vazirnia
Registered User
مهر بزاری بهتره الانم مجوز بانک صادر شده براش . مطمئن تر هم هست .حالا یکی دو درصد کمتر مگه چقد میشه ؟به ریسکش نمی ارزه جای غیرمطمئن بزاری.
فکر کنم ؛ پیش فرضش :انتقال و برداشت .... قبلا 300000 تومان بود ؛الان شده 1000000 یک میلیونسلام
سقف خرید اینترنتی با عابر بانک چه قدره؟
سقف کارت به کارت کردن اینترنتی چه قدره؟
با تشکر
ورود بانک مرکزي به رصد تراکنش هاي مشکوک
بانک مرکزي در نامه اي به تمام بانک هاي دولتي و خصوصي اعلام کرده که از اين پس، يک پايگاه جامع اطلاعات، اقدامات مربوط به پايانه هاي فروش موجود در سراسر کشور را رصد مي کند و محل دقيق، نوع صنف و نيز اندازه و حجم کاربري اين پايانهها را به دقت مورد بررسي قرار خواهد داد تا هرگونه تراکنش مشکوک در اين بخش بلافاصله رصد و گزارش شود
فکر کنم جدیدا این جوری شدهبچه ها زودی بگید برای تهیه ارز برای مسافرت زمینی با قطار باید چجوری و کجا اقدام کرد؟
امکان واریز آنی وجه نقد در دستگاه های خودپرداز فراهم شد
معاونت بازاريابي و فروش شرکت خدمات انفورماتيک گفت: نخستین دستگاه خودپرداز با قابلیت ارائه خدمت واریز آنی وجه نقد در بانک صادرات عملیاتی شد
با فعال شدن این خدمت علاوه بر ارائه خدمات قبلي توسط اين خودپرداز، مشتریان بانک می توانند در هر نوبت 50 برگ اسکناس را به دستگاه تحویل داده و دستگاه با محاسبه مبالغ مربوطه پس از اخذ تأئیدیه مشتری در یک تراکنش آنی، وجه نقد را به حساب مشتری واریز نماید.
دریافت چک پول های رایج به عنوان اسکناس توسط دستگاه مقدور بوده و امکان واریز وجوه به حساب مشتریان در دفعات متعدد میسر است. این خدمت در فاز اول برای مشتریان بانک صادرات فراهم شده است .
بله دقیقا لحظه ای و آنی شدهبیشترخودپردازها جایی دارن واسه اینکه پول رو داخلش بزاری اما بی استفاده اس.
الان همه چی خودکاره؟ پول رو واریز کنیم مثل وقتی که از خودپرداز برداشت میکنیم عمل میکنه؟
روش قبل رو تا حدودی آشنایی دارم. گفته بودن بعضی بانکها هم اون نوع حودپردازها رو جمع کردن چون ازشون استقبال نکرده بودنبله دقیقا لحظه ای و آنی شده
قبلا این جوری بود که هر بانکی واسه خودش بود؛و بصورت دستی بود ؛دستگاه به شما یک پاکت میداد و شما داخل پاکت پول می گذاشتید و به دستگاه پس میدادید و بعد مامور بانک می اومد اون پاکت را چک میکرد و اگه همه چیز درست بود پول رو به صورت دستی به حساب شما واریز میکرد
در شیوه جدید: آنی و لحظه شده دستگاه خودش پول و چک پول و مقدارش رو تشخیص میده همون جا و همون لحظه پول به حساب شما واریز میکنه
فعلا در بانک صادرات و مشتریان این بانک انجام میشه و بزودی ذیگه فرق تمیکنه به خود پرداز کدوم بانک مراجعه میکنید از هر خود پردازی به هر حساب بانکی می تونید این کار رو انجام بدید
روش قبل رو تا حدودی آشنایی دارم. گفته بودن بعضی بانکها هم اون نوع حودپردازها رو جمع کردن چون ازشون استقبال نکرده بودن
روش جدید دیگه پاکت نداره؟ و خودپردازشون فرق میکنه یا همون قبلیه؟ کارت ملت باشه و خودپرداز صادرات میشه پول واریز کرد باز؟