• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بدو بدو حراج زدم به مالم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mhadih

Registered User
لایک‌ها
124
دوستان در خرید مختارن . تو امضام 1 لینک از خرید و فروشم هست .

1 تاپیک دیگه هم دارم که گیرنده دیجیتال دارم توش می فروشم . 1 کیشو به کاشان و یکیشو به تهران و 1 کابل dvi به hdmi هم به یکی از عزیزان گرگانی . دوستان اگه شبه ای در خرید دارند میتونم آی دی دوستانی که ازم خرید داشتند رو بدم .

اداره پست باز هست . ولی من دو روز پیش 1 بسته ای رو ارسال کردم واسه یکی از دوستان ولی الان 2 روزه که اطلاعاتشو چک می کنم هنوز تغییر وضعیت نداده

و اما در جواب شما دوست عزیز.

کد رهگیریو که داری . از رو سایت آدرسی رو هم که ارسال شده میتونه ببینی . پس من ارسال کردم . ولی در شهر شما به علت عدم شناسایی گیرنده توسط پست دوباره برگشت خورده و اومده پیش خودم . یعنی 25 / 12 / 1390 . پس کلاهبرداری در کار نبوده دوست عزیز .

اینم کد رهگیریش 98688008911401445147
دوستان برن تو سایت پست و ببینن صحت حرف بنده را .

به گفته پست 3 بار جهت تحویل مراجعه شده ولی فرد مورد نظر شناسایی نشده است .
بنده هم در مورد کلاهبرداری چیزی نگفتم ولی :
1- من 3 اسفند پول ریختم وشما 17 اسفند ارسال کردید به گواه همین سایت پست.
2- من با اداره پست تماس گرفتم و بابت افرادی که بسته هارا توزیع میکنند سوال کردم و گفتن هر موزع بسته های یک محدوده مشخص را میبره و اون بسته ای که شما فرستاده بودی اصلا بوسیله توزیع کننده محدوده ما توزیع نشده بود یعنی با ادرس غلط ارسال شده.
3- شما دیروز گفتی بسته دوباره ارسال شده خوب کد رهگیریش کو؟

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
بنده هيچكاره ام ولي حق رو به mhadih ميدم و اميدوارم ضرر نكرده باشند.

m_h_khodadadi68

Registered User
لایک‌ها
2

ضرری در کار نیست دوست عزیز .
من محدوده کاریم دور از پست مرکزی هست . بخاطر همین بسته رو میدیم پیک میبره تحویل باجه میده و باجه هم میبره پست .
کد رهگیری هنوز به دستم نرسیده که بزارم براتون .

آدرس هم همان آدرسی که شما دادید ارسال شد دوست عزیز

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
دوست عزیز
لطفا قیمت رم 1 2 4 8 16
و مارک هاش.

mhadih

Registered User
لایک‌ها
124

دوست عزیز ازتون ممنونم . بحث سر ضرر کردن نیست چون اصلا 20 تومن پولی نیست بحث سر شفاف سازی توی معامله و روراستی هست.
امیدوارم تو سال جدید هممون موفق باشیم.

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
یک عدد 16 گیگ خریدارم... اطلاعاتتونو پخ کنید دوست گرامی.
کجای مازندرانی شما؟

Last edited:

علیرضـا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
280
تا الان کسی از ایشون خرید داشته ؟جنس چند روزه رسیده دستشون ؟لطفا در تاپیک اعلام کنید

سلام
بنده یه گیرندهٔ دیجیتال از ایشون خریدم و دیروز به دستم رسید.
با سپاس

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
سلام
درخواست ها ارسال شده؟

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
ما یه نمونه سفارش دادیم واسه تست ببینیم چطوره ، هنوز که هنوزه بدستمون نرسیده و جالب اینکه من سوم عید واسه دوستان شیرینی یزدی فرستادم بدستشون رسید ولی نمیدونم چطور این دوست عزیز نمیتونه زودتر از 13 فروردین بفرسته!و جالبتر اینکه کل 8 گیگ ها فروش رفته ولی هنوز یدونش بدست ما نرسیده!!تعجبه والا

am1988

Registered User
لایک‌ها
13
والا من 2.3 فروردین پول 3 تا 8 گیگ ریختم به حسابشون قبل خرید چند بار ازشون سوال که کی میرسه دستم و ایشون هم گفتن 1 روز بعد از ارسال ...
5 که گذشت زنگ زدم خدمتشون و تازه اون موقع بود که به من گفتن 14 فردین میتونن ارسال کنن!!! و چون من دو تا از فلشارو برای رفیقام گرفتم یه جورای سنگ روی یخ شدم..
دیروزم که پ.خ زدم گفتن هنوز بارشون نرسیده و به محض رسیدن ارسال میشه
خلاصه فعلا مشغول به کشیدن یکی از سین های سفره 7 سینمون هستیم...:rolleyes:

mhadih

Registered User
لایک‌ها
124
رمی که من از ایشون خریده بودم بالاخره دیروز رسید دستم. امید وارم دوستمون یکم بیشتر احساس مسئولیت به خرج بده و متوجه باشه کسی که از نت خرید میکنه نمیتونه زیاد منتظر بمونه .
موفق باشید.

m_h_khodadadi68

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
درخواست ها ارسال شده؟

ظاهرا که نه
توی فرستادن خوب دق میدن ادمو...:hmm:

ما یه نمونه سفارش دادیم واسه تست ببینیم چطوره ، هنوز که هنوزه بدستمون نرسیده و جالب اینکه من سوم عید واسه دوستان شیرینی یزدی فرستادم بدستشون رسید ولی نمیدونم چطور این دوست عزیز نمیتونه زودتر از 13 فروردین بفرسته!و جالبتر اینکه کل 8 گیگ ها فروش رفته ولی هنوز یدونش بدست ما نرسیده!!تعجبه والا

والا من 2.3 فروردین پول 3 تا 8 گیگ ریختم به حسابشون قبل خرید چند بار ازشون سوال که کی میرسه دستم و ایشون هم گفتن 1 روز بعد از ارسال ...
5 که گذشت زنگ زدم خدمتشون و تازه اون موقع بود که به من گفتن 14 فردین میتونن ارسال کنن!!! و چون من دو تا از فلشارو برای رفیقام گرفتم یه جورای سنگ روی یخ شدم..
دیروزم که پ.خ زدم گفتن هنوز بارشون نرسیده و به محض رسیدن ارسال میشه
خلاصه فعلا مشغول به کشیدن یکی از سین های سفره 7 سینمون هستیم...:rolleyes:

رمی که من از ایشون خریده بودم بالاخره دیروز رسید دستم. امید وارم دوستمون یکم بیشتر احساس مسئولیت به خرج بده و متوجه باشه کسی که از نت خرید میکنه نمیتونه زیاد منتظر بمونه .
موفق باشید.

با عرض عذرخواهی از تمام عزیزان . سفارشها به ترتیب اولویت ارسال شده است . اما با توجه به تمام شدن موجودی سفارش دوباره درج گردیده و کالاها هنوز به دست بنده نرسیده است . دوستانی که فکر می کنند کلاهبرداری در کار است طی پیغام خصوصی شماره حساب و یا کارت را اعلام کنند تا هزینه برگشت داده شود .
با توجه به سابقه ما در خرید و. فروش فکر نکنم جای سوالی مونده باشه .

am1988

Registered User
لایک‌ها
13
اقا محمد بحث کلاه برداری نیست... بحث خوش حسابی و وقت شناسیه
مید وارم دوستمون یکم بیشتر احساس مسئولیت به خرج بده و متوجه باشه کسی که از نت خرید میکنه نمیتونه زیاد منتظر بمونه .
این قسمت از حرف دوستمونو ببین
من حوصله رفتن به پاساژ طالقانی(یکی از پاساژ های مطرح تو اصفهان در زمینه کامپیوتر ) رو نداشتم و 3 تا فلش از شما خریدم که متاسفانه 2 تاش برای خودم نیست اگر یادتون باشه زمانی هم که باتون تماس گرفتم مرتب تاکید میکردم که فلشا مشکلی نداشته باشن که جلوی رفیقام کنف نشم....
توی نت علاوه بر بحث اعتماد توی خرید بحث زمانم خیلی مهمه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا