سلام دوستان. لطفا زحمت این سریال را برای من بکشید. مال نوکیا N79 هستش. ممنون میشم
356387028170679
خیلی خیلی واقعا زیاد ممنونم! یکی از این فروم های پرادعای موبایل که انجمن cer را بسته بود. ای ول دوست های خوبم در pt.برای هر 3 دوست در پست دوم آپلود شد.
برای هر 3 دوست در پست دوم آپلود شد.
برای هر 3 دوست در پست دوم آپلود شد.
حاجی یعنی از اون تاریخ به بعد دیگه نمیتونید با اون فایل ها sis جدید ساین کنید.آقا دمت گرم. خيلي ممنون.
فقط 1 سوال. فكر كنم گفته بوديد اين Key and Cer براي 3 سال كار ميكنه. اين يعني اينكه
1- برنامه ها رو براي سه سال ساين ميكنه و بعد از سه سال بايد برنامه رو دوباره ساين كرد يا اينكه
2- تا سه سال ميشه از اين برنامه استفاده كرد ولي هرچي ساين بكنه ديگه بدون دردسر كار ميكنه يا اينكه
3- هر دوش
و اگر ما سه سال ديگه بخواهيم دوباره از همين سايت (OPDA) برنامههاي Key and CER رو بگيريم به چه اطلاعاتي نياز دارم (البته اگه زبونم لال به شما دسترسي نبود ) مثلا به شماره تلفن يا ....
بازم ممنون
دوستان اگر امکان داره برای فایل های این IMEI رو بفرستین .
IMEI : 358841000713117
مدل N93
با تشکر
در هر دو صورت (چه سمبیان uiq داشته باشی چه s60 نوکیا) روش های هک گوشی برای نصب برنامه ها بدون ساین هست. نمی دونم تو پی تی روش هک کردن گوشی ها را گفته یا نه اگه نبود تو فروم های موبایل پیدا می کنی.آقا دمت گرم. خيلي ممنون.
فقط 1 سوال. فكر كنم گفته بوديد اين Key and Cer براي 3 سال كار ميكنه. اين يعني اينكه
1- برنامه ها رو براي سه سال ساين ميكنه و بعد از سه سال بايد برنامه رو دوباره ساين كرد يا اينكه
2- تا سه سال ميشه از اين برنامه استفاده كرد ولي هرچي ساين بكنه ديگه بدون دردسر كار ميكنه يا اينكه
3- هر دوش
و اگر ما سه سال ديگه بخواهيم دوباره از همين سايت (OPDA) برنامههاي Key and CER رو بگيريم به چه اطلاعاتي نياز دارم (البته اگه زبونم لال به شما دسترسي نبود ) مثلا به شماره تلفن يا ....
بازم ممنون
دوستان اگر امکان داره برای فایل های این IMEI رو بفرستین .
IMEI : 358841000713117
مدل N93
با تشکر
حداکثر یک هفتهMerci bekhatere site khoobetoon
حداکثر چقدر طول میکشه تا cerآماده بشه؟
ضمنا میشه بگید چرا باید 5 تا پست داشته باشیم؟
بعد از دریافت cer چیکار کنم؟
اگه میشه برا منم cer بگیرین
IMEI:356843025585962
NOKIA N95
با سلام وخسته نباشی خدمت اساتید محترم
n82 v3.0
IMEI:358984019778797
با تشکر بسیار
با سلام خدمتدوستان گرامی .. فکر کنم شرایت درخواست فایل Cer به من با توجه به توضیحات مربوط به من بخوره ... از کمک شما دوستان گرامی ممنونم .... امیر
NOKIA N85
IMEI : 356376025731476
میشه بگید در حال حاضر چطور میشه از OPDA فایل CER گرفت؟
ضمنا پست مفید یعنی چی؟
با سلام وخسته نباشی خدمت اساتید محترم
n82 v3.0
IMEI:358984019778797
با تشکر بسیار
دوستان عزیز میتونید فایل های درخواستی رو از پست چهارم تاپیک دریافت کنیدبا سلام خدمتدوستان گرامی .. فکر کنم شرایت درخواست فایل Cer به من با توجه به توضیحات مربوط به من بخوره ... از کمک شما دوستان گرامی ممنونم .... امیر
NOKIA N85
IMEI : 356376025731476