• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

براي اداره مجله الكتريكي كدوم سيستم بهتره؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از Ali_ix :
با WP راحت میشه راه انداخت ! اگر از MT دل بکنید ! :D
جدا از CPU یوزش این قظیه Rebuild ش واقعا حال گیریه ! :eek:

عزيز به نظرت ميشه بدون مشكل كل سبزينه رو رفت روي اون؟ شك دارم ... و اطلاعاتم هم محدود. بايد عابر بياد بگه :) .

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از fireboy8766 :
عزيز به نظرت ميشه بدون مشكل كل سبزينه رو رفت روي اون؟ شك دارم ... و اطلاعاتم هم محدود. بايد عابر بياد بگه :) .
والا تا اونجایی که من میدونم بهترین Import به WP از MT هست !
خیلی رویه این قضیه قبلا کار کردن و خیلیا رو میشناسم که از MT امودن رویه WP :)
من بازم میگردم و تحقیق میکنم و نتیجه رو میگم !
اگر بشه یک کپی از سایت ( خصوصا DB ) رو جاییی رویه سرور دیگه یا لوکال تست کنیم فکر کنم بهتر باشه ...
برای قالب هم مشکلی نست من زیاد ور رفتم باهاش :happy:
موفق باشید...
علی

athar

Registered User
لایک‌ها
8
من B2evolation رو پیشنهاد میکنم چون امکانات جالبی داره. مهمترینش هم همین خبرنامه هوشمند هست که مخصوصا واسه یه سایت خبری بسیار عالی هست. در ضمن نصبش کار نیم ثانیه هست چون توی فانتازیکو داره. هایپر دانلود هم از این سیستم استقاده میکنه که میتونی بری ببینی. البته سایت من هنوز مشکلات زیادی داره که اگه یه جوونمرد پیدا بشه درست کردنش کاری نداره. چون اپن سورس هست مشکلات امنیتیش سریعا پیدا میشه و میتونی باگ هاش رو فیکس کنی. یک قابلیت دیگه اون امکان استفاده از پلاگین های مووبل تایپ هست. (اه بازم مووبل تایپ. ازش متنفرم)
به هر حال سعی نکن اگه 10نفر گفتن مووبل تایپ و یه نفر گفت ام تی تو ام تی رو انتخاب کنی. ازشون بپرس که چرا ام تی بهتره. چون مطمئنم که اکثر اونها حتی یک بار هم با ام تی کار نکردن و هیچ اطلاعی دربارش ندارن.
موفق باشی

بالا