداشته اند مثل کیفیت زمین چمن، سرویس های بهداشتی، جایگاه تماشاچیان و ... پرداخته و مسؤولان هیات فوتبال استان را وادار کرده که این مشکلات را به حداقل برسانند و نمونه های زیادی از این تاثیر گذاری وجود داشته است.

- نود با دعوت از سرمربی وقت تیم ملی، سوالاتی که عمدتا مردم از سرمربی دارند را می پرسد و اگر این سرمربی ضعف هایی داشته، بدون هرگونه تعارف به آن می پردازد. (البته گاهی باز بیراهه رفتن را در نوع مصاحبه هایی که با این مربیان صورت گرفته دیده ایم ...)

- و ...


حالا باید این دو مقوله یعنی نقاط ضعف و قوت برنامه نود را در کفه ترازو بگذاریم و بعد قضاوت کنیم که آیا واقعا نود در این چند سال به فوتبال خیانت کرده یا این که نه در مجموع خدمت کرده؟

اگر واقع بین باشیم می پذیریم که موضوعی که امیر قلعه نویی در روزهای اخیر به آن پرداخت بیشتر فرافکنی بود تا واقعیت.

امسال تیم تحت اختیار قلعه نویی نسبت به تیم سال گذشته ضعف هایی دارد و او این نکته را حس کرده، اما قصد ندارد که خود را از تک و تا بیندازد، در نتیجه برنامه نود رو بهترین سوژه برای کاهش فشار از روی خود پیدا می کند.

باز هم تاکید می کنم که شخص فردوسی پور و برنامه اش مبرا از اشتباه نبوده اند و نیستند و همه به یاد داریم این نقاط ضعف را، ولی این که از بیخ و بن همه چیز را انکار کنیم و بگوییم که خیر! این آقا خائن به فوتبال است، قابل قبول نیست.

یکی از شواهد دیگری که نشان دهنده موفق بودن نود است، این هست که در فاصله بین پایان لیگ تا آغاز لیگ بعدی که نود تعطیل است، بسیار خلا نبود این برنامه به چشم می آید و همین امسال در این فاصله موضوعات چالش برانگیزی وجود داشت که این برنامه می توانست کمک زیادی به اعلام خواست و نظر مردم بکند، این نشان دهنده این حقیقت هست که باید یک مرجعی که نظر مردم را به مسؤولان اعلام کند وجود داشته باشد.


پس، بهتر است با چشمان باز و با دید منصفانه موضوعات پیرامون مان را بررسی کنیم و فارغ از علاقه به یک باشگاه یا شخص یا اشخاص به خصوص، جانب حق و حقیقت را بگیریم.
 

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2009
نوشته‌ها
8,194
لایک‌ها
18,108
محل سکونت
Somewhere close to here
درباره مسی اردبیلی بیشتر بدانید؛ اعجوبه 9 ساله - Goal.com

318439_heroa.jpg

سایت گل- برنامه نود دوشنبه شب تصاویری خیره کننده از بازی یک کودک اردبیلی پخش کرد. این پسر بچه 9 ساله با حرکاتی تکنیکی شبیه به آن‌چه که از مسی دیده‌ایم انجام می‌داد و جالب این که همه این حرکات در حین بازی ضبط شده بود و نمایشی نبود. امیرحسین حاجی زاده متولد 30 مرداد 83 است و تا چند روز دیگر پشت نیمکت کلاس چهارم دبستان خواهد نشست. او از شش سالگی به مدرسه فوتبال می‌رود و از همان روزها هم به قدری با استعداد نشان داده که پدرش تمام بازی‌های اورا ضبط می‌کند.



حرکات پا به توپ امیرحسین که تحسین عادل فردوسی‌پور را هم به دنبال داشت مورد توجه علی دایی هم قرار گرفته. مهدی شیخلووند مربی او در مدرسه فوتبال این را می‌گوید و اضافه می‌کند: «علی آقا حتی گفتند اگر مشکل خروجی نداشته باشد می‌شود با رایزنی با چند مدرسه فوتبال اروپایی او را به خارج بفرستیم». آن‌ها همین امسال وقتی پرسپولیس در اردوی سرعین بود فیلم 10 دقیقه‌ای حرکات امیرحسین را به

علی دایی نشان داده‌اند و او قول داده در به ثمر رساندن این استعداد اردبیلی کمک کند. و البته آن‌چه که در نود دیدیم تنها یک دهم این فیلم بود.



عزیز حاجی‌زاده پدر امیرحسین هم در صحبت‌های کوتاهش با خبرنگار سایت گل از خدماتی می‌گوید که مدرسه فوتبال برای او انجام می‌دهد: «آن‌ها مرتب امیرحسین را زیرنظر دارند و پیش مشاور تغذیه، بدن سازی و روان شناسی می‌برند». هرچند که همان‌قدر که به استعداد پسرش ایمان دارد، روی کمک ویژه‌ی علی دایی هم حساب کرده است.



هر چند هم راه تا به ثمر رسیدن این استعداد طولانی و ناهموار به نظر برسد، تکنیکی که امیرحسین نشان داد نوید تولد یک علی دایی دیگر را می‌دهد. شاید این بار یک دایی «روی زمین» متولد شود؛ البته به کمک همان دایی که روی هوا فوق‌العاده بود.
 

melika0511

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
13 جولای 2013
نوشته‌ها
55
لایک‌ها
79
تبریک
s4320.gif

استقلال ایران دوباره آسیا رو به لرزه در آورد ...!!!!

s3991.gif

سلامتی هرچی استقلالی و ایرانیه بامرامه ...!
s3704.gif
 

aria_ tehran

Registered User
تاریخ عضویت
7 ژانویه 2012
نوشته‌ها
2,049
لایک‌ها
23,518



بوندسليگاى آلمان يا ليگ جزيره انگليس؛ كدام يك بهتر است؟



طرفداري – ليگ جزيره خود را به عنوان بهترين ليگ دنيا مي شناسد و بوندسليگا نيز خود را الگويي براي ساير ليگ ها مي داند. هفته نامه معتبر Die Zeit آلمان، در مطلبي به بررسي اين موضوع پرداخته است.


در مرحله گروهي رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپاي اين فصل، چهار تيم آلماني با چهار تيم انگليسي روبرو خواهند شد. و تيم هاي انگليسي فرصت انتقام از تيم هاي آلماني به خاطر برگزاري يك فينال تمام آلماني در ويمبلي را خواهند داشت. رئيس بوندسليگا، راينهارد رابال، بوندسليگا را به عنوان الگويي براي ساير ليگ ها معرفي كرده است و انگليسيها نيز ليگ خود را از سال ها پيش به عنوان "Best League In The World"مي شناسند،‌ اما حق با كدام است،‌كدام يك بهتر هستند، اين موضوع را از پنج وجه مختلف بررسي مي كنيم.1- تعدد مدعيان قهرمانيطرفداران ليگ جزيره اعتقاد دارند كه همواره شش باشگاه براي قهرماني در اين ليگ با هم رقابت دارند، اما واقعيت چيز ديگري است، ليورپول ساليان درازي است كه جاي خود را به منچستر سيتي داده است و در انگلستان همچنان چهار تيم معروف و يا به عبارتي Big Four، مدعيان اصلي اين ليگ هستند. در آلمان نيز وضع بهتر از اين نيست، براي اولين بار از فصل 2001/02 چهار تيم آلماني در مرحله گروهي رقابت هاي ليگ قهرمانان حضور دارند و اين تيم ها دقيقا همان تيم هاي اين فصل ليگ قهرمانان هستند.علاوه بر اين اقتدار تيم هاي بزرگ كه در سال هاي اخير بوندسليگا را فتح كرده اند، همانند ليگ جزيره پاي برجا نبوده است. و به جز بايرن مونيخ هيچ تيم آلماني در بوندسليگا از ثبات براي ادعاي قهرماني برخوردار نبوده است.2- ستاره ها و استعدادهاتيم هاي حاضر در ليگ جزيره وقتي حرفي براي گفتن دارند كه پول خوبي براي خرج كردن و خريد بازيكن در اختيار داشته باشند، به همين دليل ستارگان بين المللي بيشتري در انگلستان، نسبت به آلمان حضور دارند. به نظر مي رسد كه تيم هاي چلسي و منچستر سيتي به طور كل از استعداد يابي و پرورش بازيكنان منصرف شده اند و براي مثال براي كادر اين فصل خود،‌ دو تيم روي هم رفته بيش از 400 ميليون يورو هزينه كرده اند. در آلمان ولي وضعيت در اين مورد فرق مي كند، در سال هاي اخير بوندسليگا و تيم هاي آلماني استعدادهاي فراواني را نظير گوتسه، نوير، مولر و دراكسلر عرضه كرده اند. ولي چهار تيم بزرگ ليگ جزيره در سال هاي اخير فقط يك استعداد خوب را معرفي كرده اند؛ جك ويلشر.3- تماشاگران104 يورو، هزينه بليط تماشاي ديدار نهايي ليگ قهرمانان 2013 در ويمبلي بود،‌ مبلغي كه براي هواداران آلماني بسيار زياد به نظر مي سيد. در انگليس براي مثال يك هوادار تيم وستهام مي بايست مبلغي بالغ بر 715 يورو براي دريافت بليط سالانه و تماشاي بازي هاي خانگي وستهام از نزديك پرداخت كند. در آلمان تماشاگران مي بايست مبلغي بسيار كمتر از اين براي تماشاي بازي تيم مورد علاقه شان از نزديك بپردازند. علاوه بر اين در آلمان در هر استاديوم جايگاهي براي تماشاي بازي به صورت ايستاده وجو د دارد كه هزينه آن باز هم به مراتب كمتر مي باشد.اختلاف بسيار زيادي بين فرهنگ تماشاگران در انگلستان و آلمان وجود دارد، بعد از حادثه و تراژدي هايلزبورو در سال 1989، وجود جايگاهي براي تماشاي بازي به صورت ايستاده در انگليس كاملا ممنوع شد. در انگلستان در گذشته و حال، هواداران هرج و مرج طلب و اوباش بيشتري نسبت به آلمان وجود دارند و خطر بازگشت آنها به استاديوم هاي فوتبال مانند دهه هشتاد ميلادي، باز هم وجود دارد. براي تماشاگران واقعي امنيت در استاديوم ها بسيار مهم تر از مبلغ پرداختي براي ورود به استاديوم ها مي باشد.4- پولليگ جزيره بسيار ثروتمندتر از بوندسليگا است. قراردادهاي حق پخش تلويزيوني بازي ها در آلمان در فصل جاري به 560 ميليون يورو رسيده است و همين قرارداد براي تيم هاي انگليسي در سه سال آينده بالغ بر 3 ميليارد يورو مي باشد.البته قردادهاي بين المللي در مبالغ فوق در نظر گرفته نشده است. هفت تيم انگليسي و چهار تيم آلماني در بين بيست باشگاه ثروتمند اروپايي قرار دارند و اسپانسرها در انگليس نقش بسيار پررنگ تري دارند. اهميت اسپانسرهاي مالي در ليگ جزيره به حدي است كه اكثر مربيان شاغل در اين ليگ،‌در مصاحبه هاي خود از ليگ جزيره به عنوان Barclay’s Premier League ياد مي كنند.به همين دليل هميشه بازيكناني از آلمان و بوندسليگا نظير مسوت اوزيل و پودولسكي و در سال هاي گذشته ينس لمان و يا يورگن كلينزمن در ليگ جزيره حضور داشته اند، با اين كه باشگاه هاي آلماني در سال هاي اخبر موفق تر نشان داده اند. به همين دليل تيم هاي چلسي و منچستر سيتي از استعداديابي و پرورش بازيكن دست كشيده اند و به همين دليل است كه ليگ انگليس ثروتمندترين ليگ فوتبال دنيا است.با وجود اينكه ليگ انگليس بسيار پر درآمد است اما سود دهي آن از بوندسليگا بسيار پايين تر است. قانوني در آلمان وجود دارد كه مانع از به عهده گرفتن يك تيم توسط يك سرمايه گذار مي شود. به همين دليل هيچ تيمي از بوندسليگا هرگز به سطح بدهي به ميزان بيش از يك ميليارد يورو همانند چلسي نخواهد رسيد5- تاريخ"بكام به شرينگهام و...سولشياير با گل پيروزي" كلمات گزاشگر انگليسي در بازي درام فينال ليگ قهرمانان سال 1999 مي باشد و هر يك از طرفدار ان منچستر يونايتد آن را به خوبي مي شناسند. چند ثانيه بعد از اين جمله،‌ سامي كوفور مدافع بايرن مونيخ از شدت ناراحتي بر روي زمين زانو زد و با مشتان خود شروع به كندن چمن استاديوم نيوكمپ كرد و اولي هوينس نيز با همين حال جايگاه ويژه ورزشگاه را ترك كرد.اين اولين فينال اروپايي نبود كه در آن يك تيم انگليسي يك تيم آلماني را شكست مي داد، بايرن مونيخ پيش از اين در سال هاي 1982 در برابر آستون ويلا و در سال 2012 در خانه مقابل چلسي، بازي فينال را از دست داده بود و علاوه بر اين ها، تيم هاي آلماني مونشن گلادباخ در سال 1977 و هامبورگ در سال 1980 نيز به ترتيب ديدارهاي فينال را به ترتيب به ليورپول و ناتينگهام فارس از انگليس واگذار كرده بودند.فقط يك بار يك تيم آلماني موفق شده است با شكست يك تيم انگليسي قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را جشن گيرد. بايرن مونيخ در سال 1975 موفق به شكست ليدز يونايتد شد ولي طرفداران ليدز اين شكست را هنوز به گردن داور آن ديدار مي اندازند. علاوه بر اين هميشه رقابتي خاص نيز بين تيم هاي ملي فوتبال اين دو كشور نيز در تاريخ فوتبال وجود داشته است كه آلمان ها در اين رده موفقيت بيشتري براي شكست دادن رقيب ديرينه خود داشته اند.اما طرفداران انگليسي، فوتبال در رده باشگاهي را مرهمي بر عدم موفقيت خود در رده ملي مقابل آلمان ها مي دانند. فوتبال در رده باشگاهي صحنه اي است كه در آن، بالاخره آنها مي توانند آلمان ها را شكست دهند،‌ هر چند پيروزي در اين رده هم هميشه سخت تر مي شود.
 

aria_ tehran

Registered User
تاریخ عضویت
7 ژانویه 2012
نوشته‌ها
2,049
لایک‌ها
23,518



[h=2]ليگ قهرمانان اروپا؛ تجارتى ميلياردى[/h]طرفدارى –رقابت هاي اين فصل نيز درآمد هنگفتي نصيب باشگاه هاي حاضر در آن خواهد كرد. در اين يادداشت به چگونگي درآمد باشگاه ها از اين رقابت ها خواهيم پرداخت.

بر طبق گزارش اتحاديه فوتبال اروپا Uefa، سود ناشي از برگزاري رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا، همانند سال گذشته به مبلغ 1.34 ميليار يورو، ‌به تيم هاي شركت كننده و بر اساس مراحل صعود آنها، تخصيص خواهد يافت.به هر يك از 32 دو تيم حاضر، كه توانسته اند جواز حضور در اين رقابت ها را كسب نمايند، مبلغ 8.6 ميليون يورو پرداخت خواهد شد. در مرحله گروهي اين رقابت ها براي هر پيروزي به تيم برنده يك ميليون يورو تعلق خواهد گرفت. اگر بازي به تساوي بكشد، به هر تيم، پانصد هزار يورو پرداخت خواهد شد.به تيم هاي صعود كننده به مرحله يك هشتم نهايي،‌ 3.5 ميليون يورو، در مرحله يك چهارم نهايي، 3.9 ميليون يوروو در مرحلع نيمه نهايي اين رقابت ها 4.9 ميليون يورو پرداخت خواهد شد.براي دو تيم حاضر در ديدار نهايي اين مسابقات نيز مبالغي براي پرداخت تعيين شده است. بدين ترتيب كه به تيم قهرمان 10.5 ميليون يورو و به تيم نايب قهرمان 6.5 ميليون يورو تعلق خواهد گرفت.به تيم برنده مسابقه سوپر كاپ اروپا مبلغ 3 ميليون يورو و به تيم بازنده اين رقابت نيز 2.2 ميليون يورو تعلق گرفته خواهد شد.علاوه براين اتحاديه فوتبال اروپا براي تيم هاي حاضر در مسابقات ليگ اروپا نيز مبالغي در نظر گرفته است. سود ناشي از رقابت هاي ليگ اروپا نيز همانند فصل گذشته بالغ بر 225 ميليون يورو خواهد بود، كه باز هم بر اساس پيشرفت تيم ها، در مراحل مختلف به آنها پرداخت خواهد شد.به هر 48 تيم،‌حاضر در مرحله گروهي اين رقابت ها،‌ مبلغ 1.3 ميليون يورو تعلق خواهد گرفت. به تيم هاي برنده در مرحله گروهي دويست هزار يورو،‌ و اگر بازي به تساوي كشيده شود به هر تيم صد هزار يورو تعلق مي گيرد.به 12 تيمي كه به عنوان سر گروه به مرحله بعدي اين رقابت ها راه پيدا كنند، چهارصد هزار يورو، و به تيم هاي دوم هر گروه، دويست هزار يورو تعلق خواهد گرفت.تيم هاي حاضر در مرحله يك هشتم نهايي اين رقابت ها مبلغ 350 هزار يورو ، تيم هاي حاضر در مرحله يك چهارم نهايي هر يك 400 هزار يورو و تيم هاي حاضر در مرحله نيمه نهايي اين مسابقات هر كدام يك ميليون يورو دريافت خواهند كرد.و در نهايت قهرمان رقابت هاي ليگ اروپا ميلغ 5 ميليون يورو و نايب قهرمان اين رقابتها 2.5 ميليون يورو دريافت خواهند كرد.تيم هاي حاضر در اين رقابت ها علاوه بر مبالغ فوق،‌ درآمدي براي حق پخش تلوزيوني اين مسابقات و همچنان تبليغات به دست خواهند آورد
 

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2009
نوشته‌ها
8,194
لایک‌ها
18,108
محل سکونت
Somewhere close to here
هشدار پلیس فتا به شهروندان درباره سایت‌های شرط‌بندی فوتبال

رییس پلیس فتای استان خراسان‌شمالی هشدارداد: شهروندان مراقب سایت‌های شرطبندی در لیگ فوتبال باشند.

به گزارش ایسنا، سرگرد سهیل خاکشور با اعلام این خبر گفت: سایت‌های شرط‌بندی با توجه به اینکه در فضای سایبر زمینه فعالیت بیشتری دارند در سال‌های اخیر رشد چشمگیری داشته‌اند.

وی با اشاره به اینکه این سایت‌ها معمولا یا از کاربران خود کلاهبرداری می‌کنند یا آنها را وارد قماربازی می‌کنند، تصریح‌کرد: مدیران برخی از این سایت‌ها با استفاده از روش‌هایی اقدام به کلاهبرداری کرده یا وضعیت سایت را به گونه‌ای رقم می‌زنند که افراد مرتبط با خودشان در قرعه‌کشی‌ها و شرط‌بندی‌ها برنده شوند.

رییس پلیس فتای فرماندهی انتظامی خراسان‌شمالی در ادامه گفت: عده‌ای نیز با ایجاد حساب کاربری اقدام به شرط‌بندی می‌کنند که این موضوع بر اساس مواد705، 708 و 710 قانون مجازات‌اسلامی از مصادیق قمار است و این مراکز به عنوان قمارخانه فعالیت می‌کنند.

خاکشورخاطرنشان کرد: پلیس فتا بر اساس ماده 52 قانون جرایم رایانه‌ای می‌تواند با قمارخانه‌های اینترنتی برخورد کند و دست پلیس در این رابطه باز است و امکان رسیدگی وجود دارد.

وی افزود: پلیس فتا به مردم درباره اعتمادنکردن به سایت‌های شرط‌بندی به ویژه سایت‌های فعال در زمینه فوتبال توصیه می‌کند که فعالیت این سایت‌ها عمدتا به عنوان مصادیق قمار شناخته شده یا پس از مدتی در آنها کلاهبرداری می‌شود.

رییس پلیس فتای فرماندهی انتظامی خراسان‌شمالی افزود: گردانندگان این سایت‌ها طبق قانون مرتکب جرم شده‌اند و پلیس با آنها برخورد می‌کند.
 

Alireza999

Registered User
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2012
نوشته‌ها
249
لایک‌ها
80
محل سکونت
Tehran
از اینتر میلان
چون فقط با کالچو پولی و دلایل غیر فوتبالی تونست چند سال قهرمان بشه. قبلش که میلان و یووه قهرمان بودن، الانم همینطور. فقط یه کالچو پولی دیگه میتونه قهرمانشون کنه.
 

Eddiy

Registered User
تاریخ عضویت
20 جولای 2013
نوشته‌ها
584
لایک‌ها
505
ازدواج پردردسر فوتبالیست مشهور ایرانی با زنی که 17 سال از او بزرگتر است

یکی از فوتبالیست های مطرح کشورمان به زودی به خانه بخت می رود و زندگی مشترک خود را آغاز می کند.

به گزارش سایت "تماشاگر دات نت" این فوتبالیست مطرح 26 ساله قرار است به زودی زندگی مشترک خود با زنی را آغاز کند که 17 سال از او بزرگتر است.

البته این ازدواج برای فوتبالیست مطرح چندان بی دردسر هم نبوده زیرا خانواده وی با این وصلت مخالفند. ظاهرا آنها اعتقاد دارند تفاوت سنی پسرشان با این زن 43 ساله باعث عدم توفیق در این ازدواج خواهد شد.

اطرافیان این فوتبالیست می گویند این زن از همسر قبلی خود فرزندی ندارد و به دلیل شم اقتصادی بالا از ثروت مناسبی بهره می برد.
 

Eddiy

Registered User
تاریخ عضویت
20 جولای 2013
نوشته‌ها
584
لایک‌ها
505
رسول خطیبی: به خاطر یک کودک 10 ساله، دیگر سوار بنز نمی‌شوم/ دوست ندارم هیچ پدری پیش بچه‌اش شرمنده شود

13-8-7-1332918.jpg


به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ رسول خطیبی که روز گذشته 35 سالگی را پشت سر گذاشت، حالا به عنوان یکی از جوان‌ترین مربیان لیگ ایران کارنامه خوبی دارد. او که اخیرا خودرو بنز خود را کنار گذاشته و با یک پرشیا به تمرینات گسترش فولاد می‌رود، می‌گوید: «از من می پرسند چرا دیگر آن بنز چند صد میلیون تومانی ام را سوار نمی شوم. دوست ندارم در این مورد زیاد صحبت کنم اما بدانید فقط به خاطر یک پسربچه 10 ساله است که سوار آن بنز نمی شوم. روزی پشت فرمان اتومبیلم نشسته بودم که پشت چراغ قرمز گیر افتادم. در این فاصله تا سبز شدن چراغ راهنمایی، یک خانواده کوچک از کنار اتومبیلم عبور می کردند که یک پسر بچه 9، 10 ساله داشتند. پسرک یک نگاهی به بنز من کرد و بعد به پدرش نگاه انداخت و طوری که من هم شنیدم گفت: ببین بابا! این آقا چه بنز خوشگلی داره اما تو حتی یک پیکان هم نداری. از آن تاریخ به بعد، هرگز سوار بنزم نشدم و یک پرشیا خریدم تا دل کسی نشکند. مدام با خودم می گویم نباید طوری در جامعه ظاهر شوم که پدر و مادری نزد بچه اش شرمنده یا بچه ای پیش پدر و مادرش غصه دار شود. برای همین از آن روز به بعد پرشیا سوار می شوم تا دیگر آه پسر بچه ای را نبینم.»
 

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2009
نوشته‌ها
8,194
لایک‌ها
18,108
محل سکونت
Somewhere close to here
بازتاب درخشش کودک ایرانی در سایت اسپانیایی AS مسی ایرانی جهانی شد/ کودک ۹ ساله کشورمان ستاره آینده فوتبال+فیلم

به گزارش خبرگزاری فارس، سایت اسپانیایی AS به انتشار فیلمی از کودک 9 ساله ایرانی (امیرحسین حاجی زاده) پرداخته و از وی به عنوان یکی از ستارگان آینده فوتبال جهان نام برده است.

در این فیلم به استعداد ناب این کودک ایرانی و مهارت او با توپ پرداخته شده است.

در توضیحات این سایت مطرح اسپانیایی آمده است که خیلی زود باشگاه های بزرگ برای به خدمت گرفتن این کودک ایرانی اقدام خواهند کرد.
 

.:smr:.

Registered User
تاریخ عضویت
22 آگوست 2012
نوشته‌ها
3,133
لایک‌ها
4,964
محل سکونت
tehran
بازتاب درخشش کودک ایرانی در سایت اسپانیایی AS مسی ایرانی جهانی شد/ کودک ۹ ساله کشورمان ستاره آینده فوتبال+فیلم

به گزارش خبرگزاری فارس، سایت اسپانیایی AS به انتشار فیلمی از کودک 9 ساله ایرانی (امیرحسین حاجی زاده) پرداخته و از وی به عنوان یکی از ستارگان آینده فوتبال جهان نام برده است.

در این فیلم به استعداد ناب این کودک ایرانی و مهارت او با توپ پرداخته شده است.

در توضیحات این سایت مطرح اسپانیایی آمده است که خیلی زود باشگاه های بزرگ برای به خدمت گرفتن این کودک ایرانی اقدام خواهند کرد.


واقعا این پسر یه استعداده خالصه ! امیدوارم تباه نشه
 
بالا