• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بخش تم و رینگ تون برای پاکت پی سی

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمی دونم جای این بحث اینجاس یا نه ؟ ولی فکر کنم بهترین جا اینجا باشه

آقا من wisbar desktop رو نصی کردم و خیلی لذت بردم ولی یه مشکل دارم وقتی یکی از Today plugin ها رو می آری رو صفحه دیگه راهی نداره که بتونی از رو صفحه برش داری ؟ یا شاید من نمی تونم کسی راهش رو می دونه ؟

البته رو Wisbar desktop رو عرض می کنم نه Today خود wm05

روی یه قسمت خالی صفحه تب اند هود کن بعد page/properties
بعد توی بخش today plugins on this page رو plugin مورد نظرت تب کن بعدش Remove کن تموم

اگه می خواهی فقط از Wisbar advance استفاده کنی و wad رو غیر فعال کنی به قسمت sitting WA2 برو بعد Plugins رو انتخاب کن و تیک Desktop رو حذف کن

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقای عطاییان ممکنه یه توضیح در مورد نحوه کار با Wisbar Desktop بدید؟فایل هاییی که برا این برنامه اپ لود میکنید رو کجا کپی کنم؟
ممنون

کسرا جان اگه WAD رو تو مموری کارت نصب کردی کافیه فولدری رو که آپ کردی رو توی memory card /themes/desktop کپی کنی اگه تو استورنج نصب کردی توی Themes\desktop کپی کن

بعد روی یه قسمت خالی دسکتاب تب اند هولد کن و Theme maneger رو انتخاب کن بعدش Desktop Theme رو آخر از همه تم جدید رو از لیست انتخاب کن:D

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
کسرا جان اگه WAD رو تو مموری کارت نصب کردی کافیه فولدری رو که آپ کردی رو توی memory card /themes/desktop کپی کنی اگه تو استورنج نصب کردی توی Themes\desktop کپی کن

بعد روی یه قسمت خالی دسکتاب تب اند هولد کن و Theme maneger رو انتخاب کن بعدش Desktop Theme رو آخر از همه تم جدید رو از لیست انتخاب کن:D

ممنون از پاسختون.من تو مموری کارت نصب کردم ولی اصلا شاخه ای به اسم تم ندارم.خودم این شاخه ا رو درست کردم ولی تو Theme manege که رفتم هیچ لیستی نیومد!!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یه تم آی فون، برای wisbar advance، wisbar advance desktop و dialpad theme

لینک اسکرین شات ها

2rmkth0.jpg
33elb1v.jpg
4g79zm9.jpg

لینک های دانلود:
WA Theme
WAD Theme
Dialpad Skin

لیـــنک homepage طراح(!) اسکین ها

TO INSTALL:
download the rar files, and extract them into your desktop

for wisbar advance desktop:
copy osx_WAD folder to into your pda in Themes/desktop/ folder
(root/Themes/Desktop/osx_wad/)
and click theme settings icon in the settings panel or the load wisbar advance and click desktop, select theme manager and select the osx_wad theme

for wisbar advance:
copy osx_WA folder into stroge card or the ramdisk folder.. click wisbar advance settings in the programs/wisbar advance/wisbar advance settings… select custom theme, press customize and press import theme button.. select the osx_wa.skin file which you copied to where did you want and press ok… it’s done!

for dialpad skin:
copy the cab file into your pda phone and run in file explorer.. select the root directory to install.. and reset the phone​

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
جناب عطایان ممنون از این همه زحمتت

عطایان عزیز یه خواهش داشتم
یادمه شما یه تم سبز رنگ برای ویس بار و اسکین سبز رنگ برای ویندوز مدیا پلیر طراحی کرده بودین
میتونم خواهش کنم عینه همون اسکین و تم رو بصورت مشکی طراحی کنین

بازم ممنون

عطاییان جان منتظرم:)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا این تم iPhone که صفحه قبل گذاشته بودم یه ورژن مادیفای شده ش هم اومده، لینکش رو با چند تا اسنپ شات می زارم. اسکین ویزبار دسکتتاپش هم یه مقدار مشکل داشت البته، درستش کردم، ولی یادم رفت فایل هارو کپی کنم روی pc قبل اینکه اتم رو برگردونم دست صاحبش
26.gif
سعی می کنم اوناروهم آپ کنم بعداً
2ueqr9e.png
4gpgkro.png
2pywzyb.png

لینک
درضمن برای داشتن اسکین dialpad ، نیازی به نصب ویزبار ندارین، خودش یه فایل cab هستش که می تونید نصبش کنید.
3y8243s.png
2ag3u9z.png
4d52ir9.png

خیلی به اتم می یاد
square.gif
تنها بدی این تم آی فون این بود که امکان لاک کردن گوشی از بین می رفت، البته این دوست عزیزمون زحمت کشیدن با PPL یه برنامه نوشتن که توسطش می تونید صفحه رو مثل آیفون به حالت اسلاید لاک و آنلاک کنید؛ ولی ظاهراً بروبکس apple ایمیل دادن بهش و گفتن اگه بخوای حال پراکنی کنی حسابی حالتو می گیریم، واسه همین فعلاً پخش نکرده برنامه؛ حالا باید منتظر بود...(اینجا می تونید کلیپ مربوطه رو رصد کنید)

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
دوستان لطفا ذكر كنيد كه تم هاي قرار داده شده براي QVGA هستند يا VGA

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان ایــــن سایت رو دیدی بزنید، کلی dialpad skin های جالب داره، qvga و vga

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
1. اين تم VGA بايد چه برنامه هايي رو نصب كنيم تا اجرا بشه ؟

2. تم هاي ويستا و ماتريكس هم به VGA ميخورن ؟

بالا