• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون خدمات بانکی

spanser

Registered User
لایک‌ها
43
دوست عزیز اطلاعی دارید که دریافت وام از لندو تاثیری در رتبه و در واقع نمره اعتبار مرکزی دارد یا خیر ؟
در خصوص مواردی مثل استفاده از ویپاد پاسارگاد چطور ؟!
اعتبار بنده صفر است و در تلاشم حداقل یک شود (شوخی نمیکنم جدی عرض کردم)
شب خوبی داشته باشید
خوب تماس بگیر یکی از سایتهای اعتبار سنجی بپرس ازشون موارد بالا
کامل توضیح میدن

spanser

Registered User
لایک‌ها
43
دوست عزیز اطلاعی دارید که دریافت وام از لندو تاثیری در رتبه و در واقع نمره اعتبار مرکزی دارد یا خیر ؟
در خصوص مواردی مثل استفاده از ویپاد پاسارگاد چطور ؟!
اعتبار بنده صفر است و در تلاشم حداقل یک شود (شوخی نمیکنم جدی عرض کردم)
شب خوبی داشته باشید
تا جایی که اطلاع دارم برای بهبود اعتبار باید حداقل یک ماه بعد از پرداخت منظم معوقات بگذره

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
خوب تماس بگیر یکی از سایتهای اعتبار سنجی بپرس ازشون موارد بالا
کامل توضیح میدن
سپاس از راهنمایی شما و برحسب منطق نیازی نیست چون قطعا پاسخ این افراد مثبت خواهد بود تا افراد قسط و بدهی خود را در اسرع وقت پرداخت کنند.
در 3 وب سایت زیر با عنوان مقاله : چگونه نمره اعتباری را در سامانه‌های اعتبارسنجی بهبود دهیم؟ مطالب خوبی نوشته شده.
وب سایت اول
وب سایت دوم
و وب سایت سوم
امیدوارم معرفی این مقالات تاثیر مثبتی برای افراد ناآگاه و صفر کیلومتر مثل بنده داشته باشه. (داشتم به این فکر میکردم که کلا از یه کُره دیگه اومدم زمین)
اطلاعات بانکی بنده صفر بود و خوشبختانه به یاری دوستان انجمن بهبود یافت.

هفته خوبی پیش رو داشته باشید (بنده که نخواهم داشت 😒)

spanser

Registered User
لایک‌ها
43
سپاس از راهنمایی شما و برحسب منطق نیازی نیست چون قطعا پاسخ این افراد مثبت خواهد بود تا افراد قسط و بدهی خود را در اسرع وقت پرداخت کنند.
در 3 وب سایت زیر با عنوان مقاله : چگونه نمره اعتباری را در سامانه‌های اعتبارسنجی بهبود دهیم؟ مطالب خوبی نوشته شده.
وب سایت اول
وب سایت دوم
و وب سایت سوم
امیدوارم معرفی این مقالات تاثیر مثبتی برای افراد ناآگاه و صفر کیلومتر مثل بنده داشته باشه. (داشتم به این فکر میکردم که کلا از یه کُره دیگه اومدم زمین)
اطلاعات بانکی بنده صفر بود و خوشبختانه به یاری دوستان انجمن بهبود یافت.

هفته خوبی پیش رو داشته باشید (بنده که نخواهم داشت 😒)
داداشم منطق همیشه جوابگو نیست :unsure:
یه تماس ضرر نداره ممکنه تو همون تماس یه نکته بگه مشکلت با همون حل بشه چون کارشون اینه مسلما تجربه اشون هم زیاد...

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
یه تماس ضرر نداره ممکنه تو همون تماس یه نکته بگه مشکلت با همون حل بشه چون کارشون اینه مسلما تجربه اشون هم زیاد...
داداشم منطق همیشه جوابگو نیست (y) 🙏 ❤️
لطف و راهنمایی شما بسیار دلنشین و در دنیای بنده تازه بود / از صمیم قلبم سپاسگزارم و حق با شماست.
فردا تماس خواهم گرفت.

spanser

Registered User
لایک‌ها
43
دوستان این اعتبارسنجی رو ببینید مال یکی از دوستان هست میخواسته از بانک سپه وام بگیره پرینتش
بهش دادن با جزئیات معوقاتش ...
سایتش https://irancreditscoring.com/
برای عموم هم اعتبار سنجی میده انلاین ...
مطمئنا کامل تر هست که بانک ازش استفاده کرده
گفتم شاید به کار دوستان بیاد استفاده کنند
thumbnail_IMG_20230414_221501.jpg
thumbnail_IMG_20230414_221857.jpg

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
دوستان این اعتبارسنجی رو ببینید مال یکی از دوستان هست میخواسته از بانک سپه وام بگیره پرینتش
بهش دادن با جزئیات معوقاتش ...
سایتش https://irancreditscoring.com/
برای عموم هم اعتبار سنجی میده انلاین ...
مطمئنا کامل تر هست که بانک ازش استفاده کرده
گفتم شاید به کار دوستان بیاد استفاده کنند
یک دنیا Merciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii دوست عزیز
امشب یا حداکثر فردا استعلام خواهم گرفت. 🙏 ❤️

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
حتی ضامن کسی هم باشی اقساط دیر پرداخت کنه رتبه اعتباریتو میاره پایین
ولی نمیدونم تا چه حد تاثیر داره
دقیقا
وقتی ضامن میشی
یعنی من متعهد میشم اگه وام گیرنده نتونست پرداخت کنه به هر دلیلی، من جورش بکشم

انگار ی جورایی خودت اون وام گرفتی... :D

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
داداش تماس گرفتم و گفتند همه سیستم های اعتباری به بانک مرکزی متصل هست و در میزان اعتبار تاثیر داره!
پیشنهاد میکنم دیگران هم برای اطمینان خاطر تماس بگیرند و سوال کنند چون سطح اطلاع کارمندان پشتیبانی متفاوت هست.
برای بنده پیش اومده که از کارمند بانک سوال پرسیدم با تغییر شماره کارت عابر بانک شماره شبا هم تغییر پیدا خواهد کرد؟
کارمند بانک با اطمینان 1000 درصدی پاسخ داد نه / به ایشون گفتم هفته پیش کارتم خراب شد و تعویض کردم و شماره کارت عابر رو هم موقع تعویض گفتم لطفا عوض کنید (برای تنوع) و شماره شبا تغییر پیدا کرد و دوباره گفت غیره ممکنه :ROFLMAO: (موضوع مربوط به هفته پیش و یک شعبه هست)
حاصل اینکه حرف کارمند و حتی رئیس شعبه بانک ها هم متاسفانه برای بنده قابل اطمینان %100 نیست. (وقتی به چشم دیدم باور میکنم راه دیگری متاسفانه نیست)

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
الان تماس تلفنی گرفتم با پشتیبانی بانک سامان
برای دریافت کارت مشکی چه پیش نیاز هایی هست ؟
پاسخ : 6 میلیارد تومان سپرده و گذشتن 6 ماه از تاریخ افتتاح حساب!
:ROFLMAO: 6 میلیارد پول نقد را کدام دیوانه ای به ریال نگهداری میکنه 🤔
2 نوع کارت دیگه هم دارند (طلایی و آبی) توضیح داد بنده خدا و به رسم ادب تشکر کردم منتها دقیق گوش ندادم
(آبی فکر کنم گفت 200 ت و 6 ماه) طلایی رو هم گفت 6 ماه و فکر کنم 2 میلیارد سپرده
در کل هر 3 نوع کارت 6 ماه باید گذشته باشه و هدف اصلی از اجرای این طرح خنداندن مردم است نه بانکداری. (از سایر کاربردها بگذریم که مثل روز روشن است و مثل شب تاریک)

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
داداش تماس گرفتم و گفتند همه سیستم های اعتباری به بانک مرکزی متصل هست و در میزان اعتبار تاثیر داره!
پیشنهاد میکنم دیگران هم برای اطمینان خاطر تماس بگیرند و سوال کنند چون سطح اطلاع کارمندان پشتیبانی متفاوت هست.
برای بنده پیش اومده که از کارمند بانک سوال پرسیدم با تغییر شماره کارت عابر بانک شماره شبا هم تغییر پیدا خواهد کرد؟
کارمند بانک با اطمینان 1000 درصدی پاسخ داد نه / به ایشون گفتم هفته پیش کارتم خراب شد و تعویض کردم و شماره کارت عابر رو هم موقع تعویض گفتم لطفا عوض کنید (برای تنوع) و شماره شبا تغییر پیدا کرد و دوباره گفت غیره ممکنه :ROFLMAO: (موضوع مربوط به هفته پیش و یک شعبه هست)
حاصل اینکه حرف کارمند و حتی رئیس شعبه بانک ها هم متاسفانه برای بنده قابل اطمینان %100 نیست. (وقتی به چشم دیدم باور میکنم راه دیگری متاسفانه نیست)
امکان نداره با تعویض کارت شبا عوض بشه
مگر 2 تا حساب داشتید توی اون بانک و متصدی به اشتباه روی سپرده دیگری براتون کارت زده

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
امکان نداره با تعویض کارت شبا عوض بشه
مگر 2 تا حساب داشتید توی اون بانک و متصدی به اشتباه روی سپرده دیگری براتون کارت زده
دوست عزیز هنگام تعویض کارت عابر بانک / کارمند محترم بانک از بنده پرسید همین شماره کارت باشه و چه رنگی؟ برای تنوع پاسخ دادم لطفا شماره کارت و رنگ را عوض کنید.
و خوش شانس بودم که متوجه شدم با تغییر شماره کارت عابر بانک شماره شبا هم عوض خواهد شد.
خرید اینترنتی داشتم و چند کالا را مرجوع کرده بودم که مبلغ مرجوعی به شماره شبا واریز میشد.
عرض بنده تغییر شماره کارت عابر بانک باعث تغییر شماره شبا خواهد شد هست / نه فقط تعویض کارت.
فقط 1 حساب کوتاه مدت دارم.

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
مراقب رتبه اعتباری خود باشید

🔹 این روزها اگر برای دریافت تسهیلات سری به بانک‌ها یا پلتفرم‌های لندتکی زده باشید، بعد از سلام با شما در خصوص رتبه اعتباری صحبت می‌کنند. اگر در قدم اول کف رتبه اعتباری را داشته باشید اجازه دارید وارد مراحل بعدی دریافت تسهیلات شوید. اما این رتبه اعتباری چگونه شکل می‌گیرد؟

🔸 این رتبه اعتباری از رفتار مالی افراد در طول سالیان شکل می‌گیرد. اگر شما در سالیان گذشته توانسته باشید از هفت‌خوان دریافت وام گذشته باشید و اقساط آن را با توجه به شرایط اقتصادی به موقع پرداخت کرده باشید به مهمترین مولفه شما برای دریافت رتبه اعتباری تبدیل می‌شود.

🔹 رتبه اعتباری که از یک تا هزار تعریف می‌شود باید شما بتوانید حداقل ۵۰۰ امتیاز کسب کنید تا وارد فرایند دریافت وام شوید.

spanser

Registered User
لایک‌ها
43

سقف وام قرض‌الحسنه 300 میلیون تومان تعیین شد

سقف فردی تسهیلات و مبلغ تسهیلات قرض‌الحسنه شرکت‌های حقوقی در بانک های قرض الحسنه به میزان 50 درصد افزایش یافت.

طبق اعلام بانک مرکزی و بر اساس تصمیمات متخذه در کمیسیون پولی و اعتباری مقرر شده است که سقف فردی تسهیلات قرض‌الحسنه بانک‌های قرض‌الحسنه از دو میلیارد ریال به سه میلیارد ریال افزایش یابد.

همچنین مبلغ تسهیلات قرض‌الحسنه شرکت‌های حقوقی (کسب و کارهای خرد و دانش‌بنیان) از مبلغ پنج میلیارد ریال به مبلغ 5‏/7 میلیارد ریال افزایش می‌یابد.

بر این اساس، بانک قرض الحسنه مهر ایران و بانک قرض الحسنه رسالت می توانند با رعایت سایر شرایط و ضوابط نسبت به افزایش سقف تسهیلات قرض الحسنه اقدام کنند.

spanser

Registered User
لایک‌ها
43

سقف وام قرض‌الحسنه 300 میلیون تومان تعیین شد

سقف فردی تسهیلات و مبلغ تسهیلات قرض‌الحسنه شرکت‌های حقوقی در بانک های قرض الحسنه به میزان 50 درصد افزایش یافت.

طبق اعلام بانک مرکزی و بر اساس تصمیمات متخذه در کمیسیون پولی و اعتباری مقرر شده است که سقف فردی تسهیلات قرض‌الحسنه بانک‌های قرض‌الحسنه از دو میلیارد ریال به سه میلیارد ریال افزایش یابد.

همچنین مبلغ تسهیلات قرض‌الحسنه شرکت‌های حقوقی (کسب و کارهای خرد و دانش‌بنیان) از مبلغ پنج میلیارد ریال به مبلغ 5‏/7 میلیارد ریال افزایش می‌یابد.

بر این اساس، بانک قرض الحسنه مهر ایران و بانک قرض الحسنه رسالت می توانند با رعایت سایر شرایط و ضوابط نسبت به افزایش سقف تسهیلات قرض الحسنه اقدام کنند.
کسی اطلاعی داره از این خبر

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
🔻تعرفه خدمات بانکی تغییر کرد

🔹صدور کارت بانکی: ۷۲۰۰ تومان

🔹مانده حساب کارتخوانی: ۲۶۵ تومان

🔹کارمزد کارت به کارت تا یک میلیون تومان: ۷۲۰ تومان

🔹کارمزد کارت به کارت تا دو میلیون تومان: ۱۰۰۰ تومان

🔹کارمزد کارت به کارت تا سه میلیون تومان: ۱۲۸۰ تومان

🔹کارمزد کارت به کارت تا ۱۰ میلیون تومان: ۳۲۴۰ تومان

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
🔻تعرفه خدمات بانکی تغییر کرد

🔹صدور کارت بانکی: ۷۲۰۰ تومان

🔹مانده حساب کارتخوانی: ۲۶۵ تومان

🔹کارمزد کارت به کارت تا یک میلیون تومان: ۷۲۰ تومان

🔹کارمزد کارت به کارت تا دو میلیون تومان: ۱۰۰۰ تومان

🔹کارمزد کارت به کارت تا سه میلیون تومان: ۱۲۸۰ تومان

🔹کارمزد کارت به کارت تا ۱۰ میلیون تومان: ۳۲۴۰ تومان
پرویز جان سلام و سپاس از اطلاع رسانیتون, عذرخواهی میکنم صحت داره که انجمن قرار هست بسته بشه ؟!
لطفا راهنماییم کنید گیج شدم.

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
پرویز جان سلام و سپاس از اطلاع رسانیتون, عذرخواهی میکنم صحت داره که انجمن قرار هست بسته بشه ؟!
لطفا راهنماییم کنید گیج شدم.

از این صفحه به بعد بخون
اگه چیزی فهمیدی
بقیه رو هم در جریان بزار.... :D

بالا