Hamidreza23
Registered User
دانلود که کردی ، میبینی یک قالب 400 کیلوبایتی هست ، بقیش هم Delete me یا چند تا آهنگ عج وجق هست.
سایت خارجی هست.
قالبش رو می خوام ، مجبورم دان کنم. با این سرعت 48 دقیقه دیگه تموم میشه ای خداااااا
دانلود که کردی ، میبینی یک قالب 400 کیلوبایتی هست ، بقیش هم Delete me یا چند تا آهنگ عج وجق هست.
قالب با حجم 140 مگ داریم برای وردپرس؟ من یه جا دیدم دارم دان میکنم![]()
دوستان من یه لحظه دسترسیم به کل انتیرنت قطع بود و فقط این سایتا باز میشدن !
کارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه - Internet.ir
ایرنیک (IRNIC) – ایرنیک
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سایت خارجی هست.
قالبش رو می خوام ، مجبورم دان کنم. با این سرعت 48 دقیقه دیگه تموم میشه ای خداااااا![]()
دوستان من یه لحظه دسترسیم به کل انتیرنت قطع بود و فقط این سایتا باز میشدن !
کارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه - Internet.ir
ایرنیک (IRNIC) – ایرنیک
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز چرا کل فایل را دانلود می کنید؟
فقط همون تیکه که لازم دارید را دانلود کنید
مشکل کشوری هست عزیز
هی اینترنت قطع و وصل میشه، چرا اینترنت مودم روشنه اما سایت های خارجی لود نمیشن فقط سایت های سرور داخل لود میشن، leader.ir یا irib.ir رو هم موقع قطعی چک کنی لود میشن :|
جالبه وقتی سایت های خارجی بالا نمیان یاهو مسنجر فعاله و با IDM هم میشه دانلود کرد :|
salam.ir
sharj.ir
و... اینا هم باز میشه![]()
چجوری فقط اون تیکه رو دانلود کنم؟ زیپ هست. منم وی پی اس ندارم که بخوام توش دان کنم و فایل های اضافی رو پاک کنم و فقط قالب رو برای خودم دان کنم. راه دیگه ای هست؟
چجوری فقط اون تیکه رو دانلود کنم؟ زیپ هست. منم وی پی اس ندارم که بخوام توش دان کنم و فایل های اضافی رو پاک کنم و فقط قالب رو برای خودم دان کنم. راه دیگه ای هست؟
برای شما و سایر دوستان هم میگم...
توسط افزونه archview در فایرفاکس می توانید فایل های داخل فایل زیپ را ببینید و هر کدام را که خواستید دانلود کنید
به همین راحتی
نیاز نیست کل فایل را دانلود کنید
این هم یک نکته آموزشی که احتمالا خیلی از بچه های اینجا میدونن![]()
با کد زیر فایل رو توی هاست دانلود کن
<?php
copy("http://takwd.ir/latest.zip", "file.zip");
?>
بعد اکسترکت کن.پوشه قالب رو زیپ کن دانلود کن
این دومی که گفتی واسه یکی از بچه های همین فرومه
====
1-2 نفر از دوستان لطف میکنن کلمه "دانلود" رو سرچ کنن تو گوگل و بگن من کجام الان؟![]()
====
1-2 نفر از دوستان لطف میکنن کلمه "دانلود" رو سرچ کنن تو گوگل و بگن من کجام الان؟![]()
برای شما و سایر دوستان هم میگم...
توسط افزونه archview در فایرفاکس می توانید فایل های داخل فایل زیپ را ببینید و هر کدام را که خواستید دانلود کنید
به همین راحتی
نیاز نیست کل فایل را دانلود کنید
این هم یک نکته آموزشی که احتمالا خیلی از بچه های اینجا میدونن![]()
====
صفحه اول.لینک آخر
چند تا ورودی میده؟
شما الان رو جفت تخم چشمای مایی
سرچ زدم توی فایر فاکس پیدا نکرد!اسم مستعار دیگه داره؟