Amoo Mohsen
Registered User
- نوشتهها
- 116
- لایکها
- 30
بچه ها من فقط یه کارت بانک ملی دارم میخوام برای اینترنتم هم بانک داشته باشم کدوم بانک ها اینترنت بانک میدن و چه شرایطی داره؟ حداقل مبلغ برای افتتاح چقدر باشه باید؟
به حساب ساده میخوای شما و اصولا برای هر حسابی میشه اینترنت بانک داشت. حداقل هم مثلا ۵۰ تومن در نظر بگیر. بانک ملی هم اینترنت بانک جالبی نداره مثل اغلب سرویس هاش.بچه ها من فقط یه کارت بانک ملی دارم میخوام برای اینترنتم هم بانک داشته باشم کدوم بانک ها اینترنت بانک میدن و چه شرایطی داره؟ حداقل مبلغ برای افتتاح چقدر باشه باید؟
بچه ها من فقط یه کارت بانک ملی دارم میخوام برای اینترنتم هم بانک داشته باشم کدوم بانک ها اینترنت بانک میدن و چه شرایطی داره؟ حداقل مبلغ برای افتتاح چقدر باشه باید؟
برداشتند سیستم لاگین سایت رو قطع کردند دیگه نمیشه با پسورد وارد شد و فقط باید با یکبار رمز یعنی دستگاه کوفتیشون وارد شدنت بانک ملت مثل همیشه باید اعصاب مارو خورد کنه... خاک @%@%@%@ :| 25ت کارمزد هر تراکنش میگیرن اینم وضعیت اینترنت بانکیشون... صبح تاحالا قسمت مشاهده گردش حساب ــش قطعه..
دوستان من فردا باید 27میلیون پول به حساب یه بنده خدایی منتقل کنم..مشکل اینجاست که پول تو کارت پدرمه و ایشون جایی هستن متاسفانه
کارت دست خودمه
میخواستم بدونم با کارت میتونم این مقدار رو منتقل کنم؟گیر نمیدن که کارت به اسم خودم نیست؟بانک مقصد سامانه
ممنون