ArashMiniStar
Registered User
عزیز usb3مخصوصا transcend 700 دارید؟؟ من خریدارم... لطفا قیمت را هم بفرمایید.
البته 16 گیگ...
عزیز usb3مخصوصا transcend 700 دارید؟؟ من خریدارم... لطفا قیمت را هم بفرمایید.
البته 16 گیگ...
بنده هم در مورد کلاهبرداری چیزی نگفتم ولی :دوستان در خرید مختارن . تو امضام 1 لینک از خرید و فروشم هست .
1 تاپیک دیگه هم دارم که گیرنده دیجیتال دارم توش می فروشم . 1 کیشو به کاشان و یکیشو به تهران و 1 کابل dvi به hdmi هم به یکی از عزیزان گرگانی . دوستان اگه شبه ای در خرید دارند میتونم آی دی دوستانی که ازم خرید داشتند رو بدم .
اداره پست باز هست . ولی من دو روز پیش 1 بسته ای رو ارسال کردم واسه یکی از دوستان ولی الان 2 روزه که اطلاعاتشو چک می کنم هنوز تغییر وضعیت نداده
و اما در جواب شما دوست عزیز.
کد رهگیریو که داری . از رو سایت آدرسی رو هم که ارسال شده میتونه ببینی . پس من ارسال کردم . ولی در شهر شما به علت عدم شناسایی گیرنده توسط پست دوباره برگشت خورده و اومده پیش خودم . یعنی 25 / 12 / 1390 . پس کلاهبرداری در کار نبوده دوست عزیز .
اینم کد رهگیریش 98688008911401445147
دوستان برن تو سایت پست و ببینن صحت حرف بنده را .
به گفته پست 3 بار جهت تحویل مراجعه شده ولی فرد مورد نظر شناسایی نشده است .
بنده هيچكاره ام ولي حق رو به mhadih ميدم و اميدوارم ضرر نكرده باشند.
بنده هيچكاره ام ولي حق رو به mhadih ميدم و اميدوارم ضرر نكرده باشند.
تا الان کسی از ایشون خرید داشته ؟جنس چند روزه رسیده دستشون ؟لطفا در تاپیک اعلام کنید
سلام
بنده یه گیرندهٔ دیجیتال از ایشون خریدم و دیروز به دستم رسید.
با سپاس
8 گیگ 12000 بود که؟
گرون شد؟
اون مدل تمام شد
سلام
درخواست ها ارسال شده؟
ظاهرا که نه
توی فرستادن خوب دق میدن ادمو...:hmm:
ما یه نمونه سفارش دادیم واسه تست ببینیم چطوره ، هنوز که هنوزه بدستمون نرسیده و جالب اینکه من سوم عید واسه دوستان شیرینی یزدی فرستادم بدستشون رسید ولی نمیدونم چطور این دوست عزیز نمیتونه زودتر از 13 فروردین بفرسته!و جالبتر اینکه کل 8 گیگ ها فروش رفته ولی هنوز یدونش بدست ما نرسیده!!تعجبه والا
والا من 2.3 فروردین پول 3 تا 8 گیگ ریختم به حسابشون قبل خرید چند بار ازشون سوال که کی میرسه دستم و ایشون هم گفتن 1 روز بعد از ارسال ...
5 که گذشت زنگ زدم خدمتشون و تازه اون موقع بود که به من گفتن 14 فردین میتونن ارسال کنن!!! و چون من دو تا از فلشارو برای رفیقام گرفتم یه جورای سنگ روی یخ شدم..
دیروزم که پ.خ زدم گفتن هنوز بارشون نرسیده و به محض رسیدن ارسال میشه
خلاصه فعلا مشغول به کشیدن یکی از سین های سفره 7 سینمون هستیم...![]()
رمی که من از ایشون خریده بودم بالاخره دیروز رسید دستم. امید وارم دوستمون یکم بیشتر احساس مسئولیت به خرج بده و متوجه باشه کسی که از نت خرید میکنه نمیتونه زیاد منتظر بمونه .
موفق باشید.
این قسمت از حرف دوستمونو ببینمید وارم دوستمون یکم بیشتر احساس مسئولیت به خرج بده و متوجه باشه کسی که از نت خرید میکنه نمیتونه زیاد منتظر بمونه .