• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث پیرامون فیلم مارمولک

als_1360

Registered User
لایک‌ها
2
فيلم مارمولك ما را سرگرم كرد
او به ما چيزهاي بسياري آموخت
او به ما آموخت كه دزدي كار بدي است .
او به آموخت كه چگونه از زندان فرار كنيم.
او به ما آموخت چگونه از ورود ممنوع رد شويم
او به آموخت چگونه بالاي منبر صحبت كنيم
او به آموخت چگونه يه آخوند رو با سئوالهاي دري وري ديونه كنيم .
او به آموخت كه چگونه كنه شويم.
او به ما آموخت كه چگونه در باغ با دوست دختر خود صحبت كنيم .
او به ما آموخت چگونه پاسپورت جعل كنيم .
او به آموخت چگونه مسجد را شلوغ كنيم .
او به ما آموخت چگونه با حرفهايي كه مردم از آن چيزي نمي فهمند سر آنها را گرم كنيم .
او به ما آموخت ......

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
يا جايي كه وقتي پرستويي تلويزيون رو روشن ميكنه داره آخوند نشون ميده و وقتي هم كانالشو عوض ميكنه بازم آخوند.

اعتراض دارم.. جكسون روشن كرد خودش هم كانال ها رو عوض كرد .. پرستويي نكرد.. :)

anathema

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از aaber_piade :
اعتراض دارم.. جكسون روشن كرد خودش هم كانال ها رو عوض كرد .. پرستويي نكرد.. :)
بچه با دم شير بازي نكن. :lol: :lol: :lol: :lol:

anathema

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Sajjadi :
اي خودفروش....

اينم ارزون فروختي (سعيد در فيلم كرخه تا راين)
حسين جان به اين كار ميگن آدم فروشي , نه خود فروشي !!
خود فروشي اونيه كه بري بغل خيابان وايسي بعد بيان برات بوق بزنن :lol: :lol: :lol:

ei_baba_bi_khial

Registered User
لایک‌ها
20
به نقل از anathema :
خود فروشي اونيه كه بري بغل خيابان وايسي بعد بيان برات بوق بزنن :lol: :lol: :lol:

منظورت موقعيه كه منتظر تاكسي باشي ديگه؟ :blink: :wacko: ;)

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نظر من:
1. ملت چقدر نفهم و متعصب هستند كه فكر مي كنند تمامي اشخاصي كه لباسهاي مذهبي ميپوشند معصومند. اگر توجه كرديد زماني كه دوتا پسر داشتند رضا مارمولك رو تعقيب مي كردند اون براي گرفتن گذرنامه رفته بود ولي اونها فكر مي كردند كه رفته براي كمك به فقرا و مثالهاي ديگري مثل شفا دادن بيماران (به گفته صفورا)
2. به علت مخارج بالاي زندگي، جوانها بيشتر به جاي اينكه ازداواج كنند به فكر پيدا كردند همخواب مي گردند (هر كسي كه نمي تونه بره فضا :lol: )
3. يه شخص در لباس مذهبي چه مقامي داره كه هر جور خلافي رو مي تونه بكنه (فرار از زندان در لباس آخوندي، خلاف در رانندگي و ...)
4. هرچه قدر انسان خلافكار و مجرم باشه ديگه هم رحم دارند و نميشه بگي اونها دل ندارند (عزيز دل برادر ما آمده ايم به شما خدمت كنيم :) )
5. و ...

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
يه چيز ديگه اينكه در اختلاف بين شهرهاي و روستا هست كه در شهرهاي به اشخاص مذهبي اصلا اهميت نميدند در صورتي كه در روستاها و محلات كوچك قربون صدقه اش ميرند ;)

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
من هنوز فیلم رو ندیدم. خیلی هم دلم میخواد ببینم... اگه فرصت کنم خوبه

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ميبينم كه بحث داره منحرف ميشه ! همش تقصير تواه ها امير با اين امضات !!!!! يعني چي ؟ البت گرافيست قابلي بوده :) ولي به بد چيزي شاشيده ! آخه لايق شاشيذنم نيست ! شاش‌ !
:lol:

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از Sajjadi :
اي خودفروش....

اينم ارزون فروختي (سعيد در فيلم كرخه تا راين)

ياد يه جوكي افتادم حسين جون اينو گفتي :happy:
کد:
يه روز يه خيار و يه موز ميرسن به هم, موزه ميگه بورو بينيم بابا كونت تلخه. خيار ميگه , تو ديگه هيچي نگو كه به خاطر 200 تومن لخت ميشي.

از قديم يه چيزي ديگه هم ميگن:
خواهي نشوي رسوا هم رنگ جماعت شو.

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
حتما ببين
من كه دوبار ديدم
به قول بچه هاي هم فيلمي براي خنده هست و هم آموزنده ;)

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از ehsan :
من هنوز فیلم رو ندیدم. خیلی هم دلم میخواد ببینم... اگه فرصت کنم خوبه

فكر كنم تديگش گيرت بياد.

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
جاي منو خالي كردين يا نه؟

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
وقتي آيت‌الله جنتي نديده قضاوت مي‌كند!

دبير شوراي نگهبان درباره فيلم «مارمولك» گفت: فيلم بسيار زشتي است، هرچند من آن را نديده‌ام، اما بر اساس تعريفي كه براي من كرده‌اند، خيلي بدآموزي دارد و بايد جلوي پخش آن را گرفت.

به نوشته «شرق»، آيت‌الله جنتي افزود: در اين فيلم، روحاني را به صورت مضحك ساخته‌اند كه البته يا با سوءنيت است يا غير آن و بايد با آن برخورد شود؛ چرا كه اين‌گونه فيلم‌ها، مفاسد اجتماعي را در جامعه گسترش مي‌دهد.

از سوي ديگر، تهيه‌كننده فيلم مارمولك براي فراهم‌آوردن امكان تماشاي فيلم توسط روحانيان حوزه علميه قم و نيز شخصيت‌هايي چون احمد جنتي،دبير شوراي نگهبان اعلام آمادگي كرد.

منوچهر محمدي، تهيه‌كننده فيلم مارمولك درباره اظهارات اخير احمد جنتي، دبير شوراي نگهبان مبني بر بدآموزي فيلم مارمولك و لزوم جلوگيري از نمايش آن، به خبرگزاري فارس گفت: فرمايش ايشان عليرغم اين كه فرموده‌اند فيلم را نديده‌اند، فرمايش بسيار متيني بوده است. اما آنچه در فرمايش ايشان نگران‌كننده است، اين است كه به نوعي خواسته‌اند در اين زمينه فتوا صادر شود.

محمدي گفت: ما درحال پيگيري و تلاش هستيم كه از ايشان خواهش كنيم كه فيلم را ببينند.

خبرنگار فارس پرسيد: آيا براي نمايش فيلم براي افرادي نظير ايشان تلاش كرده‌ايد؟

تهيه‌كننده مارمولك جواب داد: ما داريم پيگيري خودمان را مي‌كنيم، ان‌شاءالله كه اين اتفاق هرچه سريعتر بيفتد.

از وي پرسيديم: آيا با دفتر ايشان تماس گرفته‌ايد؟

محمدي در پاسخ گفت: اين را اجازه بدهيد مطرح نشود. اما رسماً اعلام مي‌كنيم از تمام دوستان اعم از روحاني يا غيرروحاني كه فيلم را نديده‌ و مسموعاتي داشته‌‌اند، تقاضا مي‌كنيم كه بخواهند و ما و وزارت ارشاد اين آمادگي را داريم كه فيلم را ببريم و ضمن نمايش آن، برايشان توضيح بدهيم و اگر مجموعه اظهارنظرات به رفع سوءتفاهمات كمك كند، باعث خوشحالي ما خواهدشد.

وي درباره اظهارات صبح امروز آيت‌الله مكارم‌شيرازي گفت: الان آمادگي ندارم كه دراين باره نظري بدهم.

آيت‌الله مكارم شيرازي صبح امروز گفت: چه معني دارد كه از لباس روحانيت براي يك فيلم فكاهي و كمدي استفاده شود؟ آيا ما باور كنيم كه اين كار بي‌غرض بوده است؟

منوچهر محمدي در بخشي از گفت‌وگو با فارس در پاسخ به پرسشي، نظر خود را درباره روحانيت چنين بيان داشت: هركس مختصر آشنايي با تاريخ اين مرزوبوم و تعلقي به فرهنگ اين آب‌وخاك داشته باشد، يقين مي‌يابد كه روحانيت در تاريخ ايران هميشه يك نقش ويژه و استثنايي داشته است كه مصاديق بسياري را در تاريخ مي‌توان براي آن برشمرد.
روحيه استقلال‌خواهي و مخالفت با تسلط بيگانگان، هميشه جزو شاخصه‌هاي عمده روحانيت شيعه در تاريخ اين مملكت بوده است. از ديگر سو ارتباط تنگاتنگ روحانيت با مردم و قداستي كه جايگاه روحانيت درميان مردم داشته، به دليل حريت و آزادگي و عدم تعلق و وابستگي‌اش به قدرت بوده است.

محمدي به نقش روحانيت در دوران دفاع مقدس اشاره كرد و افزود: به ويژه در دوران جنگ هشت‌ساله، روحانيت پاي همه سختي‌ها و مرارت‌هاي جنگ ايستاد تا گوشه‌اي از خاك اين مملكت از دست نرود.

وي درپايان نظريه مرحوم جلال آل‌احمد درباره روحانيت را يادآور شد و گفت: شايد در تاريخ اين مملكت بتوان نام كساني را پيدا كرد كه پاي اسناد رقيت مردم را امضا كرده‌اند، ولي امضاي هيچ روحاني را نمي‌توان در پاي اين اسناد يافت.

زيّ‌طلبگي و روشنگري روحانيت نشان مي‌دهد كه اين قشر چنان جايگاه ويژه‌اي در اين سرزمين دارد كه هيچ معاندي نمي‌تواند منكر نقش تاريخي و تأثيرگذار روحانيت باشد.

بازتاب

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:
واقعا باید سوت زد برا این ..... !
:whistle::whistle:

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
خدا بيامرزه !!!!! ديگه اينجور چيزا كه فاييده نداره.
خسته نباشن كه اين همه چيز رو هم نوشتن و چاپ كردن.

rasoul03

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عكس از مارمولك
marmulakb20.jpg

marmulakb21.jpg

marmulakb22.jpg

marmulakb23.jpg

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز