[\Program Files\Spb Time/QUOTE]
کپی کنید بعد با نرم افزاره resco explorer در قسمت رجیستری به قسمت زیر روید
بعد تنظیمات زیرو انجام بدینHKCU/software/spb software house/ spb time/skin/
![]()
![]()
تموم کافی تو لیست اسکینها spb blue رو انتخاب کنین![]()
سلام
اگه ممکنه یکی از دوستان چند تا اسکین خوشگل از resco keyboard pro بذاره من که هر چی گشتم پیدا نکردم
ممنون
بعد قسمت input metod ,resco رو انتخاب کن بعد about رو اخر از همه get new update رو بزن تمومsetting/personal/input
اینم برای کاملتر شدن چهره ابی ویندوز موبایل![]()
![]()
عالی ست
واقعا عالی ست
جناب عطاییان ، واقعا در این کار استادید
معمولا اسکین هایی که ساخته می شه برای مدیا پلیر ، کارایی شو کم می کنه این اولی ش هست که من می بینم و کارایی شو بهتر کرده
ممنون
ممنونتو ppc به این قسمت برو
بعد قسمت input metod ,resco رو انتخاب کن بعد about رو اخر از همه get new update رو بزن تموم
شرمنده که سوال ناشیانه میپرسم:
نحوه نصب تم روی ppc چه جوریه؟؟اصلا باید چیکار کنم؟؟:blush:![]()
ایول دمت گرماینم یه تم واسه رسکو کیبورد که آقا نیما درخواست کرده بودند
مثل همیشه پسوند فایلو از زیپ به رار تغییر بدین کافی فایلها رو تو فولدر اسکین رسکو بجای یکی دیگه از اسکینا کپی کنین
سلام
اقای عطاییان
شما با چه برنامه ای theme میسازید برای ppc (با پسوند tsk)
دوستان اینم یه تم واسه Wisbar Advance![]()
![]()
دوستان اینم یه تم واسه Wisbar Advance![]()
![]()
سلام
آقا من 2 تا سوال دارم که توی عکس هم با فلش مشخص کردم
یکی چطوری ظلهر ویندوزم را مثل این عکس کنم(آخه ویندوز من مثل همون ویندوز 98 گرافیکی نیست)
دوم اینکه این تقویم را از کجا بیارم که تاریخ را شمسی روی صفحه نشون بده
خیلی خیلی متشکرم
![]()
واسه سوال اولتون بگم نرم افزار wisbar Advance 2 رو که تو ترد نرم افزار معرفی شده رو نصب کنید بعد فایلهای درون فولدر green vista روبه ppc منتقل کنید بعد به قسمت sitting نرم افزار برین در قسمت my theme روی گزینه customize بزنید تم مورد نظرتونرو تو هر شاخه ای کپی کردید انتخاب کنین![]()
در مورد سواله دوم بگم با نرم افزار persday که اونم توی ترد نرم افزار معرفی شده بعد از اینکه نرم اف زار رو نصب کردید یه سافت ریست کنین تقوم شمسی توی تودیتون اضافه میشه![]()
موفق باشید![]()