mdibmehr2
Registered User
- نوشتهها
- 2,899
- لایکها
- 36
انسان با مزه....:wacko:به نقل از m_amin :بابا اینا دیگه کین
انسان با مزه....:wacko:به نقل از m_amin :بابا اینا دیگه کین
. آموزندهبه نقل از mostafa_gm :خيلي جالب بود!:happy:
به نقل از EH$@N :بنظرم اين تاپيك ديگه بسنه بشه بهتره چون به اندازه كافي خنديديم بعد از 2 سال كه ملت سر اين قضيه لپ تاپ سره كارن و هنوز هيچكدومشون حتي يه دسته بيل هم نگرفتن اين آقا اومده ميگه برادرم لپ تاپ گرفته:lol:
آره بزارید صحبت کنه و از خودش دفاع کنه...به نقل از daftarekhaterat :
به نظر من بد نيست اين دوستمون هم از بن خارج بشه و اگه باز هم ادعا داره كه برادرش از اين طريق به لپ تاپش رسيده توي اين تايپيك جوابيه خودش رو بده. گرچه گمون كنم الان توي يه فوروم ديگه داره از قشنگيهاي لپ تاپ برادرش مينويسه... به اميد اينكه شايد... اما دريغ از اينكه....
حالا خودش نمیاد...:lol: :lol: :lol:به نقل از fotocopy ::happy: دیگه بن نیست
فکر کنم دیگه خسته شدی که اینطوری صحبت می کنی.در هر صورت میل خودته.بعدشم کاری نکردی که ببخشیمت... ناراحت نباش شما یکی از دوستای ما تو این تاپیک و تاپیکای دیگه هستید...به نقل از rezakheiry :سلام ميخواهم اعتراف كنم دروغ گفتم من اصلا برادر ندارم كه نوت بوك هم گرفته باشه
از همگي معذرت ميخوام منو ببخشيد
به نقل از rezakheiry :سلام ميخواهم اعتراف كنم دروغ گفتم من اصلا برادر ندارم كه نوت بوك هم گرفته باشه
از همگي معذرت ميخوام منو ببخشيد
معنی حرف نزدنت چیسه...به نقل از daftarekhaterat :
منظورم اين بود كه با اينكه ميتونست ديگه اينجا نياد و پشت سرش رو هم نگاه نكنه به كارش اعتراف كرد.به نقل از mdibmehr2 :معنی حرف نزدنت چیسه...
این مرامش رو نشون میده... خیلی ناراحت میشم اگه این پسر بامرام از اینجا بره....بابا کوشی؟؟؟به نقل از daftarekhaterat :منظورم اين بود كه با اينكه ميتونست ديگه اينجا نياد و پشت سرش رو هم نگاه نكنه به كارش اعتراف كرد.
دوست عزیز اگه شما تمام تاپیک رو میخوندی میفهمیدی که همه دوستانی که فرمودین خودشون میدونن که چوب کبریت هم نمیدن !!! یه بابایی اومد گیر داد گفت میدن همه هم میگفتن نه !! من فکر میکردم این تاپیکه دیگه بحثش تموم شد :blink: دوست داشتی اینجا رو بخون : http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=549509&postcount=6به نقل از Script :عزیزان من شما کی میخواید بفهمید که بدون سرمایه گزاری و بدون هیچ پولی به شما پول میدن بابا یکم فکر کنید عقل هم چیز شیرینیه بابا به خدا چوب کبریتم نمیدن چه برسه به لب تاب خودتون رو بزارید جای اونا
فقط میخوا اسم سایتشون معروف بشه و بعد یک برنامه هایی دارن که خودشون میدونن چه غلطی میخوان کنن