به نقل از tsotodeh :آقا 5 شنبه من ام هستم فقط كدوم سينما ؟
اگر فرهنگ گذاشت بريم اونجا هم با كلاسه هم كس هاي كه اونجا ميان قيافه اشون آدم اي زاديه مثله سينما آستارا يا ... نيست.
بچه ها شلوارك هم ميارين ؟
مام ماه پري مون رو بياريم ؟
داش ياسر تا اون موقعه سيبيل بزاريم!
به نقل از tsotodeh :آقا 5 شنبه من ام هستم فقط كدوم سينما ؟
اگر فرهنگ گذاشت بريم اونجا هم با كلاسه هم كس هاي كه اونجا ميان قيافه اشون آدم اي زاديه مثله سينما آستارا يا ... نيست.
بچه ها شلوارك هم ميارين ؟
مام ماه پري مون رو بياريم ؟
داش ياسر تا اون موقعه سيبيل بزاريم!
به نقل از Sajjadi :سلام بهش برسون...من هم طلبه ديدنش هستم.
به نقل از kami :منم بيدم. 5 شنبه. هر ساعتي هر جايي. با هر کسي.
به نقل از Sajjadi :اي دل غافل ديدي داش ياسر هي بهت گفتم يه فكري براي ما بكن كه ماه پري نداريم :wacko:
به نقل از ali :اگه فرهنگ مي خوايد بريد كه نميشه كه ! بايد يكي بره رزرو !!!! فكر كنم از يه ماه قبلش پيش فروش بشه !![]()
فاير جان ايول بابا مظنه هم كه دستته دادابه نقل از fireboy8766 :.
.
×× عزيز جان ريخته اونجا , قصه نخور ارزونه ... 3 تا 100 تومن.
به نقل از Kako :شلوارک ؟؟؟؟؟؟؟ بیخیال شین تو رو خدا ! اون مال قرار تو خونه بود !
آقا ! یکی قضیه بلیط و پیش فروش رو پیگیری کنه ! نمونیم پشت در سینما ! بهونه هم نداریم آتیش بزنیم ( اگر اکران بشه ! ) خیلی بد میشه !
علی آقا ! شما پیگیری میکنی ؟
من که میگم تابحال یه 7 8 10 نفری شدیم نه ؟ بیاین برای رفقا و کسایی که دوست داریم بیاین پی ام بزنیم ! من :
خوبی کن ، سعید ، فتوکپی ، بلک جک ( شاید اومد حالا ! ؟ ) ، ....امممم...... ، دیگه کی ؟ .....من فعلا به این 4 نفر پی ام میزنم !
آهان : موری نوکیا ( داش مرتضی ) - صفر و یک ( داش وحید ) ، و مابقی رفقای فیلم دوست ! آناتما گفت میام نه ؟ یادم رفته !
آقا پی ام بازی راه بندازین !
البت از مرام به دوره ! من که نمیزنم ولی یکی هم به احسانینا خبر بده شاید خواستن بیان ! خودش که خواستیم قبل عید بریم خونش ماست مالی کرد و رفت ! اینکه میبینید اینقد راحت هم پست میزنم برای اینه که (تقریبا ) منطمئنم که اینجا ها رو نمیخونه .
فقط برای خالی نبودن عریضه هر از چندی میاد یه سر میکشه و میره ! یادش بخیر ! یه زمانی احسان need for speed بازی میکرد ! فیلم میدید ! هنر دوست بود ! تو گفتگوی آزاد ( مثل خیلی از ماها ) پست های زیادی داشت ! (!) ......بگذریم ......
راستی : عمو شار ! ببینید میاد ؟ تهرانه . شاید اومد ! که زیاد شلوغ نکنیم ! آق معلمه نا سلامتی !
دیگه کی ؟
فایر جان ، سبزینه میاد ؟ ( نگو نمیاد ها ! ) خودش چرا پست نمیزنه ؟ اتفاقی افتاده ؟ خیلی وقته ندیدمش !
رزرو؟؟ شوخي ميكني ؟؟ اونم روز پنجشنبه؟؟به نقل از ali :اگه فرهنگ مي خوايد بريد كه نميشه كه ! بايد يكي بره رزرو !!!! فكر كنم از يه ماه قبلش پيش فروش بشه !![]()
به نقل از Sajjadi :فاير جان ايول بابا مظنه هم كه دستته دادا![]()
به نقل از sefrvayek :من معلوم نيست بتونم بيام يه كاري پيش اومده خدا كنه برطرف شه خيلي خوشحال ميشم در خدمت دوستان باشم.
به نقل از Kako :بهتره از این به بعد هر کی پست میزنه قطعی بگه میاد یا نه ! یه خورده منظم شه کارا ! من میام ! :happy:
به سبزینه هم خبر بدین خوبه . قزمر جان امیدوارم تو رم ببینیم .