• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بخش تم و رینگ تون برای پاکت پی سی

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
البته منظورم اين بود لينك پست رو بديد ...
خوب وقتي ريپليسشون مي كنيد ديگه اسكين هاي اصلي هم از بين مي ره و به هم مي ريزه ديگه !
بعد از اينكه محتويات Program Files‌ رو كپي كرديد:
توي \Themes\Desktop پاكت پي‌سي‌تون يه فولدر بسازيد به نام Vista
حالا فولدر هاي Common Images و landscape_qvga و portrait_qvga رو توي \Themes\Desktop\Vista بريزيد.
فايل \Theme Vista\Themes\Desktop\portrait_qvga\default_portrait_qvga.skin (كه تو كامپيوتره) رو رينيمش كنيد به مثلا" vista بعد كپي ش كنيد تو \Themes\Desktop\Vista.
حالا بريد تو قسمت انتخاب دم. بايد ويستا رو ببينيد. انتخابش كنيد.
اگه درست شد كه شد اگه نشد محتويات فولدر \Themes\Desktop\Vista\Desktop رو پاك كنيد و به جاش محتويات فولدر Theme Vista\Themes\Desktop\Default\Desktop رو از كامپيتوتر توش بريزيد. از ويزبار خارج شيد و دوباره ويزبار رو بازش كنيد.
اگه درست نشد يه بار ديگه محتويات \Themes\Desktop\Vista\Desktop رو پاك كنيد و توش محتويات Theme Vista\Themes\Desktop\portrait_qvga\Desktop رو از pc‌ كپي گنيد و برنامه رو ريستارت كنيد.
اميدوارم درست شه !
============================
از دوستان كسي اين دم رو براي VGA و WAD 2 تست كرده؟!

سلام

اول که ممنون
دوم بازم نشد !
این کار ها را که میکنم اون 5 تا تمی هم که پیشفرض هست پاک میشن و از اون فایلی هم که خودم با نام ویستا ساختم خبری نیست که نیست!

آقا کمک کنین منو !!! من موندم چرا نمیشه !!!! :blink:

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
سلام

اول که ممنون
دوم بازم نشد !
این کار ها را که میکنم اون 5 تا تمی هم که پیشفرض هست پاک میشن و از اون فایلی هم که خودم با نام ویستا ساختم خبری نیست که نیست!

آقا کمک کنین منو !!! من موندم چرا نمیشه !!!! :blink:
اون ها پاک شدن چون قبلا با این ها ریپلیسشون کردید. ویزبار ادونسد پاک کنید و دوباره نصب کنید.

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام به همه دوستان
آقا یکی نمیخواد منو در مورد تم ویستا کمک کنه ؟ ؟ ؟ ؟
دوستان زحمت کشیدید کمک کردین ولی نشد که نشد
والا از تم های tsk خسته شدم !!!! :(

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام به همه دوستان
آقا یکی نمیخواد منو در مورد تم ویستا کمک کنه ؟ ؟ ؟ ؟
دوستان زحمت کشیدید کمک کردین ولی نشد که نشد
والا از تم های tsk خسته شدم !!!! :(

مملو جان فکر نمیکنم دیگه بچه های فروم به صورت غیابی وآفلاین بتونن بیشتر از این کمکتون کنند - نهایتاً یکبار که هارد ریست کردید تمام مراحل نصب رو یکبار دیگه از اول انجام بدید .

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

یک محافظ صفحه نمایش به یاد ماتریکس.

matrix.jpg

بدک نیست برای کسانی که عشق اسکرین سیور هستند خوبه .

دانلود فایل

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
:Dبادی جون و بقیه جون سلام ! :D
من ارد ریست هم کردم ولی نشد !!! نه 1 بار نه 2 بار ....

به جز روش off line چه روشی برای کمک به من توصیه میکنین ؟!

فکر کنم چت بهترین راه باشه !
پس 1 قرار بگذاریم و کمکم کنید

البته اگر وقت دارینااااااااااااااااا
:D
نگین طرف هنوز 50 تا post نداده ، هیچی برنامه هم معرفی نکرده و فقط آماده خوری میکنه حالا پسر خاله هم شده هاااااااااااااااا :blink::D
کنکورم را بدم خودمو وقف فروم میکنم !!!! :D

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
:Dبادی جون و بقیه جون سلام ! :D
من ارد ریست هم کردم ولی نشد !!! نه 1 بار نه 2 بار ....

به جز روش off line چه روشی برای کمک به من توصیه میکنین ؟!

فکر کنم چت بهترین راه باشه !
پس 1 قرار بگذاریم و کمکم کنید

البته اگر وقت دارینااااااااااااااااا
:D
نگین طرف هنوز 50 تا post نداده ، هیچی برنامه هم معرفی نکرده و فقط آماده خوری میکنه حالا پسر خاله هم شده هاااااااااااااااا :blink::D
کنکورم را بدم خودمو وقف فروم میکنم !!!! :D

بحث وقت داشتن یا نداشتن نیست - این روزها احساس میکنم 24 ساعت در روز برام کمه چون فقط 11 ساعتشو یکضرب سر کار هستم و ... هزار گرفتاری دیگه ... البته (خدارو شکر) گرفتاری های خوب .

اینکه شما میگین چت بهترین راهه من فکر میکنم اگه بهترین نباشه بهتر از چت کردن توی فروم هستش ( چون داره فروم رو به چت روم تبدیل میکنه )

درنهایت چشم من الان یه یاهو مسنجر نصی میکنم ( فقط برای راه افتادن کار شما ) و ادامه ندادن این بحثه طولانی در فروم - * راستی جریان این کنکورا چیه که هر 12 ماهه سال بچه های فروم های مختلف دارن کنکور میدن - زمانه ما فقط 2 ~ 3 تا کنکور بود . :blink:

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
بحث وقت داشتن یا نداشتن نیست - این روزها احساس میکنم 24 ساعت در روز برام کمه چون فقط 11 ساعتشو یکضرب سر کار هستم و ... هزار گرفتاری دیگه ... البته (خدارو شکر) گرفتاری های خوب .

اینکه شما میگین چت بهترین راهه من فکر میکنم اگه بهترین نباشه بهتر از چت کردن توی فروم هستش ( چون داره فروم رو به چت روم تبدیل میکنه )

درنهایت چشم من الان یه یاهو مسنجر نصی میکنم ( فقط برای راه افتادن کار شما ) و ادامه ندادن این بحثه طولانی در فروم - * راستی جریان این کنکورا چیه که هر 12 ماهه سال بچه های فروم های مختلف دارن کنکور میدن - زمانه ما فقط 2 ~ 3 تا کنکور بود . :blink:

سلام

ممنونم

تا باشه گرفتاري هاي خوب واسه همه باشه !!! :rolleyes:
عزيز من تير كنكور دارم
ولي وقتي مردم مثل . . . . .. :blink: مي خونن اگر نخوني كه قبول نميشي !!!! :(

در مورد مسنجر هم دم شما گرم باد . انشا،الله !!! :lol:

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام مجدد

attachment.php
attachment.php

بعد از در خواست های مکرر دوستان در باره آموزش نصب تم ویستا - حدود 7 ~ 8 نفری موفق به انجام کار شدند و چند نفری هم منو به این روز
229.gif
در آوردند . که باعث شد یک تصمیم اساسی بگیرم .

من یک بکاپ از قسمت های مورد نیاز از گوشی خودم تهیه کردم و به صورت یک فایل زیپ شده برای شما گذاشتم شما فقط کافیه که اونو توی گوشیتون کپی کنید و یک کلیک روش بزنید همه چیز اتوماتیک مهیا خواهد شد .

شما بعد از هارد ریست میتونید این بکاپ رو Restore کنید - منظورم اینه که دیگه نیاز به نصب ویسبار ها و کپی تم ها ندارید .

نکته مهم در مورد رجیستری

من ویندوزم WM 6.0 CROSSBOW هستش دوستانی که مثل من اینو دارند با خیال راحت نصب کنند .

اما دوستانی که WM 5.0 و یا حتی WM6.0 غیر از ورژن CROSSBOW دارند اول با یک برنامه ( ترجیحاً Spb Backup ) از رجیستری گوشیشون بکاپ بگیرند

فایل بکاپی رو که من گذاشتم Restore کنند و بعد از اون ، بکاپ رجیستری خودشون رو Restore کنند .

------------------------------------------------------------------------

راه دوم در موقع Restore کردن بکاپ من میتونید توی قسمت دوم که گزینه های Full Restore و Customize Restore نشون داده میشه گزینه دوم رو انتخاب کنید و Next بزنید
بعد گزینه System Date رو انتخاب کنید و Option رو بزنید . از اون قسمت تیک جلوی Restore Registery رو بردارید و ادامه دهید .

در نهایت با یکی از این دو راه قطعاً خواهید توانست - من بخاطر ساخت و تست این بکاپ در عرض نیم ساعت 4 بار هارد ریست کردم - اینها گفتن نداره چون من با رضایت کامل و بخاطر هم وطنانمون دارم این کار رو میکنم به امید روزی که XDA-Developer ی ها بیایندو از فروم های پرشین تولز استفاده کنند و چیز یاد بگیرند :blink:

دانلود فایل - حدوداً 5 مگابایت

mah_55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مجدد

attachment.php
attachment.php

بعد از در خواست های مکرر دوستان در باره آموزش نصب تم ویستا - حدود 7 ~ 8 نفری موفق به انجام کار شدند و چند نفری هم منو به این روز
229.gif
در آوردند . که باعث شد یک تصمیم اساسی بگیرم .

من یک بکاپ از قسمت های مورد نیاز از گوشی خودم تهیه کردم و به صورت یک فایل زیپ شده برای شما گذاشتم شما فقط کافیه که اونو توی گوشیتون کپی کنید و یک کلیک روش بزنید همه چیز اتوماتیک مهیا خواهد شد .

شما بعد از هارد ریست میتونید این بکاپ رو Restore کنید - منظورم اینه که دیگه نیاز به نصب ویسبار ها و کپی تم ها ندارید .

نکته مهم در مورد رجیستری

من ویندوزم WM 6.0 CROSSBOW هستش دوستانی که مثل من اینو دارند با خیال راحت نصب کنند .

اما دوستانی که WM 5.0 و یا حتی WM6.0 غیر از ورژن CROSSBOW دارند اول با یک برنامه ( ترجیحاً Spb Backup ) از رجیستری گوشیشون بکاپ بگیرند

فایل بکاپی رو که من گذاشتم Restore کنند و بعد از اون ، بکاپ رجیستری خودشون رو Restore کنند .

راه دوم در موقع Restore کردن بکاپ من میتونید توی قسمت دوم که گزینه های Full Restore و Customize Restore نشون داده میشه گزینه دوم رو انتخاب کنید و Next بزنید
بعد گزینه System Date رو انتخاب کنید و Option رو بزنید . از اون قسمت تیک جلوی Restore Registery رو بردارید و ادامه دهید .

در نهایت با یکی از این دو راه قطعاً خواهید توانست - من بخاطر ساخت و تست این بکاپ در عرض نیم ساعت 4 بار هارد ریست کردم - اینها گفتن نداره چون من با رضایت کامل و بخاطر هم وطنانمون دارم این کار رو میکنم به امید روزی که XDA-Developer ی ها بیایندو از فروم های پرشین تولز استفاده کنند و چیز یاد بگیرند :blink:

سلام دوست عزیزمن 1خواهش داردم :blush:اگر ممکنه من خیلی طلب این تم شده گوشیم جسجار ابن فایل وبرداشم ریستو کردم تم لود کرد نمایشم داد اما خیلی ریز بود می خواستم اگر امکان داره یک را ه هلیم واسه ما در نظر بگیرن خیلی جیلی ممنون میشم

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام مجدد

attachment.php
attachment.php

عزیز سلام

اول که دمت گرم داداش اسااااااسی

خداییش واسه بار 3242345 ثابت کردی اگر توی این ترد چند تا مرد باشه 1کیش شما هستی !

اما بازم مشکل وجود داره !!!!

وااااااای

چرا میزنی ؟!؟!؟!

من کارها را انجام دادم تم هم نصب شد
اما مشکلات زیر پیش اومد !
1- فقط صفحه today اون تم را داره ! یعنی بقیه جاها تم عادی win mobile هست !!!!
2- اگر توی فایل بک آپ رجیستری شما را بر نگردونم یا بعدش رجیستری خودم را برگردونم تم خراب میشه !!!
یعنی میشه شکل همونی که گفتم آیکن های wisbar سفید میشن !!!! :wacko:

اما بازم میگم همین اندازه که به فکر ما هم هستی جای بسی ایول داره مهدی جون !!! :lol:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
عزیز سلام

اول که دمت گرم داداش اسااااااسی

خداییش واسه بار 3242345 ثابت کردی اگر توی این ترد چند تا مرد باشه 1کیش شما هستی !

اما بازم مشکل وجود داره !!!!

وااااااای

چرا میزنی ؟!؟!؟!

من کارها را انجام دادم تم هم نصب شد
اما مشکلات زیر پیش اومد !
1- فقط صفحه today اون تم را داره ! یعنی بقیه جاها تم عادی win mobile هست !!!!
2- اگر توی فایل بک آپ رجیستری شما را بر نگردونم یا بعدش رجیستری خودم را برگردونم تم خراب میشه !!!
یعنی میشه شکل همونی که گفتم آیکن های wisbar سفید میشن !!!! :wacko:

اما بازم میگم همین اندازه که به فکر ما هم هستی جای بسی ایول داره مهدی جون !!! :lol:

اگه همه ایکونها و بکگراندها سفید هستن, tab and hold بکنین و دستی به ایکون مورد نظر ادرس بدین.
واسه من هم اول همشون سفید بودن دستی همرو درست کردم.

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اگه همه ایکونها و بکگراندها سفید هستن, tab and hold بکنین و دستی به ایکون مورد نظر ادرس بدین.
واسه من هم اول همشون سفید بودن دستی همرو درست کردم.

با تشکر از علیرضا جون که آخرین راه رو بیان کرد .

دوستانی که به اون مرحله از تم رسیدند که تم لود میشه ولی عکس هاش نمیاد می تونند روی هر آیکن یا عکس کلید رو نگه دارند تا منو ظاهر بشه و از قسمت Properties گزینه Images رو بزنند و از لیست آیکن های موجود در داخل پروگرام فایل / آیکن استفاده کنند اگر هم می خواهید Doct رو ست کنید از توی پروگرام فایل / ویسبار ادونس / داکت برید و انتخاب کنید .

* خوبیه این روش هم اینه که راه تم ساختن رو یاد میگیرید - و ممکنه تا چند روز دیگه دوستان دیگه هم تم هایی خیلی قشنگ تر از این بیرون بدند .

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
با تشکر از علیرضا جون که آخرین راه رو بیان کرد .

دوستانی که به اون مرحله از تم رسیدند که تم لود میشه ولی عکس هاش نمیاد می تونند روی هر آیکن یا عکس کلید رو نگه دارند تا منو ظاهر بشه و از قسمت Properties گزینه Images رو بزنند و از لیست آیکن های موجود در داخل پروگرام فایل / آیکن استفاده کنند اگر هم می خواهید Doct رو ست کنید از توی پروگرام فایل / ویسبار ادونس / داکت برید و انتخاب کنید .

* خوبیه این روش هم اینه که راه تم ساختن رو یاد میگیرید - و ممکنه تا چند روز دیگه دوستان دیگه هم تم هایی خیلی قشنگ تر از این بیرون بدند .

نه نه نه نه !!!!! :wacko:
منظورم اصلا این نبود
بیبین مهدی جون میگم تم سفید میشه تم ویستا که اصلا می پره !!!
تم wisbar می آد که اونم سفید میشه !!! :blink:

بعدشم تم فقط desotope منو عوض کرد !!
بقیه جاها همون تم های عادی هستند !!! ( تم سبز هست !!! ) :(

چه کار کنم حالا ؟!؟!
میگم بازم دم شما اساسی گرم که مردونگی کردین !!! :happy:

بالا