این سامان خیلی توپ شده! کارت به کارتش رو کسی تست کرده؟ نزنیم بخوره پول رو D:
الان دیگه فکر کنم نمیشه بانک مرکزی ممنوع کردهبا برنامه موبایل بانک اقتصاد نوین میتونی به هر کارتی پول بریزی و اینترنت هم قطع باشه کار میکنه
الان دیگه فکر کنم نمیشه بانک مرکزی ممنوع کرده
بچه جای نیست که از ملی بشه به تجارت اینترنتی واریز کرد؟
یک سوال
من در بانک سامان حساب دارم و می خوام مبلغی مثلا 400 هزار تومن از حساب پول برای کسی بردارم
آیا سامان این امکانو نداره مثلا یه حواله یا چک بده به من که به طرف بدم طرف خودش بره بانک بگیره نمی خوام نقدا بپردازم به طرف
میشه ؟
یا چک خود بانک رو بگیری. یعنی پول رو میدی به بانک و بانک از حساب خودش چک تضمینی صادر میکنه.
دقیقا این مد نظرم هست
آپيه سوال
بر چه اساسي بعضي افراد/شركتها ارز دولتي دريافت ميكنن؟
ربطي به ال سي (LC) داره يا نه؟ كارت بازرگاني چطور؟
البته در نوع عادی، شما نام و نام خانوادگی گیرنده + شماره حساب (و شماره شبا) و اسم بانک و نام شعبه و کد شعبه گیرنده رو به بانک مبدا میدید و بانک چک رو به نام اون شخص صادر میکنه و مشخصات گیرنده رو توی چک میزنه. اون شخص هم چک رو میخوابونه به حساب خودش و از 1 دقیقه تا چند ساعت طول میکشه تا پول به حسابش واریز بشه.
یه نوع قدیمی هم هست همینطوری میرید از حسابتون 400 برداشت میکنید، میگید به جای پول نقد چک شعبه رو بده... بدون نام... که البته هم کار خطرناکی است، هم گیرنده ممکنه قبول نکنه. نمیدونم هنوز هم اینطوری صادر میکنن یا نه، چون روند کار قدیمیه و آخرین باری هم که من اینطوری چک گرفتم فکر کنم سال 85 یا 86 بود.
يه سوال
بر چه اساسي بعضي افراد/شركتها ارز دولتي دريافت ميكنن؟
ربطي به ال سي (LC) داره يا نه؟ كارت بازرگاني چطور؟