• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بخش تم و رینگ تون برای پاکت پی سی

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان يك روز كامل هست كه من اين مطلبو نوشتم ولي همه ميان مي بينن ولي چيزي نمي گن و ميرن متاسفانه بهانه اي هم دست كسي ندادم كه بگن مثلا برو تو قسمت خودش اين سوالو مطرح كن يا بهانه بيارن كه برو سرچ كن چون زمين و زمان رو سرچ كردم ولي انگار نصب اين تم كمي سخته و كار حرفه اي هاست

البته بهتون حق مي دم آخه چرا بايد خودتون رو به زحمت بندازيد براي يه تازه وارد ...ولي من مثل شما نيستم اگه چيزي بلد باشم به همه كمك مي كنم بريد به يكي از انجمن هاي معروف يكي از همين سايتا و ببينيد در مورد ان95 چقدر مطلب نوشتم و كلوپ ان95 كه خودم ساختمش هم هميشه پرطرفدارترينه;)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
الان يك روز كامل هست كه من اين مطلبو نوشتم ولي همه ميان مي بينن ولي چيزي نمي گن و ميرن متاسفانه بهانه اي هم دست كسي ندادم كه بگن مثلا برو تو قسمت خودش اين سوالو مطرح كن يا بهانه بيارن كه برو سرچ كن چون زمين و زمان رو سرچ كردم ولي انگار نصب اين تم كمي سخته و كار حرفه اي هاست

البته بهتون حق مي دم آخه چرا بايد خودتون رو به زحمت بندازيد براي يه تازه وارد ...ولي من مثل شما نيستم اگه چيزي بلد باشم به همه كمك مي كنم بريد به يكي از انجمن هاي معروف يكي از همين سايتا و ببينيد در مورد ان95 چقدر مطلب نوشتم و كلوپ ان95 كه خودم ساختمش هم هميشه پرطرفدارترينه;)
سلام دوست من
بله من هم پست شما رو عصر دیدم،اما باور کنید خودم هم چند هفته پیش تو نصبش مشکل داشتم،از جناب عطائیان هم کمک گرفتم اما نتونستم که اون تم رو به طور کامل نصب کنم،
اما چند مورد رو خدمت شما بگم،در رابطه با تم ویستا شما ویس بار ادونس،آخرین ورژنش رو دانلود کنید و سپس تم ویستا لایت رو،تو مموری کارتت بریزی (نحوه کار و فایلهایی که باید دانلود کنی رو از اینجا بگیر)و ظاهر پی پی سیت رو مثل پی پی سی من کنی:

4qnv0iq.png

5zoli5k.png
تجربیات گذشته من در مورد برنامه ویس بار دسکتاپ(متفاوت از برنامه ویس بار ادونس هست)اینه که این برنامه بار مصرفی زیادی داره و به شدت به سی پی یو فشار میاره،به خصوص رو دستگاه شما که جمین هست،
امیدوارم که راضیتون کنه،اگر مشکلی بود بگید من در خدمتتونم؛
موفق باشید.

mat226

Registered User
لایک‌ها
0

دوست عزیز احتمالا از بچه های فروم متوجه پست شما نشدند در غیر اینصورت بچه ها به سرعت به سوالات شما پاسخ میدن!

شما باید برنامه ی Wisbar Advance رو در ابتدا روی ppc تون نصب کنید .
در ادامه کل تم ویستا رو کپی کنید و در مسیر \program files\lakeridge\Wisbar Advance\Theme کپی کنید ، حالا از قسمت منویی که مثل یک دکمه در نوار استارت ppc تون ظاهر شده وارد قسمت setting بشید و از بین تمهای موجود تم ویستا را انتخاب کرده و apply کنید یا تم روی مموری کارتتون بریزید و در قسمت setting در قسمت Custom تم مورد نظرتون را browse کنید و باز apply کنید.
برنامه ی wisbar advance و Vista Theme رو میتونید از توی همین فروم پیدا کنید;)
بازم اگه مشکلتون حل نشد در خدمتیم:D

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشكر از دوستان خوب و با معرفت آقا مجتبي و جناب mat226

الا ايو حالن من نتونستم با همه اين تفاسير نصبش كنم حتي تو قسمت تمهاي ويسبار هم اومد ولي اكتيو نمي شد و ما بي خيالش شديم انگار اين تم مشكل داره

ولي همينكه شما محبت كرديد و راهنمايي كرديد از نصب اين تم هم برام با ارزش تر است:rolleyes:

ممنونم:blush:

در ضمن اگه يك تم قشنگي كه با كلاس باشه و روي جمين هم خوب اجرا بشه سراغ داريد معرفي كنيد تا برم حسابش رو برسم

يك تم سبز رنگ هم تو پستاي قبلي بود كه دوستم حاج نيما نصبش كرده بود رو جمين ولي چند روزه از نيما هم خبري نيست كه تا امتحانا شروع نشده كمكم كنه:hmm:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوست من
بله من هم پست شما رو عصر دیدم،اما باور کنید خودم هم چند هفته پیش تو نصبش مشکل داشتم،از جناب عطائیان هم کمک گرفتم اما نتونستم که اون تم رو به طور کامل نصب کنم،
اما چند مورد رو خدمت شما بگم،در رابطه با تم ویستا شما ویس بار ادونس،آخرین ورژنش رو دانلود کنید و سپس تم ویستا لایت رو،تو مموری کارتت بریزی (نحوه کار و فایلهایی که باید دانلود کنی رو از اینجا بگیر)و ظاهر پی پی سیت رو مثل پی پی سی من کنی:

4qnv0iq.png

5zoli5k.png
تجربیات گذشته من در مورد برنامه ویس بار دسکتاپ(متفاوت از برنامه ویس بار ادونس هست)اینه که این برنامه بار مصرفی زیادی داره و به شدت به سی پی یو فشار میاره،به خصوص رو دستگاه شما که جمین هست،
موفق باشید.

اگه تم رو تو مموری کارد بریزین احتمال هنگ کردن زیاد نمیشه؟!! مخصوصا وقتی از standby در میاد:rolleyes:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اگه تم رو تو مموری کارد بریزین احتمال هنگ کردن زیاد نمیشه؟!! مخصوصا وقتی از standby در میاد:rolleyes:

نه برای من که اینجوری نیست،من باهاش راحتم،البته می گم اینجور برنامه های سی پی یو خور هستن،

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من

4qnv0iq.png

5zoli5k.png
موفق باشید.

سلام مجتبي خان اگه برات زحمتي نيست به من بگو با چه تم يا برنامه اي اينكارو كردي كه تو today مربع هاي قشنكي زير تقويم فارسي گذاشتي كه مثلا يكيش تعداد اس ام اس يك ديگه تماسها و يكي ديگه ايميلهاتو نشون مي ده ممنوم ميشم اگه با تم هست اون تم رو معرفي كن و چه ويبساري رو بايد نصب كنم و چه ورژني؟؟؟ مي دونم برات زحمت ميشه شرمنده بخدا:rolleyes::blush:

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
سلام دوست من
.
.
.
.
...خدمتتونم؛
موفق باشید.
مجتبی جان ببخشید که مزاحمت میشم و ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح میکنم چون قبلاً از هر کی پرسیدم جوابم رو نداد شما که این Dr.Yar هک شده ما رو ریختی بهم میگی که آیا برای تو سالم کار میکنه یا نه؟؟

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با PhoneAlarm هست ایمان جان توی عناوین مطرح شده بگرد پیدا میکنی.
لینک عناوین مطرح شده توی امضام هست;)

ممنون عزيز ولي من فون الارم رو دسگام نصبه والله همچين قسمتاي نداره جز آلارمها و پروفايل و اينا

ميشه بگي كدوم ورژنش اينكارا رو مي كنه

ضمنا يه قسمتي براي فون الارم توي تودي من مياد ولي خاليه:f34r:

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوتا سوال ديگه هم دارم كه فشردشون مي كنم توي يك سوال كه راحتتر جواب بديد:happy:

من مي خوام عكسي كه بك گراند موبايلم مي ذارم كل صفحه رو بگيره حتي اون دوتا نوار بالا و پايين كه استارت منو و اينچيزا توشونه هم جز و عكس بشه آيا ميشه همچين كاري كرد؟ كسي بلده؟؟؟؟؟ اگه نمي شه آيا تمي يا برنامه اي هست كه عكس رو به طور كامل بزاره توي صفحه تودي؟

يكي ديگه هم اينكه من مي خوام تم متحرك يا عكس متحرك بزارم توي صفحه جمينم ..آره بابا مي خوام باترطري گوشيم خورده بشه هيچ اشكالي نداره :lol:

ممنون ميشم اگه جواب بدين

iman_ppc_866

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیز سلام
یه چیزی این صفحه home که در بالا attach شده "بالاش نوشته سه شنبه 13 خرداد"از چه برنامه ای استفاده کردی که اینطور شده چون عربزیر رو دستگاه من اینکارو نکرد.بعد صفحه اولتون خیلی منظم است از چه برنامهای استفاده کردید.سوم با نسب iphone رو گوشی قسمتی که لیست پایین رو setting است تو هم تو هم میشه ولی وقتی یه دونه دیگش که icon هاش بزرگتر است میریزم مشکل رفع میشه مشکل در کجاست؟
متشکرم

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا ايمان گل
دوست عزيز يه برنامه كم حجم به نام تقويم فارسي هست كه با يك جستجو پيدا مي كني صبر كن خودم الان برات پيدا مي كنم:happy:

بفرما

در مورد اون تمها هم به تظر من تمهاي اينجوري نصب نكني بهتره و يه برنامه sbp pocket plus هست اونو پيدا كن همه چيزتو قشنك مي كنه

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام دوستان،
من سوالاتتون رو دیدم،الان یه مقدار کمبود زمان دارم،بنابراین اگر اجازه بدید،امروز عصر میام و همراه با شاتهایی که می ذارم براتون همه چیز رو کامل توضیح می دم،

هیراد جان،مشکلی در رسیو نداره،فقط در هنگام رسیو؛دفعه اول که صفحه برنامه باز میشه،سفید هست،یک بار که هاید و ناتیفیکیشن رو می زنم،صفحه برنامه نمایان می شه و من yes رو می زنم و رسیو شروع میشه،اما عملا" نمی تونم و یا نمی دونم که چجوری فایل رو از طریق این برنامه سند کنم،شاید هم صرفا" با این برنامه عمل رسیو صورت می گیره،ضمنا" من به این خاطر برنامه شما رو نصب کردم که بعد از تستش که کار می کرد،آیکن قشنگتری نسبت به DrYar داره،

iman_ppc_866

Registered User
لایک‌ها
0
سلام آقا ايمان گل
دوست عزيز يه برنامه كم حجم به نام تقويم فارسي هست كه با يك جستجو پيدا مي كني صبر كن خودم الان برات پيدا مي كنم:happy:

بفرما

در مورد اون تمها هم به تظر من تمهاي اينجوري نصب نكني بهتره و يه برنامه sbp pocket plus هست اونو پيدا كن همه چيزتو قشنك مي كنه

دوست عزيز و تا كمي هم id از راهنماييتون متشكرم:D:blush:

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،
هیراد جان،مشکلی در رسیو نداره،فقط در هنگام رسیو؛دفعه اول که صفحه برنامه باز میشه،سفید هست،یک بار که هاید و ناتیفیکیشن رو می زنم،صفحه برنامه نمایان می شه و من yes رو می زنم و رسیو شروع میشه،اما عملا" نمی تونم و یا نمی دونم که چجوری فایل رو از طریق این برنامه سند کنم،شاید هم صرفا" با این برنامه عمل رسیو صورت می گیره،ضمنا" من به این خاطر برنامه شما رو نصب کردم که بعد از تستش که کار می کرد،آیکن قشنگتری نسبت به DrYar داره،
مجتبی جان واقعاً کمک کردی دستت درد نکنه
موفق و پیروز باشی;)

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوتا سوال ديگه هم دارم كه فشردشون مي كنم توي يك سوال كه راحتتر جواب بديد:happy:

ممنون ميشم اگه جواب بدين

واسه PoneAlarm یه سر به اینجا بزن
http://www.pocketmax.net/phoneAlarm.html
بعد اون تیکشم تو تودی بزن باشه ;)

واسه بکگراند کل باید تم های ویسبار رو با فتو شاپ یا کورل یا ..... دست کاری کنی البته عکس های بالا و پایین صفحه رو فقط

واسه تم متحرکم باید AnimatedToday رو نصب کنی;)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام مجتبي خان اگه برات زحمتي نيست به من بگو با چه تم يا برنامه اي اينكارو كردي كه تو today مربع هاي قشنكي زير تقويم فارسي گذاشتي كه مثلا يكيش تعداد اس ام اس يك ديگه تماسها و يكي ديگه ايميلهاتو نشون مي ده ممنوم ميشم اگه با تم هست اون تم رو معرفي كن و چه ويبساري رو بايد نصب كنم و چه ورژني؟؟؟ مي دونم برات زحمت ميشه شرمنده بخدا:rolleyes::blush:

ممنون عزيز ولي من فون الارم رو دسگام نصبه والله همچين قسمتاي نداره جز آلارمها و پروفايل و اينا

ميشه بگي كدوم ورژنش اينكارا رو مي كنه

ضمنا يه قسمتي براي فون الارم توي تودي من مياد ولي خاليه:f34r:
خوب دقیقا" هیراد جان درست گفتند،اما من وقتی دو سه ورژن جدید فون آلارم رو نصب کردم و دیدم که شاهر خوبی در تودی نداره،از ورژن قدیمیترش یعنی ورژن 1.58 بیلد 100 ستقاده می کنم که در راهنما می تونید پیداش کنید،

دوستان عزیز سلام
یه چیزی این صفحه home که در بالا attach شده "بالاش نوشته سه شنبه 13 خرداد"از چه برنامه ای استفاده کردی که اینطور شده چون عربزیر رو دستگاه من اینکارو نکرد.بعد صفحه اولتون خیلی منظم است از چه برنامهای استفاده کردید.سوم با نسب iphone رو گوشی قسمتی که لیست پایین رو setting است تو هم تو هم میشه ولی وقتی یه دونه دیگش که icon هاش بزرگتر است میریزم مشکل رفع میشه مشکل در کجاست؟
متشکرم
من به تجربه به این حالت دسکتاپ پی پی سی رسیدم و خیلی وقت هست که به این شکله،برنامه های خاصی هم نیست،اولین برنامه برنامه مبدل فارسی با عنوان دیت کانورتر هست که بازم تو عناوین می تونید پیدا کنید،دومین برنامه هم فون آلارم 1.58 هست و سومین برنامه هم برنامه محبوب ورد میت هست که البته ورژن قدیمی ترش هست چون ورژن جدید رو از طریق وایرلس باید آپدیت کرد و اگر از طرق دیگه آپدیت بشه،از حالت رجیستر در میاد،
نحوه چیدنش هم اینه که پس از نصب در قسمت settings و personal گزینه today رو انتخاب کرده و از زبانه items می تونید سه برنامه ای رو که گفتم برای نمایش دادن در دسکتاپ مارک کنید و بقیه رو آن مارک،با استفاده از کلید های move up و move down می تونید جای هر کدام از برنامه هایی که مارک شدند رو در دسکتاپ تغییر بدید،بنابراین اول دیت کانورتر و سپس فون آلارم و بعد هم ورد میت رو قرار می دید،
این از برنامه های روی دسکتاپ،اما یه توضیح مختصر هم برای استفاده از ویس بار و همچنین تم ویستا که لینکش رو در پست های قبلیم هم داده بودم،بدم :
ببینید ابتدا شما تنها برنامه wisbar advance (آخرین ورژن اگر باشد که چه بهتر)را دانلود و روی پاکت پی سی نصب کنید،بعد از نصب برنامه کافیست فایل ویستا لایت رو هم دانلود کنید که حدودا" 1.5 مگ هست و بعد از اینکه در دسکتاپ پی سی از حالت زیپ درآوردید،فولدرش رو به مسیر program files (حالا یا روی دوایس یا استوریج،بسته به این که برنامه را کجا نصب کرده باشید)و سپس lakeridageو wisbar advance و سپس فولدر themes رفته و فولدر ویستا لایت رو پیست کنید،
4xyrqk9.png

5zbmakk.png
در شاتهای بالا مسیری که فولدر ویستا لایت را در آن کپی کرده ام را می بینید،

سپس به خود برنامه wisbar advance رفته و از بین گزینه ها ،گزینه wisbar advance 2 settings رو انتخاب کنید،
6fykkzp.png
در صفحه جدیدی که باز می شود که به طور پیش فرض روی my themes تنظیم است،سپس custom theme رو انتخاب کرده و گزینه customize را که در پایین فعال شده تب کنید،از صفحه جدید گزینه import theme رو بزنید،سپس همان مسیری که ویستا لایت رو در آن نصب کردیه بودید رو با تب روی فلش رو به پایین در سمت راست صفحه برواز کنید؛و گزینه vista beta lite رو انتخاب کنید،
4mi3tvl.png

61oh1z9.png
پس ار انتخاب در صفحه جدید دو گزینه رو پیش رو دارید که شامل vista lite و همچنین vistalite_long start button وجود دارد،برای اینکه استارت بالای دسکتاپتان مثل من بزرگ باشد گزینه دوم یعنی لانگ استارت باتن را انتخاب کرده و ok کنید،تمام صفحات را okکنید تا برنامه ویس بار عمل کرده و تم جدید نمایش داده شود،
تم ویستا مبارک باشه انشاله،
طی چند روز آینده سعی می کنم در رابطه با ویسبار ادونس دسکتاپ برای اینکه آیکونهای دسکتاپ همانند ویندوز ویستا شود،صحبت خواهم کرد،
خودم فکر می کنم که توضیحاتم به قدر کافی واضح بوده،بنابراین اگر ایمان و سایر دوستان باز هم مشکلی داشتند بپرسند بنده در خدمتتان خواهم بود،
موفق باشید.

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم یه تم کاملا روشن (واقعا قشنگه:blush:)

masterkd1.png

masterldn8.png

Download

بالا