عجب نامردایی هستنمهم ترین فرقشون توی اکثر بانک ها این که به حساب قرض الحسنه وام نمیدن
خیر،باید جاری باشه
میرم بانکمو تغییر میدم
عجب نامردایی هستنمهم ترین فرقشون توی اکثر بانک ها این که به حساب قرض الحسنه وام نمیدن
خیر،باید جاری باشه
سلام دوستان
یه سوال داشتم
برای کسی که دسته چک نخواد
حساب قرض الحسنه با جاری چه تفاوتی داره؟
هیچکدوم مزیت یا معایبی نسبت به دیگری دارد؟
مهرایران آنلاین باز کن بعد 1 ماه وام بگیرعجب نامردایی هستن
میرم بانکمو تغییر میدم
این بلو بانک وام هم میده>؟بلوبانک در جدیدترین بهروزرسانی اپلیکیشن خود دو قابلیت جدید «رند» و «هدف» را به سرویس بلوباکس اضافه کرد. این قابلیتها به کاربران امکان میدهد تا ضمن پسانداز بیشتر، مدیریت بهتری بر روی باکسهای خود داشته باشند.
بهروزرسانی اپلیکیشن بلوبانک با دوقابلیت جدید
بلوبانک در جدیدترین بهروزرسانی اپلیکیشن خود دو قابلیت جدید «رند» و «هدف» را به سرویس بلوباکس اضافه کردbankemardom.ir
فعلا نه( در برنامه های آیندشون هست)این بلو بانک وام هم میده>؟
در حال حاضر امکان ارسال دستور پرداخت پل توسط تمام مشتریان از درگاههای ۲۳ بانکپل سامانهای برای پرداخت لحظهای امن و آسان
سامانه پل خدمتی جدید در حوزه تراکنشهای خرد است که با هدف سهولت و امنیت بیشتر در استفاده از خدمات نقل و انتقال وجوه راهاندازی شده است.
از مزایای این سامانه نسبت به خدمات کارت به کارت، میتوان به کمتر بودن هزینه انجام تراکنش و پرداخت لحظهای به شکل آنی اشاره کرد به نحوی که بانکها نیز بلافاصله برای رفع مغایرتها اقدام میکنند.
سامانه پل در قالب نرمافزار موبایلی، نسخه وب و نرمافزار وب در دسترس است و سقف جابجایی وجه در این سامانه، تا ۱۵ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.
مهران محرمیان؛ معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی خبر داد؛
با اتصال برنامههای کاربردی و شفاف بانک مرکزی به پنجره واحد خدمات دولت الکترونیک تا دو روز آینده کلید میخورد:
۱. استعلام تمام حسابهای یک فرد در کلیه بانکهای کشور
۲. استعلام تمام تسهیلات دریافتشده از سیستم بانکی
۳. استعلام چکهای برگشتی رفع سوءاثر نشده
۴. استعلام حسابهای مسدود شده صادرکننده چک برگشتی
پنجره ملی خدمات دولت هوشمند - ورود یکپارچه
«پنجره ملی خدمات دولت هوشمند» یک راه امن برای دسترسی آنلاین به خدمات دولتی از طریق یک درگاه واحد است. این درگاه، پلتفرم ملی یکپارچه ارائه خدمات دولتی و عمومی به مردم بوده و هدف آن ایجاد سهولت در ارائه این خدمات به شهروندان کشور است؛ بهطوریکه تنها با یک بار احرازهویت میتوان خدمات موردنظر را...sso.my.gov.ir
من رفتم حساب هامو چک کنم زده باید دسترسی سطح داشته باشی ؟ فعال کنی؟ یه همچین چیزی
14 تا حساب دارم
من رفتم حساب هامو چک کنم زده باید دسترسی سطح داشته باشی ؟ فعال کنی؟ یه همچین چیزی
چیکار باید بکنیم؟
از این طریق میشه اضافه ها رو حذف کنیم؟