• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
اصلا بازیکنها بلد نبودند
یه کارشناسی بین نیمه بود که گفت این بازیکنها اصول اولیه رو نمیدونند و تیم ملی جای کسب تجربه نیست ؛
منظورش هم میشه اینطور برداشت کرد تو اوردن بازیکن به تیم ملی هم خیلی باند بازی شده
خدا به هر آدمی از جمله سرمربی تیم ملی امید دو تا چشم بینا داده....آدم مجبور نیست که هر شرایطی رو قبول کنه..اگر کسی راهش با دلالا جداست( که مطمئنا آقا مهدی مهدوی کیا همینطوره و به سلامت اخلاقیش ایمان داریم) و بازیکن بی تجربه بهش تحمیل میکنن خیلی راحت و شفاف میتونه بکشه کنار، مثل بعضیا که با هوشمندی و درایت کشیدن کنار!

Last edited:

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
صحبت سر اینه که بازی تو تبریز بوده هوادارای تراکتور سنگ انداختن اونوقت بازی ما توی تهران هم بدون تماشاگر کردن آخه این چه ربطی به هوادارای پرسپولیس داشت که محرومشون کردن

دمت گرم حرف ما هم همینه چرا همیشه کمیته انضباطی به نفع یه تیم خاص رای داده مثلا سه تا دربی که نیمه تمام مونده سه هیچ به نفعش زدن و کسی که این رای ها رو داده بعدا اومده مدیر اون تیم هم شده
همونطور که انتظار داری برای سنگ اندازی تماشاگران تراکتور بازی سه صفر به نفع تیمتون بشه باید انتظار داشته باشی که بابت حمله تماشاگران طرفدار تیمت به درون زمین بازی بازنده بشی

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
همونطور که انتظار داری برای سنگ اندازی تماشاگران تراکتور بازی سه صفر به نفع تیمتون بشه باید انتظار داشته باشی که بابت حمله تماشاگران طرفدار تیمت به درون زمین بازی بازنده بشی

همونطور که انتظار داری برای سنگ اندازی تماشاگران تراکتور بازی سه صفر به نفع تیمتون بشه

کسی انتظار خاصی نداره وقتی چند بار داور بازی رو متوقف میکنه ، سرمربی تراکتور و کاپیتانشون میرن التماس که سنگ نندازید و طرفداراشون گوش نمیکنن و ادامه میدن خود ناظر بازی و داورها هم تایید کردن بایدم بازی قطع کنن کسی لطفی به ما نکرد این وسط

البته این مورد هم که گفتم یه یادآوری برای دوستمون بود که درمورد بازی های نیمه تمام صحبت می کرد

من اهل نبش قبر نیستم، همین دو سه سال اخیر بازی با سپاهان هم با بی عدالتی 3-0 شد..یکی از تیمها اوستای بازی نیمه تمامه!...راهشم خوب یاد گرفته......البته اینو باید مرهون تعلیمات استاد افشین پیروانی باشن...خوب بلده از بازی نیمه تمام امتیاز بگیرن..هر چند اون دربی ها رو هم اکثرا همون تیم خاص نیمه تمام گذاشت..کلا استاد نیمه تمامن!..راهشم خوب بلدن چکار کنن که 3-0 برنده بشن...راستی چرا همیشه بازیهای یه تیم خاص نیمه تمام اعلام میشه؟ .واقعا مشکل از کجاست؟؟!!!!!!...پارسال 2 تا دفاع اصلی یه تیمی رو سرباز کردن از تو رختکن تیم در کورس قهرمانی فرستادن بالای برجک بلکه بتونن اون تیمو زمین بزنن!، ولی الان وزیر وقت اومده مشکلات سرباز قدیما که نمیذاشتن صداش دربیاد و سرباز جدیدای یه تیم دیگه رو حل کنه!...ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کارند ..تو تا جامی به کف آری و به ذلّت نخوری!

637180785114416188_lg.jpg

اینم یه عکس واضح برای شما

وقتی تیم حریف توی زمینه و داورها هم اومدن و تیم مورد سپاهان تو رختکن مونده و بیرون نمیاد
امیر خان ژنرال هم سرمربیشون بود فکر کنم
شما این همه مدرک رو قبول نداری
پرسپولیس که تیم تهرانی بود تو ورزشگاه بوده بعد سپاهانی ها هنوز نیومده بودن تو زمین اینم حتما تقصیر طرفدارای پرسپولیس بوده

در مورد سربازی بازیکن هاتون هم بهتره برید به باشگاه خودتون گیر بدید که چرا وقتی می دونستن اینا توی اون تاریخ باید برن خدمت دنبال پارتی بازی و گرفتن امضا از بالاترین رده های نظامی کشور بودن

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
همونطور که انتظار داری برای سنگ اندازی تماشاگران تراکتور بازی سه صفر به نفع تیمتون بشه

کسی انتظار خاصی نداره وقتی چند بار داور بازی رو متوقف میکنه ، سرمربی تراکتور و کاپیتانشون میرن التماس که سنگ نندازید و طرفداراشون گوش نمیکنن و ادامه میدن خود ناظر بازی و داورها هم تایید کردن بایدم بازی قطع کنن کسی لطفی به ما نکرد این وسط

البته این مورد هم که گفتم یه یادآوری برای دوستمون بود که درمورد بازی های نیمه تمام صحبت می کرد

مشاهده پیوست 1294966

اینم یه عکس واضح برای شما

وقتی تیم حریف توی زمینه و داورها هم اومدن و تیم مورد سپاهان تو رختکن مونده و بیرون نمیاد
امیر خان ژنرال هم سرمربیشون بود فکر کنم
شما این همه مدرک رو قبول نداری
پرسپولیس که تیم تهرانی بود تو ورزشگاه بوده بعد سپاهانی ها هنوز نیومده بودن تو زمین اینم حتما تقصیر طرفدارای پرسپولیس بوده

در مورد سربازی بازیکن هاتون هم بهتره برید به باشگاه خودتون گیر بدید که چرا وقتی می دونستن اینا توی اون تاریخ باید برن خدمت دنبال پارتی بازی و گرفتن امضا از بالاترین رده های نظامی کشور بودن
این عکست تگ زمانی نداره...بیا من 1000 تا از این عکسا برات بذارم...چه ربطی داره این عکس؟ ضمنا بازی تراکتور پرسپولیس چه ربطی به تیم من داره؟!! تیم من بدون باخت با 68 امتیاز قهرمان لیگ برتره..دقیقا بعد از رفتن بابامسعود و حمایتهای مخفیانه اش..بعد برگشتن آرامش به تیمم....یک روز شنبه 24 اردیبهشت
من کاری به امیرخان و ژنرال ندارم، فقط در مورد تیمت صحبت میکنم..مطمئن باش سپاهان اگر مقابل هر تیم دیگه ای جز تیمت بود، باهاش راه میومدن.....مدیرعامل و سرمربی سپاهان هم دلایلشونو گفتن ولی هیچوقت شنیده نشد!...سوال من رو هم جواب ندادی...چرا بازیهای نیمه تمام همش برای تیم شماست؟ چرا تو بازی تراکتور با تیمای دیگه اینقدر سنگ پرتاب نمیشه؟ چرا تیمای دیگه از این مشکلات ندارن؟
در مورد سربازی هم اولا که بابامسعودتون سالی یه مدیرعامل از خورجینش برای ما انتخاب میکرد! دوما همه مسئله سربازی رو حل شده میدونستن...چون فکر میکردن قانون برای همه یکیه و اگر با سربازای شما راه اومدن با سربازای ما هم راه میان که نیومدن! حتی یه سرباز داشتید پارسال که اجازه ندادن مدارکشو بررسی کنن و گفتن محرمانه است! وحید خان امیری هم که برداشتید ماستمالی کردید...هنوز سربازی وحید امیری هم حل نشده!!! بازم سرباز داشتید و دارید....ولی امسال شرایط شما حادتر بود چون درسته ما سرباز از دست دادیم ولی شما وزیر از دست داده بودید..وزیر مهمتره خب!! ..ضمنا لینک زیر برای 7 اسفند 1400 هست....خیلی نگذشته

Last edited:

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311

در مورد بازی تراکتور من کاملا حق رو به پرسپولیسی ها میدم(به جز یکی دو تا حرکت).یک روزی این رفتارها باید در اون ورزشگاه خاص تمام شه.

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
این مسخره بازی ها دیگه چیه
سه تا مساوی بگیرن معاف بشن ؟؟؟؟
هم پول میلیاردی میگیرن هم پاداش میگیرن دیگه مشکلشون چیه که معافی هم میخوان مگه بقیه آدم نیستن
کشتی گیر بنده خدا قهرمان المپیک شد دنبال این بود که یه جا استخدامش کنن آخر سر هم پیچوندنش اون وقت اینا این همه ناز دارن

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
این مسخره بازی ها دیگه چیه
سه تا مساوی بگیرن معاف بشن ؟؟؟؟
هم پول میلیاردی میگیرن هم پاداش میگیرن دیگه مشکلشون چیه که معافی هم میخوان مگه بقیه آدم نیستن
کشتی گیر بنده خدا قهرمان المپیک شد دنبال این بود که یه جا استخدامش کنن آخر سر هم پیچوندنش اون وقت اینا این همه ناز دارن

مطالبه ملی‌پوشان فوتبال این است که مسئله معافیت از خدمت سربازی با مسئله پیروزی در جام جهانی گره نخورد اما واقعیت این است که در آخرین پیش‌نویسی که در متن درخواست‌های کادرفنی تیم ملی فوتبال به دست وزیر ورزش و جوانان رسید و این متن در وزارت‌خانه تایید نهایی شد، سه شرط از سوی کادرفنی برای معافیت از خدمت سربازی و به این شرح عنوان شده بود: «کسب مساوی در هر سه بازی، کسب یک مساوی و یک برد و یا صعود از مرحله گروهی با هر نتیجه‌ای.»

سه تا مساوی رو هم نمیتونن بگیرن اینو خودشون هم فهمیدن
تقاضاشون اینه که همینجوری معاف بشیم :)

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

علاوه بر این، برخی رایزنی‌ها نیز با کشور مکزیک صورت گرفته تا هواداران تیم ملی این کشور که برای تماشای مسابقات کشورشان عازم دوحه می‌شوند، در جزیره کیش سکونت گزینند که باید دید این اتفاقات در نهایت رخ خواهد داد یا خیر.

این دوستان چی میزنن؟! مگر اون توریست اینقدر بیچاره و بی پول باشه صرفا به دلیل هزینه پایین هتل بیاد ایران رو انتخاب کنه
امکانات و زمین تمرین های کیش چیه که دوتا تیم ملی بیان اونجا ؟!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
امروز تو رادیو مرتضی فنونی زاده و علی لطیفی و پشت خط دکتر اکبر محمدی در مورد تیم ملی نظر میدادن، یه هژبری هم روزنامه نگار بود اگر اسمشو درست گفته باشم، هژبری یه مثال خیلی قشنگ زد، گفت شما کنکور قبول میشی میری دانشگاه، معلم کنکورتو که با خودت نمیبری دانشگاه بهت درس بده، یکی میاد در سطح استاد دانشگاه! قضیه اسکوچیچ هم شبیه همون معلم کنکوره! اسکوچیچ درسته ما رو برد جام جهانی ولی هیچ رزومه ای در سطح این بازی‌ها نداره، برانکو ولی داشت، دستیار مربی بوده تو جام جهانی، با همین استدلال می گفت اسکوچیچ تا همینجا باید ازش تشکر کنن و کار رو بدن دست یه سرمربی کاربلد و رزومه دار و جام جهانی دیده، البته با کی‌روش هم موافق نبود
بنظرم حرف قشنگی زد

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
امروز تو رادیو مرتضی فنونی زاده و علی لطیفی و پشت خط دکتر اکبر محمدی در مورد تیم ملی نظر میدادن، یه هژبری هم روزنامه نگار بود اگر اسمشو درست گفته باشم، هژبری یه مثال خیلی قشنگ زد، گفت شما کنکور قبول میشی میری دانشگاه، معلم کنکورتو که با خودت نمیبری دانشگاه بهت درس بده، یکی میاد در سطح استاد دانشگاه! قضیه اسکوچیچ هم شبیه همون معلم کنکوره! اسکوچیچ درسته ما رو برد جام جهانی ولی هیچ رزومه ای در سطح این بازی‌ها نداره، برانکو ولی داشت، دستیار مربی بوده تو جام جهانی، با همین استدلال می گفت اسکوچیچ تا همینجا باید ازش تشکر کنن و کار رو بدن دست یه سرمربی کاربلد و رزومه دار و جام جهانی دیده، البته با کی‌روش هم موافق نبود
بنظرم حرف قشنگی زد

مربی به درد بخور بیکار
پولی که فدراسیون به مربی می خواد بده
این دو تا با هم جور در نمیاد

نهایت یکی تو همین سطح اسکوچیچ بیارن
الان هم هرکی بیاد تو جام جهانی نتیجه نگیره میگه من دیر اومدم وقت نبود

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
مربی به درد بخور بیکار
پولی که فدراسیون به مربی می خواد بده
این دو تا با هم جور در نمیاد

نهایت یکی تو همین سطح اسکوچیچ بیارن
الان هم هرکی بیاد تو جام جهانی نتیجه نگیره میگه من دیر اومدم وقت نبود
میگی سطح اسکوچیچ، در صورتیکه اسکوچیچ سطحی نداره، اولین تجربه ملی شو داره با تیم ملی ما کسب میکنه
روزمه ای نداره، اگر با تیم ما بره جام جهانی تازه رزومه دار میشه، جالبه دیروز علی لطیفی حرف قشنگی میزد
می گفت اسکوچیچ مخصوص اجازه بازی با اروگوئه رو نداد چون اگر میباخت برکنار میشد..اسکوچیچ فقط میخواد هر جور شده پاش برسه جام جهانی، اونجا 20 تا هم گل خورد تیمش مشکلی نیست.. البته هم کارشناسا گفتن و هم خودمون میمدونیم که مشکل همش از اسکوچیچ نیست از فدراسیون هم هست، ولی اسکوچیچ عیار خودشو تو بازی با کره نشون داد...تو بازی با الجزایر هم که تحقیر شدیم
مربی خوب با کارنامه تو سطح ملی داریم که اگر زود بجنبیم میتونیم تو جام جهانی بهتر باهاش نتیجه بگیریم

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
میگی سطح اسکوچیچ، در صورتیکه اسکوچیچ سطحی نداره، اولین تجربه ملی شو داره با تیم ملی ما کسب میکنه
روزمه ای نداره، اگر با تیم ما بره جام جهانی تازه رزومه دار میشه، جالبه دیروز علی لطیفی حرف قشنگی میزد
می گفت اسکوچیچ مخصوص اجازه بازی با اروگوئه رو نداد چون اگر میباخت برکنار میشد..اسکوچیچ فقط میخواد هر جور شده پاش برسه جام جهانی، اونجا 20 تا هم گل خورد تیمش مشکلی نیست.. البته هم کارشناسا گفتن و هم خودمون میمدونیم که مشکل همش از اسکوچیچ نیست از فدراسیون هم هست، ولی اسکوچیچ عیار خودشو تو بازی با کره نشون داد...تو بازی با الجزایر هم که تحقیر شدیم
مربی خوب با کارنامه تو سطح ملی داریم که اگر زود بجنبیم میتونیم تو جام جهانی بهتر باهاش نتیجه بگیریم

منم دارم می گم اینا نمی خوان پول خرج کنن و مربی خوب با کارنامه هم که قبول نمیکنه با حقوق پایین بیاد کارکنه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
منم دارم می گم اینا نمی خوان پول خرج کنن و مربی خوب با کارنامه هم که قبول نمیکنه با حقوق پایین بیاد کارکنه
ما با کیروش هم به جایی نمیرسیم..کیروش فقط بدرد سه تا مساوی و دوباره حذف از گروه میخوره! کیروش که همون اول کار جیبمونو میزنه و تا خرتناق سرمون کلاه میذاره!
با اسکوچیچ 3 تا باخت میاریم
با کیروش 3 تا مساوی ولی از گروهمون صعود نمی کنیم...
یکم باید محض رضای خدا تو جام جهانی پیشرفت کنیم!
اگر یه فدراسیون خوب داشتیم یه مربی خوب میاوردیم شاید اتفاقی میافتاد...

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
بالاخره یکی تو فوتبال ایران به یه جایی رسید
قبلا چه قدر بهش تهمت میزدن

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
بالاخره یکی تو فوتبال ایران به یه جایی رسید
قبلا چه قدر بهش تهمت میزدن

تهمت نبود.یک جو سازی قبل از دربی کرد و خواست به یکسری معلوم الحال عرض ارادت کنه که در نهایت به هدفش نرسید.

خانم هراتیان چه کاره است که درباره نیمکت من تصمیم می‌گیرد؟ من به بزرگتر از او هم این اجازه را نمی‌دهم. این کارها برای قدیم است و لزومی ندارد قبل از دربی این کار را کنند. مربی‌یی که برای تیم امید اجازه داشته، الان برای تیم ما اجازه نمی‌دهند؟ مدارکش را AFC تائید کرده اما ایفمارک نه! ...چون من دکتر ایفمارک رابه خاطر کیفیت پایین بیرون کردم، اجازه نمی‌دهید؟»

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
تهمت نبود.یک جو سازی قبل از دربی کرد و خواست به یکسری معلوم الحال عرض ارادت کنه که در نهایت به هدفش نرسید.

خانم هراتیان چه کاره است که درباره نیمکت من تصمیم می‌گیرد؟ من به بزرگتر از او هم این اجازه را نمی‌دهم. این کارها برای قدیم است و لزومی ندارد قبل از دربی این کار را کنند. مربی‌یی که برای تیم امید اجازه داشته، الان برای تیم ما اجازه نمی‌دهند؟ مدارکش را AFC تائید کرده اما ایفمارک نه! ...چون من دکتر ایفمارک رابه خاطر کیفیت پایین بیرون کردم، اجازه نمی‌دهید؟»

کارش همین تایید مدارک تیم پزشکی مگه نیست؟

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
صدای پای کارلوس کی‌روش میاد!!!
دارن اسکوچیچ رو برکنار میکنن
من به دلایلی که علی لطیفی گفت و در صفحات قبل تو پستم نوشتم از کی‌روش حمایت میکنم
هر چند به شدت از سیستمش و خودش و کلا هر چی لات پرتغالیه متنفرم!
ولی برای بازی با انگلیس و آمریکا ناچاریم از کی‌روش استفاده کنیم، ظاهرا ایندفعه خیلی پول نمیخواد چون دفعه قبل حسابی تیغ زده! گمونم بی نیاز شده و فقط دلش یه جام جهانی دیگه میخواد
هر چند زمان کمی باقی مونده و برای آموزش دفاع اتوبوسی زمان زیادی باقی نمونده!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
کیروش هم بیاد شیرازه فدراسیون از هم پاشیده است و اتفاق خاصی رخ نمیده
فدراسیونی که اینقدر بی عرضه است وزارت داره واسش تصمیم میگیره فاتحش خوندست

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
پیمان اسدی مجری گفته اومدن کی‌روش قطعی شده
این لات پرتغالی هم بیاد بلکه بتونیم سه تا مساوی بگیریم تو جام جهانی..
کیروش هم بیاد شیرازه فدراسیون از هم پاشیده است و اتفاق خاصی رخ نمیده
فدراسیونی که اینقدر بی عرضه است وزارت داره واسش تصمیم میگیره فاتحش خوندست
تا تیر و مرداد رئیس جدید فدراسیون مشخص میشه، وزارت چیه مجلس وارد شد
شاید دادکان میومد میتونست با این پرتغالیه بسازه!

بالا