MOHAMMAD026_1
مدیر بازنشسته
99% میتونم، اگه مشکلت حل نشد پ.خ بده صحبت کنیمپ.ن: یه بانک اطلاعاتی دارم میتونی برام ازش یه لیست از وبلاگ ها رو در بیاری؟ (بانک اطلاعاتی رز بلاگه لیست وبلاگ ها و ایمیل کاربراست)
99% میتونم، اگه مشکلت حل نشد پ.خ بده صحبت کنیمپ.ن: یه بانک اطلاعاتی دارم میتونی برام ازش یه لیست از وبلاگ ها رو در بیاری؟ (بانک اطلاعاتی رز بلاگه لیست وبلاگ ها و ایمیل کاربراست)
ممنون99% میتونم، اگه مشکلت حل نشد پ.خ بده صحبت کنیم
اشتباه گرفتیخواهش تو مگه نبودی یه سری گفتی آهنگ لینک بذار چندتا برات گذاشتم؟
پس کل آلبوم رو میذارم دانلود کنی
http://dl1.meloody.in/Music/93/Dey/25/Ahmadreza Shahriyari (Ahmad Solo) - King Of The Felt [128].zip
لیست وبلاگ های رزبلاگ رو دارم اگه خواستی بهت بدم.(فایل sql)(حدود 200 هزار تا)
اگه خواستی میتونم پیج اتوریتی و پیج رنک هر یک از وبلاگ ها رو هم اضافه کنم ولی پول میگیرمااا(بدون اینا خواستی رایگان بهت میدم چون آمادست:general601
من بودم
مقایسه paypop.org با قیسنما
فیس نما : 11 هزار تومان :general507:
پی پاپ : فقط کد اولش رو گذاشتم فک کنم 15 ریال باشه : شده 5300 تومان :general207:
تقریبا بیشتر سیستم ها رو تست کردم ولی فعلا بهترینش پاپ آپ ادز هست کنارش هم از یه سیستم دیگه استفاده میکنم .
تازگی ها هم درآمد ها نسبت به قبل بیشتر شده فک کنم زمان شمارش پاپ دوم صفر کردن. واریزی ها هم که مدیر هاش میگن آنی هست ولی مال من رو تو 6 ساعت واریز کردن البته شب درخواست زده بودم صبح واریز کردن
پاپ ادز یه زمانی خوب بود:general601:تقریبا بیشتر سیستم ها رو تست کردم ولی فعلا بهترینش پاپ آپ ادز هست کنارش هم از یه سیستم دیگه استفاده میکنم .
تازگی ها هم درآمد ها نسبت به قبل بیشتر شده فک کنم زمان شمارش پاپ دوم صفر کردن. واریزی ها هم که مدیر هاش میگن آنی هست ولی مال من رو تو 6 ساعت واریز کردن البته شب درخواست زده بودم صبح واریز کردن
بهت رای مثبت دادم :general406:
سلام. من مشهد میشینم. یک معلم خصوصی پی اچ پی لازم دارم. کاربلد. 40000 هم دستمزد برای چهار جلست. کسی هست؟
هاست های عادی معمولا قابلیت ساپورت پایتون رو دارن، اما بدلیل اینکه بعضی توابع بخاطر امنیت بسته میشه نمیتونی بازدهی مناسب بگیری
کار زیاد سختی نیست راه اندازیشوی پی اس قیمتش بالاست. اگه دوروبر 15 ت با کانفیگ رایگان سراغ داری برام بفرست. رم 512 هم کارمو راه میندازه.
+رو هاست لینوکس apache هم یه مد نصب بشه میشه پایتون ران کرد. mod_wsgi هست.
عزیز تدرس خصوصی زبان جلسه ای 25 تومنه بعد تدریس خصوصی PHP که توی دنیا فقط من لازم دارم ساعتی 40 تومن؟ نخندون منو.تدریس خصوصی ساعتی 40 الی 50 تومن هست، (حداقل!)
والا تدریس زبان خصوصی زیر 40 - 50 هزار ندیدم (استادای خوب)عزیز تدرس خصوصی زبان جلسه ای 25 تومنه بعد تدریس خصوصی PHP که توی دنیا فقط من لازم دارم ساعتی 40 تومن؟ نخندون منو.