چرا راجب ما سوال نکردند ؟؟قابل توجه کسانی که پکیج خریدن
مصاحبه با سورس باران
چرا راجب ما سوال نکردند ؟؟قابل توجه کسانی که پکیج خریدن
مصاحبه با سورس باران
قبلا خونده بودمقابل توجه کسانی که پکیج خریدن
مصاحبه با سورس باران
اخر حرفش واسه چی علامت سوال داره؟تو شکر خوردی :|
ورژن جدید wp-jalali اینجوری شده! شهر مرد ارد !!!قبلا خونده بودم
ولی اینو حال کنید : انتشار: ۰۵/مرد/۱۳۹۳ :general707::general711::general711:
این مشکل به افزونه جلالی فکر نکنم ربطی داشته باشه.ورژن جدید wp-jalali اینجوری شده! شهر مرد ارد !!!
باید نیم ساعت فکر کنی! ببینی چی میگه! :دی
البته اگه این مشکل رو دارین از تو تنظیماتش مرتفع میشه!
من مطمئنم!این مشکل به افزونه جلالی فکر نکنم ربطی داشته باشه.
برای بنده بعد از نصب افزونه parsi date ماه های سال به این صورت نمایان شد.
افزونه جلالی هم 4.5.4!
دمشون گرم :|سلام
اینم یکی دیگه از سایت های اسپم که بازدیدش نجومی داره میره بالا!!!!
cult8.org
بشتابید مجموعه آموزش اندروید. 4 نوع آموزش مختلف + تمام نرم افزار های مورد نیاز و تمام نسخه های SDK (اگه با این مجموعه اندروید یاد نگرفتی کلا برنامه نویسی رو بزار کنار :general707: )
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-کامل-ترین-مجموعه-آموزشی-اندروید-به-همراه-تمامی-نرم-افزار-های-مورد-نیاز-برنامه-نویسی.614791/#post-10245923
Bulk Deleteسلام دوستان
افزونه ورد پرس هست که بشه با هاش سریع تا هزار پست رو پاک کرد ؟؟
نمیدانم. داریم ازش اعتراف میگیریم به جک باور بگید بیاد :general707:
مغازه داشته باشی میتونی راحت به بچه های محل بفروشی ولی اینترنتی خطریه ، آهنگ جزء چیزای مبتذل حساب میشه :general408:
ولی من تا جایی که یادمه از همون اولم رفته بود هند دندان پزشکی بخونه!!!!یعنی موندم اندر احوالات مدیر میهن دانلود . یه مدت رفته بود هند داروسازی میخوند . الان رفته مجارستان دندان پزشکی میخونه
قیمت حال حاضر ندارم ولی موضوعش مهم ...ولی من تا جایی که یادمه از همون اولم رفته بود هند دندان پزشکی بخونه!!!!
دوستان یه سوال
الان اگر نویسنده ای بخوهیم بگیریم که مطالب انگلیسی رو ترجمه کنه، میخواستم بدونه مظنه بازار رو چنده ؟!! کلمه ای حساب میشه ؟! یا مثلا بگیم بین 300 تا 400 کلمه این قیمتو داره یا طور دیگه؟! کلا چجوریاس و قیمت رو چنده؟!!!! با حفظ اصول سئو البته!
آی تیقیمت حال حاضر ندارم ولی موضوعش مهم ...
چه موضوعی ؟؟
تو مصاحبه با وبسوال گفته مجارستان دندان پزشکی میخونم...آی تی
سایتایی مثل فون آرنا و جی اس ام آرنا
واسه مترجم پیدا کردن تو این زمینه از بقیه زمینه ها آسون تر ولی آدم مناسب خیلی سخت پیدا میشه ... (آسون نسبت به بقیه که تقریبا غیر ممکنه)آی تی
سایتایی مثل فون آرنا و جی اس ام آرنا