Hamidreza23
Registered User
همون اسم noob بهت میخورهعزیز تدرس خصوصی زبان جلسه ای 25 تومنه بعد تدریس خصوصی PHP که توی دنیا فقط من لازم دارم ساعتی 40 تومن؟ نخندون منو.
تدریس خصوصی + استاد خوب هر جلسه حدود 40 تومن هست
همون اسم noob بهت میخورهعزیز تدرس خصوصی زبان جلسه ای 25 تومنه بعد تدریس خصوصی PHP که توی دنیا فقط من لازم دارم ساعتی 40 تومن؟ نخندون منو.
چرا امار اشتباه میدید ؟ بنده جلسه ای 70 میگیرمهمون اسم noob بهت میخوره
تدریس خصوصی + استاد خوب هر جلسه حدود 40 تومن هست
چرا امار اشتباه میدید ؟ بنده جلسه ای 70 میگیرم
نه چون قیمتاش فضاییه . takgaman.ir و 4dah.ir خوبن به نظر من.
دو روزی هست سرور گرفتم ؛ فقط قبلش با مدیریتش صحبت کنید؛ وی پی اس امریکاش ارزون ترهوی پی اس قیمتش بالاست. اگه دوروبر 15 ت با کانفیگ رایگان سراغ داری برام بفرست. رم 512 هم کارمو راه میندازه.
+رو هاست لینوکس apache هم یه مد نصب بشه میشه پایتون ران کرد. mod_wsgi هست.
چه نسخه ای از پایتون نیاز دارید
سلام دوستان
نیاز به سه ترا فضا دارم
وی پی اس با حدود چه قیمتی برای کار من مناسب است و کیفیت خوبی دارد؟
کلا سه تا کد دارهتوی هر کلیک چنتا پاپ اپ باز میشه ؟
ولی خدایی وضعیتش بین سیستم های پاپ اپ بهتر از همه هست . من کد پاپ اول و دوم رو به صورت جدا تو سایت گذاشتم وضعیتش خوبه .پاپ ادز یه زمانی خوب بود:general601:
بعد تغییر سرور که چند وقت پیش داد قاطی داره.
کد شماره یکش رو گذاشته بودم واسه یه ای پی سه بار باز میشد
فکر کنم بعضی از سایت هایی که برای whois گرفتن هستن لیست دامین هایی که whois گرفته میشه رو نگه میدارم.:general210بلا نسبت دوستانی که اینجان)
پ.ن:یا من توهم توطئه دارم یا واقعا هست:general607:دامین heartbeat.ir رو از یکی از این سایت ها بررسی کردم بودم الان بعد چند مدت ثبت شده:general403:
فکر کنم بعضی از سایت هایی که برای whois گرفتن هستن لیست دامین هایی که whois گرفته میشه رو نگه میدارم.:general210بلا نسبت دوستانی که اینجان)
پ.ن:یا من توهم توطئه دارم یا واقعا هست:general607:دامین heartbeat.ir رو از یکی از این سایت ها بررسی کردم بودم الان بعد چند مدت ثبت شده:general403:
آقا شما از محدودیت تعداد درخواست برای whois برای سرور های whois خبر ندارید؟بله خب بعضی از هاستینگ ها اینکار رو انجام میدن !(حتی هاستینگ های خارجی !)
اما بعضی مواقع سیستم whois یک سایت مشکل پیدا میکنه و میزنه ازاد ! در صورتی که ثبت شده
به همین دلیل برای اطمینان از سایت های مرجع whois بگیرید تا دچار اشتباه نشید
در پناه حق
بظاهر محدودیت دارنآقا شما از محدودیت تعداد درخواست برای whois برای سرور های whois خبر ندارید؟
مثل whois.nic.ir یا اونی که برا .com هست؟
بله برای دانلود می خوام استفاده کنمچه نسخه ای از پایتون نیاز دارید
هدف انجام تست روی هاست هست یا چیز دیگه؟
پنل مهمه ؟(سی پنل ،دایرکت ادمین ...)
شما برای سرور دانلود میخواید استفاده کنید درسته؟
سرور نیمه اختصاصی باید بگیرید ، ویندوز سرور 2008 ، قیمت هم بستگی داره از کجا تهیه کنید
اما معولا این هاردی که شما میخواید داخل پلن های هاستینگ ها نیست و باید تیکت بزنید تا برآورد قیمت بشه براتون
در ضمن رم و سی پی یو و مورد استفاده رو هم ذکر کنید
در پناه حق
دهه هشتادی :general509:پدیده 8 ساله موسیقی پاپ ایران با سبک اجتماعی
آیا ب نظرتون اینا بچه ان؟:general208:
ادامه خبر در لینک زیر
http://www.meloody.in/download-new-music-mani-daram-be-samtetoon-miam/
ن ولی بی شوخی آهنگش خیلی قشنگهدهه هشتادی :general509:
بعد من با این صدام هدر شدم :general607:
درود
از عزیز مهربانی که با نسخه فروشگاهی ووکامرس اشنایی داره یه سوالی داشتم در مورد این سیستم کسی اینجا هست ؟؟؟؟