FARGO
Registered User
- نوشتهها
- 960
- لایکها
- 0
به نقل از shaar :من اينجا پست زدم تا به محض ارسال عکس بيام ببينم و لينکشو بدم بي بي سي و سي ان ان!
آقاي پرويز خان گل...شما هم تشريف بيارين كه يه بزرگترم همرامون باشه.
به نقل از shaar :من اينجا پست زدم تا به محض ارسال عکس بيام ببينم و لينکشو بدم بي بي سي و سي ان ان!
اولا گل هم خود شمائين و گلاب هم همينطور!به نقل از Sajjadi :آقاي پرويز خان گل...شما هم تشريف بيارين كه يه بزرگترم همرامون باشه.
آره ارواح عمه ات ................................صدام !!!!! خودم کلی بعد پی امش که توش نوشته بود هومنه فهمیدم !!!!!!!:happy:در مورد هومنم همينجوري بود رسيدم زدم تو خال.....هومن كوشي بيا شهادت بده
من اينجا پست زدم تا به محض ارسال عکس بيام ببينم و لينکشو بدم بي بي سي و سي ان ان!
به نقل از Kako :آره ارواح عمه ات ................................صدام !!!!! خودم کلی بعد پی امش که توش نوشته بود هومنه فهمیدم !!!!!!!:happy:
جمعمون هم شاید بزرگتر شد !
به نقل از shaar :اولا گل هم خود شمائين و گلاب هم همينطور!
دوما من کوچيک همه بروبچ هستم و بزرگ ي در کار کار نيست!
سوما مي ترسم بيا!!!!
.
راستش تو وبلاگم يه کم از گذشته خودم نوشتم و بدون سانسور! يهو بازديدکننده هام غيبشون شدن!! ميترسم بيام و بعد از اين سينما کسي ديگه پستام رو هم جواب نده!!!!
.
در ضمن خيلي ممنون از لطفت ! شايد مخفيانه آمدم!!!! براي مچگيري!!! برخي دوستان!!!!
![]()
به نقل از Sajjadi :فاير جان حقم داري نشناسي...اون سيبيلايي كه ياسر داره نميذاره صورتشو ببيني كه بشناسي.. :lol:
ولي خودمونيم چرا از روي سيبيلاش نشناختي...![]()
تو هم آي كيوياh34r:
ارادت
×× آره ولي حيف نگرفتم!به نقل از Sajjadi :عكس شاخاي فايرو بذاري بيتره!!! :blink:
×× آبروي هر چي بچه ... بردي :blink:به نقل از Sajjadi :آقاي پرويز خان گل...شما هم تشريف بيارين كه يه بزرگترم همرامون باشه.
به نقل از Kako :آقا یه پشنهاد ...... :
بعد سینما ( چه با دیدن فیلم چه بدونش ) بریم پارک لاله ! ؟ ساعات غروب خیلی حال میده تو لاله ! ( جمعمون هم شاید بزرگتر شد ! خدا رو چه دیدین ؟ :happyیه 4 تا عکس تو طبیعت هم با هم میگیریم یادگاری...میزاریم اینجا ملت حال کونن . تشویق شن دفعات بعد پوشن بیان !
کسی جای بهتری سراغ داره بگه . این فقط یه پیشنهاده ! جاشم خیلی مهم نیست . بیشتر بخاطر نزدیکیش گفتم !
شار جان شوخي خيلي خنده داري بود !!!به نقل از shaar :اگر تهراني بگو! مطمئنا مهمون خواهي شد!
خواهر يوناتان شير دله.به نقل از ali :اهم اهم من كه عمرا يه قرونم براي شركت جنيفر لوپر در اين ضياف
ت نميدم!
در ظمن من به دختري كه جرات كنه با اين جنمع 10 نفره تمام سيبيل بياد بيرون جايزه شجاع ترين دختر قرن رو ميدم !
اونم كجااااا سينما !
منم اميدوارم ....به نقل از shaar :امبدوارم به جناب بهار بر نخورده باشد.
البته ميشه جمع سينمارو اعلان بدهند و دعوت كنند از پري رويان اهل سينما! براي اين نشست سينمايي آنهم از نوع سپيده و مارمولك!
خوب بود میومدیخوش بگذره ....
ببخشيد من مخاطب اينو پبدا نكدم! بيست سواليه؟به نقل از Kako :خوب بود میومدی![]()
چیزی شده ؟ کیبوردتون قاط زده ؟؟؟؟ این داش سبزینه ما احتمالا نمیتونه 5 شنبه با ما بیاد :ببخشيد من مخاطب اينو پبدا نكدم
منم براش نوشتم خوب بود میومد و دوباره میدیدیمش . اصلا اون روز درست ندیدمش . فرتی رفت ! بقولی دیر اومد و زود هم رفت ! مثل ابر بهاری ...... ( اوه اوه اوضاع تریپ لاو شد !خوش بگذره ....