اگه عادل افتضاحه به نظر شما پس کی خوبه ؟ خیابانی ؟ علی فر ؟
اگه عادل افتضاحه به نظر شما پس کی خوبه ؟ خیابانی ؟ علی فر ؟
با اینکه با گزینه خیابانی شدیدا موافقم که افتضاحه اما بد نیست یک نیم نگاهی هم به کوتی داشته باشیم :دی اون از افتضاح همچین چند مایلی اونورتره
کوتی که بله************.اما چون کلا" داره راجع به آدمها بحث میشه میشه کوتی رو گذاشت کنارحتما کوتی رو مد نظرشونه
ساسان جان به روح انکه سوگند نمیدونستم اون حروفی که جداسازی کردم هم ممنوعه.وگرنه نمی نوشتم(از بس ازشون متنفرم گاهی از دستم درمیره)کوتی که بله************.اما چون کلا" داره راجع به آدمها بحث میشه میشه کوتی رو گذاشت کنار
کلا گزارشگرهای ایرانی به درد نمیخورن.چون در واقع اصلا بازی رو گزارش نمیکنن فقط میان یه سری حرف مفت از این ور و اون ور میزنن و سوابق و اطلاعات مختصری درباره بازیکنا میدن و یه خورده هم درباره مربیا و داوری حرف میزنن و بازی تموم میشه.درحالی که گزارش کردن اصلا این نیست.شما گزارش عربا یا همون اروپاییها رو ببینید ثانیه به ثانیه بازی رو تعقیب میکنن و تمام اتفاقات بازی رو با هیجان گزارش میکنن.وقتی هم که گل زده میشه یا اتفاق خاصی میفته هیجان و تن صدای گزارشگر لذت اون صحنه رو چند برابر میکنه.
حالا اینجا گل زده شده خیابانی معلوم نیست چه غلطی داره میکنه بعد چند ثانیه میگه توی دروازه و تموم.این شد گزارش گل بازی.
من که واقعا با گزارش عربا حال میکنم یه بازی آشغال هم باشه ولی گزارشگر عرب باشه نگاه میکنم ولی تو تلویزیون ایران بهترین بازیها رو هم آدم رغبت نمیکنه نگاه کنه با این گزارشهای مزخرف.
احمدی خیلی خوبه بابا بی انصاف نباشاحمدی
احمدی خیلی خوبه بابا بی انصاف نباش
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk