vahid_el
Registered User
- نوشتهها
- 49
- لایکها
- 5
دوست عزیز این قیمت به هیچ عنوان راه نداره.داداش 210 واقعاََ خریدارم.
مهلت تست هم 2 روز بکن مشتری بشیم!!!!!
اگر خوب نی آپ حساب کن
دوست عزیز این قیمت به هیچ عنوان راه نداره.داداش 210 واقعاََ خریدارم.
مهلت تست هم 2 روز بکن مشتری بشیم!!!!!
اگر خوب نی آپ حساب کن
دوست عزیز این قیمت به هیچ عنوان راه نداره.![]()
حیف که cpu پایینی داره.
داداش شما هم راه بیا
215 هم هستم
عزیزم مطمئن باش به هیچ عنوان cpu ضعیف نیست.
سرعت بسیار خوبه و اصلا شما حس نمیکند که مشکلی از لحاظ پردازشی داشته باشه. میتونید این گفته منو توی فرومای دیگه چک کنید. بهش میگن هیولای کوچک.![]()
بله تایید میشه! ولی اندرویده که روش پورت شده خوره ی باتری داره!
نمیدونم حل شده یانه؟
دقیقا همینطوره .
متاسفانه اندرویدی که برای hd mini پورت شده باتری بیشتری از خود ویندوز مصرف میکنه ، و آقایون developer عزیز هم تا حالا کاری واسه رفع این مشکل نکردند.
ولی این نکته رو باید بگم که hd mini با سیستم عامل اورجینال خودش به اندازه خوبی میتونه شارژ نگه داره و من هر دو روز یه بار میزنمش به شارژ(البته با کارای عادی).
دقیقا همینطوره .
متاسفانه اندرویدی که برای hd mini پورت شده باتری بیشتری از خود ویندوز مصرف میکنه ، و آقایون developer عزیز هم تا حالا کاری واسه رفع این مشکل نکردند.
ولی این نکته رو باید بگم که hd mini با سیستم عامل اورجینال خودش به اندازه خوبی میتونه شارژ نگه داره و من هر دو روز یه بار میزنمش به شارژ(البته با کارای عادی).
البته یادمه 2-3 ماه پیش که این گوشی داشتم یکی از دوستان تو فروم همسایه تونسته بود آپدیتی برای آخرین نسخه نند آندروید درست کنه که مصرف باطری کمش کنه ...
یا باید آندروید sd روش نصب کرد که به طور همزمان دو تا سیستم عامل داشته باشی که اون هم آندرویدش یه مقدار هنگ داره .
در غیر اینصورت مثل خوره میفته به جون باطری:blink:
موفق باشید
آپ پ پ پ پ پ
گارانتی داره؟
چند ماه کار کرده؟
ممون