• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بخش تبلیغات

siavashb7

Registered User
لایک‌ها
66
سلام من چنتا چیز میز دارم تو امضام که میفروشم فقطم تا اخر امشب زیر قیمت میدم
اون اسکریپت ارسال ایمیل از طرف هرکیم من دارم بجای 85 دلار 85 هزار تومن میفروشم بت بری حالشو ببری
درضمن پرداخت از درگاه انجام میشه تا خیاله خریدار راحت تر باشه حالا اگه خودتون اصرار دارین که کارت و حساب بدم مشکلی نیست
پخ بدین در خدمتم

l3in

Registered User
لایک‌ها
103
100 دلار جایزه با عضویت در این بانک اینترنتی معروف:

ali_727272

Registered User
لایک‌ها
16

ali_727272

Registered User
لایک‌ها
16
من یک سایت رزرو آنلاین ویلا در رامسر به اسم ویمک راه اندازی کردم به نظشما بهترین راه تبلیغات اینترنتی اون چیه؟

داداش اتفاقا کاره خوبیه اگه بتونی راه بدازی خوبه من خودم تو این کار هستم و اتفاقا یکی از پست هام همینه میخوای یه نگاه بداز

http://forum.persiantools.com/posts/8956987

mahna84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
با دریافت پیامک حداقل روزی 5000 تومن پول بدست بیاورید!!!
به شماره ثبت 383296 تضمین گردیده است شرکت سرزمین پارس با مخابرات
قراردادرسمی و قابل پیگیریی دارد تعداد بازدید روزانه سایت
طبق آمارگیر گوگل 80,000 عدد میباشدشما میتوانید
در انجمن سایت به گفت گو بنشینید

معرفی این سایت

inPersia یک سیستم تبلیغاتی نوین است که هدف آن استفاده از پیامک که امروزه کاربرد زیادی نزد مردم دارد، جهت ایجاد یک گستره تبلیغاتی میباشد.
تفاوت عمده inPersia با سیستم ها و شرکت های دیگر نظیر اپراتورهای تلفن همراه این است که ما پس از کسب اجازه از سوی کاربرانمان برای آنها پیامک های تبلیغاتی ارسال میکنیم، و پیامک های ارسالی مرتبط با علایق، سن، شغل و ... کاربر است. همچنین ما سهم قابل قبولی از مبالغ دریافتی جهت تبلیغات را به حساب کاربران واریز میکنیم!با عضویت در سیستم و فعال سازی اکانت خود، به ازای هر پیامکی که برای شما ارسال میشود، مبلغی به حساب شما در سایت افزوده میشود.
که میتوانید این مبلغ را پس از رسیدن به حدنصاب دریافت نمایید.با عضویت در سیستم و فعال سازی اکانت خود، به ما این امکان را میدهید که برایتان پیامک های تبلیغاتی ارسال کنیم.

پیامک های تبلیغاتی ارسالی بستگی به اطلاعات و علاقه مندی هایی دارد که در هنگام ثبت نام وارد میکنید
و میتوانید مطمئن باشید که پیامکی که برایتان ارسال میشود به هیچ وجه بدون ارتباط به اطلاعاتی که در اختیار ما قرار میدهید نخواهد بود.

نحوه فعالیت ما به این صورت است که از مشتریانی که سفارش ارسال پیامک میدهند مبلغی را به ازای هر پیامک دریافت میکنیم، مبلغ مذکور پس از کسر هزینه های ارسال، به حساب کاربرانی که پیامک برایشان ارسال شده است در سایت افزوده میشود.

این مبلغ در حال حاضر به ازای هر پیامک دریافتی 10 تومان در نظر گرفته شده است.

همانطور که در قوانین سایت توضیح داده شده است، کاربران میتوانند موجودی حسابشان در سایت را، پس از رسیدن به حد نصاب، درخواست دهند تا به حساب بانکی شان واریز گردد.

زیرمجموعه گیریی در این سیسیتم بسیار راحت
هست و با کمی تبلیغ در سایتهای مختلف
وانجمن ها شما میتوانید زیر مجموعه خوبی جمع
کنید و کسب درامد بیشتری داشته باشید
پس تا روند زیر مجموعه گیری تمام نشده اقدام کنید به ثبت نام

ادرس سایت برای ثبت نام

http://2oo.ir/inpersiaa لینک ثبت نام
دروغه .....
باورنکنید
الان 2سال هست که قراره اس ام اس بیادولی نمیاد.......
تعجب میکنم واقعا....

mark77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زندگی را تجربه ها می سازند، تلخ وشیرینش مهم نیست ، توفقط بگو، شاید باگفتن تجربه ای شیرین،لحظات زیبایی را برای دیگری رقم بزنی... شاید با گفتن تجربه ای تلخ،آرامش رابه زندگـیِ دیگری ببخشی...
دوستان میخوام نظرتونو در باری سایتم بدید خیلی به خاطرش زحمت کشیدیم لطفا خبرشو بدید منتظر نظراتون هستم
tajrobak.com
facebook.com/tajrobak
aparat.com/tajrobak

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
سلام به همه
من نمیخوام زیاد حرف بزنم، فقط میخوام امروز براتون بهترین سایت کلیکی رو براتون معرفی کنم. این سایت سودش کمی کمتر از سایت های مشابه هست ولی کاملاً مطمئن می باشد. مدیر این سایت، مدیر سایت ptcmonitor.ir هم هست که احتمالا خیلی از شما آن را می شناسید. برای ثبت نام به لینک زیر بروید.

Sent from my C6602 using Tapatalk

demon1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
اگه از کلیک خسته شدید . اگه حق تون رو درست پرداخت نمی کنند . اگر دنبال سرگرمی و بازی تحت وب هستید به ما بپیوندید . کسب درآمد از روش های مختلف در بازی اینم لینک آموزشی برای ایرانی ها .
ارزش گلد بازی در حال افزایش هست و الان ه من دارم اینجا پست مزنم هر گلد 2.5 یورو ارزش داره .
از هر چیزی در این بازی می تونید گلد بدست بیارید.

Last edited:

آرین محمدی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام به همه دوستان
این اولین تاپیک من هست..
یکی از راه های کسب درآمد آسان از اینترنت فعالیت توی باکس های اینترنتی مثل«آواباکس» هست .حالا چجوری؟
شما ابتدا توی سایت ثبت نام می کنید و بعد با دیدن تبلیغ ها درآمد کسب می کنید....به همین راحتی!!!!!!!
باکس های دیگری هم هستند اما «آواباکس» از همه بهتره!!!!!!!!!
حالا برای راهنمایی کامل در مورد «آواباکس» می تونید به این وبلاگ سربزنید که هم چیز رو کاملا توضیح داده و یا از همین جا ثبت نام کنید...

468x60.gif

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام
به امضام سر بزنید.
با تشکر

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
ضمن تشكر از معرفي كننده محترم به اطلاع كليه دوستان ميرسونم
در صورتيكه از طريق لينك هاي بنده كه توي وبلاگم معرفي كردم در اين سايت و سايت فيدرماتريكس عضو شويد (مطابق با آموزه هاي درون وبلاگم) و عضويتتون كامل بشه مبلغ 1 دلار پرفكت ماني جايزه مي دهم.
http://iranvirtacoin.blogfa.com
دو شرط براي پرداخت جايزه 1 دلاري:
1) در هر دو سايت با يك نام كاربري عضو شويد.
2) جايزه 1 دلاري فقط به سه نفر اولي كه زودتر نام كاربري و شماره حساب پرفكت مانيشون رو پايين پست مستقل من در همين انجمن (بخش كسب درآمد از اينترنت - بخش كاربران عمومي- با عنوان 1دلار پرفكت ماني جايزه بگيريد ) قرار دهند تعلق خواهد گرفت. در غير اين صورت شرمنده پرداخت جايزه

2rxv18i.jpg

msmn1372

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
با سلام

افزایش بازدید سایت شما هر بازدید منحصر بفرد 2 تومان 20 ثانیه و خرید 10 هزار بازدید هر بازدید 1.8 تومان 20 هزار بازدید 1.7 و 100هزار بازدید 1.5تومان

افزایش بازدید سایت شما بدون لینک ارجاع هر بازدید منحصر بفرد 2 تومان 10 ثانیه و خرید 10 هزار بازدید هر بازدید 1.8 تومان 20 هزار بازدید 1.7 و 100هزار بازدید 1.5تومان
در پایان هر هفته میزان تعداد بازدید ارسالی به ایمیل شما ارسال میشود

نمایش بنر شما در سایت میهن کلیکس 1میلیون بازدید 10هزار تومان (تعداد بالا تخفیف ویژه داده میشه)

نمایش تبلیغ کلیکی شما در میهن کلیکس 10هزار اعتبار فقط 8 هزار تومان هر اعتبار معادل 1 ثانیه نمایش تبلیغ شماست (در سایت میهن کلیکس مشاهده کنان تبلیغ نمیتونن صفحه رو عوض کنن یا از نرم افزار استفاده کنند پس مطالب سایتتون رو میخونن)
در تمامی موارد فوق در صورت سفارش بالا علاوه بر تخفیف فوق تخفیف دیگری هم داده میشود

برای خرید نوع خدمت و میزان و سایت یا بنر و یا لینکی که باید مشاهده شود و یک ایمیل یا شماره تلفن قرار داده تا هماهنگی ها انجام شود
و به این ایمیل پیام را ارسال کنید
[email protected]

بالا