• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بدو بدو افزايش سرعت اينترنت تا 5 برابر

peymanafraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز همونطور که دوستمون گفتن وقتي شما دارين با يه مودم 56K کانکت ميشين يعني حداکثر سرعتي که ميشه با اون مودم به اينترنت وصل شد همون 56K هست پس اين شعبده بازيا هيچ تاثيري نداره.
در ضمن ما توي ايران با dialup حتي 56K واقعي هم نميتونيم وصل بشيم چه برسه به 200 به بالا.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
لازم به ذكر هست كه ممكنه با اين كار به مودم شما آسيب برسه با وجوديكه تغييري در عمل در سرعت شما ايجاد نميشه.براي مودمهاي مختلف فرمولهاي خاصي وجود داره كه اكيدا توصيه ميكنم براي سلامت مودم خودتون هم كه شده اين كار را انجام نديد.

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
لازم به ذكر هست كه ممكنه با اين كار به مودم شما آسيب برسه با وجوديكه تغييري در عمل در سرعت شما ايجاد نميشه.براي مودمهاي مختلف فرمولهاي خاصي وجود داره كه اكيدا توصيه ميكنم براي سلامت مودم خودتون هم كه شده اين كار را انجام نديد.

میشه لطف کنین توضیح بدین که چرا مودم ممکنه آسیب ببینه؟!!

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
اصلا فرق نمي كنه و امكانش نيست

چون پهناي باند خط شما 52 كيلو بايت هست و از اون بيشتر نمي شه

فقط و قتي adsl مي گيري مي ري مخابرات و پهناي باند خط تلفن رو بيشتر مي كني

شما هم اگر لطف کنین یک توضیحی در این دو مورد بدین خیلی خوبه!

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
آقا پول تلفن من دو برابر اومده:blink: :( يعني مال اين تنظيماته :eek: اين تنظيمات رو هم قبلا انجام داده بودم تاثير داشت :blink: يعني سرعت دانلود من به 6-7 رسيده بود كه يه شاهكاره چون تا يه ماه پيش من اصلا نمي تونستم سايت باز كنم!!!

اینکار ممکنه روی سرعت شما تاثیر بگذاره (لینکی که برای توضیحات دادم بخونین تا متوجه بشین در چه شرایطی شدنی هست) ولی امکان نداره روی هزینه تلفن شما اثری داشته باشه.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
بابا این یارو تنگیه
علاقه شدید هم به 5 برابر کردن چیزای مختلف داره
یه تاپیک دیگه زده صدای k750 رو 5 برابر کنید

:lol: :lol: :lol: :lol:

دقيقا هم گير داده به 5 برابر
نه بيشتر نه كمتر ;) ;)

arashkhan

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
7
عجب راه حلی؟ شما با این کار همه شرکتهای ADSL رو پشت سر گذاشتی.دیگه همشون قرار شده فردا بیان اعلام ورشکستگی کنن.

بالا