Firepersian
Registered User
- نوشتهها
- 1,348
- لایکها
- 352
edit .... ...
Last edited:
لینک . .. . . . .؟کسی وبسایت آموزشی و تکنولوژی نمیخواد ؟؟ از بچه های خودمونی و اینکاره خواستن یه پ.خ بدن
ما توی بچه های بالا آشنا داریم :|
اصولا به صورت اداری و قانونی نمتونن همچین کاری بکنن
میتونی پیگیری کنی
البته فتا و نیروی انتظامی جزو بچه های بالا حساب نمیشن
ما توی بچه های بالا آشنا داریم :|
اصولا به صورت اداری و قانونی نمتونن همچین کاری بکنن
میتونی پیگیری کنی
البته فتا و نیروی انتظامی جزو بچه های بالا حساب نمیشن
بقول معروف ما خودمون رسوای روزگاریم رنگ نمیشیم اینجوری طرف اینکاره نبود میگه من خودم توی 2-3 تا سایت کار میکنم یکی سر دوستان ما کلاه گذاشته چند میلیون کشیده بالا من دارم پیگیری میکنم شما هم توی لیست پیگیری هستی :دی
اول که زنگ زد صدای بیسیم میومد بعد از زیر زبونش کشیدم چیکارس ! آخه عقب افتاده فرق افسر آگاهی و پلیس فتا متا رو نمیدونست با بیسیم زنگ زده (دوباره یه اس ام اس بازی الکی باهاش کردم اطلاعات دیگه ای دستگیرم شد :دی) بعد که خودش دوباره زنگ زد
عقب افتاده میخواست بفهمونه اطلاعاتی مطلاعاتیه که یعنی بترسونه مثلا اسکول کنه و ...
اما من خودم ازین بی کله ترم :دی کرم نمیریزم اذیتش کنم اما ادبش میکنم مردمو سرکار نذاره
@ P R O
در کلمه "دانلود"
لینک سوم در صفحه اول :blink:
کل دومین هام یه تومن کسی میخواد ؟
من نمیدونم چرا خیلی افراد تا checkout میرن ولی خرید ثبت نمیشه . شانس مارو نگا توروخدا:| خو نمیخوای بخری تا مرحله ی checkout چرا میری خو؟
واسه منم دقیقا همین جایی یکم دیگه تلاش کنی می تونی به صفحه بعد هم برسیصفحه اول لینک یکی مونده به آخر
نه پ به دلیل اینکه وقت ندارم رسیدگی کنم
وقتی میگم کل دامین ها یه تومن میتونه دلیلی به جز مشکل مالی باشه :| ؟
آقا من چیکار کنم که از این یوتیوب خراب شده ، 4 تا فیلم دانلود کنم ؟ یا نگاه کنم ! :| لیچر هم گیر نمیاد ! همه خرابن !
با H t T p S هم میرم ولی نشون نمیده .