36
...
با اجازه ajaxo عزیز اگه واقعا فروشنده ای من نقد نقد همین امروز اونو 45 میخوام واست هم واریز میکنم اوکی؟
من به عنوان پیر این فروم میگم این دامنه دو تا بوده
یکیش بازار تهران بود یکیش تهران بازار بود
حقیقتا اون یکیش رو هم رو کنین
ما خودمون عتیقه شناسیم..بازار تهران رو رو کنین
پ.ن البته شاید اون دو تا دات کام نبودن ولی احتمال زیاد بودن
باز هم تشکر میکنم از دوستانی که بزرگواری کرده در این مزایده شرکت کردند.بنده آخرین قیمتم 60 تومن هست الکی هم نمیگم الکی هم قیمت رو بالا نمیبرم اگه خواستین تا قبل از اینکه کسی بخواد بگه 61 تومن من میخوامش خواستین سریعا پخ بدین
خب کاربر dvdtools علیرغم عجله ای که برای خرید داشتند و با گذشت بیش از 6 ساعت از آخرین پست بنده در تاپیک تا این لحظه هیچگونه تماسی با بنده نداشته اند!!!
بنابرین آخرین پیشنهاد قابل قبول مربوط است به جناب فرشاد در پست شماره 25.
موفق باشید.
خب کاربر dvdtools علیرغم عجله ای که برای خرید داشتند و با گذشت بیش از 6 ساعت از آخرین پست بنده در تاپیک تا این لحظه هیچگونه تماسی با بنده نداشته اند!!!
بنابرین آخرین پیشنهاد قابل قبول مربوط است به جناب فرشاد در پست شماره 25.
موفق باشید.
خب ایشون گفتند که ظاهرا با این که کاربر مذکور عجله داشتند برای خرید ولی جوابی به تماس ایشون نداده اند.شما موظفید طبق قرار قبلیتون یعنی پایان مزایده 24 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد ، تا 24 ساعت دیگه صبر کنید .
شاید فردی که آخرین پیشنهاد رو دادند هنوز آنلاین نشدند ...
پس اگر دامنه رو واگذار کنید ، خلاف قوانین عمل کردید .
موفق باشید .
بله حق با شما عزیزانست
------------------------------
ولی الان یک مساله ای هست؛ بنده خدا انگار پیغام خصوصیشون بسته هست یا شاید من نمیتونم به ایشون پیغام بدم
برای همین من فکر کردم پیغامی که برایشان فرستادم بدستشان رسیده درحالیکه نرسیده
الان یکی بیاد بگه من چیکار کنم؟
تا فردا ظهر منتظر باشم؟
ساعت از 11 گذشت
من برنده مزايده شدم
شما نسبنی با کاربر استارتر دارید یا از کامپیوتر مشترک استفاده میکنید؟خب ایشون گفتند که ظاهرا با این که کاربر مذکور عجله داشتند برای خرید ولی جوابی به تماس ایشون نداده اند.
البته به نظر در این موارد مدیر و همکار بخش تصمیم بگیرند بنظرم صحیحتر است.
مواردی از این دست رو تو تاپیک عمومی مطح کنید که تاپیکتون شلوغ نشه و مطلع برای پیگیری بشیمسلام خدمت دو دوست گرامی،
با توجه به اینکه طبق روال عادی مزایده dvdtools برندۀ مزایده هستند ولی خبری از ایشون نیست و قوانین بخش هم در این موارد قانونی لحاظ نکرده چه باید کرد؟
آیا مزایده طبق پیشنهاد ما قبل آخر از سر گرفته خواهد شد؟