• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برادرم نوت بوك مجاني گرفت بشتابيد

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
بنظرم اين تاپيك ديگه بسنه بشه بهتره چون به اندازه كافي خنديديم :D بعد از 2 سال كه ملت سر اين قضيه لپ تاپ سره كارن و هنوز هيچكدومشون حتي يه دسته بيل هم نگرفتن اين آقا اومده ميگه برادرم لپ تاپ گرفته:lol:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از EH$@N :
بنظرم اين تاپيك ديگه بسنه بشه بهتره چون به اندازه كافي خنديديم :D بعد از 2 سال كه ملت سر اين قضيه لپ تاپ سره كارن و هنوز هيچكدومشون حتي يه دسته بيل هم نگرفتن اين آقا اومده ميگه برادرم لپ تاپ گرفته:lol:
22.gif

به نظر من بد نيست اين دوستمون هم از بن خارج بشه و اگه باز هم ادعا داره كه برادرش از اين طريق به لپ تاپش رسيده توي اين تايپيك جوابيه خودش رو بده. گرچه گمون كنم الان توي يه فوروم ديگه داره از قشنگيهاي لپ تاپ برادرش مينويسه... به اميد اينكه شايد... اما دريغ از اينكه....

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از daftarekhaterat :
22.gif

به نظر من بد نيست اين دوستمون هم از بن خارج بشه و اگه باز هم ادعا داره كه برادرش از اين طريق به لپ تاپش رسيده توي اين تايپيك جوابيه خودش رو بده. گرچه گمون كنم الان توي يه فوروم ديگه داره از قشنگيهاي لپ تاپ برادرش مينويسه... به اميد اينكه شايد... اما دريغ از اينكه....
آره بزارید صحبت کنه و از خودش دفاع کنه...

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ميخواهم اعتراف كنم دروغ گفتم من اصلا برادر ندارم كه نوت بوك هم گرفته باشه
از همگي معذرت ميخوام منو ببخشيد

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از rezakheiry :
فکر کنم دیگه خسته شدی که اینطوری صحبت می کنی.در هر صورت میل خودته.بعدشم کاری نکردی که ببخشیمت... ناراحت نباش شما یکی از دوستای ما تو این تاپیک و تاپیکای دیگه هستید...

:rolleyes: :rolleyes:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از rezakheiry :
20.gif
20.gif
20.gif

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از mdibmehr2 :
معنی حرف نزدنت چیسه...
منظورم اين بود كه با اينكه ميتونست ديگه اينجا نياد و پشت سرش رو هم نگاه نكنه به كارش اعتراف كرد.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از daftarekhaterat :
منظورم اين بود كه با اينكه ميتونست ديگه اينجا نياد و پشت سرش رو هم نگاه نكنه به كارش اعتراف كرد.
این مرامش رو نشون میده... خیلی ناراحت میشم اگه این پسر بامرام از اینجا بره....بابا کوشی؟؟؟

Script

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیزان من شما کی میخواید بفهمید که بدون سرمایه گزاری و بدون هیچ پولی به شما پول میدن بابا یکم فکر کنید عقل هم چیز شیرینیه بابا به خدا چوب کبریتم نمیدن چه برسه به لب تاب خودتون رو بزارید جای اونا
فقط میخوا اسم سایتشون معروف بشه و بعد یک برنامه هایی دارن که خودشون میدونن چه غلطی میخوان کنن

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از Script :
عزیزان من شما کی میخواید بفهمید که بدون سرمایه گزاری و بدون هیچ پولی به شما پول میدن بابا یکم فکر کنید عقل هم چیز شیرینیه بابا به خدا چوب کبریتم نمیدن چه برسه به لب تاب خودتون رو بزارید جای اونا
فقط میخوا اسم سایتشون معروف بشه و بعد یک برنامه هایی دارن که خودشون میدونن چه غلطی میخوان کنن
دوست عزیز اگه شما تمام تاپیک رو میخوندی میفهمیدی که همه دوستانی که فرمودین خودشون میدونن که چوب کبریت هم نمیدن !!! یه بابایی اومد گیر داد گفت میدن همه هم میگفتن نه !! من فکر میکردم این تاپیکه دیگه بحثش تموم شد :blink: دوست داشتی اینجا رو بخون : http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=549509&postcount=6

بالا