tissit
Registered User
کسی نخندید دوست عزیز!نخند داداش گریه کن!
البته الان درست شد!
بله مثل اینکه مشکل سایتتون رفع شد.
موفق باشید
کسی نخندید دوست عزیز!نخند داداش گریه کن!
البته الان درست شد!
ولی یه لبخند ملیحی زدی!کسی نخندید دوست عزیز!
بله مثل اینکه مشکل سایتتون رفع شد.
موفق باشید
شاید باز شه ولی از هر آی پی فقط همون 6تومن برات میاد نه بیشتر . خب فرقش چیه؟همون پاپ آپ رو بزاری که هم سایت خودت باز میشه هم پاپ آپ .دوستان یه سوال ذهن من رو درگیر کرده اگر من تو سیستم پاپ اپ ادرس سایتم رو وارد کنم بعد از تایید ادرس سایت من ادرس سایت رو ریدایرکت کنم به لینک موجود در کد( که برای منه) بازدیدی که از طریق ریداریکت به اون لینک پاپ اپ ارسال میشه شمارش می شه؟ یعنی اصلا سایت باز نمی شه یه راس تبلیغ نشون داده می شه
کسی اطلاع داره این کار امکان پذیر هست یا نه؟
@Ali-Ahmari
@nassera
@k-boy
@MihanV
درست حالا اگه من این لینکو(ادرس سایت خودم که بعدا ریدایرکت میشه) تو این سایت های تبادیل بازدید و .... بزارم چی؟شاید باز شه ولی از هر آی پی فقط همون 6تومن برات میاد نه بیشتر . خب فرقش چیه؟همون پاپ آپ رو بزاری که هم سایت خودت باز میشه هم پاپ آپ .
لبخند ملیح بود دیگه عزیزمولی یه لبخند ملیحی زدی!
تخلف که میگن همینه....درست حالا اگه من این لینکو(ادرس سایت خودم که بعدا ریدایرکت میشه) تو این سایت های تبادیل بازدید و .... بزارم چی؟
اگه کار کرد باید دور پاپ اپ رو خط بکشن :general711::general711:تخلف که میگن همینه....
بعله....اگه کار کرد باید دور پاپ اپ رو خط بکشن :general711::general711:
اون کجاش لبخنده؟.یه قیافه معمولیهولی یه لبخند ملیحی زدی!
یک روزچقد طول میکشه یک بار با پست پیشتاز از تهران به مشهد برسه؟
مشاهدات شخصی :بازدید ساب دامین رو الکسای دامین اصلی تاثیر داره دیگه؟
خب این سایت های وبلاگدهی همه بازدیدشون از ساب دامین هاشونه دیگه...بازدید ساب دامین رو الکسای دامین اصلی تاثیر داره دیگه؟
هنوز قسمت نشده بریم ملاقات استادلبخند ملیح بود دیگه عزیزم
---------------------------------
بازطراحی تدریسچی:
http://tadrischi.com/website-news/new-imprv-update-13-sep/
کسی کمک نمیکنه به ما؟رفقا حقیقتش از انجمن داری خسته شدیم و میخوایم انجمن رو ببریم تو حاشیه و صفحه اصلی سایت بیاریم بالا.
میخواستم بپرسم برا اینکه ایندکس گوگل نپره و دچار مشکل نشیم، چطوری به جای انجمن، صفحه اصلی وردپرس بیاریم بالا؟ یعنی انجمن بشه Forum.Delkash.net و صفحه اصلی بشه وردپرس. چه کنیم که ایندکس ها نپرن؟
دمتون گرم پیشاپیش.
شاید هنوز dns ها هنوز ست نشده باشند ...سلام به همه وبسترا
دوستان چه دلیلی میتونه داشته باشه که دامنه ثبت شده، DSNهاشم هم تغییر پیدا کرده و تایید شده ولی بازم سایت باز نمیشه ؟
هاست شیری!سلام به همه وبسترا
دوستان چه دلیلی میتونه داشته باشه که دامنه ثبت شده، DSNهاشم هم تغییر پیدا کرده و تایید شده ولی بازم سایت باز نمیشه ؟